Kuzenim beni seviyor ve bende bunu biliyorum ama ben onu seviyor muyum bilmiyorum sizce napmalıyım?

merhaba arkadaşlar bugün size günlerdir kafamı karıştıran bı konu hakkında fikrini almaya geldim kuzenimle yaklaşık 4 5 yıldır görüşmüyoduk ve sonradan görüştük ve bir hafta falan vakit geçirdik ve benden hoşlandığını öğrendim ama bunu söylemeye çok utanmışti o da başta benim onu sevdiğimi saniyomuş ama ben onu sevmiyodum o gôzle bakmiyodum çünkü kuzenim yani yanlış anlaşılmak istemem o da öyle istemiyormuş tabi sonradan bana açıldı ve benimde ona karşı düşüncelerim değişti gibi çünkü aradan 5 6 ay falan geçti ve sürekli konusuyoduk hala konuşuyoruz benimle sevgili olmak istiyormuş (kendine ben sevgili düşünmüyorum kimseyle sevgili işleri boş işler dediğim için söyleme cesareti bulamıyor) arkadaşı söyledi ama ben bilmiyorum sanki çok yanlış bişi yapiyomuşum gibi geliyo ya ailem bisiler öğrense ne düşündüklerini de bilmiyorum
Kuzenim beni seviyor ve bende bunu biliyorum ama ben onu seviyor muyum bilmiyorum sizce napmalıyım?