Ah şu iki yüzlü aşklar, sevgiler yok mu... Aklı başkasında bedeni bir başkasının yanında... Ne kötü bir durum. Başı ayrı sonu ayrı acı......Böyle bir şey fark edince ne yaparsın?
Aklı sende olmayanın bedeni senle olsun ister misin?
aklı yuregı bır baskasındayken brı baskasına kapı acanlar aralayanlar ya da orda kapı oldugunu gosterenler dahı agır ahlaksızdır.. kişinin ahlakı yerınde ıse ımanı yerınde ıse sevıyorum dıyorsa kapatır tum kapısını algısını.. ona acılabılecek kapıları hıssettıgınde bıle o kapıya duvar orer.. aksı her davranıs agır surtukluktur mıde kaldırır.. bunun bırde adına kıskandırmak ıcın yaptım denılen cınslerıde vardırkı o hepten basitlıktır.. sevginin oldugu yer varsa orada o kıslerden baska hıcbır özne sıfat yuklem olamaz.. insan hıcbırsey olmasa kendısıne saygı duyup bu yollardan uzak olmalı
Aklı benle değilse kalbi de benle değildir maalesef kabul etmek gerekir bunu bununla yüzleşmek gerekir.. Ve sonra vazgeçmek gerekir. onu hayatından çıkarmak lazım gerekir.
Selam❤💛💚💙💜 Aklı bende olmayan insanı ben zaten hayatıma almam. Bu tür insanlar kararsızlıklar ile doludur. Değer verdiği herhangi birisi ona karşı olumsuz davranırsa, bir nevi aklıyla değilde bedeniyle hareket eder. Yani demem o ki bu tür insanlar kendi hayal dünyasında yaşarken bir yandan mutsuzlardır . Bununla beraber hem kendini üzer hem de bedenen yanında olan insanı da üzer.