Siz dener misiniz?

valla herkesin koynunda bir yılan..
insan kime sırtını döneceğini şaşırıyor..
sevgilisinden emin olmak isteyebilir ama bunu karşı tarafı incitmeden, belli etmeden yapmalı..
insan darbeleri hep güvendiği kişiden yemiyor mu?
hem kimse durduk yere dur ben şunu bi denim demez.
karşı taraf o şüpheyi vererek içine kurt düşürmüştür..
Sevgilisine güvenmiyordur. Fake hesap olayı bana saçma geliyor, yani fake hesaba cevap vermedi diye dürüst, sadık mı olacak? Zannetmiyorum. Bu şekilde deneyip ayrılan çok insan da duydum. Ama ben yine de yapmazdım, aldatacak insan seni her türlü aldatır. Fake hesaptan denersin cevap vermez, tutar başka bir yerden konuşur yine aldatır. Yani bunun önüne geçemezsin. O yüzden Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, denemekle falan olacak iş değil bu 😄
Bunu yapacak ve ben anlayacağım o erkek arkadaş veya sevgilim dediğim adamla hiç bir şey olmamış gibi devam edecem. Yok öyle bir dünya. Bunu yapan kimse en başta o kişide bir sorun olduğunu kanaat getiririm. En sevmediğim şeydir birinin beni denemesi. Madem içinde ukte kalan şeyler var gel açık açık sor böyle ucuz işler yapma. Şimdi bile sinirlendim ya 🙄
Her ikisi de olabilir. Güven verici davranmıyorsa bunu hissettiği an deneyebilir ama ruh hastalığı derecesinde sürekli denemeye kalkarsa, sorup soruşturmaya kalkarsa kendine güveni yoktur ve karşısında ki insanı da güvenilmez sanıyordur. Ortasını iyi ayarlamak lazım.
Cevap
33Cevap
Sevgilisine güvenmiyordur..
Ama güvenmediğim biriyle sevgili olmam ki, denemem saçma olur.
Kendine guvenmemekle alakasi yok. Karsindakini tanimak istersen sadece sana karsi tutumundan anlayamazsin. Baskalarina nasik davraniyor diye bakman gerekir. Bunun en kisa yolu da fake hesaptan zarf atmaktir
Sevgilisine güvenmiyordur.
Güzel ve zeki olduğu halde aldatılan binlerce kadın var. Bu tamamen karşı tarafın sende uyandırdığı şüphe duygusuyla bağlantılıdır. Şüphelenirsen denersin, denersen şüphe uyandırırsın...
Sevgilisine güvenmiyordur..
Yapıcak bir uğraşı yoktur..
Boş vakti fazladır.. canı sıkılıyordur.. Boş işler peşinde iz sürüyordur.. Kendisini sevgilisinden çok daha zeki sanıyordur.. Fakat sonunda kendi kazdığı kuyuya kendisi düşecektir..
Sevgilisine güvenmiyordur ya da güvenebilir miyim biri mesaj atınca napıyor diye ölçmek istemiştir. Sonuçta insanları başkalarına olan davranışlarından tanırız.
Hem kendine güvenmez hem sevgilisine, öyle ilişki mi olur? Sen kimsin ki kimi deniyorsun yav ne saçma sapan şeyler.
Olduğu yer batıyordur. Kendime güvenmiyorum demek zarf atmanın devamıdır. Kötü yönümle nasıl tepki vereceksini de vardır. Sevgili olduktan sonra karşısındakine zarar verse ses etmeyeceğini düşünen veya bana zarar verir mi' yi merak edenlerin yapacağı hareket. Çift taraflı açıklama. Bunu yapanın aşamadığı şeyler vardır. İçe dönük bir insanın yapacağı şey değildir. Hemen her düşüncesini bileceğiniz, söylemediğini sananların yapacağı harekettir. Çünkü zarf attığı yakalanmış bir kere.
Valla bu devirde denemelisin kimseye güven olmuyor ama onun da üslubu var aşırıya kaçmamak ve onur kırıcı şekilde olmaması gerekir olabildiğince şakaya vurup yapılmalıdır.
Hem kendine hem sevgilisine güvenmiyordur ve o ilişki pek uzun sürmez, güven ilişkinin temeli bence bir evin temeli olmadan ev nasıl olmuyor ise ilişki de olmaz.
Sevgiliyi denemek kadar, kendini küçük düşüren başka bişey olamaz. Bunu yapan kişi, özgüvensiz ve yıkık biridir. En çok kendine güvenmiyordur.
