Ayrılmamıza rağmen cüzdanında fotoğrafımızı taşıyor ama geri de dönmüyor. Neden sizce?

Aslında sevgili değildik 1 ay flört ettik o sırada şipşak fotoğraflardan çekildik 2 tanesini ona vermiştim o sırada cüzdanına koydu. Aylar sonra fotoğrafları naptın dediğimde cüzdanından çıkardı. Fakat verdiğim onu hala sevdiğimi gösteren bütün sinyallere rağmen geri dönmüyor, yaklaşmıyor ve kaçıyor, açık açık konuyu da açtım ama bir yorum yapmıyor ya da konuyu değiştirmeye çalışıyor. Ayrıca onu derinden etkileyen bir konuyu benimle konuştu, dediğine göre ilk defa biriyle konuşmuş bu konuyu ve herkesle konuşmaya ne gerek varmış (bu 2 ay önce yaşandı). Yakın arkadaşıyla konuştum o da görmüş geçenlerde cüzdandaki fotoğrafı, neden böyle yapıyor dediğimde korktuğu/kaçtığı bişey var diyor. ve o fotoğraflar hala cüzdanındayken başka biriyle de konuşmaya başlamıştı, hala konuşuyor mu bilmiyorum. yardımcı olun lütfen, düşünüyorum ama hiç bir cevap bulamıyorum. Seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Özetle konu böyle, ben onu hala seviyorum.
Ayrılmamıza rağmen cüzdanında fotoğrafımızı taşıyor ama geri de dönmüyor. Neden sizce?