İyi akşamlar arkadaşlar benim 1 buçuk yıllık canımdan çok sevdiğim bi ilişkim var. Kendisi deli dolu gezmeyi içmeyi eğlenceyi seven, gece kuşu bi insan. Benimle ciddi düşünüyor hatta yeni yeni cinsellikte bazı adımları atmaya başladık o da benim ısrarımla ben yanaşmasam kendisinde tık yok. Cinselliğine de çok düşkün birisi oysaki. Sorun şu beni sürekli aldatıyor. Aldatıyor derken başka kadınlar var çok fazla. Beni buna alıştırmaya çalışıyor. Ben de ne kadar kıskansam da göz yummak istiyorum. Benden bir şey saklamasını istemediğim için. Korktuğum şey şu kendi çok zengin bir adam. Konya’nın sayılı zenginlerinden diyebilirim. Daha önce aile zoruyla evlenmiş boşanmış, tüm kardeşleri evli çocuklu. Çocuğu da yok henüz. Benden çocuk Sahibi olmayı çok istiyor. Her neyse maddi durumundan ötürü çok kadın aklına girmeye çalışıyordur. O benim amacımı onu neden istediğimi ne kadar sevdiğimi biliyor. Ama ben başka kadınların aklına girip de benden soğumasından korkuyorum. Böyle bi şey olmasa istediği kadar takilsin benim sevgilim istediğini yapabilir eğlenebilir ee ne demişler her gün kuru fasulye pilav mı yiyecek evde. Çok uzattım demek istediğim ben buna göz yumduğum için benden soğur mu ya da başka kadınlara aklı gider mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Canım zaten başlığında hata başlıyor “canımdan çok sevdiğim” canından çok kendinden çok birini asla sevme!
Sen bu şekilde sevdiğin için kendinde bu hakkı görüyor nasıl olsa bir şey demez gibi 😳 senin tavrını ortaya koyman lazım sen değersiz misin bu kadar?
Sen kendine ne kadar değer verirsen karşındaki de o kadar değer verir!
Yapma bunu kendine, sevgi bir yere kadar o seni sevse ve sana saygı duysa bunu yapmaz.
Lütfen biraz mantığınla hareket etmeye çalış düpedüz düz aldatıyor 🤷🏻♀️ Ne kadar ciddi olabilir ki bu ilişki? Evlenince yapmaz mı sanıyorsun?
Sen daha iyilere layıksın ve bunu sende biliyorsun😉00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Troll postu falan mı bu? Hem erkeğini paylaşacak kadar genişsin hem bakire kalacak kadar ahlaklı (!)... Kendini kuru fasulyeyle bir tutman ne kadar vafsıfsız bomboş bir beyne sahip olduğunu gösteriyor.. Herşeyi geçtim fasulye kadarda mı gururun yok ya? Ne biçim yetişmişsin sen cidden aynı cinsiyeti paylaşmaktan utandım.. Adam madem takılmak istiyor neden seni bırakmıyor? Çünkü hem ilgi görecek hem libidosu doyacak.. Evlendiğiniz gün soğuyacak senden. Böyle geniş kadın bulmuş bırakmaz tabii şimdilik. Hangi insan sevdiğini paylaşır ki? Adam sormaz mı bunu? Neden kıskanmıyor der acaba param için mi? Aklı yerinde kadın buna izin verir mi? O senle ciddi falan değil bayağı dalga geçiyor, arkadaşlarına bile anlatmıştır genişliğini..Bu erkekleri başımıza siz çıkartıyorsunuz yersiz pohpohşayarak ceremesini masum kadınlar çekiyor. Adamı bir tanrı ilan etmemişsin evlenince onuda yaparsın sen... Nerede yetişiyorsunuz neyle besleniyorsunuz aklım almıyor, aileler nasıl böyle kadınlar yetiştiriyor? Cehalet hat safhada utanıyorum böyle insanlarla soluduğum için. Klinik vakasınız valla tam sabah kuşağında duyulan tuhaf hikayeler gibi. Yazık size gurursuz cahiller!!
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beynini güzel yıkamış. İçinizdeki kadınlardan hangisi ona duygulu bir şekilde yaklaşıp aldattığını da anladığı anda iyi bir rest çekip giderse ona aşık olup onunla evlenecek
00 Yorumla
+1 yılDatayı çok okumadım Çünkü soruyu görünce direk Şok oldum yani aldatıyorsun ve buna göz yumuyorsun bunda gerçekten Sence bir sıkıntı yok mu bak Evet insan hata yapar hatalar insanlar içindir bunu her zaman için zaten ben burada ya da başka yerlerde hep söylüyorum fakat ihanet aldatma Yani bu kesinlikle kesinlikle kimse tarafından affedilmez bir insan ne kadar aşık olursa olsun böyle bir hata gerçekten affedilmez yani bundan O zaman şöyle bir sonuç çıkıyor ki sen bence Çok safsın Yani bunu özür dileyerek yüzüne söylemek istiyorum
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
102
Cevap
55Cevap
Kendisinde tık yok oda benim zorumla. Cinselliğe düşkün birisi ama beni sürekli aldatıyor. Başka kadınlar var çok fazla.
