Telefon numaramı değiştim o ne düşünür?

5 yıllık ilişkim bitti.. Mecbur sebeplerden ailem engel di. Son zamanda sevdiğimin n davranışları da engel oldu.. Kac kez ayrılıp barıştık. Ailesi benim ailemle tanismak icin gitti ama babam karsi çıktı zaten istemiyordu ben yinede saldım. Sonra bunun ailesi istemediğini öğrenince çocuğa da bitirin yolunuza bakin yaşlar geçiyor diye onada baski yapiyordu. Hatta buna kiz bulmaya çalıştılar. Buda geri geldi beninmle konuşmaya korkuyorum evlendirmek icin uğraşıyorlar felan. Caba gostercem dedi tekar yolunu bulup ikna etmeyi denicem dedi. Firsat verdim derken yine kavga ettik o surecte ayrılık sürecinde istemediğim kişilerle görüştü gece sabahlara kadar gezdi. Yine 2gun once istemediğim insanlarla görüşüp buluşup resimleri gözüme sokar gibi atmis duruma gordum ve ertesi gün hattımı değiştim. Eski numaram mesaj atmis beni engelledin mi sildin mi diye. Bende ona numaram değiştirdim artik kapanacak o hattım dedim. Hic cvp vermedi. Bu durumda o ne düşünmüş olabilir? (Cok uzun analttim olayi anlamaniz için üzgünüm)
Güncellemeler
+1 yıl
Is yerine geldi neden değiştiğimi benle yariomak istediğini hayatıma bakmam gerektiğini neden ina soylememisim diye bublari öğrenmek icin geldim diyor? Ne yapmalıyım ben şimdi buna?
Telefon numaramı değiştim o ne düşünür?