Hepimiz aşk diye dolaniyoruz ortalarda. Peki sizce gercek aşk ve bitmeyen aşk var midir. Iliskide guven mi onemlidir yoksa ask mi?
Cevabın nedir?
+1 yılBazıları tutkuyu aşk sanır. Beğeni değil bunun adı tutkudur. İlk görüşte hissedilen duygu tutkudur. Tutku diğer kimseyi birtakım arzuları tatmin etmek için kullanır. Diğeri sadece kullanılır ve kullanım bittiğinde diğer kişiyi bir kenara atabilirsin. Aşk ise zamanla oluşur. Aşk tutkunun tam tersidir; diğer kişiye kendi içinde bir amaç olarak saygı duyar. Bir kimseyi kendi içinde bir amaç olarak sevdiğinde, o zaman incinme hissi yoktur; sen onun aracılığıyla zenginleşirsin. Aşk herkesi zenginleştirir. Aşık olarak evlenmen dileğiyle.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Güven herşeyden önce gelir emin ol. Ama öyle sonsuz ask diye birşey yoktur ask gelir geçer. arzuladgn bayanla ilişkiye gence bile yani evlenince bile ne kadar çok arzularsa arzulasn. o ilk heyecan biter azalır zamanla. Ama sadik kalan sevgi saçan insanlar. Hic bir zaman verdiği değeri saygiyi önemi kaybetmezler tabi bunu karsodaki bayansa yaparsa. bilinçli bir şekilde devam eder. En doğal ilerleyen büyük ask desgnz şey budur. Sadece sevgi saygi değer onemsemek ve kendini onun yerine koymaktir ve guvendir ;) bu kadar ;)
04 Yorumla
+1 yılkesinlikle güven önemlidir. güven olmadıktan sonra aşkın ne yararı var ki? aşık olsak bile güven olmadan hep bir şüphe olur içimizde.. o zaman da biz şüpheden mahvoluruz. bitirmek zorunda kalırız. gerçek aşk vardı bence ama eskilerde kaldı. bu devirde gerçek aşk kalmadı artık..
02 Yorumla- +1 yıl
aynen..
+1 yılgerçek aşk vardır... bitmeyen aşk yoktur.. zaman içinde o mantıksızlıklar hatalar yaptıran aşk azalır daha mantıklı ve akıllı olduğumuz sevgi düzeyine iner.. sevgi kolay kolay bitmez.. sevgiyi bitirmek karşımızdaki insanın davranışlarına bağlıdır... bence...
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
42Cevap
Ask tabii ki onemlidir ama guven olmayan bir ortamda ask olmaz.
Dusunsene surekli icinde bir guvensizlik. Nereye gitti, ne yapti, sana olan askindan bile suphe edebilirsin kavgalarinizda.. Bu yuzden guven asktan onemlidir..01 Yorumla
+1 yılaşk diye birşey yoktur.. ama bir ilişkinin temel taşları güven ve sadakattir bunlardan biri yıkılsın ilişki mavi ekran hatası verir
02 Yorumla- +1 yıl
aşk sadece hormonların etkilenmesidir :) ama güven ve sadakat kazanılması zor şeylerdir. Her insan bunu başaramaz
+1 yılgüvensiz bir aşk mı ?
güvenli bir aşk mı? hangisini tercih ediyorsan onun ilk kelimesi bence.. bana sorarsan güvennn01 YorumlaEn önemlisi saygıdır. Soruna gelecek olursak, tabi ki güven. Güvenin olduğu yerde aşk olmalı. Şahsen aşka inanmayanlardanım fakat bir ilişkiyi sağlam temeller üzerine oturtmak istiyorsan bunun güvenle olabileceğini düşünüyorum
02 YorumlaBben guvenemedigim adama asik olamam ya asik oldugum adamada zamanla guvenemezsem sogurum zaten
02 Yorumlaaşk bazen çok yanıltıcı olabilir. ama temelde güven yatar. güven oluşmadan yemişim aşkı..
02 YorumlaGüven olmayab iliskidr huzurda olmaz onun için güven
02 YorumlaGüven olmadan aşk olmaz bir kere onu geç. güvenden sonra aşk gelir zaten. lakin erkek çabuk güvenir kadınsa çok zor güvenir zaten ilişkilerde bu yüzden biter.
02 Yorumlagüven oldugu zaman ıster ıstemez sevıyorsun cunku hıckımse de kolay bulunan bırsey olmadıgı ıcın onu ayrıclaıklı kılıyor
03 Yorumla
+1 yılGüvenin olduğu yerde aşk olabilir ama aşkın olduğu yerde her zaman güven olmayabilir. Çünkü işin içine aşk girince aklımızla değil kalbimizle hareket ederiz :)
02 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılAşık olduğum kız bana güvensin her şey güzel olacak :(
02 Yorumla- +1 yıl
Umarım :((
İnsan guvenince sever zaten. Herşeyin başında güven geliyor
01 YorumlaBen güvenden önce anlayışın geldiğine inanırım. anlayışlı olmak hem aşkın hemde güvenin anahtarıdır bence
01 Yorumlagüven yoksa ve yoğun bir aşk yaşanıyosa o ilişkinin ne kadar berbat olacağını anlatmaya gerek yoktur sanırım.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Her ne tür olursa olsun ilişkilerde güven birlikteliğin temelidir...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle bir durum ki güvenin de aşkın da olması yetmiyor kişi ne istediğini bilmedikten sonra.
02 YorumlaKarsilikli ask lazm ask karsilikli olursa guven ztn vardir ;)
01 YorumlaPara. Hatun yok hatun olsa güven derdim. Güvenen insan aşkıda köküne kadar yaşar.
02 YorumlaAşk aşk aşk yıllar geçse de her görüşünde için yeniden karıncalanır sanki ruhun ayaklarından boşalır gider onun kollarına anlatılmaz yaşanır nokta
01 Yorumlaönce emniyet sonra Hareket.. Güven önce gelir sonra uygularsın aşkı yani..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüven bence aşk biter ama güven biterse herşey biter..
04 Yorumla- +1 yıl
Saygıda çok önemlidir bir ilişkide.
- +1 yıl
katıldığın için teşekkür ederim
En onemlisi vefa bence. Gun geliyor asik oldugun insan yabanci oluyor bir gunde.
01 Yorumla
+1 yılSaygı bence... Saygı olursa Herşey Olur.. Ama Saygı Olmazsa...
02 Yorumla- +1 yıl
Önce kendisine saygısı olması çiftlerin ferdi olarak osnra karşılıklı saygı olmalı...
Güven zamanla oluşan bir şey ama o zamanı oluşturan şey aşk.
04 Yorumla
+1 yılAşk biter ama güven varsa nefesin bitene kadar beraber olur insan...
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılAşk bitebilir fakat guven her seyi yeniden başlatabilir ;)
02 Yorumla- +1 yıl
:) :)
Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Sevdiğin insanlara aşık olabilirsin ama güvenemezsin.. Bu da güvenin daha önemli olduğunu gösterir..
01 YorumlaGerçek ve bitmeyen aşk eskide kaldı bence. İlişkide güven önemlidir. Güven olmayan aşk olamaz.
00 YorumlaIliskide onemli olan guven
bir kaybilursa sonuc herzaman ayrilik02 YorumlaAşık olduğun kişi güvenilir olmalıdır. Yoksa o aşk içi kelek karpuza benzer:-)
01 Yorumla
+1 yılÖnce güven sonra sevgiyle harmanlanan aşk.
02 Yorumla- +1 yıl
güzel :)
+1 yılGüven olmadan aşk oluyor ben gördüm 😒
01 Yorumla
+1 yılAşk biter. Güven daha önemli
01 Yorumla
+1 yılparamı güvene basıyom
02 Yorumla- +1 yıl
eferin :)
+1 yılGüven olmadan aşk olmazki :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı. Güven olmasa aşk nasıl olsun...
02 Yorumla
+1 yılRealist olacaksak para
01 Yorumla
+1 yılgüvenemeyeceğin birine aşık olamazsın
02 Yorumla- +1 yıl
evet, özetle dediğin gibi:)
+1 yılAşk sevgiye döner güven hava yol su olarak döner
00 YorumlaGuven olmadan ask olmaz bence :)
01 Yorumlao nicki çok aradın mı la
00 YorumlaGuven olmazsa ask ta olmaz
00 Yorumla
+1 yılgüven olmadan aşk olmaz
02 Yorumla- +1 yıl
sorma ozaman bu soruyu :D
+1 yılne bilelim asırlardır aynı soru
01 YorumlaGuven ask diye bisey yok bence
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsinden olsun biraz gökkuşağı gibi
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüven varsa aşkta var demektir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen ama güven de aşkın getirdigi birseydir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüveniyorum ama asık değilim nolucak :) ?
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinsan şıpsevdiyse hemencik aşık olur :) ben öyle değilim
Cevap sahibi+1 yılo kişi evlenceğim kişi olmalı !!
Cevap sahibi+1 yılhttps://www.facebook.com/tolga.icoz?ref=tn_tnmn dertleşek ıstersen buyur :)
- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılgüven olmadan olmaz.
00 Yorumla güvenli aşk:)))
03 YorumlaGüven...
01 Yorumla
+1 yılHiçbiri
01 YorumlaGüven Güven Güven
00 YorumlaGüven
02 Yorumlaikiside
00 Yorumla
Devamını Gör(40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz