Selamlar canlar! Doğum günleri benim için her zaman çok özel ve değerli bir gün olmuştur. Bu nedenle sevdiğim insanların doğum günlerini kutlamak, onlar için özel hediyeler hazırlamak beni her zaman mutlu etmiştir. Özellikle sevgilimin doğum günleri benim için bir tık daha önemli diyebilirim. 🎂
Şimdi sizlere sevgilinize nasıl doğum günü mesajı atılabileceğini anlatacağım. Bence hiç vakit kaybetmeden başlayalım. :)🎂

Sevgiliye Atılacak En Romantik Doğum Günü Mesajı Nedir?
İlk olarak size sevgiliye atılacak en romantik doğum günü mesajından başlamak istedim. Bildiğiniz üzere bir ilişkide romantizm önemli.
Sevdiceğinizin doğum gününde onu mutlu edecek ve aynı zamanda romantik olmasını istediğiniz bir mesaj atmak istiyorsanız, doğru adrestesiniz... Sevgilinize atabileceğiniz en romantik doğum günü mesajlarından birkaçını aşağıda belirttim:
Dipnot: Mesajların samimi ve içten olmasına dikkat edin!
- "Seninle geçirdiğim her an, bir ömre bedel. Bugün senin doğum günü ve seninle bu özel günü kutlamak benim için büyük bir mutluluk. İyi ki doğdun, aşkım!"
- "Gökyüzündeki yıldızlar senin doğduğun gün parladı, çünkü senin varlığın bu dünyayı daha da aydınlatıyor. İyi ki doğdun, sevgilim. Seninle olmak benim için bir ayrıcalık."
- "Seninle geçen her gün, aşkımızın bir resmini oluşturuyor. Bugün, senin doğum günün, bu resme bir başka güzellik katıyor. İyi ki varsın, iyi ki benimlesin. Mutlu yıllar, sevgilim!"
Sevgiliye Atılacak Uzun Doğum Günü Mesajları
Geldik romantik olmanın yanında duygularınızı daha derinden ve daha detaylı belirmek istiyorsanız sevgilinize uzun doğum günü mesajı atabilirsiniz. Nasıl mı? Hemen bir örnekle taçlandırıyorum...
"Sevgilim, bugün senin özel günün ve bu günü seninle kutlamak, benim için gerçekten büyük bir mutluluk. Senin doğduğun gün, hayatıma ne kadar anlam kattığını bir kez daha hatırlatıyor. Seninle geçirdiğim her an, benim için bir hazine. İyi ki doğdun, aşkım! Bu yeni yaşın sana sağlık, mutluluk ve başarı getirsin. Beraber nice güzel yıllara!"
Bugün, senin doğum günün ve bu özel günü seninle paylaşmak benim için büyük bir ayrıcalık. Seninle geçirdiğim her an, hayatımı renklendiriyor. Seninle olmak, aşkın en güzel halini yaşamak demek. İyi ki varsın, iyi ki benimlesin. Doğum günün kutlu olsun, sevgilim! Sana sevgim sonsuz."Erkek Sevgiliye Atılacak Doğum Günü Mesajları
Şimdi sizlere her iki cinsiyete de nasıl doğum günü mesajı atabileceğinize de değinmek istedim. 🎂

- Yaşayan en seksi adama mutlu yıllar! Seni hayal edebileceğinden daha çok seviyorum. Tüm hayallerin gerçek olsun ve hayatının her gününü doğum gününmüş gibi coşkuyla yaşa!
- Bunu sana daha önce söylediğimi biliyorum ama hayatımı kurtardın. Sadece benimle olarak her gün hayatımı kurtarıyorsun. Hiç bu kadar iyi kalpli biriyle tanışmadım ve sevgin için sonsuza dek minnettar olacağım. Doğum günün kutlu olsun!
Kadın Sevgiliye Atılacak Doğum Günü Mesajları
Sıra geldi kadınlara! Hemen örnekleri sıralıyorum... Vakit kaybetmeyin.