Buradan sonra devrem yandı sen nasıl bu kadar rahat ve geniş olabiliyorsun. Canımdan çok sevdiğim dediğin ilişki bu mu? Üstüne aldatılmaya göz yumuyorsun hemde.120 Yorumla
+1 yılYa allahin askina bu saka mi? Onun varlikli olması başka kadinlara bakacagi anlamina mi geliyor... parasi varsa bakan kizda çoktur.. sana cinsellik olarak yaklaşmamasinin 2 sebebi vardır 1- ya evlenicem bu kiz bakire vs vs dusunup bekliyordur ya da 2. Si de baska kadinlar onun her ihtiyacini goruyordur.. ama gece hayati cok olan icmeyi cok seven adamdan hayır gelmez. Bak arada olur arkadaşlariyla bir piknige gider icerler ne bileyim bir puba gider icer ama onun disinda mantiksiz surekli gece hayatı
30 YorumlaAh ah geldim gidiyorum şöyle bi kadın olamadım ulan dişi sinek görsem kalbim kırılır. ( Aldatıldım artık daha dikkatliyim ama canım çok yanmıştı) Yol ver kızım bırak napıyosa yapsın eminim takıldığı kızlara senden bahsetmiyordur bir kız arkadaşım var diye elinden kaçırmamak için. Çünkü karşı taraf kabul etmez bilse böyle birşeyi. Onlar kabul etmezken sen niye edesin susasın yahuuu ! Yol ver acilen bak çok sinirlendim 😁
11 Yorumla
Soran+1 yılYa garip bi adam beni çok seviyor bence sürekli sevgisini de belli ediyor o gün telefonuna baktım bi kaç kız daha vardı ama numaralar kayıtlı bile değil biri sadece ismiyle ben 1 yıldır ömrüm diye kayıtlıyım. Normalde kadın tarafı evlilik meraklısı olur bizde sürekli o bahsediyor çocuktan aileden. Sürekli ailesiyle tanıştırma merakı içinde ben şu an yapamam bunu. Yani bir de şu var bakire olmadığımı biliyor keşke başka türlü olsaydı diyor içinden de ama o da evlenmiş boşanmış böyle kabul ediyor beni çok da güveniyor bana ve bakire olmamama rağmen benimle şu an ilişkiye girmek istemiyor. Böyle olunca da inam kızamıyorum ki diğerlerine.
Ya burada soğuması gereken kişi sen değil misin? Para için mi bu gurursuzluk, anlayamadım.
110 Yorumla
+1 yılSen bu adamın parasını seviyorsun. Gerçekten seven sevdiğini başkasıyla paylaşmaya göz yumamaz!
Soğuyacağını sanmıyorum, o da parası için onunla olduğunun farkında diye menüye çeşni katmaktan hiç çekinmiyor.
E ne diyelim size mutluluklar😊70 Yorumla
+1 yılKendini aşağıya çekmenin, gurur denişen şetin yoksunluğu ve o insanın gözünde ki kolay lokmasın..
Neden seni kaybetmekten korksun ki onun için çok ulaşılabilir her an elinin altında ve o ne yaparsa yapsın razı gelecek bir insansın. Ne emek vermeye ne de değer vermeye gerek duymaz bunların eksikliğini hissetmeyen biri bir süre sonra senin eksikliğinide hissetmez.
Silkelen ve kendine gel kensine yaptığın haksızlığın farkına varıp ömründen eksiltip ona verdiğin zamana değer mi bir düşün bence?10 YorumlaSadece tek soru.. Konya'nın sayılı zenginlerinden olmasaydı yine göz yumacak mıydın? Ya da seni aldattığını öğrendiğinde kalmaya devam eder miydin?
70 Yorumla
+1 yılKısacası sevgilin bir keko ve sende onun için kendi onurundan vazgeçiyorsun. Efendi bir çocuk olsa asla yaptıklarını kabul etmezdin, eminim. İstersen aynı şekilde devam et. Onun gözünde zerre kıymetin yok ne de olsa.
100 Yorumla
+1 yılBaşka kadınlar var
sen buna göz yumuyorsun..
