Sevgilimle ayrılmaktan çok korkuyorum, kafamda kuruyorum sonra üzülüyorum. Bunu nasıl aşabilirim?

O 27 ben 21 yaşındayım. çok iyi giden bir ilişkim var. Hani Allah başımdan eksik etmesin onu. Ben ona yeri geliyor anne, kardeş, arkadaş, sevgili oluyorum, o bana baba, abi, arkadaş oluyor. Her derdime koşar, ilgili sevecen, değer verir bana. Hani biz ilişkimize o ileride kızına nasıl davranılmasını istiyorsa o şekilde davranıyor, bende ileride oğlumun karşısına çıkacak kadının nasıl olmasını istiyorsam öyle davranıyorum. Böyle empati yapa yapa ilerliyoruz ilişkimizde. Öpüşmekten ileri gitmedik mesela hiç. İlk ben öptüm onu, hala daha ben öpmeden öpmez beni. Bu kadar değer veren birini kaybetmek istemiyorum. Durduk yere ya birgün ayrılırsak diye düşünce geliyor aklıma ve ben o zaman gerçek olmayan birşeyden dolayı yıkılıyorum. Bir keresinde bir durumdan dolayı ağlamıştım, ona sarılıp bırakma beni demiştim, oda hem gözyaşımı sildi hem ağladı sesi titreye titreye ben hep seninleyim, seni bırakmıycam dedi. Bu problemi nasıl aşabilirim?
Sevgilimle ayrılmaktan çok korkuyorum, kafamda kuruyorum sonra üzülüyorum. Bunu nasıl aşabilirim?