- "Gönlümün prensesi, doğum günün kutlu olsun! Seninle geçirdiğim her an, bana gerçek aşkın ne demek olduğunu öğretiyor. Bu özel günde sana sağlık, mutluluk ve sevgi dolu anlar diliyorum. İyi ki varsın!"
- "Tatlım, sevgilim, en değerli varlığım! Bugün senin doğum günün ve seninle olmak beni ayrıcalıklı hissettiriyor. Bu yeni yaşın, senin için başarılarla dolu bir dönem getirsin. Doğum günün kutlu olsun, sevgilim!"
Sevgiliye Atılacak Kısa ve Anlamlı Doğum Günü Mesajları
Son olarak sizlere sevgilinize kısa ama etkili doğum günü mesajlarını da aktaracağım.
- "Sevgilim, bugün senin günün ve seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha hatırlamak istedim."
- "Doğum günün kutlu olsun! Seninle geçen her an, hayatımı daha anlam dolu kılıyor."
- "Doğum gününü kutlamak, senin benim için ne kadar önemli olduğunu hatırlamak demek."
🎂 🍰
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgiliye uzun doğum günü mesajı neler atılabilir?
Merhaba sevgilim bugün senin doğum günün!
Seni çok seviyorum, her günüme seninle gözlerimi açıyorum. Seni severek uyandığım her sabah nasıl gülümsüyorsam gözümü açtığım an, işte öyle safça bir gülümsemeyle nefes alıyorum şu an. Annene de kocaman teşekkürlerimi iletiyorum! Senin gibi birini dünyaya getirdiği için. Sana da teşekkür ediyorum benim hayatımda olduğun için.
Bugün senin doğum günün sevgilim
Seninle tanıştığım gün nefes almaya başladım sanki! Dünya seninle daha bir güzel geldi bana. Kısa zamanda dünyam oldun sevgilim... Ve bende bugün aslında seninle doğdum sevgilim.
Doğum günümüz kutlu olsun.
Seninle geçirdiğim her günü seviyorum. Senin yanında olduğum her saniye ayrı keyifli ayrı eğlenceli. Hayatım boyunca yanımda kalmanı isteyecek tek insansın sevgilim.
sevgiliye uzun doğum günü mesajları 20 Yorumla
+1 yılSakın üzülme hayatın hızına, en güzel yallar çabuk geçenlerdir... Gelece?ini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini kolaylıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Hep sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun...
Bugün belki de çok kişiden doğum günü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun en farklısı çünkü tümüyle sevgiyle yazılmış bir mesaj. İyi ki varsın...
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara...
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle... Doğum günün kutlu olsun!
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki doğdun birtanem.
Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin.. Dostluğunun, arkadaşlığının verdiği keyfi sana anlatmam çok zor. Kalbim hep seninle. İyi ki varsın.. Birlikte daha nice yaşlara...
Dünyada emsalsiz bir güzellik varsa o da yüreğindedir. Yaşamının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun..
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.
Doğduğun gün bulutları yırtarak, bir güneş gibi etrafına aydınlık saçarak girdin hayata. Hep sevgiyle yaşa! Nice yaşlara..
Bir yıl daha bitti, ama sakin üzülme zaman çabuk geçiyor diye.. Unutma ki herkes ayni şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım harika bir yıldı dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle.. Nice yıllara…
Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yasar, basari merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dileğiyle… Doğum günün kutlu olsun!23 Yorumla- +1 yıl
bu kadar yazıyı yazacak halim yoktu kusura bakma ama
- +1 yıl
bence sen şunu yaz.. gözlerine bakarak seninle yaşlanmak istiyorum iyiki doğdun göz yaşım ...
tabikide doğal olmalı insan hislerini yazmalı ben sana burdan olmayan sevgilime atacağım mesaj yazsam sen bunu beğenip sevgiline göndersen sorarım sana bundaki doğallık nerede içinden geçenleri yazki beynine işlesin adamın bizim vereceğimiz mesaj ı yazma tatlı günler
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Bugün yanında olmayı yeni yaşını beraber karşılamayı kuru bir mesajla değil de, yanı başında gözlerinin içine bakıp Doğum gününü kutlayabilmeyi çok isterdim.. :( nasip değilmiş. bedenen yanında olamayacağım belki ama ruhen her zaman yanında olduğumu bil diye yazıyorum .. evett söylenecek çok şey var ama nerden başlasam bilemiyorum :)
İlk baştan başlamalı belkide ama başlangıç neresi onu da bilmiyorum aslında tek bildiğim ve bilmek istediğim de sensin. Nedense herşey bir anda olmuş gibi bir o kadar da önceymiş gibi geliyor bana. Neyse çok uzattık ben en iyisi şükür ile başlayayım.. vesile olmalarını nasip edene , yolları kesiştirene, mutluluğu SENİNLE nasip edene şükürler olsun. İnşallah bundan sonraki şükürlerde de yerini alırsınız bayım :) sen hatta şükürlerimde kalma sadece her anımda yerini al geçmişimde gelecegimde de hep sen ol.. Hergünüm de aklımı işgal ettiğin gibi , kalbimi hiç bir atışında yalnız bırakadıgın gibi hayallerimin tamamını kapladığın gibi tüm ömrümü sen kaplamalısın Herşeye rağmen hiç bıkmamalı birbirimizden. Mutluda olsa kötüde olsa yaşadığımız günler BİZİM günlerimiz olmalı Birbirimizi sevmenin gururu olmalı herşeyde heryerde.. karşımıza çıkan her zorluğu beraber atlatmalıyız. Çayı ben demlemeli şiiri sen okumalısın her güne sesinle başlamalı her günü senin sesinle bitirmeli. Bir kere sevmemeli defalarca seni sevmeli. Hiç yalnız olduğunu hissetmemeli. bensiz sensiz bir hayal kurmamalı. Her gün huzur kaplamalı içimizi dışımızı sevginin kapladığı gibi. Tamam tamam belki de herşey bu kadar yolunda gitmeyecek haklısın ama her gidilen yol da beraber olmalı ya da her yol hep sana çıkmalı. Evet olması gereken bunca şey ve bunların hepsi için tek gereken sen. Bu yüzden Sen hiç gitme olur mu huzur kaynağım?130 Yorumla
1 yılHayatımın anlamı biricik sevgilim kalbimin atma sebebi, öyle bir zamanda çıktın ki karşıma sen karşılaşmaların en güzelisin, seninle çok mutluyum zor zamanlar geçirdik belki geçirecez de ama hep yanımda ol hep yanında olayım iyi günde kötü günde, aşkım bugün yanında olmayı yeni yaşını beraber karşılamayı kuru bir mesajla değil de, yanı başında gözlerinin içine bakıp dudaklarından öperek kutlayabilmeyi çok isterdim, nasip değilmiş bedenen yanında olamayacağım belki ama ruhen her zaman yanında olduğumu bil diye yazıyorum, evet söylenecek çok şey var ama nerden başlasam bilemiyorum vesile olmalarını nasip edene, yolları kesiştirene, mutluluğu seninle nasip edene şükürler olsun. İnşallah bundan sonraki şükürlerde de yerini alırsın balımm, sen hatta şükürlerimde kalma sadece her anımda yerini al geçmişimde gelecegimde de hep sen ol, herşeye rağmen hiç bıkmamalı birbirimizden, mutluda olsa kötüde olsa yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı birbirimizi sevmenin gururu olmalı, herşeyde heryerde, karşımıza çıkan her zorluğu beraber atlatmalıyız, çayı ben demlemeli çocuklarımızı masallarla sen uyutmalisin, hayali bile çok güzel değil mi sevgilim, tamam belki de her şey bu kadar yolunda gitmeyecek haklısın ama her zorluğu beraber aşacağımıza inandığım için seni çok çok seviyorum, ve biliyorum senin de benim için yapamayacağım bir şey yok, iyi ki benimsin iyi ki benimlesin iyi ki doğdun canımın içi memom🥹💖
00 Yorumla
+1 yılHayatımın anlamı aşk tanrıçam kalbimin atma sebebi öyle bir zamanda ciktinki karşıma bu gülmeyi unutmuş bana gülmeyi öğretin sayende hep mutluyum okadar zor zamanlar geçirdik ki ama biz hep hayatın bütün zorluklarına karşı dim dik durduk hayata karşı hiç yılmadik bu aşk ne badireler atlattı ey sevgili bütün herkez bunlar hemen ayrılır derdi hatırlar misin ama bizim askimiz bütün dünyaya ibretlik olcak evet yarın cuma doğum günün okadar güzel ve mübarek günde dogurmuski seni o güzel annen senâ olan sevgim ne yazıyla ne parayla pullar anlatılır benim sana olan sevgim yanlız senin Kalbinde duran kalbimin anahtarını alıp kalbimi açtığını zaman en iyi anlatılır işte benim aşkım bu kadar dağa fazlasını vermem çünkü dünyada benim sevgim den başka sevgi bulamazsin bitanem seni okadar çok seviyorum ki aşk tanricam iyi doğmuşsun iyi ki hayatıma girip benim parçam olmuşsun sen varya deli seni büyüzden çok seviyorum iyiki varsın kelimelerimi burada sonlandiriyorum aşk tanricam seni seviyorum TOLGA. mm. ..
10 Yorumla
+1 yılBiricik canımdanda öte aşkım... hani kapkaranlık bi yerde bi ışık bulmak için ellerinle ararsın ya korkarsın kalbin yerinden çıkacakmış gibi olur. ben oradaydım işte öyle bir dünyada. o gözlerin oldu benim aydınlığım gülüşünle geçti benim korkaklığım hele o ilk öpüşün söktü aldı kalbimi yerinden... iyiki tanıdım seni iyiki gördüm sen yokken ne kadar da boşmuş bu hayat hep benimle hep yanımda hep kollarımdaa ol balım doğum günün kutlu olsun birlikte nice senelere..
20 Yorumladogdugum günden beri attığım adımlar sana imiş meger bu dünyaya gelerek adımlarımı bosa cıkarmadıgın için cok mutluyum iyiki varsın iyiki doğmusun canımmm vsvsvs birde hissiyat önemli hissiyat olursa hayal gücünde sınır olmaz
10 Yorumlahayatımın sıradan geçecek bugününe varlığnla mana kattığın için teşekkr ederm..iyi ki doğdun ve iyi ki varsın gibi bir mesaj atmıştım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDoğaçlama aklıma gelıyor ya anlık düşünüp atmak en güzeli
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konucak pencerene
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi ki dogdun... ama hic mesajla kutlamadim yuzyuze daha guzel
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirtanem doğum günün kutlu olsun birlikte nice mutlu yıllara diye
00 Yorumla Seni anan benim için doğurmuş canım benim için doğurmuş
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük harflerle DGK yazıp sonuna teşekkür ekle bence hem sade hem etkileyici
20 Yorumla
+1 yılAtılmaz ❗ alınır ve unutulmaz bir gece yasatilir. O geceye ozel olunur ve o geceye ozel sevisilir ❤
01 Yorumla- +1 yıl
dfsdgdfdsg tamam
+1 yılSenin anan benim için doğurmuş , iyiki benimlesin ben de seninleyim nice mutlu beraber yıllara...
10 Yorumla
+1 yılHissiyat dile gelirse içten gelen tüm duygular dökülür kelimelere.
00 YorumlaBu dünyaya birkez daha gelme şansım olsa yine seni severdim iyiki doğdun canım sevğilim derdim heralde :)
10 Yorumla
+1 yılEn doğalı bu; seni doğuran anaya teşekkür ederim. İyi ki doğmuşsun:)P bir taşta iki kuş bak...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılFazla ciciş bibişe gerek yok
Seni seviyorum doğum günün kutlu olsun yeterli00 Yorumla
+1 yılSenin içinden gelmiyorsa bizim dediklerimiz de alıntı olur zaten.
20 Yorumlanasıl olsa yarın öbürgün ayrılacağın için çok özel cümleler söyleme ... Özellerini evleniceğin adama sakla sonra pişman olursun :)))
42 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılUzun tercihiniz neden? Bir kısa Özdemir asaf şiiri sizin problemi çözerdi oysa hatta bir mısrası bile yeterli olur
00 Yorumla Ben hicbir zaman uzun mesaj atmadim :D 1-2 cumle. Sende boyle yap popolari kalkmiyor
20 Yorumlasevgiline : sana nasıl doğum günü mesajı atılır ? de
00 Yorumla
+1 yılYani şimdi bunu sen daha iyi bilirsin yaşadığınız güzel şeyler kullandığın kelimelerle özel güzel bir mesaj atılabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 912 cevap paylaştı.
+1 yılAnanın mına sağlık iyiki pırtlatmış seni aşkım yaz ayol
00 Yorumla Yanına gidip sarılmak varken mesaj atmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılResimli at.. Bana meme atmıştı biri . Unutmam
10 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun aslan parçası
00 YorumlaDoğum günün kutlu olsun yaprağım de
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum günün kutlu olsun mübarek
00 Yorumla
+1 yılAn itibariyle doğdun mu lan 😂
00 YorumlaIyiki dogdun sevgiliciğim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılDogum gunun kutlu olsun sevgilim mutlu senelere...
00 Yorumla
+1 yıldoğum günün doğum günüm.. iyiki doğdun
10 Yorumlatelefonda sexi bi doğum günü konuşması..
00 Yorumla
+1 yılİyi ki doğdun muhtar. Yani ben cidden öyle yazarım
00 Yorumla
+1 yılDoğum günün kutlu olsun derim.
00 Yorumla
+1 yılOo kardeşim bir yaş daha aldın demek yaz
10 Yorumla
+1 yılİçinden gelenleri yaz
00 YorumlaSenin doğuran ananın rahmine sağlık dicen
00 Yorumla
+1 yılNiye doğdun lan işin gücün yokmuydu😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun olursa okurken sıkılırım ben olsam
00 Yorumla
+1 yılpencereden zıplarım doğum gününü kutlarım...
00 Yorumla
+1 yılÖlüm Günün Kutlu Olsun
00 Yorumla
+1 yılDGKO diye
00 Yorumladgko
00 Yorumla
+1 yılDgko...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmeyi seviyorum gibi mesela.
00 Yorumla
+1 yıldgko asko
10 YorumlaDgko
00 Yorumla
+1 yılD. G. K. O
00 YorumlaD. g. k. o
00 YorumlaDgko reis yaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dgko diye
00 YorumlaSen hala yaşıyon mu'
00 Yorumla
+1 yılElinle
00 Yorumla
+1 yılat bişey işte.
00 Yorumla
+1 yılannene selamlar .
028 Yorumla- +1 yıl
:D
- +1 yıl
eee :D
- +1 yıl
sen bana arkadaslık gönderdin kbul etmden yok oldu niye :D
- +1 yıl
ne alaka :)
bunu için heves yapcaksam öliyim :D - +1 yıl
ben senin tatlım değilim bu 1 !
ikincisi hadi iyi geceler :) - +1 yıl
tamam
- +1 yıl
:/
- +1 yıl
noluyo sana be !
- +1 yıl
ugrasmıcam seninle. ahsen arkadasını sustur .
- +1 yıl
herkes rahat zaten .sen neden kastın onu anlayamadım
- +1 yıl
gerizekalı.
D. g. k. o. l. s. n
00 Yorumla
+1 yılD. G. K. Olsun de :)
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri