Aşk İlişkileri Samsung a 21 s mı. Resmî nite 8 pro mu? Nutella6767 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih etmeliyim. A,21 s daha güzel tatlı duruyor ama bilemedim Güncellemeler+1 yıl Redmi note Samsung a 21 s mı. Resmî nite 8 pro mu? Cevapla Samsung Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı. Xiaomi. Samsung daha bilindik marka ama piyasası çabuk değişiyor 0 3 Yorumla Nutella6767 +1 yıl Bu ikisi arasında kalmıştım samsung aldım Yorumla 34Constantine +1 yıl Hayırlı olsun ne diyim ☺️ Yorumla Nutella6767 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
BeyzaaaNurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende samsung a21s almak istiyorum aldın mı nasıl memnun musun? 0 0 Yorumla
Ozan5875 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İphone 0 6 Yorumla Nutella6767 +1 yıl Tm bu kadar hoş yapman yeter. Eğer i phonen varsa ve boş yapmaya devam edersen şarjın 5 dk ya biter. Yorumla Ozan5875 +1 yıl Bundan önce iPhone 7 plus vardı şu an not 9 pro var evet şarjı belli bı sure sonra çabuk bitiyor ama hiç takilmiyor kasmıyor not 9 u alalı 4 ay olmadı arada takiliyor Yorumla Nutella6767 +1 yıl I phone daha iyi olabilir evet ama benim şarj ile işim var. Günümüzde şarj önemli benle sürekli power bank taşıyamam Yorumla Ozan5875 +1 yıl Oyun oynamiyorsan iPhone bataryası çabuk bitmez Yorumla Nutella6767 +1 yıl Biraz oynuyorum. şu an bütçem 3 3 buçuk civarı. Belki ı phone nin 2. Elini alırım 7 de. şu an bu iki markayı istiyorum Yorumla Ozan5875 +1 yıl Not 9 ya da 8 ozaman en uygunu senin icin Yorumla
nilayaz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl a 21 daha iyi bence 0 3 Yorumla Nutella6767 +1 yıl Kullandınız mı ikisinden birini Yorumla nilayaz +1 yıl Evet Yorumla Nutella6767 +1 yıl Hangisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Xiaomi. Samsung daha bilindik marka ama piyasası çabuk değişiyor
Bu ikisi arasında kalmıştım samsung aldım
Hayırlı olsun ne diyim ☺️
Teşekkür ederim
Bende samsung a21s almak istiyorum aldın mı nasıl memnun musun?
İphone
Tm bu kadar hoş yapman yeter. Eğer i phonen varsa ve boş yapmaya devam edersen şarjın 5 dk ya biter.
Bundan önce iPhone 7 plus vardı şu an not 9 pro var evet şarjı belli bı sure sonra çabuk bitiyor ama hiç takilmiyor kasmıyor not 9 u alalı 4 ay olmadı arada takiliyor
I phone daha iyi olabilir evet ama benim şarj ile işim var. Günümüzde şarj önemli benle sürekli power bank taşıyamam
Oyun oynamiyorsan iPhone bataryası çabuk bitmez
Biraz oynuyorum. şu an bütçem 3 3 buçuk civarı. Belki ı phone nin 2. Elini alırım 7 de. şu an bu iki markayı istiyorum
Not 9 ya da 8 ozaman en uygunu senin icin
a 21 daha iyi bence
Kullandınız mı ikisinden birini
Evet
Hangisi