Lovesal durumlarınız nasıl gidiyor? Ya da gidiyor mu duruyor mu? Gönlünğzde biri var mı 🤔🤔
💖💖
💖💖
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Lovesal ne? Türkçeyi mahvettiniz. En gıcık olduğum insan tipi, Türkçe ile İngilizceyi karıştırıp konuşan insanlardır. Dilimizden kaybetmek, toprağımızı kaybetmekten daha kötü.
Kardeş sosyal medyada böyle bahsedildiği için makara geçiyoruz asık bir şeyler mahvoluyorsa sizin gibi boş duyarcıların ortada gezmesiyle bozuluyor. Türkçe, Türklük, Türk tarihi bunları tanımayan bir çok insan bir iki kelşmeyi doğru yazsa ne olur allah bilir senin gibi (!).
Ne makaraymış be kardeşim. Bunu bana hergün hatırlar, hergün bunun hatırlayıp gülmek istiyorum. Hatta bu makaranı reklamlara vermemiz lazım daha çok insan bilmeli, gülmeli buna. Şu an dünya üzerinde yabancı kelimelerle asl olan dili kaybetmeye başlayan tek ülke Türkiye. Dünyanın en verimli arazilerinin, çölleşmeye başlaması gibi. Yakında sizin gibi milliyetçi geçinen insanlar sayesinde Türkiyede, Pakistan gibi ikinci dili İngilizce yapacaklar. Ve sen bunu savunuyorsun.
Kelimeyi bulunduğu standarttan çıkartan kişi ben değilim girip görürsen bunun diğer sosyal medyalarda bu şekilde kullanıldığını görürsün ben sadece ithafen burada bunu böyle yazdım. Benim bir sorumla Türkiye’de aşksal kelimesi lovesal diye değişecek değil. Her şeye muhalefet olmayı kesin senin gibi sitedr her şeye burnunu sokan üç beş çok bilmiş (en azından öyle olduğunu sanan) andaval çıkıyor. Merak etme kimse seni boş duyarından ötürü tebrik etmeyecek plaket takdim etmeyecek. Zaten bir şey bilmiş olsan “sizin gibi milliyetçi geçinen” lafını kullanmadan önce ulan ben bu insanı tanıyor muyum diye az buçuk bir sorgulardın. Boş yapmayı kes benim sinirimi bozma. Ben bir şey savunmuyorum soru soruyorum vakit geçsin diye.
Ay simdilik yok yaa bakalım. artik ilerde ne okursa.. sende durumlar nasıl bakalım?
Ben de durumlar güzel 👌🏻
Yani var mı birisi?
Evet
Tek tarafli mi yoksa
Karşılıklı
Peki ya mutluluk?
Mutluyuz
sj ✌🤣
Olmadı. Biz senin gibi pubgde takılmadığımız için işler kesat.
Hömmm 🦊
@seyymo
gitmiyor kimseyi sevemiyorum
En iyisi
yok ya istiyorum
senin nasıl gidiyor
İyi gidiyor
ne güzel keşke benimde olsa
Durağan, umut veren ve verdiğim birileri yok.
Kapattık kardeşim sevmiyoruz dksjsdh
İlgilenmiyorum o işlerle. umrumda değil kimse.
Martık mişimiz molmaz love ile
olmadıgından gitmiyor bir yere
O yola giremedim daha 😁
var DI
Kimse yok, iyi böyle
Lovesal ne yav sjdj
Lovesal ne lan mk conconu :D
Gitmiyor çakıldı kaldı
Benlik değil
Kütü gideyi
Hayır çünkü ben daha küçüğüm 😏
o ne demek