Kişinin kendisine saygısı, karşındakine de güveni yoktur, ben böyle bir şey yapmam, karşımdaki sevgilim benim, denek değil.
sevgilisini deniyen kişi neden kendine güvenmesin ne alaka yani deneyen kişi kesinlikle sevgiliye güvenmiyor
Ikiside olabilir... Hayır öyle şeylere gerek duymadım hiç güven bittiyse şüphe adamı öldürür,, tamamen vazgeçmek en doğrusu şahsi fikrim budur
Sevgilisine güvenmeyen bir paronayaktır, böyle bir şey yapmam içime bu şüpheyi düşüren bir sevgilim olamaz
Öyle şeyler yapmadığım icin bilemiyorum, bana gereksiz geliyor böyle şeyler
Bence kendisine guvenmiyordur adam ol sevgiline herkesten iyi ol bak bakalim başkasına bakıyor mu
Sevgilisine güvenmiyodur, şahsen ben denemem karşılaşacağım şey korkutur
Sevgilisine güvenmiyordur veyahut güvenilecek bi insan mi onu ölçmek istemiştir
bu işi yapanlar aslında hep kendı fıkırlerının esırıdır.. cunku o yapar!
Kendinedir herhalde yoksa “banane ne yaparsa yapar, kendi kaybeder” diyebilirdi.
İşsizdir cidden
Ve fake hesaptan yazıp arkasından iş çevirirken de mutlu olamaz
Kimse mükemmel değildir. Dolayısıyla bende de sevgilimde de kusurlar olabilir. Zaman zaman İkimize de güvenemem.
Başkasına gider endişesi, hem kendine hem de sevgilisine güvenmediğini gösterir.
Ben böyle bişey yapmadım hem kendimden şimdiki eşimden emindim ve halada öyle
Sevgilisine güvenmiyordur, kendiyle alakalı problemleri de vardır mental olarak
aga kıyafet mi deniyor ne saçma bi hareket skfjdkjk
Sevgilisine güvenmiyordur
Çok saçma şeyler bunlar. Ben denemem
2 sinede güvenmiyordur. Kendine güvense sevilmeye layık olduğunu düşünür beni sevmiyormu demez.
Ama karşı taraftada bi bokluk varsa hisseder aldatmaya meyilli olduğunu bilir ondan deniyordur.
Bence kendine güvenmeyen yapar
bu tarz durumlar aşırı kıskançlıktan kaynaklı bir durum bence. bunun sebebini oldum olası kişinin kendisine güveninin olmamasına bağlamışımdır
Ya kendisine güvenmiyordur. Ya da daha önce feci şekil de bir ihanete uğramıştır. Bence neden bunu yaptığı öğrenilmeli.
Sevgilime güvenmiyorum , bir kişi kendine ne kadar guvenirse güvensin karşıdakinin karakterini bı ölçmek lazim
Güvenmiyorsam karşıma alıp açık açık konuşurummm..
Bence hem kendine hem de karşısındakine güvenmiyordurr..
Bence emin olmak istiyordur. Yani mesela bir hirsizla arkadassin ve hirsiz oldugunu bilmiosun. Esyalarin calindiktan sonra uzulmen biseyi degistirmez calinmadan once hirsizmi degilmi bakacaksin😊😊
Bana sacma geliyor insan neden sevdiğini sınar, kusur ararsan açık ararsan her türlü yakalarsın bir şeyler. Kimse kusursuz değil
Sevgilisine güvenmiyordur...
Özellıkle sevgilisi hakkında gecmısde guzel olmayan seyler duydu ıse ona karsı da aynı yanlıslar olacak mı diye denemek istemısdır ama bu ıkı taraf için de guven sarsan bir olay sağlıksız ilişki den baska bisey degıl.
Sevgilisine güvenmiyor büyük ihtimalle
Sevgilisine.. ve zaten asla tam olarak da güvenmemelidir. Hele bir şeyleri ona baglamak.. elinde ise en son yapacagi sey bile olmamalidir
Şahsen ben bu şekilde yapmış olsaydım ikinci şık için yapardım, karşı taraftan şüphe duyarsam şayet ondan sonra böyle bir şey olurdu
Kendisine güvenmiyordur, ozguvensizdir.
Bence sevgilisine güveniyor ve çok saçma bir durum güveniyorsan neden birliktesin?
Kendine.. cunkğ bırakılma korkusu vardr onda.
Kişilik problemleri vardır mental olarak
Manitine güvenmiyordur..
Kendine güvenmiyormuş. Başıma gelmişti.
Sevgilisine büyük ihtimalle..
Sevgilisine güvenmiyor
Sevgilisine guvenmiyordur
Sevgilisine güvenmiyordur
Bence sevgilisine güvenmiyordur
Hem kendine hem de sevgilisine güvenmiyordur.
İki tarafada güvenmiyordur.
Sevgisine güvenmiyordur..
Sevgilisine güvenmiyordur.
Aska yapmam ergen işi onlar can sıkıntısı
Böyle birseyi sezersem çok kötü olur
Kendine güveni olmayan insanın pasif hareketleri
Sevgilisine güvenmiyordur , saçma sapan işler
Sevgilisine güvenmiyor
sevgilisine güvenmiyosa dener
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?