Kendini barbarayla bir tutuyor. O da Henry Cavill takip ediyor ben kıskanmiyorum. Çünkü o adam nere biz nere. Ya sen orta halli makyaj kelimesini komple boya badana olarak anlamış kezban egoist para ve gösteriş düşkünü Türk kızısın. Nasıl kendini Barbara gibi güzeller güzeli hanım hanımcık alçak gönüllü ve insanoğlunun en güzel hali olan bir kadınla kendini denk görüp kıskanırsın. Terbiyesiz
Barbara Palvin'i kıskanan kız arkadaş sorunsalı? Kızlar kıskanmadan önce hiç bakmıyor musunuz O kim ben kimim diye?
Güzel bir kadını takip ediyor olman tabiki onu kıskandırır sen çok yanlış düşünüyorsun aksine onunla aynı kulvarda olduğunu düşünse zaten kıskanmaz bunun aksine aynı kulvarda olmadığını bilmek onu kıskandırıyor sonuçta sevdiği adam onun haricinde başka güzel bir kadına bakıyor hemde onun yarışamayacağı güzellikte bir kadına bakması onun kalbini incitiyor. İnsan dengi olduğu birini zaten kıskanmaz denk görüyorsa kendini öndede görüyordur ama bu durum tam aksine yanlış düşünüyorsun yani.
Niye bu açıdan bakıyorsun hala anlamıyorsun ne demek istediğimi kız zaten barbara gibi bir güzellikle yarışamayacağınım farkında haliyle kebdini yetersiz hissediyor ve sevdiği adam başka kadını güzel buluyor kıskançlık bu gibi durumda yapılır zaten. Kendini denk gördüğü biriyle değil. Sonuç olarak güzel bir kadına bakıyorsun beğeniyorsun kıskançlık yapması gayet doğal.
İyide fark yok ki bunda öv ya da övme o senin onu beğendiğini biliyor sonuçta ve kendini yetersiz hissediyor. Huzur istiyorsan öncelikle kadına huzur vermelisin o huzurluysa seni duble huzurlu edecektir
Kusura bakmayın da biz kimseye huzur vermek ya da mutlu olmak için gelmedik bu dünyaya bizimle mutlu olan olduğumuz gibi kabul eden kadınlar bizimle kalsın diğerleri için yol orada.
Allahın ergen bebesi büyüde ondan sonra et bu lafları önce adam ol adam olaxak yaşa gel ondan sonra konuş. Şimdi istediğin kadar o ergen beyninle laga luga yap.
Baş edememek mi pardonda bu zihniyetteki bir insana ne denilebilir başka karşımda bir ergen varmış da benim haberim yokmuş. Bende adam gibi bir adamla iletişim kuruyorum sanıyordum
Bizimle mutlu olan bizimle kalsın demek ergenlik değil tecrübedir. Bir insan için değişmeye olmadığın bir insan gibi davranmak aptallıktır. Bu açık nettir.
Karşılıklı bu işler tek taraflı değil erkek verir kadın alır eril ve dişil enerjiyi araştır erkek etken kadın edilgen varlıklar. Sen kadına ne verirsen o sana katlayarak verir doğanın kanunu bu.
Bu dediğin 2000 li yıllar öncesinde doğruydu fakat şu an kadınlar da en az erkekler kadar hayat içerisinde etkiye sahip. Bak mesela benim kuzenim evlendi Hollanda da kız düğünü bizim yapmamızi reddetti kendisi yaptı zaten evlilik teklifinde bulunanda kız di.
Doğa falan diyorsun haklısın ama Türk kadını bunu iyiliği sevgiyi peşinden koşmak gibi olayların karşılığını sevgi mutluluk ya da huzur olarak değil everest ten daha büyük bir egoyla karşılık veriyor. Sadece kendi hayatım da bir çok arkadaşımın hayatın da da bunu gördüm. İyi davranan güzel ahlaklı erkekler yerine zengin ve partnerine köpek gibi davranan erkekler her zaman daha kıymetli oluyor.
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
kız arkadaşına bunu demen.. yazık sana. Ben de beğenmiyorum barbarayı yeterince ama kıskanmış olmuyorum. Brigitte bardot gibi gerçek ötesi bir kadın varken barbarayı niye kıskanayım. Ülkemizde kat kat güzelleri var.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Barbara Palvin'i kıskanan kız arkadaş sorunsalı? Kızlar kıskanmadan önce hiç bakmıyor musunuz O kim ben kimim diye?