Bir erkeği çok seviyorum ama karşılık alamiyorum?

8. Sınıftayken bana beni sevdiğini söylemişti ve ben onu sevmiyordum hiç bişey hisetmedim ama sonra ne oldu bilmiyorum o beni sevmeyi bıraktı bense ona aşık oldum kendinden 4 yaş küçük sevgilisi vardı sevgilisi bana sosyal medyadan yazdı ben onun sevgilisiyim rahat bırak diye Asla bırakmam çünkü çok seviyorum kaç kere mesaj attım ama duygusuz beni hiç bi şekilde anlamiyo her gece agliyorum üzülüyorum Şu an sevgilsinden ayrıldı ama hala sevmiyo beni arkadaşım da uğraştı yazdı ona neden böyle yapiyosun diye tamam sevmek zorunda değil ama bana kendi aklından geçenleri soylemiyo tm diyo emojyle cevap veriyo seviyorum ama giciklik yapiyo gurur mu yoksa sevmemek mi anlamadım Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa vazgeçip kenara mi cekilmeliyim? Beni çok üzdü ve ona son sözüm de inşallah benim çektiklerimin fazlasını yaşarsın dedim ama seviyorum bana böyle yaptığı için içimdeki hirstan dolayi intikam almak istiyorum kafayı yiycem sizce ne yapmalıyım? ? şu an liseye geçtik ama o 6. Sınıfa geçmiş bi kızı seviyordu Şu an ayrıldılar o kız da ayrılır ayrılmaz sevgili yapmış ama hala onu seviyomus o kızın arkadaşları da benim arkadaşımı tehtid ediyo yaşına başına bakmadan ne yapmalıyım? ?
Bir erkeği çok seviyorum ama karşılık alamiyorum?