- 10 aylık evliyim istemedigim bir evlilik yaptım ailemin isteği ile. Yurt dışında okudum ben oradan aşık olduğum biri vardı. Ayrılınca bunalıma girdim toparlayamadım. Aklıma koydum beni sevenle evleneceğim. Neyse gittik istedik, aldık falan. İyi kız yalan yok. Güven veriyor insana. Ben bu dönemlerde diğerini hala düşünüyordum. Her caymaya çalıstığımda ağladı, zırladı. Söyleyemedim işte sevmiyorum diye. Bir yandan da aileler var arada. Herkes üstüme gelecek diye ne yapacağımı bilemedim. Benim kızı sevdiğimi anladığı halde yine caymadı. Ben aciz kadın sevmiyorum. Annem de öyleydi her şeye göz yumardı. Bu sevgi değil, hırs bence. Çünkü bana sahip olmak istiyor. Diğer kızın yanına gittim evlenmeden bana Türkiye'ye gelemeyeceğini söyledi. Sonuna geldim ve evlendim baştan doğru gitmeyen şeyler daha yanlışa gitti. Simdi çocuk yapmak istiyorum diyor. Ben istemiyorum diyorum. Cocuk olunca onunla kalacağımı düsünüyor. Ben onu arzulamıyorum bile yatmıyorum, kaçıyorum. Hep diğerini düsünüyorum. Bu kadına iyi yolla anlatamadım, nasıl anlatayım. İkimizinde hayatı mahvolacak?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aciz olan sensin. O kadar acizsin ki bir insanın duygularıyla oynayıp üstüne bir de aciz diyebiliyorsun. Bu kadar kolay mı ya bu yazık tiksiniyorum sizin gibilerden
155 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim duygularıyla oynamadım sen at dedim atmam dedi. Söyledim diyorum ben. Beni thditle evliliğe götürdü. Babamı bana düsman etti. İntihar etti. Eğer evlenmeden gurur yapip caysaydı böyle olmayacaktı.
Soran+1 yılSen de laftan anlamayan kadinlardansin anlasilan sana tavsiyem zorla güzellik olmaz.
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim kuzenim de baskasini seviyordu ama onu seven bi kiz daha vardi kiz intihar etti diye yengem illa da bununla evleneceksin dedi evlendiler her gun kavga gürültü bi de cocuk yaptılar ustune hala ayni degisen bir sey yok evlendikten sonra da onun ne mal olduğunu yengem ve amcam da ogrendi ama is isten gecti yengeme hep sitem eder siz evlendirdiniz, siz yaptiniz sizin gelininiz diye son pismanlik fayda etmiyor tabi...
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet hayatım mahvoldu. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ne çocuk ne bir şey istemiyorum yeter ki bitsin bu zulüm.
- +1 yıl
Baskı kurdurtmayın kendi üzerinizde. Ne karşı taraf üzülmek ister ne siz istiyorsunuz. Sırf karşı taraf mutlu olacak diye de insan kendinden ödün vermemeli. Soğukkanlılıkla, karşına alarak ileride daha fazla pişman olacağımıza... diye başlayarak durumu mantıkli bir dille konuşmalısınız.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
14Cevap
+1 yılYaşadığın şey iki taraf için de üzücü. Kadın kendini küçük düşürüyor ama asıl kabahat sende. Başkasını severken evlenmeye yanaşmamalıydın en başından. Sonra kız tabi istemez nişan atmayı, boşanmayı. Türkiye burası, iyi gözle bakmazlar diye kadınlar dayak da yese, aldatılıp sokağa da atılsa bırakmıyor evini. Sana mecbur olmasa eminim senle kalmak istemez. Hiç bir kadın böyle bir aşağılanmayı hak etmez.
Sana gelince, yaptığın şeyi düzeltmen çok zor. Karın kabul etmezse boşanmayı çekişmeli devam eder yıllarca. Kaldı ki, bu süreçte asıl sevdiğini düşündüğün de seni yarı yolda bırakabilir. Karın belli ki mücadele ediyor. Keşke ona da şans versen.
Yaşadığın şeyi en iyi ben anlarım. Aynı anlattığın şeyi yaşadım. Yurtdışındaki sevgilimin ailesi farklılıklardan dolayı beğenmedi beni, istemedi. Türkiyeye döndüğümde acımdan ölüyordum ve 3.5 yıl kimseyle tanışmadım bile. Ne zaman acım geçti o zaman izin verdim buna. şu an harika bir sevgilim var. Ve onunla evlenmekte hiç şüphe yok içimde. Geri de gelse ötekini istemem artık.
Sen de keşke kendine zaman verseydin. Geri döndüğünde o kişiyle ilişkin eskisi gibi kalmayacak çünkü. Acı yolla öğrenirsen bir de bu pişmanlık eklenir hayatına. Kimsenin ahını alma lütfen. Karına büyük haksızlık yaptığın. Kimse ona 10 ayda boşandı diye üzülmeyecek, ne kusuru vardı kim bilir diyecekler. Senin de kızın olur ilerde belki, bunu ona kimse yaşatsın istemezsin. Empati yap.00 YorumlaSeni damızlık hayvan gibi kullanmış, var öyle kadınlar malesef, herhangi birisi yasal şekilde döllesin de kim olursa olsun umurlarında değil, doğurganlık hisleri bazı kadınların gözlerini fena karartıyor, evde kalmak denen tabir kadınlarda erkeğe kıyasla farklı anlam taşıyor çünkü ölmeden önce anne olmak istiyorlar, bu uğurda sevgiymiş aşkmış ikinci plana itiliyor.
Sonuçta çocuk istemek kötü birşey değil tercih, isteyen yapsın, fakat yanlış olan şey hem sevmediği net olan insana baskı kurarak evlenip hem de sevmeyen insanla çocuk istemek, sonra da mutsuz aile içinde hayatları kararan çocuklar vs.
Sende de kabahat var, aile tepkisini falan boşvermen gerekirdi, iki arada bir derede kalman hata, zararın neresinden dönersen kardır az cesur ol, ya boşan ya da evli kalsanız bile asla çocuk yapmıyacağınızı net şekilde anlat, kullandırtma kendini daha fazla, bu noktada hala geri dönüş şansın var, boşanabilirsin, fakat çocuk yaparsanız hem boşanmanız çocuğun sağlıklı bir ortamda gelişimi için kötü olur hem de sorumluluklarınız ve bağınız daha da artar, özetle kesin çizgiyi çekme zamanı gelmiş.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadın aciz değil o kadın suçlu da değil. Sen gidip evlenmişsin, aklında başka biri varken evlenen sen, asıl aciz sensin. Ha evet o kadın senin tavrına rağmen hâlâ sürdürmek istiyorsa bu yaptığı da doğru değil. Kendini istemeyeni istememeli insan. Ama ben eminim ki o seni sevdiği için değil toplum ne der diye düşünen ve zor durum yaşayacağından toparlanamayacağından endişe duyduğu için öyle davranıyor. Aksi halde senin mantığında birini neden çeksin ki? Gönül bu insanın elinde değil, aşık olmuşsun seni anlıyorum bu konuda kimse seni yargılayamaz, ayrılmak istemeni de yargılayamaz ama hatayı başta sen yapmışsın. O kadın yara bandı gibi işlev görmüş ama işe yaramamış gibi üzgünüm. O kişinin yaşadığı, hissettiği duygular da senin hissettiklerinden ağırdır emin ol. Büyük bir yıkım yaşıyor. Bunu sana vazgeç demek için demiyorum, sevmediğin birisiyle zaten yapamazsın, o kişinin iyiliği için diyorum bunu senin için değil. Olan ona olmuş, insallah ayrılık olursa da kısa sürede toparlar sen de özgürlüğüne kavuşursun! Şu an tek yaptığı senin evlilik olarak görmediğin fakat onun değer verdiği şeyi kurtarmaya çalışmak. İkiniz de birbirinize duygusal anlamda yaralayıcı olursunuz bu saatten sonra zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben kimseye aciz gibi kelimeler kullanmayı sevmem ama cidden sinirlendim o sıra yine de kusura bakma kelimem için. Sen de o kisiyi sevmesen bile bu kelimeleri kullanma bunlar hiç hoş değil, geçirdiğiniz zamana, emeğe saygı olarak en azından böyle söyleme lütfen. Çünkü kimse hak etmez bu kelimeleri.
