Bir erkek bunu nden yapar? Ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle düşüncem banyoda sizin görmenizi istemediği bir şeyler yaptığı. (mast aklıma gelen ilk şey) Başka bir yorumda evli insan niye mast. yapsın ve 3 ayda 2-3 kez oldu gibi birşeyler yazmışsınız. Eşinizin evlenmeden önce cinsel yaşantısı var mıydı bi onu öğrenmek lazım. Sebebi tamam evli ama 3 ayda 3 kez yapıyorsa yanlış anlamayın ama ya başka bir yerde başkası ile yapıyor ya da banyoda yapıyor. (bu ikisinden biri %99) Cinsel anlamda tatmin edemeyeceğini düşünüyor olabilir. ya da erken boşalma kaygısı olabilir. Burada sizin yapabileceğiniz ilk konu her ne olursa olsun sizin eşinizin yanında olduğunu eşinize hissettirmek olmalı. Aksi taktirme durumun düzelmesi biraz zor. Bunları yapmanıza rağmen hiç düzelme olmaz ise bir dr. gitmeniz menfaatinize olacaktır. İyi günler.
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkıntı benden cekinmesi. Bir doktora gideceğiz insallah
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba, öncelikle üç aylık olan evlilikte bu durumları yaşıyor olmanız adına gerçekten üzüldüm. Yorumların bir çoğu karşısında da üzüldüm. Kimisi kapasitesizligini ortaya koymuş. Kimisi , daha soruyu anlamamış , kimisi yorumu. Sen diyorsun ki, telefonu dışarda kalıyor, biri çıkmış penisinin fotoğrafını birilerine gönderiyor diyor. Telefon dışardayken bu nasıl mümkün olabilir. Banyonun duvarında bir kapı varda oradan karşı balkona mı seyrettirecek? Hasılı geneli boş yorumlar. Genel olarak bu durumlar sayıca daha çok tersi şekilde yaşanırken , nadirende sizin yaşadığınız gibi olabiliyor. Eşiniz çok maneviyatlı biri olabilir, buna mukabil dizinde dediğiniz gibi utangaç hâli de üzerine eklenince böyle olabilir fakat , özellikle maneviyat durumu dediğim gibiyse , evlilik ve cinsellikle ilgili bilgisi yetersiz ya da yanlış bilgilere sahip. Yaşanılan durum sadece utangaclikla alakalı ise bu da yeterli bir sebep mıdır? Milyonda hatta 10 milyonda bir diyebilirim. Mast , meselesine çok katılmıyorum. Çünkü evlilikte mast yapan erkeklerin iki sebebi vardır. Cinselliğin gecikmesi, kadının isteksizliği veya rahatsızlığı sebebiyle , yarım kalan seks. Diğer madde ise arada bir fantazi. Ama bu durumlar sizde mümkün değil, nedeni ortada , tazecik gencecik güzelliği ve sexiligi zirvede ve bunun yanında istekli bir kadın varken geri duran erkek tarafı olduğu için. Yani mast a gelinceye kadar nikahlı eşisin istediği kadar isteğini seninle giderebilir. Öyleki zaten sende bunu istiyorsun.
120 Yorumla
Soran+1 yılBeni bir tek sen anladın kardeşim. Allah razı olsun senden. Hayır eşimin ailesi kapalı ama maneviyatı biri değil, eşimin psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum çünkü cinsel isteksizliği var. Belirli bir noktaya kadar gidiyoruz, son nokta da bişey olmuyor. Yalan olmasın ya 1 ya 2 kere falan oldu. Koca 3 ayda yani. Ne yapmam gerek bilmiyorum. Doktora götürmeyi istiyorum
Soran+1 yılEvli adam niye mast yapsın zaten. Boş boş yorumlar yapıyorlar canım sıkıldı benimde.
