Siz nasil anlarsınız birisinin size gururu yüzünden mesaj atmadigini?
Eğer özleseydi mesaj atardı?
Siz nasil anlarsınız birisinin size gururu yüzünden mesaj atmadigini?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkta gurur falan yok. Eger değer verse mesaj atardı. Özleseydi mesaj atardı.
Onun gurunu kırmıssan sana mesaj atmaz. Ama atmak ister genede. Senden bekler. Whatsappı aç çevrimiçi ol oda çevrimiçiyse böyle 5 dk falan çevrimiçi kalırsanız belliki o bekliyor senin bir şeyler yazmanı. Çevrimiçi Olmuyosada özlicek doza gelmemiş demektir.
Kendimden örnek veriyim gururumu çok kırdı.2 senedir ona mesaj atmadım. Ama karşılaşınca konuşuyoruz. Bu onun yüzsüzlügü benim degil. Mesela yani. Ne kadar kırdıgına baglıki engel olsun. ya da çok özleyip gururu bir tarafa atıcak yazıcak.
Erkekler mesaj atar ama gerçekten seviyorsa ama seninde adım atman lazım sen göster gurursuzluk yap biraz onunda böyle yapması gerektğini anlat ama seni sevdiğini biliyorsan yap seni sevmediğini düşünüyorsan boş ver gitsin hayatta tek bir kişiye aşık olursun öbürleri gelip geçicidir o tek bir kişi senide severse gurursuzluk yap hayat çok kısa kaybetme bırakma inan inana inana onuda inandırırsın :)
kesin bir şey yok ama ben mesela kendim ilk başta mesaj atmıştım ayrılınca sonra beni tersledi ve bir ay hiç mesaj atmadım çok kırılmıştım kendi kendime unutmaya söz verdim ve bir ay sonra onu unuttuğumdan korkup bana geri döndü :-) her şeyde gurur vardır insan ne kadar sevsede çok kırılırsa mesaj atmayabilir ya da sevmediğinden atmaz bunu bilemiyosun maalesef kim ne derse desinde aldırma pek
seven gurur dinlemez...
dayanamaz yokluğuna iilaki atardı...
Ona bir hata yaptim ve bana mesaj atmasin bekliyosam?
Cevap
11Cevap
şu an çok çok sevdiğim değer verdiğim birine mesaj atasım var ama atmıyorum. çünkü onun sosyal arkadaşı olmanın ötesine geöemedim. benimle konuşmayı seviyor değer veriyor ama geçen bir daha konuşmak istemiyorum dedi bende arama beni bir daha dedim. şimdi ölürüm ama aramam. gururdan değil istenmediğimden
canı isteyen istediğini yapar.. gurur falan hikaye.
Iki taraftan biri gururuna yenik düsmezse o aşk bitmeye mahkumdur malesef.
aşkta gurur ararsan cok pişman olursun sonra. seviyorsan cesaretlı olucaksın gerekırise yüzsüz olup yazacaksın kaybetmeme adına
ASkta gurur olursa askini baskasi elde edince anlarsin bos bos oturup aci cekersin ^^
Ben özleyip mesaj atıyor, ve karşı tarafın... ne bile takılmıyorsam kimse kusura bakmasın severim gururunu da özlemesini de !
kesinlikle gururu olduğu için atmıyordur, zaten çoğu ilişkim bu yüzden bitti
gurur manidir ama fazla yanlızlık cekse mesaj atacak
askta gurur yoktur mesaj atmıyorsa takmıyordur aklına bile gelmıyorsundur geliyorsada gururdur
Bilmiyorum... Gerçekten bilmiyorum.
Maalesef bende
gurur aşkların katili...
Atması gereken atmalı mesaj veya neyse artık
Özlese yazardı.
gurur engel oluyo
Özleseydi yazardı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar