Aslinda sadik biriyim dir ama ne gezmeye tamam diyor ailesi gorurmus ne yakinlasmaya izin veriyor ee benimde ihtiyaclarm var yani nereye kadar kendimi koruyacgm bir akil verin lutfen... seviyorum yalnis birsey yapmak istemiyorum onaa
Cevabın nedir?
+1 yılcinsel memnuniyetsizlikten olabilir mi? ya da ilişkiye girmemenizden? benzer bir hali bende yaşadım gözüm dışardaydı sonunda bunu svglme söyledim ondan cinsellikte yeter haz alamadığımı söyledm o da yatakta daha ateşli olmaya başladı daha cesur oldu ve bu sorunumuz çözüldü.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence gozunu disariya kaymasindan muhafaza et cunku senin deyiminle guzel bir sevgilin var yeter bence olamayanlar vr:-(
06 Yorumla
Soran+1 yılDogru... bu iste iki secenekten biriydi tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim:-)
Soran+1 yılAkil boyle verilir :) laf sokarak degil dedigini yapacgim zaten seviyorum ama uckuruma sahip olmam gerek anlasilan :) teskkurler
- +1 yıl
ya git banyoya 1 doymadin 2 yine olmadiysa 3 posta at bak gozun hayatta kaymaz disariya
Soran+1 yılHahah tek cozm herhalde :P
- +1 yıl
Ayni dusuncelere sahibiz galiba:-)
Sevgilin senin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil, namuslu kızların ırzına geçme hayalleri kurmayın, kızı bırak ayrıl, git sonra ne halt ediyorsan et. İhtiyaçmış, aynı ihtiyaçtan kızda da var ama herşeyin bir zamanı var. Ne bencil insanlar var bu dünyada ya...
26 Yorumla
Soran+1 yılHay beynine skym senin... nmusluyms namuslu olsn senin burada ne isin var
Soran+1 yılSorunumu anlamadn bile bak benim derdim o olsa sevgilime guzlerce lira para doktum onu kari kizla yer butun ihytyclarimi giderirdm ben sadece ozel olan o olsun istiyorum amma anlayssiz ciktnz ya
Soran+1 yılAmina koydgm sanda ederim ne olms
- +1 yıl
Sadece sana şunu söylüyorum git cehennem ol ve o kızın da peşini bırak, emin ol şu yazdıklarını görmüş olsa senden çoktan ayrılırdı... O sana yetmiyor sanıyorsun ama o kız sana fazla... Aldatmak için kılıflar uydurmaya çalışan bir zavallısın ve şunu da söyleyim, sadık falan da değilsin, ne kendini kandır ne de bizi
sen onu tenini değil kalbini sevmelisin.. ama niyetin başka senin... yazık kıza ki seni sevgilim demiş?
15 Yorumla
Soran+1 yılNiyetm baska olsa neden ona sabredeyim
Soran+1 yılYeri geldigindede etmesi lazm yoksa gozum baskasina kayar bu boyle sen etmezsen seninkininde kayar
Soran+1 yılHyr ben vermedim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen karıya gitt kardeşimm
yinee hatunu sev yanii cinsellik yaşama sakın evlenmeden onun yeri ayrı
ihtiyaçlarını gidermenin en iyi yolunu biliyorusynnn o kadar
ama bence sen evlenmekte istemiyorsun yanii 1 hatun olsun karı koca gibi olaalım ama evlenmeyelim istiyorsunnn03 Yorumla
Soran+1 yılHayr tam tersi olsun hersey olsun :P ama mantiklu ihtiyaclar baskasiyla ask ihtiyaci baskasylaa guzelmis
Cevap sahibi+1 yıleee herkes öyle yapıyor
kızlar erkek olsa onlarda öyle yapardım diyorlarrr
geçen bir kızla konuşuyorduk sadece cinsellik yaşasam yeter diyordu öyle flört falan aman aman işim olmaz benim diyordu sadece yanımda hem cins arkadaşlarım dostum olsun gerisi hikaye diyordu ama kıza hissettirme bak yakalanmada
Soran+1 yılEvet oda benim isim :)