+1 yılBeni sevenle evlenmeyi kafama koymuştum demişsin yani ailen falan değil, hiç kıvırma kendin isteyerek evlenmişsin. Seni terk eden yurtdışındaki kız sana gel diyince şimdi ona gitmek istemişsin. Muhtemelen o kıza da başka bir erkek tekmeyi koydu ondan sana dönmek istedi. Erkeklere de aldatan , terk eden kıymetli gelir. Bir de kız yabancı olunca ayran budalasına dönerler. O kıza dönersin daha iyisini bulunca yine bırakır seni. İnançlı bir insan mısın bilmiyorum ama eşini bırakırsan sana ettiği beddualar yüzünden ahirette huzur bulacağını hiç sanmıyorum.
50 Yorumla
+1 yılBen hiç bir evli bilmiyorum ki tamamlanmamış yarım kalmış hikayesi olmasın.
Herkesin bir yarım kalmış hikayesi var.
Neden sevmeyi denemiyorsun, yarım kalan hikayendeki gibi aşkından ölmezsin belki ama o kadına sahip çıkıp sevgi ile onu iyileştirebilirsin.. Ona özsaygısıni kazanmasında kadınlık gurununa sahip olmasında yardım edebilirsin.. şu an düşmüş durumda onun elinden tutup kaldır önce iyileşsin.
Tüm yaptıklarını bir kenara bırak sadece insan olarak ona hakettiği sevgiyi göster.. Elbet bir gün oda sevgi zannettiği şeyin hırs olduğunu anlayacaktir..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes sana kizmis evet haksiz oldugun taraflar var bir insanin hakkina girmissin herseyden once aile karsi dik duramamissin. Sevdigin kizi alamayabilirsin ama bu baskasiyla evlenmek zorunda oldgun anlamina gelmez. Hazir olmadigin hic bir seye adim atamazsin. Zorlayamazlar seni direnmen gerekiyordu. Gerekirse evi terkedecektin. Kiz intihar etti demissin sanirim. O onun tercihi. Yinede evlenmeyebilirdin. Senin yapman gereken ne biliyor musun kizi karsina al sakin ve sogukkanliligini koruyarak konus. Arkadas dost olarak her zaman arkasinda olacagini soyle gerekirse sana iste bulurum kendi ayaklarin ustunde dur daha kolay olur sana de. İkimizede yazik etme seni istemeyen birini daha kolay unutursun de anlasmali bosanmaya ikna et. Hic sesini yukseltme zitlasma. Biran once yap bunu herkes yoluna gitsin. Kimsenin hayatindan calmaya gerek yok. Sende bundan sonra ailene karsi dik dur. Lafini gecir.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne anlaşmalısı ya yok öyle çekişmeli boşanmayla her şeyini almalı
Cevap sahibi+1 yılYasadiginiz seylerin hincini burda cikarmaya calismayin. Zorla guzellik olmaz. Yapmis bir hata evet ama guzellikle halledecek baska yolu yok. Biraz sakin
- +1 yıl
Bir şey yaşamadım evli değilim ama sen yaşamışsın galiba? karından ayrıl diye tavsiye verdiğine göre
Cevap sahibi+1 yılHayir yasamadim hatta Şu an bende terkedilen bir kadinim ama cok sukur empati yetenegim var. Siz yapilan yorumlari okudunuz mu? Evlendigi kadin bir hayal dunyasinda yasiyor. Psikolojik sorunlari var ve bu kisiyi saplanti haline getirmis. Aldatilmayi kabul ediyor. Soruyu soran kisinin babasina gidip oglun irzima gecti beni alsin diyor. Bunlari saglikli bir insan yapar mi? Hepimiz sevdik ama boyle olmadik dimi? Bu isin bitmesi sart olmus cunku kangren olan bir seyi kesmezsen seni zehirler. Belli ki kadin bu konuda cok hassas o yuzden cok ince dusunerek hareket edip bu isin icinden cikacak bi sekilde. Saglikli bir iliski degil bunlarin ki anladin mi?
- +1 yıl
Baştan evlenmeyecekti. Ben bahsettiği gibi olduğunu düşünmüyorum. Soruyu okusana evlendiğim kız iyi biri, güvenilir yazmış. Yorumlar suçlayıcı gelince kızı hastaymış gibi göstermiş. Muhtemelen yurtdışında ki kız onu terk edince hıncından bu kızla evlendi.
Cevap sahibi+1 yılZaten boyle tipler iyi olur hemde fazlasiyla iyi olur kendini sevdirmek icin ama dikis tutmaz. Obur kizla iliskisi ne durumda bilemem belki dediginiz gbidir ama bu iliski bitmis kangren olmis biran once bitmesi gerekiyor bana gore.
