Nişan yaptık olaylı bitti fikir verin bana lütfen?

kısaca özet geçeyim,5 yıldır beraberiz nişanlanmaya karar verdik aileler tanıstı filan babam gitti hemen ertesi gun 700 bin tl ev aldı 2 hafta sonra nişan oldu kız evde istiyordu bız ıstemıyorduk sığmayız kalabalık bi aileyiz ve takıda gelmicekti neyse kız arkadasımın durumu olmadıgı ıcın nişanı babam yaptı kız tarafı toplasan 30 kişi yok erkek tarafı 150 kişi filan 28 bin nakit sadece kızdan gelen 2 bin tl 26 bin erkek tarafından geldı 12 çeyrek 8 tanesi erkek tarafın 4 bilezik 3 erkek tarafın ama sorun şu ki butun masrafı babam yaptığı için kız tarafu sadece nişan masası ve sarma ayarladı diğer hepsını biz yaptık takı olayı tartısma olayı oldu babam takı olsun dıye iş çevresını çağırdı ve biliyorsunuz ki buda babamın borcu oluyor sonucta gıdıp oda takıcak ama kız tarafı tutturmus nişanda takılan takılar kızındır dıye evet normal de oyle ama nişanı bız yapptık bız yıne altınları verdık 4 bin tl yakın nakit verdik ama diyoruz ki hiç bi şekilde bozulmucak nakit para harcanmıcak çeyreklerı ve nakit paraları bilezik yapıp kıza verılcek dıyoruz ama kız tarafı buna sız karısamazsınız boyle bı adet yok nişanda takılan kıza destek amaclı falan filan diyolar ne yapıcağımı hiç bilemedim bişi de düşünemiyorum sizce nasıl olması lazım?
Nişan yaptık olaylı bitti fikir verin bana lütfen?