Eger bu halinden mutsuzsan sevgilini karşina alip konusursun ama yok ben onu seviyorum evlenene kadar da böyle devam edebilirim diyorsan yapacak bir seyin yok secim yapmak zorundasin bazen sevgi yetersiz olabiliyor
113 Yorumla
Soran+1 yılAynen iste sorunda bu ciddiyim ama sabredebilirmiyim bilmiyorum iki senik iliskimiz boyunca iki kere disari ciktik boyle sacmalik mi olur
Soran+1 yılHaci ihtiyac o yonden degil sadece bir arkadas kadar bile yakin olamiyoruz bazen
Soran+1 yılKafam karisik bu isin sonnu aldtmaya kadar gider boyle olursa
Soran+1 yılSen yardmci olck gibisin sana acik olaym o yuzden.. bak ilk zamanlar hersey serbestti ailesine yakalandiktan sonra aileci oldu beni alistirdigi seyler simdi olmaynca zorluk cekiyorum acaba bana guvnmiyormu ya da yetemiyormuyum ona tip desen var vucut desen saglamm afedrsnde boyumda 18 cm ne eksigim var birde ayip diyor kendine gelip pisman olan insan yasagi herseye koyar belirli seylere degil yalnismiyim
- +1 yıl
Hayir canim sen haksiz filan degilsin zaten bu senin elinde olan bir sey degil zaten sen elinden geleni yapmaya calisiyorsun onu uzmemeye calisiyorsun hala bir seyleri surdurmeye calisip iliskin icin mucadele veriyorsun bunu herkes yapamaz. Kiz ilk zamanlarda sana alistirip sonradan biraktiysa ve bu kadar az gorusuyorsaniz bu senin hatan degil onun hatasi senin tek yapman gereken kizi karsina alip bu konuyu bir an once konusman bence
Soran+1 yılHerkez sevmiyor nuamelesi yapiyor yuzlerce lira para doktum kiza s4 aldim her sevgili yaparmi ustelik okuyan biriyim baba parasida degil calistim aldm ben o parayi karilarada yediriridm ama ozelim o olmali...
Soran+1 yılTesekkur ederim peki simdi ne yapmlym
Soran+1 yılOnsuz mutlu olamam surdururumde ama artk cinsellijtrn uzak dursm heyecanjmizi kaybedermiyiz ondan korkuyorum yani birsey olmamasindan cok ayriliktan korkuyorum eger benimle yatarsa terk edemez yani
+1 yılkızdan ayrıl
git birazda parana kıy, işini gör başka yerlerde
en azından kız senin yüzünden tüm erkekleri lanetlemesin15 Yorumla
Soran+1 yılBak durum su paraya bile gerek yok bunu benle yapabilck cok kiz var ama onemli olan gozumn disari kaymamasi icin ne yapmlym
- +1 yıl
beyninle uçkurunun yeri değişmesin
buna engel olursan mutlu mesut yaşarsın o kızla
Soran+1 yılTamam abi haklisin ciddiysen bakmycksn diyorsun aklmdan bu geciyor zaten yapabilck birsey yok... ama birgun ayrilirsakda sevmisim diye kafama vuracgm bir kiza bu kadar deger vermekde dogrumu
- +1 yıl
önemli olan bu değere uygun mu onu ölçüp tartmak
çok aşırı değer verme en azından belli etme
ama içindeki duygularıda bastır
Soran+1 yılAbi boyle olmamin sebebide biraz sorunlar bir kis atlattik ikiskimizde ben ondan sonra boyle umursamaz oldum cok uzdu beni
Bu sekilde yaklaşımlara karşıyım bende. Ona bu şekilde ilerleyemeyecegini mutlu olamayacağını anlat. Hata yapmak istemediğini belirt. Belki oda harekete geçer.
08 Yorumla
Soran+1 yılNe diym haci benmle mesafeli olma senj aldatirim mi diym :P
- +1 yıl
Ahh ahh bir dinlesen :) şu anda kız arkadaşının kafası karışık. Ailede öğrenince yanlış bişey yapmiyim diyordur. Neyse sen bir al karşına bunları elbette yapmak istemediğini ama sonuçta seninle olabilecek bişeyn olduğunu anlat. Cevrenden örnek ver tanıdığın birilerini yaşını bilmiyorum ama.
Soran+1 yılGaliba anladn sen iki senedir yasak yok simdi yasak var cok kirildim mesafeli olalim deyince sanki ben onla yatmk icin cikiyrmusm gibi oda istyrdu bazn smdi nedendondu acaba artk begenmyrmu ya da guvnmyrmu
- +1 yıl
Aile öğrenince güveni azalmış olabilir çevrede bunu etkiliyordur tabi. Sana dediğim gibi alıp karşına konuşup biz neden böyle olduk sonucta isteyerek yaptık gibi kafandaki soruları ona aktar eğer konusamazsan. Oda sıkıntı yaşar ve sonuç aldatmaya kadar gider. Tabi bunu yapar demiyorum yapabilir.
Soran+1 yılTamam konusuyorum neden boyle olduk diycm aile falan diyck illaki zamani gelince diyck bende simdiye kadar niye boyleydik o zaman hiaaaammminaah diyip agzinin ustune vrcam :P
Soran+1 yıl:D dur bak sen beni bu iste yonlendirckan kaybolma bir yere
+1 yılgidip başka ilcede gezin biz öyle yapıyoruz bir saat ucaklıktaki ilcede geziyoruz
07 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadm :S
- +1 yıl
bak yaşadığınız yerden daha uzak bir yere gidin ilce değiştirin ya İstanbul'da mesela beylik düzündeyseniz atlayın otobüse avcılara gidin orada gezin anladınmı
Soran+1 yılAnladm cok zekisin :D bu ise yarar gibi kiz o gorck bu gorck el ele bile gezemiyrdk bazen
- +1 yıl
valla biz uzağa gidyoruz el elel dudak dudağa ohh miss.
Soran+1 yılHaklisin kizlar tamamen guvnde hissetmezse boyle seyler istemiyormus biryerde okumustm
- +1 yıl
tavsiyem bu
Soran+1 yılHaklsn saol :)
karıya kıza git kanka seni bu durumlara itenler utansın erkeğe kalkan eller kırılsın.
03 Yorumla
Soran+1 yılGitsemmi kii :)
Soran+1 yılOlurr :P
la aklını sıktığımın iti götünmi kalktı senı memlektıne doğru domaltır bı çakarım 9 ay kıçının uzerıne oturamazsın... Şerfını sıktgımın dıngılı
00 YorumlaBnce kzdn ayrlacagini sole ama nedeni soleyerek sonra ztn snn şartları kabul eder bir srn kalmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılOlurmu babos be ne yaptn sende :D
Soran+1 yılDurum kotuu :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsize ne güzel olmakla yaranılılır nede sey vermekle her türlü p. ç p. ç dir iste
324 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmersii.
- +1 yıl
Bağlaç olan de ayrı yazılır ve p, ç, t, K harfleri ünsüz sertleşmesine uğrar. (Piçtir+ piç dir-)
Cevap sahibi+1 yılpiç piç dir oky :)
Soran+1 yılEvet sizin gibiler icin varm insallah birgun karsnza cikmam onun gibi kibar olmam alacgimi almasinida bilirim
- +1 yıl
'Tamam'
Cevap sahibi+1 yılmerak etme cıkmazsn, evliyim ve kocama sadığımm. senin gbilere ne diyolar blirmisin döl israfı..
Soran+1 yılAblacm kocan varda utnmiyormusun boyle sitelerde gezmeye
Cevap sahibi+1 yılutanmamı gerektirecek bir durum yok ortada, ayrıca kocam bsey demiyor, sana ne oluyor kimsin ki beni yargılıyosun?
Soran+1 yılSen beni neden yargiliyorsun ;) sen kimsinkii ha sen cvap verebilirsin sende cevabna cevap verebilirim begenmyrsn baska soruya haydeee
Cevap sahibi+1 yılaaaa ben sni yargılamadım, piçlere yaranılmaz dedim bu bir gerçek sadece :D
Soran+1 yılKezbannn ;) sen nerenle yaranacksn a m k allah bilir kocanda giriyordur :P
Cevap sahibi+1 yılhahh :D hosttt
Soran+1 yılHahah zorunami gitti kesin gidiyordur sen gul boyle allah bilir nasil seviyor :P
Cevap sahibi+1 yıl:D bdaha hostt :))))))
Soran+1 yılHahha hadi git simdi bunu dusun :P
Cevap sahibi+1 yılbuda son hosttt :D ergenus
Soran+1 yılPenisimi yalaa sana host :P
Cevap sahibi+1 yıldöl israfı.
Soran+1 yılKasar ;)
Cevap sahibi+1 yılsenin beynin, kasarlanmıs sevglin vermyor dye düşündüğün seye bak, allah böyle evlattan korusun, dmekki yetersizsin ki kızarkadasın ne senle dsarı cıkıyor nede seni migdesi kaldrmıyor, sorunu kızda arıycağına kendini sorgula.
Soran+1 yılYetersiz mi kocanda bundan olsaydi bu sitede gezmezdin :P
Cevap sahibi+1 yılne salaksın sen ya :D bu sitede insanlar birbirinimi tatmin ediyor, ayrıca cogu kez esimle sorular sorarz, ve o işteyken bana da vakit gecirdiğim bir eglence, senin gbi bit beyinli asalaklarda olmasa işte güzel bir site ama yapcak bsey yok üye olmak bedava işte.
Soran+1 yılCok iyi kasar devam et boyle :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılihtiyaclarin varsa parayla yapanlara git
biri senin bacinla ihtiyaclarini karsilasa evet mi diyeceksin10 Yorumla
+1 yılNe denli sadıklık ama gözlerim yaşardı. Hem çok güzel diyorsun neyine yetmiyor. Derdin kızı yatağa atmakmi açık konuşsaydin sorarken.
26 Yorumla
Soran+1 yılIki senedir hicbir kizla konusmadm bile ustelik tipim ve vucudumda guzel aklimi celerler diye korkuyorun anlamk bu kadar zormu
- +1 yıl
Sevginin kanıtıdır sadakat. Kız sana güveniyorsa sen onun güvenini zedeliyorsun şuan. Şu hissettiklerini bir bilse. Yanlış hayaller kurmuyordur inşallah senin için.
Soran+1 yılNeyse saol hadi baska soruya bak isine bak sen... yardmci olamiyrsun laf sokmaya clisiyorsun * yemediginz bok yok kariya kizda artislik yapacgm diye burada bile sekilden sekile giriyorsnz
- +1 yıl
Neyin yardımını bekliyorsun ki. Sana onu nasıl daha kolay yatağa atma sırrı vermemi mi.
Soran+1 yılDefol
Niyetini çok belli etmişsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılDogrular sadece aldtmak istemiyorm ama yetmiyorr sorunm bu
Soran+1 yılEvet bu buyuk bir sorun :(
Sen de sevgili yapma o vakit. Kızdan ayrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yıl* amma geri kafalsnz
+1 yılihtiyaç için mi kızla sevgilisin lan yavşak.
11 Yorumla- +1 yıl
keşke şu yazdıklarını görseydi anca gizliden sorarsınız korkak çocuklar sizi. iyi günler işteyim uğraşamam senle
sevgılıne soyle gozunu oysun
13 Yorumla
Soran+1 yılHahha lan tam turk kizi yaa :D anneeggmm ♥
Soran+1 yılTamam senj sevdim haklisin senn :D
+1 yılSevgiline anlat açık açık. Tek çözüm bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm peki denemk gerekli
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlm cok şükür halimden anlayacak birini buldum ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılGel karde bir sarilalim :P
Cevap sahibi+1 yılSarılalım da ben hatun yaptım kanka kendime ya * bitane bul öyle gel :D
Soran+1 yılTamam ikincimi senin hatun :D
Cevap sahibi+1 yıl3 tane var kanks :D
+1 yılİşin zor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOldukcaa :)
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!