Sevgilimin beni aldatmasına göz yumuyorum. Göz yumduğum için benden soğur mu?

İyi akşamlar arkadaşlar benim 1 buçuk yıllık canımdan çok sevdiğim bi ilişkim var. Kendisi deli dolu gezmeyi içmeyi eğlenceyi seven, gece kuşu bi insan. Benimle ciddi düşünüyor hatta yeni yeni cinsellikte bazı adımları atmaya başladık o da benim ısrarımla ben yanaşmasam kendisinde tık yok. Cinselliğine de çok düşkün birisi oysaki. Sorun şu beni sürekli aldatıyor. Aldatıyor derken başka kadınlar var çok fazla. Beni buna alıştırmaya çalışıyor. Ben de ne kadar kıskansam da göz yummak istiyorum. Benden bir şey saklamasını istemediğim için. Korktuğum şey şu kendi çok zengin bir adam. Konya’nın sayılı zenginlerinden diyebilirim. Daha önce aile zoruyla evlenmiş boşanmış, tüm kardeşleri evli çocuklu. Çocuğu da yok henüz. Benden çocuk Sahibi olmayı çok istiyor. Her neyse maddi durumundan ötürü çok kadın aklına girmeye çalışıyordur. O benim amacımı onu neden istediğimi ne kadar sevdiğimi biliyor. Ama ben başka kadınların aklına girip de benden soğumasından korkuyorum. Böyle bi şey olmasa istediği kadar takilsin benim sevgilim istediğini yapabilir eğlenebilir ee ne demişler her gün kuru fasulye pilav mı yiyecek evde. Çok uzattım demek istediğim ben buna göz yumduğum için benden soğur mu ya da başka kadınlara aklı gider mi
Sevgilimin beni aldatmasına göz yumuyorum. Göz yumduğum için benden soğur mu?