Valla baya geniş bir ilişki baya aşk dolu
Bilemedim artık..
Seven insan başka birisine dokunmaz sanırım sana dokunduğunda caziben bitecek30 YorumlaAklı zaten başka kadınlarda, boşuna böyle yaparsam benden soğur mu diye düşünme. Göz yumma da sana kalmış ama hem başkalarıyla yatıp hem de buna göz yumduğun için senden soğumaya hakkı yok bence. Aksine aşkın için bunu bile kabullenmişsin ve ben buna hayran kaldım. Yani takma kafana. Belki arada sırada birazcık kıskandığını belli edebilirsin beni acaba sevmiyor mu diye düşünmemesi için.
15 Yorumla
Soran+1 yılKıskandığımı belli ediyorum susuyorum sıkılıp oturuyorum falan bayılıyor o Halime de ben daha anlatamadım bu adamı
Soran+1 yılSen yanlis buluyor musun içinde olduğum durumu
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSonra kadınlar zekidir ustundur eşittir dersiniz şimdi bunun oyu ile benim oyum bir mi a.. m.. k
80 Yorumla Sen tam bir damızlık ineksin. İnsanın bir gururu olur adam gidicek yatacak kalkacak kadınlarla birde Allah bilir onlardan çocukta peydahlar sende mal gibi bakacaksın varya harbi beyinsizsin. Bu dediklerime alınıyorsan sana şunu derim ki alınman gereken daha büyük sorunların var. Sırf adam zengin diye evlenme o yatıp kalktığı kadınların birinden AIDS kapar sonra gelir sana bulaştırır hayatın biter bu kadar mantıksız düşüncesiz aptal bir Kadın olma
10 YorumlaAcaba maddi durumu bukadar yüksek olmasaydı göz yumulurmuydu
Üzerinize alınmayın genelleme olarak düşündürdü beni🤔🤷♀️60 YorumlaYarın bir gün ölüp gidecez ve sen ve senin gibi olanlar üç kuruşluk adamlar tarafından parmağında oynatılıyor. Senin zihniyetinde davrananlar yüzünden kendilerinde her şeyi yapmaya hak buluyorlar ve buna öldürmek de dahil. Sizin gibilerin zihniyeti değişmedikçe pardon, bir zihniyet sahibi olmadığınız sürece bu aldatmalar da cinayetler de bitmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBusitede bugun nekadar çok midesizle karşılaştım yaa ben erkekken böyle bişeyi sevgilime yakıştıramam ya nekadar basit kızlar var midem bulandı bari böyle şeylere sevgiyi karıştırmayın onuda kirletmeyin tabi bu durumda oda sevgi olmuyor ya yakında gurupta takılırsınız 👺♥️🤹
00 Yorumla
+1 yılHiç mi onurun yok nasıl insansın sen sen kendini yem olarak görmeye çokdan alışmışsın kuru fasulye pilav yapmışsın kendini. Ama şunu unutma her gün kuru fasulye pilav yrnmez başka yemeklere yer açmak için tabakdaki kuru fasulye pilav da çöpe atılır. Çöpe gitmeyi göze almışsındır umarım.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok yükseldim ama sana sinirlendim çünkü kendini ne kadar basitleştirmişsin ne kadar değersiz hale getirmişsin farkında mısın sen değerlisin hiçbir şeyi kabul etmek zorunda değilsin evlenince ne düşüneceğini sanıyosun ki kaç kadınla yatarsa yatsın ondan ayrılamayacak kadar silik basiretsiz bir kadın msın sen eğer öyleyse bu değeri kendine sen veriyosun ve sırf bu yüzden onun gözünde de değersizleşiyosun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ve senin gibiler yüzünden bozuluyor yeni nesil. Bir de mağdurmuş gibi gelmiş bunu buraya yazıyorsun. Açıkça söylesene adam umrumda değil kiminle ne halt yiyorsa yesin yeterki malı mülkü benim olsun rahat yaşayayım diye. Kendini bu duruma alıştırabilirsin de insanları mal yerine koyup mağdurmuşsun gibi sevdiğine inandıramazsın...
30 YorumlaTamam da sen kendin ağzın ile söylüyorsun bilmem nerenin sayılı zengini diye, eğer gerçekten kadınlık gururun olsaydı resti çekerdin, böyle bişey olmayacağını bildiğin için bence hiç boşuna esip gürleme. Bu adamı bu şekilde en başından kabul ettin, hani derler ya eski köye yeni adet getirme diye, seninkisi de o misal mecburen böyle bir hayatı kabul edeceksin
10 YorumlaKısacası rezil birisin. Kendine saygı duymayan birisin. Acıdım sana. Büyütürken neyle beslediler de böyle bir şeyi kabullenebildin
71 Yorumla- +1 yıl
Muhtemelen samanla beslemisler baksana yoksa bir insan özsaygisi bu kadar mi eksik olur aldatiyorsa ayrilacaksin ama gelde anlat.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz kadınlar , erkek aldatsa binbir çeşit laf edersiniz sonra işinize gelince , kendi cinsinizede böyle saçma sapan laflar edersiniz , kardeş parası olan herkesi kendi tanıdıkların gibi zannetme , genelleme yapma , bu arada karakterin muazzam söylemeden geçmek istemedim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılInsan sevdigini nasil paylasabilir?
Yok fasulyeymis pilavmis?
Gulsemmi aglasammi bilemedim, sirf parasi icin goz yumdugun ortada ama oda bunu goremicek kadar aptal deildir herhalde.
Soguyabilirmi diye soruyorsun, seni aldattigina gore sana isindimida sogusun, sen onu kullaniyorsun oda seni.01 YorumlaBu tip kişilikler yüzünden gerçek sevgi ayaklar altına alınıyor ondan sonra da saygı ve sabır bekliyor insanlar birbirine.. genişliğin bu kadarı da fazla bence 😒
70 Yorumla
+1 yılSoru o kadar yanlış ki
Tam olarak sorunun
"Sevgilim beni aldatıyor ben buna göz yumuyorum ve kıskanmıyorum neden ondan soğumuyorum hasta mıyım " olması gerekirdi.
Soğuması gereken biri varsa oda sen olmalıydın10 YorumlaHayır bak göz yumma ama bişey deme sadece ona ayak uydur maya çalış eğer ona ayak uydurursan seninle birlikte eğlenceli zaman geçirirse seni bırakmaz ve sana aşık olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin burcun nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEğer kıskanmıyorsan, paylaşıyorsan sen sadece onun zenginliği ve otoritesi için birliktesindir. Menfaatin için yanındasın ve oda bunun farkında. Ki seni aldatıyor.
Ciddi düşünen insanın gözü görmez kimseyi. Kendini avutma...10 Yorumla Sen de adam zengin diye kapak atmışsın zengin olduğu için aldatmasına bile göz yumuyorsun.
60 Yorumla
+1 yılileride grup seks de yaparsiniz hic merak etme ya kizim brak oylesini baskasini yapan karaktersiz dir cok pisman olmadan sil at
32 Yorumla
Soran+1 yılBen onun mutluluğu için onu da yaparım.
- +1 yıl
dicek baska cumlem yok ozaman yap
+1 yılCanımdan çok sevdiğim diye bi tabir nedir yav töbest. Ayrıca konya ovasından genişsin bacımsu hemen kendine gel.. he bide konyanın sayılı zengini demişsin dikkat et derim jshdjsjjshs
30 YorumlaBirtane hayatın var ve senin tek hazinen bu ve bu hazineyi bir kişiye bağışlamışssın peki o kıymetini bildimi
22 Yorumla
Soran+1 yılHazine nedir
+1 yılAdam zengin kimse döllemeden ben dölleyip sırtımı dayayıp rahat edeyim demiyor da eviriyor geviriypr ne saçma bi insansın Allah yardımcın olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım hadi
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılSen sırf para için bakiyon buna yoksa başkası olsa coktan bitirdi a q
50 Yorumla
+1 yılBir kadın son paragraftaki cümleyi nasıl diyebilir ya şaka mısınız? Her gün kuru fasülye yenmez ne demek. Kendinize ilk siz saygı duyun biraz.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizi tamamen cepte görecektir, aldatmasına rağmen gitmeyen bir kadını hiçbir erkek ciddiye almaz. Onsuz yapamayacağınızın farkındadır çünkü. İşte bu yüzden ne size saygısı ne de sevgisi kalacak.
Büyük bir hata içerisindesiniz.30 Yorumla
+1 yılHaklısın sende hergun hıyar turşusu yiyecek değilsin ya.
32 Yorumla
Soran+1 yılGayet sadığım ben o bana yetiyor
- +1 yıl
Bebeğim sen sadıksın da o değil trol müsün sen ya ben böyle bir şeyin yaşanmış olacağına inanmıyorum
+1 yılIgrenc bir durum kocan degil birseyin degil cocuk sahibi cinsellikten yasiyor ve bahsediyorsun onu terketmelisin..
Ne diyim Allah dogru yolu gostersin..10 Yorumla
+1 yılSenin olay şu ayranım dökülmesin, g*tüm s*kilmesin hesabı..
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılNasil bir zihniyet var anlamiyorum ki sizde. Sirf para icin gururunu hice sayiyorsun
63 Yorumla
Soran+1 yılErkeğimin mutlu olmasını benden bir şey saklamamasını istiyorum
- +1 yıl
Erkegin seninle mutlu degilse ve aldatiyorsa daha neyi bekliyorsun?
Soran+1 yılAramızda cinsellik bile yaşanmadı 1 buçuk yıl, ayrıca lezbiyen ve türlü türlü fantezisi var bende rahatsız olmuyorum sizi neden bu kadar cızladı anlayamadım
+1 yılSevdiğinden emin misin? Hayretler içinde okudum yazdıklarını.. Senden başka kadınlara dokunuyor güzel tatlı kelimeler kullanıyor ve sende bize göz yumsam benden soğur mu diye soruyorsun yazık kafana..
00 YorumlaSizin ki ancak çıkar ilişkisi olur sen onun parasını yersin işte yanında iyi bir anne iyi bi eş modeli çizersin ama o sana iyi bir koca veya böyle aldatmalarıyla iyi bir baba modeli çizermi bilemem
01 Yorumla
+1 yılBen bu soruyu soran kişiye hayal alemin de mi yaşıyor derim yahu
Evlilik kuracak insanlar ne hale gelmiş
Sizin evlilik olmaz yol yakın iken ayrıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonya da Türkiye nin en büyük kavşağı var gördüm ama seninkisi Konya nın en büyük Yav şa ğı imiş 🙄görmemiş duymamıştım 🙈
20 Yorumla
+1 yılHelal Olsun Senin Gibi Salak Zor bulunur bu devirde
30 Yorumla
+1 yılArkadaşa en kısa zamanda oksijen tedavisi verin
Beyin oksijensiz kalmış30 Yorumla
+1 yılSen kafayı yemişsin asfkhff aynen böyle devam ya , niye soğusun ki bulmuş senin gibi birini 😄 kolay kolay bulunmaz adghjd
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılGörüyorsunuz arkadaşlar para insanı ne hallere getiriyor. Vay be hayat
51 Yorumla- +1 yıl
Standart bir eğitimsiz aklı sexden başka bir şeye çalışmayan konyalı 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen gerçekten iyimisin öyle sevgili cehennemin dibine
20 Yorumla
+1 yılDaha iyi birini denk getirirse seni terk eder.. zaten sogumus soguyacahi kadar, aldatmata göz yumulur mu
70 Yorumla
+1 yılSen şuna ; acizim ben, benden bir halt olmaz, gurursuzun önde gideniyim, para için gururumu satıyorum desene
00 YorumlaCanından çok seven başka kişilere can atmasına göz yummaz. Ciddi bir kişilik olduğunu düşünmez karşındaki kişi zaten.
00 Yorumla
+1 yılAcizlik ve aptallıktır bu. Senden soğumaz çoğu aldatan şerefsizlerin hayalisin sen.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Seni parası için seven, basit bir kadın olarak görüyordur emin ol. Söyledikleride yaşan dolan. Böyle bir zihniyetede böyle erkekler yakışır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 418 cevap paylaştı. Cidden bişey diyemiyorum. .. ŞAKA GİBİ. Yani kusura bakma ama gözünde BASIT görünürsün. .. Gururlu olmalısın bence.
00 YorumlaUlan bir hemcinsimden bu kadar tiksiniceğimi düşünmezdim yazık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaf mısın. Evet gider elden. bu ne böyle genişlik tavan yapmış
10 Yorumla
+1 yılDemin ben ne okudum böyle... Biri beni silkelesin 🙄🙁
15 Yorumla- +1 yıl
Okumalı mıyım😂
- +1 yıl
Okuma! Kaç kaççç 🤭😂
- +1 yıl
Valla mı bak güvenip okumuyorum ama özet geç bak bana 😂
- +1 yıl
Hafızamdan sildim ben 🙄
- +1 yıl
Merak ettim ama okumuyorum 🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılCanım sende birgün pilav ol birgün fasulye kedinin deyistir yatakta
10 Yorumla Bu okudugum şeyler umarım hayal urunudur
Yeni bir dizinin senaryosudur10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılcanım ezik adam kadınlardan futbol takımı kursun da paslaşırsınız
10 Yorumla gözyumdukca aldatmaya devam eder senden iyisini buluncada yol verir sana
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu kafayla gidersen ilerde çoook ağlarsın özetle
00 Yorumla - Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin beni aldatmasına göz yumuyorum. Göz yumduğum için benden soğur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler