Merhaba arkadaşlar 30 yaşındayım şu an delicesine aşık olduğum bir kız var düşünmediğim 1 saniye yok ben İstanbul da yaşıyorum aramız da 1200km lik bir mesafe var ama mesafe aşka engel değildir diye devam ettim gittim yanına niyetimi her defasın da dile getirdim ömrümü sana adamak istiyorum dedim aynı oda da kaldık sadece izledim aklıma en kötü bir düşünce düşmeden o uyurken onu izledim üstünde ki battaniye düştü 3 4 defa kalkıp örttüm üşümesin diye izlemek yetti bana ama son 2 haftadır tuhaf davranıyor bunca zamana kadar uykumuz olsa da kapatıp yatmadık ilk uyuyan kim olursa diğeri telefonu kapatıyordu hasta olduk yine aynı şekil de kaç defa dile getirdim ağrı kesici al yat dedim yok seninle konuşurken iyi hissediyorum dedi tamam dedim konuşmaya devam ettik ama dediğim gibi son 2 haftadır çok tuhaf davranıyor bu zamana kadar telefon da konuşurlen hiç bir şekil de telefonu sessize almadı veya yüzüme telefonu kapatmadı geçen yine konuşurken telefonu çaldı babam arıyor dedi kapattım 10dk sonra mesaj attım geri dönmedi aradan 30dk geçti aradım telefonu açmadı biraz bekledikden sonra tekrar aradım açtı telefonu zaten yanlızım dedi ama arkadan birinin sesini duydum yanın da kim var diyince sert tepki verdi kimse yok dedi sonra çok başım ağrıyor çok uykum var diyerek telefonu kapatmak istedi dedim o kadar çok uykun oldu ya da hasta oldun ama telefonu kapatmak için bu kadar acele etmedin dedim uyuyacam 1 2 saatte ararım dedi kapattı ama arkada gelen erkek sesini duydum belki bilen vardır bunca zamandır googleplay da olan bir uygulama var acr diye konuşmaları kaydediyor her defasın da bir çok defa dinledim aynı sesi duydum inkar etti inanmak istedim sonra bu muhabbetın aynısı 3 4 gün sonra tekrar oldu ve dayanamadım kalbim sızlasa da dedim bence bitirelip diyip kapattım telefonu peşinden aradı ağladı kıyamadım tamam dedim bu zamana kadar hiç sormadım bu instgram da ya da wp ne yapıyorsun diye sıkmak istemedim ama 2 gündür wp den attığım mesajlara geç dönmeye başladı bakıyorum çevrimiçi sonra çevrimdışı ama bana cevap yok arkadaşlar hayla seviyorum unutmak istiyorum olmuyor Allah aşkına yardımcı olun napmam lazım çok fazla takıyorum kafama deli oluyorum ama tek bir kere ona zarar vermek istemedim istemem de kıyamam gerçekten arkamdan bir iş çeviriyorsa bile unutmak istiyorum unutamıyorum git diyorum gitmiyor napıcaz ben :(
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım