- Erkekler neden dişli kadınları sever?
- Erkekler neden dişli kadınlarla evlenir?

disli kadin ne demek? burnu 5 karis havada hic birseyi begenmeyen surekli sikayet eden kadin disli degil kendini begenmistir. oyle biriyle hayat gecmez. yok eger disli den kastin gerektiginde kurallarini soyleyen gerektiginde teslim olmasini bilen mutlu olmasinida etmesinide bilen biriyse ona canimi bile verebilirim.
bana göre kendi kendine yetebilen kadınlar ön planda, kendi ayakları üstünde duruyor,çekinmesi yok aksine kendine güveni sağlam vs bu tarz kadınlarla beraber olmak bence hayata karşı iki kişi mücadele ediyorsun gibi.. yani kolay kolay yıkılmazsınız.
Rica ederim 😉
Dişli kadın olsaydı kalbine hüküm verip evliliğe ikna edemezdin ki. Bana dişsiz millete dişli olduğu için severim böyle kadınları maşallah evde kedi dışarıda aslan en sevdiğim.
Ici daha rahat eder
Cevap
29Cevap
Hayat arkadaşı, ortağı için güçlü kadınlar her zaman çoğu erkeği daha çok cezbeder. güçsüz insan çoğu kişi için iticidir maalesef. aynısı erkeklerde de var
Dişsiz kadınlar nahoş görünüyor. Konuşurken sürekli damaklarını yalıyorlar ve ne dedikleri anlaşılmıyor. Bir de yemek yerken ağızlarından sapır sapır yemek dökülüyor. Ama dişli daha iyi olur.
Bana sormuşssun ve dişliden kasıt kültürlü görgülü ve zeki kadınsa bu eşimdir tartışmalarıda gerçektir sevgileride hayatına hayat katar statü getirir kalite getirir
Kişiden kişiye değişir. Kimisi dişli olanı sever. Zoru başarma isteğinden kimisi ise kendisine yumuşak başkasına dişli birisini sever
Yani diş kadın dediğin benimbildimse ben onlara cadı duyuyorum... süpürgeli çatı olabilir.. acaba 🧟🧟samara geldi yine aklıma ya...
Bilemiyorum genelleme yapamam bazilari zor sever bazilari ugrasmak istemez
Öyle midir bilmem ama eğer öyle ise sanırım zoru sevdikleri için olsa gerek :-)
Sevmem dişli ( ya da kendini dişli zanneden) kadınları.
Değişik bi havada oluyolar böyle...
Kendinden emin kadınlar her zaman erkekleri cezbetmiştir
Ben ewlenmem dişli kadinla 🤣
Neden
Anladım
Dişiliği daha iyi yansıttıkları için.
Bak evet bu olabilir 😉
Sen yansıtıyor musun
Burda onu konuşmuyoruz
Tammam mesajıma bir bakar mısın
Yoo.. Erkekler sindirebileceği kadınlarla evlenir
Disli kadin ne demek?
öbürü çok mıymıy oluyor sıkıcı oluyor herhal
Yemek yapmak bilmesi olabilir.
Daha çekici oluyorlar
Aslan kediyle evlenmez 😀
Yatakta sert kadınlara bayılırım. Sevişme anında götümü okşayıp tokatlaması çok hoşuma gider
Sende sever misin?
Erkekler hertürlü kadını sevmiyor mu abla?
yok öyle bişey o sadece filmlerde olur
Evlenmediğim için bilemiyorum sebebini
kimse kolayı sevmez..
Yönetilmeyi seviyoruzdur. Gerçi ben alfayım
Dişi olmayan 60lık teyzeyle mi evlenelim?
Dişi olmayan hatunu napiim
Evliliği düşünmeyen taraftayım...
sert seviyorum özellikle akrep kadınları
Kim diyor bunu 🤔
Bilmem nasıl dişli
Monoton değiller
Kiö demiş onu
alakası yok :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?