Sevdiğim erkeğin Instadaa hikayeyi atıp silmesi?

Biz ailemle tatile gitmiştik sonra orda kaldığımız pansiyon gibi yerde oturma yerinde başka bir aile de kalıyordu ben orda bı kızla konuştum abisini de gördüm orda oturuyordu kızla gece de oturduk işte abisi de vardı ama hep telefonuna bakıyordu bana laf atmadı sonra içeri gitti neyse işte biz de kızla konuştuk tikktook izliyoduk benim abiminde böyle çene kası var dedi bende merak ettim abisinin Instasini istedim abinin instasina bakar mısın dedim söylememiş abisi kaç kere gitti yanına ama söylememiş ama sonra son gün söylemiş bende istek attım kabul etti falan o oturuyordu biz de kardeşiyle onun karşısında oturuyorduk ara sıra bakıyordu bana kardeşi bana annem sevgili yapmasına izin vermez bu yaşta demişti bende sevgilisini olduğunu düşünmemiştim ama varmış instada gördüm hikâyesinden üzdü galiba o yüzden vermek istemedi instasini ama verdi sonra bana gt yapmadı sonra hikayesine hemen ben bakıyordum atar atmaz sonra bı hikaye attı ben gördükten sonra sildi amaç neydi ki acaba ben ne zaman gorcem diye mi yaptı böyle bişi anlamadım sizce neden böyle bişi yaptı hikayelerine saniyesinde bakmaya devam ediyim mii etmeyim mii bu şekilde ilgisini çekebilirim
Sevdiğim erkeğin Instadaa hikayeyi atıp silmesi?