- +1 yıl
O kız daha paralısını bulunca terk eder tabi ki klasik metres mantığı
+1 yılBilmem farkındamısın ama istemediğin bi kadınla evlenerek zaten ikinizinde hayatını mahvetmişsin. Bi kadınla istemedigin halde evlenıp ona umut vaad edemezsin. İlla dillendirmene gerek yok onunla evlenmen bile bi umut vaad etmek. Aciz olan bence sensin sadece senin yanında kalmanı istiyo. Hoş senin gibi birinin yanında kalmaması onun için daha sağlıklı.
20 Yorumla
+1 yılAile çok önemli ama hayatını geçireceğin insanı seçme hakkını onlara teslim etmek nedir? Hadi yaptın bu hatayı kızda iyi biri diyorsun sevmeyi deneseydin çünkü o umutla evlenmedin mi zaten iyi kız zamanla severim belki diye neden denemedin? Ailen sussun mutlu olsun diye o iyi kızın kendinin ve diğer kızın mutsuzluğunu sebep olmuşsun. Bence karını sevmeyi dene artık zamanla.
Ayrıca kadın ayrılmamak için seni sevdiği için direnir dul kalmamak için direnir. Kimse boşanmak için evlenmez özellikle kadınlar.10 Yorumla
+1 yılEn doğrusu karşına alıp boşanmaya ikna etmek. Eğer boşanmıyor ise evden eşyalarını alıp ayrılman ve bir boşanma davası açman en doğru karar olur. Çocuk yapıp daha fazla kendi hayatını da dünyaya gelecek çocuğu da bence mutsuz etmemelisin. En kısa sürede bu çıkmazdan kurtulman dileğiyle.
10 YorumlaBirini diğeriyle unutmaya çalışarak acizliği kendin yapmışsın. O aciz dedin kadın evli yani evini yuvasını bozmayı neden istesin sen ne kadar onunla severek evlenmemiş olsan bile o seni severek evlenmiş bu konuda empati kurmalısın iki biribirini sevmeyen insan zaten birbiriyle evlenemez birisi diğerini hep daha fazla sever sizdede kız daha seven taraf. Sen bi başkasıyla evlendiğin halde diğer sevgilini nasıl unutamıyorsan o kadında evlendiği eşini unutamaz. Lütfen tek taraflı düşünme herşeyi sana basit ve kolay gelen şey o kadına çok zor ve acı verici geliyor hem ayrılırsa ailesine ne söyleyecek eşim bir başkasını unutamadığı için yuvasını mı bozdu diyecek , kardeşim evlenmeden önce geleceğini az çok düşünecektin o kadının ahını alma
10 Yorumla
+1 yılanlatamazsın. çünkü, gidecek yeri yok, yapacak bir şeyi yok. Bildiğin boşlukta kalacak. bundan korktuğu için ayrılmak İstemez. hatta direnir, çocuk ister. ve bulursa 1 yolunu sen istemesende çocuğu yapar.
bence evden ayrıl ayrı yaşa. belli bir süre ayrı yaşayınca boşanma hakkı doğuyor diye biliyorum.
Böyle yaşanmaz çünkü10 Yorumlaburada hata sende ya da onda demenin hiçbir mantığı yok çünkü olan olmuş, eminim ki hatalı kısımları geriye dönüp düzeltmeyi istiyorsundur. sana tavsiyem eşinle aynı evde yaşamayı bırakman ve ona son kez ciddi bir dille durumu açıklaman. tamam, evli kadın boşanınca erkekten daha kötü bir duruma düşüyor ama sırf bu gerekçeyle de evlilik sürdürülmez. tamamen ülkenin/halkın çıkardığı bir saçmalık bu. aklından çıkmayan kişiden sana yar olmayacak ise onu da geride bırak, kimsenin acısı sonsuza kadar sürmez. boşanma kısmında büyük zorluk çekebilirsin karının inadı yüzünden ama eninde sonunda onu gerçekten istemediğini anlayacaktır. çevremde berbat evliliklerine sürekli çocuk ekleyen insanlar var ve sonucunda o miniklerin de hayatı kararıyor.
00 YorumlaMadem aklın diğerindeydi neden evlendin? Adam gibi acını çekseydin bir zaman sonra alışırdın unuturdun öyle evlenirdin başkasının hayatını mahvetmene değdi mi evlilik çocuk oyuncağı değil evlendiysen her şeyi geride bırak üzme evlendiğin kadını onun suçu ne yazık günah tabi ki çocuğu olsun ister kadın ciddi bakıyor olaya ne bilsin senin gibi bi sahtekarla evli
00 Yorumlakeşke en baştan evliliği kabul etmeseydin ama iş işten geçmiş sana akıl veren kimse de olmamış. kadını düşünerek hareket edersen boşanmaman sevmeye çalışman diğerini unutman gerekir. belki de olması gereken budur sonuçta karşındakine bir şans vermen lazım. ama kadından boşandıktan sonra diğeriyle beraber olacağının garantisi yok. zaten diğeriyle beraber olmak için değil şuanki karını sevemediğin için boşanmak istiyorsun sanırım. bence al karşına konuş ve bitir. karın şu an farkında değil kopmak istemiyor yuvasını yıkmak istemiyor ama uzun vadede baktığımızda sana teşekkür bile edicektir hayatından çıktığın için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukta var artık karını sevme zamanı gelmedi mi. Yıllardır katlanmış sana sevmiş seni her şeyine rağmen. Neyini sevemedin ki. O diğer kadın ayni sekilde katlanirmiydiki sanmıyorum. Ayrilsanda pişman olursun hep öyle oluyor. Kadin kaderine razı gelmiş sana bağlanmış ve çocuk var o yüzden seni terketmiyor senin yaptığın şey çok terbiyesizce. Çok ayrrilmak istiyorsan karına bı tane adam bul ve onu bi işe koy hayat sun ona sana bağlılığı kopsun.
00 Yorumla
+1 yılSana var ya sana ağız dolusu küfür etmek istiyorum. İkinizin hayatı mahfolduğu yok sen evlendiğin kadının hayatını mahfetmişsin. Madem evlenecek kadar ileri gittin bundan sonra da devamını itt gibi getireceksin o kız seni seviyormuş ve hiçbir suçu da yok. Boşanamazsın seni beyşnsiz buna hakkın yok! Bir de masummuşsun gibi yazman yok mu!!!
61 Yorumla- +1 yıl
Çok haklı bir yorum yapmışsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni en iyi ben anlarim. Burda cikacanlar olucaktir. Neden evlendin. Neden kandirdin. Simdi mi aklin basina geldi. Bende nisanliyim ondan asiri sogudum ve ayrilamiyorum. Ailem izin vermiyor. Oda biliyor senide kendimide oldururum dedi ayrilirsan. Sana bisey diyim mi.. eger ne sen ne de karin mutlu olmayacaksa cek git.. hersey ardinda birak cek git abi.. kendinde cektirtme bu zulmu.. kendine kiyma.
00 Yorumla
+1 yılYalnız sen o kadının hayatını zaten mahvetmişsin, hala ikimizin de hayatı mahvolacak diyorsun. Cidden çok bencilsin, umarım o kız da farkeder ve bir an önce bitirir.
30 YorumlaO nedeni bulup soylemek için 10 ay geç kalmışsın kocum, kendini boş ver o kadına bunları yaşatmaya hiç hakkın yok
210 Yorumla
Soran+1 yılYa bak kardeşim yerimde olsan valla acırdın ona. Öyle şeyler yaptı ki kendini öldürmeye çalıstı. Ailemi bana düsman etmeyr calıstı resmen tehditle beni evliliğe zorladımBabam yüzüme bakmıyordu. Sevmiyordum ayrılsın diye cok uğrastım yapmadım mı sanıyorsun. Aldattım bile dedim olsun dedi. Bilerek her şeyi görerek bu evliliğe itti beni. Kusura bakma ben bu kadına acımıyorum. Cocuk yapacakmıs. Hayırdır beni satınfalan almış galiba hiç sormuyor bile.
Soran+1 yılAllah kimsenij başına vermesin. Babama benim namusumu lekeledi demiş. Beni kimse almaz artı demis. Babam biraz eski kafalı. Yapamazsin diye zorladi beni. Elin kizini ortada birakamazsin dedi. Evleniyoruz ben sanki yokum düğünde kadın mutluluktan ölüyot hayatimda bu kadar bencil bir kadin görmedim.
Soran+1 yılOlmadı. Babam çok geri kafalı diyorum ya bana düsman etti ailemi. Öyle bir durum olmadi. Ben ona dokunmuyordum bile.
Soran+1 yılOldu. Ama 10 ay icinde 3 kez birlikte oldum. Her gece zorluyor beni. İlk basta durumu kabullenmeye baktım ama olmuyor. Sadece kendine odaklı kadın. Dügünümüzde ben mutsuzdum yalan yok suratım düsük kadın bir kez sormadı niye böyle bencil kendi mal gibi gülüyordu.
Soran+1 yılBiliyor olsun diyor. Ben diğer kız tamam dese direkt ona gideceğim. Bu kadın kafayı bozmuş. Kendini beni satın almıs gibi görüyor.
Ne gurursuz kadınlar var. Ben beni sevmeyene deliler gibi asıktım ama bir kerede sildim. 3 yıl peşimde koştu.
22 Yorumla
Soran+1 yılValla çok zor durumdayım. Gurur yapmıyor, hırs yapmıs beni. Tehdit ediyor kendimi öldürürüm diye. Ben cok duygusal biriyim ama devam edemiyorum. Anlattım anlamıyor bir türlü. Cok çaresizim.
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Boşanma davasını aç gitsin çekişmelide olsa elinde sonunda boşanıcaksın ve üzerinden büyük bir yük kalkıcak ailende istemeye istemeye buna alışmak zorunda kendi kararlarını verebilecek bir insansın sonuçta değil mi. ...
00 Yorumla
+1 yılSen tam bir şeysin koçum. Ailenin zoruyla evlenmek ne demek? Sevmiyorsan başkasının hayatını mahvetmeyeceksin o kadın neden ayrılmıyor evlendi boşandı lafını yememek için, hayatım mahvoldu demişsin ya sen onunkinin içine etmişsin bile bile kabul etmek çaresizliğim kaçıncı seviyesi o kadın için bilmiyorum bile. Zaten aklı selim olan biri senden koşarak uzaklaşırdı. Gönlünde biri varsa başkasının gönlünü yakmayacaktın
10 YorumlaKadının sevmesi ve sevdiğini kaybetmemek için direnmemesi ne zamandan beri acizlik oldu ya şaka mısınız? Empati yapıyorum, eğer o kadının yerinde ben olsam bende aynı şekilde davranırdım sevdiğimin gözümün önünde ellerimden kayıp gitmesine izin vermezdim..
10 Yorumla
+1 yılKusura bakmayın benim kimseyi eleştirmeye hakkım yok o hakkı da kendimde görmüyorum o ki bir cevap istiyorsun buradan bu ilişkide eşiniz olan bayana acıdım çünkü karşısında karakteri o kadar düşük bir erkek var Allah onun yardımcısı olsun derim. Eğer sizi de kırdıysam özür dilerim.
00 Yorumla
+1 yılPara için istiyordur... Çocuk fikri de kaynananın aklıdır... Bence hiç yapma çocuk çocuğun hayatı da bok olur... En iyisi ayrı eve çık boşanma davası aç, boşan yurt dışında yaşa...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sevmediğin sevilmedigin biriyle evlilik yapılmaz boşanmak boşanmış biri olmak kadın içinde erkek içinde zor olucak o düşündüğün kadın seni seviyor muydu
00 Yorumla
+1 yılBazen bazı şeyleri anlatmadan gitmek gerek, iki taraf için de. Aile, başa gelmiş en büyük bela yaşamda.
(Çocuk yapmayın sakın.)10 Yorumla
+1 yılAllah size ve sizin gibilere akil versin baska ne denir
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oldu paşam sen sırf bencilliğin yüzünden evlen şimdi de pişman ol boşanmaya kalkış inşallah kız ikna olmaz ve boşanmaz senden!
00 YorumlaYa hadi elin kizlarina aciz demeye dilin vardi bi insan annesine nasil aciz der. Bu kadar mı gözünüz kör kulağınız sağır. Allah bilir annende sen ve kardeşlerin için sustu her şeye göz yumdu. Sen okusan ne okumasan ne ya.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten mahvetmişsin kizın hayatını daha ne edeceksinki, yazık yani madem. istemiyorsun evlenme kardeşim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaa nasıl istemediğin halde yapışıyor yakana niye bu kadar yüzsüz olur bi kadın..
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hırs bence sevgi değil. Evlendik her şey bitti sanıyor inanın çok caymak istedim. Yok kendimi öldüreceğim falan filan. Dürüst oldum devam etmeyecek diyorum anlamadı.
Acizlik sende tamamen. Askına sahip çıkmayan aciz ve korkak birisin
00 Yorumla
+1 yılGeç kalmışsın... üstüne çocuk yapmışsın... halada geç kalmaktasin... ilişki dediğimiz olay senden başkalarında ilgilendirdiği den en kısa sürede konuşman gerek...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoovvvv nihayet başarılı bir tır al ben bunu keserbiçer kendime uyarılarım ,😀 çok küçük bile olsa hatalar var ama
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce seni sevmiyorum. Evlenmeyelim deseydin bu halde olmazdın.
20 YorumlaDaha fazla mahvetmeden yoluna git. Bu hayata birkere gekiyorsun. Ve sakın ha sakın cocuk yapmayın!
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zaman niye evlenip kızın günahına girdin dal*arrak ?
33 Yorumla- +1 yıl
Yemin ederim o kadar güzel küfür etmişsin ki içim rahatladı görünce ben yazamamıştım
- +1 yıl
@happyangel helallllll
Cevap sahibi+1 yılDaha neler hakediyor ama neyse
+1 yılEvlendiysen çekeceksin, haksız olan sensin.
10 YorumlaSen karaktersiz birisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsun düzenin bozulsun istmiyon
01 Yorumla
Soran+1 yılBu düzen meselesi değil ben onu sevmiyorum evlenmeden öncede söyledim. Beyninde ben ona asıgım diye kurmuş. Hatta bana sen beni unutamazsın, çok sevdin diyor. Kafasında farklı bir dünya var. O kıza gider takılıt geri gelirsin diyor. Afedersiniz de midem bulanıyor artık cok gurursuz. Aksamları zorla yatmaya calısıyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilenizin isteği olunca hemen evlenirsiniz evet
00 Yorumla
+1 yılNeden evlendin o zaman abi
11 Yorumla
Soran+1 yılZorladılar beni. Mecbur ettiler. Kız takıntılı hedef olarak gördü beni ve aldı. Baska bir kadına aşik olduğum halde. arada ona gidersin diyor
Sevmiyordur
00 YorumlaSevdiği ve kaybetmek istemediği için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldirek boşanma davası aç bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 yıllık mı?😯
00 Yorumla
+1 yılÇok seviyordur
00 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Evlilik ve beraberlik kadın ve erkekler için farklıdır
Kadınlar evlilik yaptığında mümkün olduğu kadar o evliliği sürdürmek isterler. Çok büyük sorun yoksa ayrılmak istemezler. Karşı tarafın kendisini istemediğini bilse bile gene de bir gün sever diyerek beklerler.
Tabii ki bu konuda onlarında kendilerini sevmeyen erkek için ölüp bittiklerini söylemek mümkün değil. İçlerinden öfkelendikleri, onurları kırıldığı, aşağılandıklarını hissettikleri halde evliliği devam ettirmeye çalışıyorlar. Çünkü biliyorlar ki bir hafta bile evli kalmış olsalar ayrıldıklarında artık isimleri dul olacak, toplum ve erkekler onlara bu gözle bakacaklar. Şanslılarsa özgür bir insan olarak kendi hayatlarını sürdürecek, şanssız ise ailelerinin yanında yaşamlarını devam ettirmeye çalışacaklar. Ama bir erkek için hayat böyle olmayacak.
Aslında boşanmalar kadınların zorluk çektiğini gösterse de mutsuz olan erkekler oluyor. Madde kullanımı başlıyor, yaşamları düzgün gitmeyebiliyor ve çok fazla düzenleri olmuyor. Tabii ki kadınlar kendilerini istemeyen erkeğe bir süre boyunca evliliği bitirmek istemediklerini söyleseler de sonunda onlarda artık çaba göstermekten vazgeçip ayrılığı tercih edebiliyorlar. Bu yüzden sorunun cevabına gelince kadınların boşanmayı istememelerinin nedeni toplum içinde karşılaşacakları baskı ve sıkıntılar, yoksa kendilerini istemeyen erkeğe duydukları derin aşk değil. Zaten aşk tek taraflı olamaz, Olursa adı aşk olamaz.