Kanka ayağı yaptığı nasıl anlaşılır (mesela sürekli iltifat ettiğinde falan mı?)
Ve sözel olarak nasıl cesaret verilir
Ve sözel olarak nasıl cesaret verilir
Merhaba, size arkadaş gibi samimi olup duygusal veya cinsel anlamda bir yakınlık kurmak isteyen erkek yani sizin tabirinizle "kanka ayağı yapan bir erkeği" anlayabilmeniz aslında kolay. Sizinle gereğinden fazla çok ilgilenmesi, bir bahaneyle fiziksel temas kurmak isteyişi, gözleriyle sizi daima süzmesi, sürekli iltifat etmesi gibi etmenlerden anlaşılabilir. Anladığım kadarıyla siz de ona karşı boş değilsiniz ve siz de bu çabasına,
isteğine olumlu yönde karşılık vermek istiyorsunuz. Ona cesaret vermek için küçük dokunuşlar yapabilirsiniz yani fiziksel temas olarak bunu ona hissettirebilirsiniz. Sözel olarak da onu övücü, metheden ifadeler kullanırsanız, o da size açılma cesareti bulur diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Yorumunuz için teşekkürler☺️ umarım sizinde hayatınız kalbinizi mutlulukla dolduracak güzelliklerle geçer
Rica ederim, sağ olun :)
Sana yaklaşmasını mı istiyorsun? Yani ondan hoşlanıyor musun?
Evetttt
Senle ilgilenirken gözünün içine bakıyor mu?
Yani evet
Ona açılabilirsin bence. Bir anda anlarsın. Çok uğraşmana gerek yok.
Başka bir öneriniz var mı? inceden inceye belli edecek ne yapabilirim?
Yani onun sana açılmasını sağlamak için ne yapabilirim. Bir düşünelim.
Onunlayken geçen zamanın seni çok mutlu ettiğinden bahsedebilirsin. İnsan seninleyken yalnızlığı unutuyor vs vs vs İyi ki seninleyim gibi yaklaşıp ondan bir hamle bekleyebilirsin.
Ertesi gün veya mesajlaşmanızda sana yönelen bir hareket görebilirsin.
Ha böyle bir hamle karşısında cevap alamazsan bilki seni arkadaş olarak görüyor ve incitmek istemiyor.
Bir diğer yol ise ona bir sıcak bir uzak davranmak. Yani bir adım atacaksın 3 adım geri geleceksin böylece sana ilgisi vs varsa çıldıracak. Kaçan kovalanır misali bir noktadan sonra hareketlerine anlam veremeyecek sana yaklaşacak ve itiraf edecek
Çok teşekkür ederimmmm bir şey daha sorabilir miyim? Şimdi ben ona adım attığımda gülüyordu bunun sebebi ego mu yoksa hoşuna gitmesi mi olur? mesela iki günlük sınav oluyoruz. İlk gün o benim yan sırama oturdu. Diger günde ben onun yan sırasına oturdum sonra bir baktım gülüşünü gizlemek için maske taktı gülme sesini bile duydum resmen. Benimle dalga mı geçiyor cepte mı görüyor yoksa bana karşı duyguları olduğu için hoşuna mı gidiyor anlamadım. Sınavda bir bana dönük şekilde sıraya yattı resmen öyle çözdü bir süre Ağam bizle eğlenir miiiii?
Bu durumun sebebi hoşuna gitmesi. Ego falan değil bence veya sizlen eğlenme gibi bir durum söz konusu değil.
Anladım teşekkürlerr. Ben bu çocuğu anlamıyorum bir yakın bir uzak. Ama sevgili düşünmüyormuş birkaç yıl (bende aniden "niyeki"diye sordum senden hoşlanıyorum desem daha az belli olurdu) sevgili yapmak zaman ve nakit kaybıymış. Bunu da bana diyorsa demekki beni kankası olarak görüyor.
Evet, hoşlandığın birine bu söylenmez. Seni kankası olarak görüyor. İçinde onunla ilgili ne varsa soğumaya almalısın. Asıl onun sana dönebileceğini özellikle şu dakkadan sonra düşünmek zaman kaybı. Moral bozmaya gerek yok. Hayat netlikleri sever.
Artık önüne bakmalısın.
Anladım :[ Yardımınız için çok teşekkür ederim umarım hayatınız güzelliklerle geçer ve karşınıza hep kalbinizi mutlulukla dolduracak insanlar çıkar
Şuanda güzel geçiyor. Umarım hep böyle devam eder :) Teşekkürler. Bir sıkıntın olursa yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım.
Cevap
9Cevap
Ahahahah ters köşe oldum :D sen de adım at cesaretlensin , fiziksel teması arttır durduk yere koluna omzuna falan dokun
Yollu olduğumu düşünmez dimi
Bilmiyorum erkek bu her şey beklenir
Mesela hasta olduğunu öğrenince gittim ona çay gibi bir şey aldım. Oda şaşırdı benim için mi gittin falan dedi mutlu oldu. Orda sizce duygularım olduğunu düşünmüş müdür?
Bilmiyorum ama değer verdiğini anlamıştır tabi benim kankam olsa kankam olduğu için diye düşünürdüm
Yani o bende dahil herkese kanka diyor. Benden hoşlanıyor gibi davranıyordu, sen bakınca heyecanlanıyorum falan bile dedi iltifatlar etti ama ne bileyim bir ara aklın varsa zengin koca bulursun falan da dedi ne diyo bu anlamıyom
hissedersin sürekli yanında olmaya mı çalışıyor sana bakarken gözleri parlıyor mu baska birinden bahsettiğinde simiri bozuluyor mu
Kanka yoklukta lazım olur de
Sana yanaşmaya dokunmaya çalışıyorsa
dudagını ısır yanıyorum off de
Fiziksel ver kanka 😄😄
Nasil yanii
sende ona gaz ver kanka gbi
Önce verilir
Yakinlas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?