Eşim acemi birliğinde asker ve uyurgezer. Dün gece uyanıp bilmeden traş olmaya kalkmış kendine geldiğinde ne yaptığını hatırlamıyordu ve boynu mosmordu sanırım traş makinesine kaptırmış. İleri derecede kendine zarar vermesinden korkuyoruz bunun için ne yapabiliriz lütfen yardımcı olun?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
6 ay zaten neden kaçmaya çalışıyorlar ki bemce kadınlarda askere gitmeli
Kaçmaya çalışmıyor neden anlamıyorsunuz eşim uyur gezer ve bilmeden kendine zarar vermiş
Yatağa bağlarlar o zaman
Bu seferde psikolojisi darmadağın olmaz mı
Yapabilecek bir şey yok bir erkek askerden döndüğünde büyümüş olur allah sabır versin bekleyenlere
Amin
Uyur gezerlere çürük vermezler. Askerde yatağa adam bağlamış biri olarak söylüyorum.
Revirden askeri hastaneye sevk olsun. Derdini orada anlatsın
Çürük verirler mi peki?
Anlamadığım uyurgezer halde wc nasıl gitmiş
Uyur gezerler gözleri açık bir şekilde kalkarlar ama görmezler beyin yönlendiriyor bir keresinde gece uyanıp arabaya binmişti ve sürmeye kalkmıştı ben görmesem kötü olacaktı
Peki tedavi şekli nasıl acaba
Askerde adam ederler onu sen merak etme çürüklük bir olay yok
Ciddi misin? Eşim bilmeden kendine zarar veriyor bunun adamlıkla ne alakası var o an bilmeden eline jilet alabilirdi sonuçlarını sen düşün
Bedelli yapsın kank 1 ay
Askere alındı artık nasıl yapacak?
Bence onu koğuşta yatağa bağlarsak sorun düzelir jsjs sabah içtimayada sökeriz ipleri tamamdır on numara taktik yazdım
Sonrada zaten tedavi görür
çürük alacagıma ömür boyu evlenmem oyle durum varsa asker arkadasa soyler yataga baglatırım yine de cürük almam
Çürük kötü bir şey evet ama kendine zarar vermesi kadar kötü olamaz
peki evlenince sana zarar verebilir evlenmekten vaz gecer misin ayrılır mısın
Biz evliyiz zaten..
ya gece sana birsey yaparsa
6 ay beraber uyuduk kalktık bana bir zararı dokunmadı ara ara oluyordu zaten ama ciddi değildi bu sefer baya baya ciddi uyanmaya başlamış
ciddi degilse askerliği da yapabilir
Şu an ciddi
askerden sonra da ciddi olacak bosan
Asla boşanmam evlenirken bunu bile bile evlendim
bırak askerliğini yapsın o halde vatan denilince hemen vaz gecilir ama eş olunca vaz gecilmez
Benim arkadaşım %50 sağır ama yine askere aldılar kolay kolay çürük vermezler
Askere gitmeden önce bunu doktora bildirmediniz mi
2 senedir olmuyordu tekrardan olmaya başladı bizde geçtiğini sanıp bildirmemiştik
Hata etmişsiniz bunu doktora bildirmeniz lazımdı askere gitmeden çürük verirlerdi
Salaklık yaptık işte keşke belirtseydik ben ne bileyim bir şey olmaz diye düşünmüştük ama dün gece olandan sonra endişeleniyorum
Acemi birliğinde ilgilenmezler ama gideceği ustabirliğinde ilgilenirler ustabirliğinde tekrardan kayıt işlemleri falan yapılıyor oradakl subay doktora bildirsin genel de rütbesi yüzbaşı oluyor yüzbasiya bildirsin bu durumunu direk çürük verirler
Gerçekten mi çok teşekkür ederim
Gerçekten rica ederim
heyete çıkması lazım
Revirdeki doktor ilgilenmiyormuş bile
komutanına izah etsin
imkansız değil ama etik de değil
O an eline jilet de alabilirdi biz de bundan korkuyoruz
Dışarıya sevk istesin o zaman mümkün bu
Bugün söylemiş komutanına yarın bakarız demiş o da
Vermezler sanmıyorum
Pekala bu şekilde de kendine zarar verirse?
Askeriyede kimsenin pek umrunda olmaz kendim şu an askerim ordan biliyorum. Daha dikkatli olurlar ona gece nöbetçiler falan oluyor gözleri üstünde olur takma kafana bir şey olmaz
Gece nöbetçiler dün niye durdurmamış o halde? Ne kadar saçma bir durum biz onlara eşimizi çocuğumuzu emanet ediyoruz..
Oho ona bakarsan burda olanlari anlatsam dilini yutarsin. Acemi birliğinde kimse tanımaz etmez nerden bilsinler öyle bir sorunu olduğunu. Askeriyede mantık yok güneşe alerjisi olan yüzünde yara çıkan revire gitti terlik istirahati verdiler. bot giymesin diye verilen istirahat
Ama endişelenme askerde çok var rahatsızlığı olan alışır. Benim bi arkadaşımin kalp kapakçığı kaçıriyordu 1.5 aydan sonra çürük alabildi ki çok daha ciddi bir hastalık olmasına rağmen
Kendine zarar verirse
Vermez sen kafana takma benim kardeşim de uyurgezer şimdi çukurca da 12 saat nöbet tutuyor 20 yaşında
Kardeşin kendine zarar vermeye kalktı mı hiç
Askeriyede mi hayır2 aydan az kaldı onun sağ Salim bitirecek Allah'ın izniyle. Eşinin tıraş olma olayı kendine zarar verme değil askerde hergun tıraş olursuj traj olmayan ceza alır bu da onun bilinçaltına işlemiş gidip traş olmuş. Benim koğuşta da gece uyurken konuşan bağıran dişlerini gıcırdatan saçma sapan şeyler var burada çoğu kişi psikolojik olarak etkileniyor. Ben de rüyamda komutan görüyordum
Anladım
alabilir
Nasıl alacağız peki bilgilendirir misiniz?