Cevap sahibi+1 yılBu konularda özellikle maneviyat sahibi kadınlar daha düsturlu ve dikkatli iken , erkek , özellikle sizin donemlerinizde kadınla duşa girmek isteyen , ev içinde kadının hatta kendisinin çıplak veya ciplaga yakın durmasını isteyen , özellikle yatak odasında çıplak takılmak isteyen , kendisi banyoda ise kapıyı sonuna kadar açık bırakan, kadını banyodaysa ondanda kapıyı açık bırakmasını isteyen hatta gelip izleyen veya kadının kendisini izlemesini isteyen sonra seyreden tarafında banyoya girmesini isteyen, libido tavan şekilde takılan taraf olur. Sevişirken karısının çıplak olmasını ortamın aydınlık olmasını , ve karısının her zerresini tüm detaylarını eksiksiz tüm güzelliklerini seyrederek dokunarak emerek keşfe cikmayi isteyen ve tutkulu uzun süren ön sevismelerle dolu , sonrasında dolu dolu gececek cinsel ilişkiyi isteyen taraf olur.
Cevap sahibi+1 yılEvet olabildiğince boş yorumlar var. Evli adam Mast. Yapar ama senin bu istekli halinde kocanın buna gereksinimi kalmaz. Öyleki zaten yanında güzeller güzeli Tazecik hatunu varken. Yapmayı bırak, sadece senin isteğini giderip seni orgazmlara taşısaki seninde bu konuda ilgili alakalı olacağını düşündüğüm için , ilişkinin bitiminde , ya Mast yapacak hali kalmaz ya da bunu düşünme gereksinimi kalmaz.
Cevap sahibi+1 yılNe demek rica ederim. Amin , cümlemizden. Evet bende psikoloji noktasına gelmek üzereydim. Sadece utangaçlık yeterli bir sebep değil demiştim. Burada yetersiz olan durum işin psikolojik durumu. Kocanızın öz güven problemi olabilir muhtemelen. Bu durum cinsel ilişkide zayıf kalabileceğini düşünmesi , size yetemeyecegini düşünmesi ile ileri boyuta gelebilir. Bazı yorumlarda olduğu gibi. Penisinin küçüklüğünden rahatsız olabilir. Lakin , bu küçüklük problemi tek başına bir etken kesinlikle olamaz. Nedenleri ise çok basit unsurlardır , en başında şu vardır ki , erkek kadının vücudunu görmek ister. Öyleki siz hep karanlıkta birlikte oldunuz ve bu sayı da çok az. Bu sebepten bence penis boyu yetersizliği de değil gibi geliyor hatta, penisi yeterli boyutlardadır diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelli bir yere kadar gidiyoruz , son noktada bir şey olmuyor derken, zevk almaya başlıyorsunuz ilerliyorsunuz, ama tam zirveye çıkacakken orada kalıyoruz anlamında mı söylediniz?
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Çıldırtmak için neler yaptığımı tahmin bile edemezsin. Her gün fantezi çamaşırları ve kıyafetleri giyiyorum. Bir süre sevişiyoruz sonra son noktaya gelmeden arkasını dönüp yatıyor. Yarın erken kalkıcam diyor. Hep bir bahane. Zaten bir erkeği azdırmak için kadının çabalamasına gerek var mı Allah aşkına? O yükselmeye her daim hazır ve nazır olmalı. Erkek çünkü. Çok beğenilen, zayıf, alımlı yüz ve vücut hatları dolgun bir kadınım zaten. Eğer nişanlı olduğumuz süre için de yakınlaşsaymışiz anlardım. Ama nikâhımız olmadığı için el ele tutuşmaktan öteye gitmedik. Sürpriz yumurta gibi görememişim bende ne çıkacağını. Ömrümce düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir evlilik yaşayacağım. Eğer doktora gitmeyi istemezse hamile de kalmadan boşanacağım. Ömür boyu çekebileceğimi sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, gercekten yaptiklarinizla uzerinize düşeni en mükemmel şekilde yapmışsınız, öyle ki , bu yaptıklarınız bir çok kişinin hayali olarak kalabiliyorken kocanizin , kayıtsız kalışı zaten sorunlar olduğunu ortaya çıkarıyor. Dediğiniz gibi , gerçekten çok önemli bir noktayı en anlamlı şekilde ozetlediniz. Erkeğin azması için , kadının cabalamasına kesinlikle gerek yok ve tam tersi kadının hislerini harekete geçirmek için erkek çaba gostermeli. Bunun nedenlerini siz ben ve bizim gibi düşünenler biliyor ama geride kalan önemli bir çoğunluk, özellikle kör bir yarış içinde olan günümüz bayanları ile, bu yarıştan çıkar sağlama gayretinde olan erkekler bunu kabullenmiyor. Burada "bir süre sevişiyoruz , sonra bahane ile arkasını dönüp yatıyor." derken, sevişme sonrası cinsel ilişki olmadığını ifade ettiniz sanırım doğru mu anladım?
Cevap sahibi+1 yılHem alımlı, hem zayıf ve dolgun güzelliğiniz ve sexiliginizle gerçekten muhteşem olduğunuzu düşünüyorum ve gerçekten kayıtsız kalinamayacak bir güzellik , hatta insanın yerinde duramayacagi bir harikalik olmalisiniz. Hem yüzünüzün hem vücudunuzun, sadece zayıflık kesinlikle değil , güzelliğinizi ve alımlılığınızı bütünleştiren zayıf-dolgunluk. Sizi apayrı kılıyor olmalı.
Cevap sahibi+1 yılOlsun yinede nişanlı iken yakimlasmadiginiz düşünmemeyeceginiz kadar iyi olmuş. Buna emin olun. Pek muhtemel kimsenin aklına gelmezdi. Anlıyorum , umarım doktora gider ve çare bulunur. Sizi anlıyor ve hak veriyorum. Bosanın diyemem çünkü buna haddim yok ve bunu direk tavsiye etmenin büyük vebali var. Bir yazar kitabında şunu ifade etmişti. "Çocuk olmadan evlilik yürür , ama cinsellik olmadan yürümez."
Soran+1 yılEvet cinsel ilişki son noktada olmuyor, olsa bile tatmin olmuyorum çok kısa sürüyor. Ben açıkçası hala bekaretimin bile bozulduğunu sanmıyorum, çünkü kan gelmedi. 21 yaşındayım bu böyle yürümez evet. Aynı evin içinde kardeş gibi.
Soran+1 yılSizin gibi hisseden ve düşünen bir eşim olsaydı keşke
Cevap sahibi+1 yılGayet iyi anlıyorum, anladıklarımdanda bir sonuca varma gayreti içindeyim lakin belki bir veya bir kaç sorunun cevabına ihtiyacım olabilecek. 1. Çok kısa sürüyor olmasının sebebi onun kısa sürede boşalması mı? Oluyor. Birde ilişki esnasında , yeteri kadar sertlesme olmadığını düşünüyor musunuz? ( Sertleşmenin yeterli olmaması penisin vajinaya girişini zorlaştırır, buna rağmen sizin mutluluk sularınızın mevcudiyeti , bu zorluğu kısmen giderdiği icin belki giriş sağlanır ama , icerilere doğru gitmesi pek sağlıklı ve hissedilir olmaz , böyle olunca siz ne olduğunu anlamazsınız , ve sertleşme yetersizliği bekaretin bozulmasina de engel teşkil edebilir. ) Bu sebepten sordum.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef hepimizin benzer durumları oluyor. Durumum vahim değil lakin , Bende sizin gibi düşünen olmasını isterdim.
Cevap sahibi+1 yılUmarım eşiniz gayretlerinize kayıtsız kalmaz ve istediğiniz gibi hisseden ve düşünen bir erkek haline gelir.
Soran+1 yılYeteri kadar sertleşmemesi problem hatta yok denecek kadar. Erken boşalma değil.
Cevap sahibi+1 yılAnladım, eşiniz bu sebepten dolayı tahminimizden çok daha ileri düzeyde çöküntü içinde olmalı. Bu sebepten utancı söz konusu. Bunun altında çeşitli farklı etkenler yatar. Eşinizde cinsel isteksizlik olduğunuda düşünmüyorum yani bu vardır ama diğer durumlara ek olarak var olabilir. muhtemelki büyük bir hayata küsmüşlük içinde olabilir. Eşinizin sanırım psikolojik tedaviden önce tıbbi tedavi görmesi gerekiyor. Aklıma gelen sebepler ki bunları yazınca büyük ölçekli endişeye kapilmanizi istemiyorum. Mesele tıbbi ve psikolojik olabilir veya metafizik boyutta olabilir. Eğer metafizik boyutunda ise , doktorlara gittiğinizde, şu cevabı alırsınız. "Tıbbi olarak herhangi bir sorunu yok." Eğer ki , bu cevap gelirse , durum metafizik boyuttadır. Aklıma gelen sebepler, 1. Hormonal problem olabilir. Yani kadına karşı hisleri uyanmıyor olabilir. Geçmişte yaşadığı bir olay sebebiyle kendisinin bile farkında olmadığı şekilde ki , sonrasında farkına varmıştır, erkekliğini yani sertleşme fonksiyonunu kaybetmiş olabilir. Bu durum fiziksel darbe ile veya ağır psikolojik baskı veya havale benzeri yaşadığı bir rahatsızlık ile olmuş olabilir. Bunu ailesi bile bilmiyor olabilir. Eğer böyle ise durum zor görünüyor , lakin sadece hormonalsa , çözüm olur. Kendini eşcinsel yani aslında escincel demeyelimde , pasif gay niteliğinde görüyor olabilir eğer böyle ise buda çözülür, ama bu durumda sertleşme olmaması için kendini çok ama çok yüksek oranda erkeklikten soyutlamis ve kendini adeta kadın gibi hissediyor olabilmesi gerekiyor, öyleki bu da çözülür, eşine az rastlanır bir platonik aşk unsuru yaşamış olabilir. Buda çözülür. Son olarak, sözde değil, fiziki anlamda eş cinsel olabilir, yani çift cinsiyetli olabilir. Evet maalesef bu durumda olan insanlar var. Esasen bu durum aile tarafından bilinebilir fiziksel olduğu için bebekken gözlemlenen bir durumdur ama , bazen ikinci cinsiyet organı belirsiz veya açığa çıkmamış olabiliyordur belki bu sebepten ailelerde bilemeyebilir diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılİşte bu durumda hem tıbbi hem psikojik olmakla birlikte , her iki tedavininde sağlam yapılması halinde sonuç alınabilir. Tıbbi ihtimaller bunlar , bu durumlardan herhangi biri yoksa şayet , ya unuttuğu ya da sakladigi erkekligine engel bir yasanmisligi olabilir ya da bu iş metafizik boyuttadır. En kısa sürede doktora gitmeye çalışın. Yaşı ilerlemeden bu sorunlardan kurtulması , herşeyden önce kendisi için önemli ve buna bağlı olarak senin için ve evliliginizin devamı için çok önemli. Bazı maddeler çok ciddi maddeler bunları yazmamdaki en önemli etken, karanlık ortamda sevişme çıplak halini senden gizleme ve kendini sana hiç göstermemiş olması ve banyoda kapıyı kilitlemesi oldu. Öyleki bir erkeğin bunları yapması için altında aşırı önemli sebebler olmalı diye düşünüyorum.
Soran+1 yılÇokça sebep saymışsınız. Hangisidir bilemiyorum ki.. eşcinsellik olduğunu sanmıyorum, veya havale geçirdiğini. ya da bir travma yaşadığını.. Ama metafizik dediniz, o kafamı kurcaladi yani uğrak ve cin gibi durumlar mi?
Cevap sahibi+1 yılEn kuvvetli gördüğüm unsurlar, hormonal durum ve metafizik. Evet metafizik boyutu dediğin durumlar.
verilen yanıtları okurken; bu insanlar günlük yaşantımız da ve etrafımızdalar.. yardım etmek, yardımcı olmak insanı daha insan hissettirir. Hiçbir şey bilmiyor olsak bile moral bozucu söylemlerle amaç nereye varmak? Korku endişeye sevk edici yanıtlar neden? Hangi değer yargılarına hangi kutsallarına sahip olduğuna bile bilmeden saygısızca verilen yanıtlar neden? sadece tipik cahil ergenlik olarak tanımlasak keşke bunları. şuursuzluk.. Neyse.. Sorunuz için şunu söylemek isterim; eşinizin alışkanlığı olabilir. sertleşmeme problemi ile ilgili mutlaka hekim tavsiyesi alın. hepsi kolayca çözülecek konular. Erkekler oldukça geç olgunlaşırlar. Erken pes etmeyin. Elinizden geleni yapın. Mutlu olun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence utanıyor ve siz daha güzelsin fizik olarak belki ondan dolayı olabilir veya senden sakladığı bişey olabılırmı yenı evlısınız böyle yapmamalı sen ona nasıl davranıyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde zayifiz fizik olarak ama bilmiyorum
- +1 yıl
Güzellik olarak ve onun kendine yediremediği bişey var istersen bu sorunu karşılıklı arayarak bulabılırız destek olabılırım
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Eşiniz kapıyı kitliyorsan içine fazlaca kapanık ve usul erkan biilmiyor demekki ayrıca evli insanları banyo kapılarının kapanması cok sacma cidden kapat ama kitlemek akıllara bir sürü soru getirir. Utangaclık yüksek ihtimal var ve sanırım bazı ihtiyacını orda gidermekden hoşlanıyor bu bekarlıktan kalma birşey.. yorumlara baktım siz istekli de olsanız eşiniz de sıkıntı var bu onu sıkıntı olarak görmuyor onun icin banyoda her ne yapıyorsa ki belli yaptıgı onun için zevkli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kitlesin nolacak. sen tıklat kapıyı aç aşkım ben geldim de 2-3 kereden sonra kitlemeyi bırakır 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim 😂
Ben yalnız yaşıyorum bende kitliyorum alışkanlık galiba 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılAlışkanlıktandır.. evde yalnızken bile kilitliyorum ben el alışkanlığı
50 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBır hayal kırıklığı da banyoda yasamama adına olabılır.
Kötü düşünmemek lazım biraz destek ve anlayış şart12 Yorumla
Soran+1 yılNeden hayal kırıklığı olacak ki? Ben zaten anlayışlıyım
Cevap sahibi+1 yılErkek adam farklı düşünür
+1 yılCanım bak. once 35 yaşına kadar kadın görmemiş erkekegim. Hep hayal elizabet tamam mi? Şimdi evlendin sence bu geçer mi? Hiç ağlayan gözler göz yaşı biter mi? Kaç kere intihar düşündüm. Kimyasala hadım olmak istiyorum şimdi kadını tanrı gibi. Allaha inanmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne diyon gözünü seveyim sen ya
- +1 yıl
Kocam geçmişini duygusunu iyi öğren. O yalnızlık özlem hasret bu hale getirir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKıçını görmenden çekindiği için olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam kendimden biliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok utangaç biri. Daha ciplak görmedim hiç
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Bunda ne gariplik var anlamadım. 15 yıldır evliyim ve bende eşimde duş alırken kapıyı kitleriz. Kimsede bu güne kadar diğerine neden demedi. Merak dahi etmedim. Abartmayın!
10 YorumlaBirlikte mi duşalmak istiyorsunuz =? mesele tam olarak kapıyı kilitlemesi mi? yalnız duş almasından mı rahatsız sınız? nedir yani?
03 Yorumla
Soran+1 yılCekingen ve utanganc olmasına katlanamıyorum. Hiç biri değil
- +1 yıl
siz, o zaman karşınızdakini biraz cesaretlendirin, onun özel alanlarına girin, müdahale edin, tavır davranışlarınız ve giyiminizle ilgilinizi belli edip cesaretlendirin. Çözülebilir bir durum henüz 3 aylık evlilik ancak şaşırtıcı bir durum, pek kolay rastlanan normal bir durum değil. Belki evli çiftlerin gittiği bir terapiye giderseniz uzman desteği çok faydalı olabilir. Karşınızda çok önyargılı biri var sanırım. Eğitim şart kısaca..
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Sağolun
+1 yılKitlemese napacan ikincisi belki küçüktür kompleks yapmıştır falan bide banyo yani özel yer acaba mastmı yapıyor lan 😀
05 Yorumla
Soran+1 yılBurda sor
Soran+1 yılHayır düzenli bi cinsel hayatimiz yok
- +1 yıl
Eşinin yerinde çok olmak isterdim😀
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılNeden olmak isterdin
+1 yılCinsel yaşantınız nasıl gidiyor eşinizle iyimi herşey?
14 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyor. Yok öyle bir hayatta işte
- +1 yıl
Durum vahim telefonunu yanına bulunduruyor mu içeri girerken
Soran+1 yılYok telefonu dışarda
- +1 yıl
Zamanla hallolabilir bence zamana bırak
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 31 cekiyo dur. dikkat edin... telefonu da aliyomu yanina banyoya yani.. alıyorsa telefondan p*rno izleyip. bunu yapıyordur...
00 Yorumla
+1 yılBelki kendine şampuan şişesi sokuyordur belki gaydir 🤔
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına etmeyin ya 😒
aliskanliktir.. normal yani bunu da problem etmeyin yaf
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilsin galiba böyle konuştuğuna göre
+1 yılÇükünün fotoğrafını hangi şırfıntıya yolluyorsa artik bilemicem..
01 Yorumla
Soran+1 yıl😒 etmeyin ya...
+1 yılDemek Yatak da senden memnun. değil kendi kendine yapıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Bekarlık psikolojisinden kurtulamamıştır. Düzelir zamanla. Önünüzde daha çoook uzun zaman var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzdırıco damla falan kullan açık hatta çıplak uyu yavaş yavaş alıştır evliliğe cinselliğe. İlk sensin galiba daha önce bi tecrübesinolmuş mu
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee önerin nedir
Soran+1 yılİlk benim evet. Nerde bulacağım bahsettiğin damlayı canım
Cevap sahibi+1 yılCialis diye bi araştır istersen canım baya övüyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kilitliyordum b anada kız arkadaşım demişti çok meraklıydım girmeye zaten diye napiyim alışkanlık işte kilitliyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bu olmamalı ya
Cevap sahibi+1 yılNiye kızıyorsun ki
+1 yılOnunla konuşman gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılNe konuşayım
- +1 yıl
Aynısını
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılalışkanlık olabilir hala geçmişten gelen
12 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlıkla alakası yok
- +1 yıl
ya yaramazlık yapıyor
+1 yılMastürbasyon yapıyor olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
+1 yılBoşver bırak kafasına göre takılsın
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık tır neden rahatsız oluyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır benden utaniyor
- +1 yıl
Zamanla alışır kaç senelik alışkanlık herkes bir olmuyor zamana bırak
Soran+1 yıl😔 sagolun. Umarım.
- +1 yıl
Nadiye helal olsun sana, gazlamak yerine burdakiler gibi...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim evde kimse yoksa bile tuvaleti bile kitlerim buna neden bu kadar takıldın
10 YorumlaÇavuşu tokatlıyordur. İnsan evlensede vazgeçemiyor
00 YorumlaUtanıyor senden 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılO aşikar zaten
+1 yılSen ona birlikte banyo yapmayı teklif et.
11 Yorumla
Soran+1 yılEttim geri duruyor
+1 yılSen heralde yabancisinki kapiyi kitliyor ya da basks birsey yapiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi utangac yapmayın benle ne alakası var ya
+1 yılAlışkanlık bende öyleyim
12 Yorumla
Soran+1 yılEvli misin
- +1 yıl
Evet
31 çekiyodur
21 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin cevap hep aynı yeminle
Kilitlesin ne olacak.
10 YorumlaSizi telaşlandırmak istemem ancak eşiniz içeride kendini ponzalıyor olabilir.
00 Yorumlautangaçlık ve geçmişteki hayatının izlerinin devam etmesi normal daha 3 ay olmuş
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık olmuş olabilir sen ona sor kitlemez bi daha zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle seni uzaktan gören bi şu kıza bak bide şu lavuga diyecek bı tıp varsa kocanda helede fiziği iyi değilse utanıyodur
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay olmuş ama artık tuhaf değil mi
Cevap sahibi+1 yılTuhaf tabiki ben 3aylık evli olsam bilerek kapıda aralık bırakırdım 🤣
Soran+1 yıl😂😂😂 az değilsiniz ya valla
Cevap sahibi+1 yılAhah😄 inşallah yapmaz bidaha iyi akşamlar hep mutlu olmanız dileğiyle
Neden öyle yaptığı ortada işte anlasana
12 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalamayin ya
Aldatma sebebi
12 Yorumla
Soran+1 yılBoşanırım aldatacağıma. Karaktersiz değilim
+1 yılMast yapıyordur içerde
11 Yorumla
Soran+1 yılYaptığını sanmıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Bunu herkes yapıyor ne var ki bunda
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilerde yapıyor mu?
+1 yıltuhaf şüphelendım sımdı:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet tuhaf
- +1 yıl
GİZLİ ŞEYLER YAPIYOR YA p*rno İZLİYOR YA SEVGİLİSİ VS VAR
+1 yılSeni banyoya sokuyo mu
01 Yorumla
Soran+1 yılSokmuyo
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılNapcan sendemi giricem içeri alışkanlık olmust
01 Yorumla
Soran+1 yılNikahlı karısıyım sana mi sorcam girerken
+1 yılAlışkanlıktan. Bekarlığın verdiği bir alışkanlık
10 Yorumla
+1 yılBanyoda bari rahat birak sıkma boğma adamı
61 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 işte tahmin ettiğin şey yok aslında. Sıkıntının kaynağı da o
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı piskolojik durumlar
00 Yorumla
+1 yılRahatsız oluyodur belki
00 YorumlaBırak kilitlesin bakalım... ilerde vazgeçer belki
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık normal yani ne varki bunda.
00 Yorumla
+1 yıldeğişik bir model..
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok hemde
+1 yılMastürbasyon yapıyor kesinlikle
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Utangaçlık alışkanlık başka bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılalışkanlık. ben de öyle yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSek yapmıyo musunuz neyden utanıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli ve başarılı bi cinsl hayatmz yok. Eşimin sıkıntıları vae
Cevap sahibi+1 yılNeden yok ne gibi sıkıntılar var
Soran+1 yılOlmuyor işte
Cevap sahibi+1 yılKalkmıyor mu
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden kitliyorsun diye bir sorsana
06 Yorumla
Soran+1 yılUtandığını düşünüyorum. Cinsel hayatımız basarili değil çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir bunu düzeltmek sizin elinizde ama çabalıyor musunuz
Soran+1 yılNeler yaoiyorum hemde. Ama tık yok adamda. Çok yanlış bir evlilik yaptım galiba
Soran+1 yıl@ridakegzo oldu ama yok denecek kadar az
Cevap sahibi+1 yılIstekli biri misin peki?
bilmiyormusun ne yapyior
03 Yorumla
Soran+1 yılMast falan demiş herkes
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. :-))) ilginçmiş
10 Yorumla
+1 yılalışkanlıktır
10 Yorumlakendini tatmin ediyordur
10 Yorumla- Devamını Gör (38)
Devamını Gör(83)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 3 aylık evliyiz ama eşim banyo yaparken kapıyı kitliyor. Bunu neden yapıyor olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler