Fiziksel olarak çevrem tarafından çok beğeniliyorum birçok kişinin ilgisi hep üzerimdeyken canımdan çok sevdiğim insan beni böyle cebinde görüyor. Onu sevdiğimi, ilgimi çok belli ettim bunlardan dolayı bu hale geldi belki de. Ama elimde değil. Yargılamayın. Duygularımı hep belli eden bir insanım. Buna nasıl çözüm bulacağımı da bilemedim. Umarım bana yardım edebilirsiniz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBırak peşini değmezUğraşma Bırak geri dönmeHayatına bak Ayrıl ugrasma degmez Bosver takma kafana Bırak pesini. Uzak dur hayatına yoluna bak bosver aldırma Sen takma kafanaÜzme tatlı Canını Dünyalar Güzeli Güzel kızsın başkası icin Değmez üzme tatlı canını Sen güçlü bir kızsın Pesinden gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeryüzünde gerçekten en nefret ettiğim insan tipi böyle karşı tarafı cepte görüp işte kendini birşey zannetmesi Nasıl olsa bu beni seviyor bu beni hiçbir zaman bırakmaz bana aşık hiçbir şekilde beni yarı yolda bırakmaz ben ona bugün tekmeyi de vursam o bana illaki geri döner mantıgi gerçekten çok fazla Ben şahsi fikrimi söylüyorum böyle insanlarla kesinlikle İşim olmadı Bundan sonra da olmayacak bence sen de aynı şeyi yap böyle insanlar Çünkü sadece ilişkine zarar verir Başka hiçbir şey yapmaz
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
55
Cevap
51Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1. Ci soru sen kendini baskalarinin cep kizi olarak mi goruyorsun? 2. Soru sevmenin ve sevilmenin iki kisi arasindaki ortak duygular oldugunu biliyor musun. 3. Bir omur boyle gecer mi? Cevaplarsak 1. Cevap sen bir oyuncak degilsin. Ve iliski de bir oyun degil. İstedigi zaman seni cebinden cikarsin istedigi zaman cebine geri koysun. Ama ben oyuncak olmayi seviyorum diyorsan sen bi lirsin. 2. İliski iki kisinin oldugu bir olgudur ve de ikiniz varsaniz ne mutlu ama olaya ucuncu kisiler dahil olma ihtimali ya da varsa o zaman siz zaten bir iliskiye sahip deilsiniz. Bir iliskiniz bile yok demektir. Omur boyu boyle seylerle kafani yoracagina seni cebinde degil daimi yaninda tutacak birini bulman daha evladir.
10 Yorumla
+1 yılBak bende çevrem tarafından çok beğenilen bir kızım ama öyle her önüme gelene yüz vermem sende öyle yap belki de yapıyorsundur bilemiyorum ne olursa olsun madem güzel kızsın zor kızı oyna her zaman o birlikte olduğun kişide güzel olduğun ilgi çekici olduğun için senin gibi birisini elde ettiğini sanıp havalara giriyordur nede olsa benim bu kız gitmez gibi düşünüyordur ve böyle insanları kaybetmekten sakın korkma hatta ayrılık konusu aç gözünü korkut. Kararı ben vermek istemem ama gerekirse bitir ilişkinizi çünkü öylelerinden hayır gelmez :)
30 Yorumla
+1 yılBirisini cepte gören bu beni bırakmaz ne yalarsam yapayım hiç bişekilde bırakmaz diyen tiplere cidden inanılmaz gıcık oluyorum hem de öyle böyle değil. Sevgi dediğin iki tarafta belli eder iki tarafta birbirine sevgi gösterisinde bulunur öyle ya bu kız bende ilgi göstermesemde gitmez demek çok yanlış olur cidden. Benden söylemesi git ondan ayrıl (biliyorum ayrılmak bu kadar basit değil ben olsam bende sevgilimden ayrılamam ama böyle insanlarada gerekeni yapmak gerek bu insanlar ilişkiye zarar vermekten başka bişi yapmaz o insandan hayır gelmez benden söylemesi) Onun için bi şekilde dersini vermeye çalış ama baktın ki hâlâ aynı ayrıl gitsin o zaman gününü görür.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendinde farkındasın çok belli ediyorum diyorsun böyle olduğunu o kadar iyi biliyor ki kullanıyor. O, o kadar farkındaki ne yaparsam yapayım benden gitmez diye beni affeder diye o yüzden seni kaybetme korkusu yaşamıyor benden gitmez gidemez diyor çünkü çok sevdiğini biliyor. Nereden biliyorsun diyeceksen eski sevgilimde sen gibiydi ve bende bu düşüncelere sahiptim eminim oda böyle düşünüyor maalesef çok seven tarafın kıymeti bilinmiyor. Bunun önünü ancak şöyle alabilirsin. Onun vazgeçilmez olmadığını, mutsuz olduğunda kıymet bilmediğinde gideceğini ona yansıtmalısın eskisi kadar bu kadar üzerine düşme emin ol ne oldu sana diye soru soracak. ilgi alakayı azalt
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnunla ilk açık açık konuşmalı tavrını büyük ciddiyetle ortaya koymalısın. Ben böyle ilgisiz ve sevgi kırıntısıyla yetinebilecek kadın değilim diyeceksin. Olayın ciddiyetini kavrayamazsa seni kaale almıyor ve sana saygı duymuyor demektir. Saygı görmediğin bir adamın yanında kalacak bir mazeretin de olmamalı zaten. Çünkü bir ilişkide erkek için sevgiden çok saygı önemlidir. İlişkinin temeli erkekler için 3 kelimedir. Saygı. Huzur. Güven. Sana o saygıyı bile veremiyorsa ondan bir şeyler beklemen anlamsız olacaktır. Bu da son çare ayrılmak oluyor demektir.
10 Yorumlaen salak insan tipi hayatımda da bulundurmam asla böylelerini. ne olursa olsun geri döner mantığıyla ilişki yaşıyor. böyle olmadığını göstermeni tavsiye ederim. ve ilişkinize de çok zarar verir bu sorudanda anlaşılıyor. ya düzeltsin kendini ya hiç uğraşma bitir.
10 YorumlaDuygularini belli ettikce surekli cepte gorulmeye, ilgisiz birakilmaya mahkum olacaksin... Ve sen boyle oldukca o senin asla degerini anlayamayacak. İnsan psikolojisiyle alakali bu. Emin ol yer degisseniz ve o sana duygularini fazlasiyla belli edip senin ustune dusse bu sefer de sen ona karsi ilgisiz olurdun.
Biraz ilgini kesip kendine vakit ayirirsan nasil seninle ilgileniyor o zaman bak gor 😊10 YorumlaBuda değer verdikçe değersizleşenlerdenmiş eğer canını yakmasını daha çok istemiyorsan bence yolunu ayır yoksa ileriki zamanlarda seni daha çok üzeceğine şühpe yok bırak demesi kolay diyeceksin ama şimdi ağır gelebilir fakat sonra kendine değer verdiğin için kendini daha iyi hissedeceksin
10 Yorumla
+1 yılDüzgün bir insan senin duygularına saygı duyar ve seni asla cebinde görmez. Demek ki karşındaki düzgün biri değil. Eğer büyük falsolar vermediysen yani sana acıyor belkide bu falsolarından dolayı o zaman seni cepte görür.
20 YorumlaAyrıl gitsin kasma fazla hemn zaten sevgili olma olyından nefret ederim ne desteklerim nede buna karsı bir meilim vardır hem herseyden once günah birde bir surü elemi var derdi var hiç cekilcek dert değil valla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyle bi duruma geldim. Çok belli ettim çok taviz verdim şimdi umursanmıyorum. Ayrıldık geçen ay ama sevgim devam ediyor hala. Yazmasını bekliyorum yazmıyor. Yazdığında normal muhabbet oluyor. Ben istemiyorum artık mantıken ama duygularım da elvermiyor
228 Yorumla- +1 yıl
Hata kimdeydi ayrıldığında. Ve kaç hafta sonra keşke arasa dedin. Sevgilimle ayrıldık da 5 gün oldu
Cevap sahibi+1 yılOndaydı. Baştan sona kadar. Kaç hafta değil aslında ben bittiğine inanmadım hani kısa süreli kafa dinlemesi diye düşündüm sonra baktımki bitmişiz kabullenmişim. 2-3 hafta sonra falan
- +1 yıl
şu an hatamız ortak ama ilk, ben sarstım güvenini. O da, beni işletti tanıdık gbi konuşmak istemiyorum dedim ama nerdesiniz demiştim kızdı baya bana. Dün kardeşim aradı onu o da içimde şüpe var üzülmesini istemem dedi ciddi düşünüyorduk. Hasta olmuş 2 gündür nr yapaym sence
Cevap sahibi+1 yılGüven sarsılmış bi kere. Yani ne kadar ciddi düşünsen de ilerde ben bunla boşanırım belki diye düşünüyorsan bile geri dönme. Hatalar yapılır elbet ama sonrasındaki tavır önemlidir. Açıkçası mantıklı olan kendi yoluna bakmak. Ama duygular bazen niye böyle olduk diyor
- +1 yıl
Sevgilime din sordu kardeşim aldatır mi sence seni dedi asla bunları beklemiyorum dedi şey dr sordu seni bırakıp birine gider mi dedi hayır da dedi. Ama eskileri düşünüyor ve, uzuluyor. Seviyoruz zor zamanlarda yan yanaydık. Ve ben onu kaybetmek istemiyorm 5 gün oldu ariyayim mi sence. Neyapaym
Cevap sahibi+1 yılEskileri düşünüyor derken ondan önceki şeyleri mi? Bence bi süre arama bi yokluğunu hissetsin ihtiyaç duysun sana merak etme seviyorsanız kaybetmezsiniz birbirinizi
- +1 yıl
Ama unutmaya çalışıyor beni. Zor unutur ama ya hissizlesirse. 2 buçuk yıl olduk. Aynı şeyler yaşanmasını istemiyorum dedi dün. Ne kadara ozler sence
- +1 yıl
Ne kadar bekliyim yanii kafasını toplar. Ama soğumasın da
Cevap sahibi+1 yıl2.5yıl olmuş bi kaç gün daha bekle yazmazsa da bi nasılsın diye halini hatrını sor sonrası gelişir zaten
- +1 yıl
Bir kaç gün mu yani. Az değil mi sence de.
Cevap sahibi+1 yılYani 5gün olmuş 10gün olsun bi seninde vazgeçtiğini düşünsün. Kaçan kovalanır unutma
- +1 yıl
Icinde bana karşı, şüphe var ama. Olaylardan dolayı beni suçluyor. Kovalar mi yinede. Kaç gün sonra net bir şekilde arayayım ben onu
Cevap sahibi+1 yılAranızdaki muhabbeti aranızın ne kadar iyi olduğunu son zamanlarda nasıl olduğunu bilmiyorum ama 2.5yıl sonra bi ferahlamak ister sonrasında geri döner
- +1 yıl
🤣ne zaman ariyim sence. 1, ay sonra doğum günüm de var. Belki o zaman yazar derim de. Baya vae ya
Cevap sahibi+1 yılO zamana kadar zaten yazar bence ama doğum gününü bekle o zaman o zamana kadar yazmazsa daha da yazma zaten
- +1 yıl
Ama işte ben haksızım. Ben yaptm hatayı. O da unutmaya çalışıyor zaten beni şu an. Unutur mu unutmaz mi bilinmez. Ama ben sogusun vaz geçsin istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBenimde kız arkadaşım haksızdı. Ama bi şekilde dönüyor insan özlüyor işte
- +1 yıl
Sen mi döndun
Cevap sahibi+1 yılHayır o
- +1 yıl
Ne, zaman aramıştı seni affettin mi peki. Ben de yumuşama vakitlerine göre arayın ahsjjs
Cevap sahibi+1 yılAffetmesi gerkeen benim şu an kötü olduğunu söyledi konuşuyoruz eskisi gibi sevgili gibi ama yelkenleri suya indirmiyorum
- +1 yıl
Diyorum ki o kavga ettikten sorna ne zaman yazdii
Cevap sahibi+1 yılEngellemiştik birbirimizi 10gün sonra ulaştı engeli kaldır diye sonra konuştuk
- +1 yıl
Hmm 10 Güne yumsar mi ki ah ah. Sen de hemen kaldırdın. Keşke oylr olsan
- +1 yıl
Olsa
Cevap sahibi+1 yılSevgi başka bi şey işte onla zaman geçirmek istiyor insan ama yaptıklarını da gözardı edemiyor bi yandan
- +1 yıl
Ya evet Çok doğru dedin. Bakalım hatam oldu, evet o da beni affetti ama bilmiyorum ya bakalım
Cevap sahibi+1 yılTakip attım sana bi yazar mısjn bana
+1 yılBiraZ geri adım at. Cebinde görüyor derken ne kast ettin
14 Yorumla
Soran+1 yılHayatında olacağımı hep biliyor. İlgisiz de davransa umursamasa da onu hep sevdiğimi biliyor.
- +1 yıl
Olmaz işte aşk denilen şey hep elinden tutmaktır. Yaptığın şeylerde sonucu ne olursa olsun yanında olduğunu hissettirmektir. Sen nasıl duygularını direkt belli ediyorsan oda bu konuda desteklemeli. Bir müddet ağırdan al bence
Soran+1 yılÖyle yapamadım becerebilirim
- +1 yıl
Yani sende bir bireysin sevilmeyi hissetmek istemen hakkın
+1 yılBurada ciddi bir konuya ne kadar salak salak şeyler yazmışlar. Evet çok ilgi olunca insan kendini vazgeçilmez sanıyor ne yazık ki. İlginizi biraz azaltın. Görüşmeleri azaltın bu ara müsait değilim deyin özlettin kendinizi onun size ilgi göstermesini sağlayın
10 Yorumla
+1 yılKendini biraz geri çek, kaybetme korkusu yaşasın. Şimdilik çözüm buz ama evlenince de cebinde görüyor gibi davranır, seni umursamazsa bir çözümün olmaz söyleyeyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. Kimsenin vazgecilmez olmadigini ona hatirlat.. bunu onu gormezden gelerek takmayarak vb hareketlerle gayette iyi yapabilirsin..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılahh şimdi kız olamak vardı, onu köpeğim ederdim auuuuuu
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yapacaksın anlatsana ajdmfmv
- +1 yıl
@mervebatbat dişiliğinizi kullanın canım burada yazamam ama tarzınızla, duruşunuzla, bakışınızla, konuşmanızla tek bir haretinize bile biz erkekler tere yağ gibi eriyebiliyoruz :))
Soran+1 yıl@siyahcorap benim erkek arkadaşım cinsellikle elde edilecek kadar uçkuruna düşkün değil her erkek bir olmayabiliyor..
- +1 yıl
dişilikten kastım kadınlık, benide eşim maçlara gelerek playstation oynarak etkiledi o ayrı istisna bunlar. erkeklerin yüzde 80 i cinselliğe düşkündür. Aşk zaten içinde cinsellik barındırır. Arzulamadığın kimseye aşık olmazsın en fazla kanka olursun. O nedenle erkek arkadaşın hislerini iyi gizliyor olabilir :) bende iyiyim bu konuda diyebilirim. Bol giyme vücut hatların belli olsun, dik dur yürürken kalçanı aheste salla, ona bakışın derin olsun, konuşurken sakin ve tane tane ol, mümkünse göz göze konuş hep, kıyafetlerinle özgüveninle onu kıskandır, sıradan olma, birazda cinsellik katarsanız muazzam...
Soran+1 yılDediğin şeyler kadının kendi cinselliğini kullanması. Zaten dikkat çeken biriyim bir şeyler yapmama gerek kalmıyor. Futbol maçı izlerim, ps oynamak istediğimi söyledim bu tarz şeylere merakım var ve seviyorum içimden geldiği için.
- +1 yıl
o zaman elini hızlı sıkı tutan alır seni kesinlikle açıkta kalmazsın :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 'Onu sevdiğimi, ilgimi çok belli ettim' bunun için nasılsa avucuma aldım, bağlandı, ne yaparsam bırakamaz beni felsefesi...
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDuygularını belli edersin cepte görürler belli etmezsin odun derler ne yapacaksın bu erkek milletine anlamadım gitti en iyisi ayrıl aklı başına gelir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna tekmeyi basacaksın kardeşim benim senin değerini bilmeyeni hayatında ne işi var gitsin kendisi gibi birini bulsun ne kafana takıyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılEe fazla değer verirsen her hatasını af edersen cebinde götürü tabi ama seni kaybedip mutlu olduğu görünce değerini anlar
10 Yorumla
+1 yılCanindan cok sevme. Uzaklas özlet kendini yoklugunu hissetsin. ya da kölünden hallet bu isi ve ayril
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrica seni cebinde görüyorsa mutlaka aldatir. Ister prenses diana ol ister kezban yenge.
Cepte olmadığını ispatla Adil Beyin güzel taktikleri var
20 Yorumla
+1 yılKendini o kadar kaptirma sende. Biraz uzaklaş o yakınlaşsın.
20 YorumlaOna hissettir cebinde olmadıgını telefonları geç aç
20 Yorumla
+1 yılcepte goruyorsa onsuzda yapa vilecegini ona gostermelisin
20 YorumlaOnu sevdigini belli ettin diye değersizleştiriyorsa seni ötede oynasın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini biraz geri çek. Çok üzerine düşme. Tamamen de soğuk olup ayrılma.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Değersiz davranmaya başlarsan ilgin azalacak onun yerine bir süre muhatap olma onunla
10 YorumlaÇok sıkma biraz ilgisiz bırak gözlemle.. peşinden koşmuyorsa sevgi bitmiş demektir..
10 Yorumla
+1 yılKendini ondan uzaklaştır derim buna da kayitsz kalıosa olduğu yerde bırak..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. belli etmekle ne alakası var? eşek altın semer misali... sen başkasına bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılHer gün günaydın iyi geceler mesajı atıyorsan atma şaşırsın.
10 Yorumla
+1 yılAşk olmak güzel kıskanılmakda güzel ama fazla olunca can sıkıyor
10 YorumlaSenin yerinde olsam çoktan yok ederdim onu ya Allahtan eşin değil gitsin boşver alışirsın yokluğuna sevgılımı yok sana yahu. Sende gurur yok mu kardeşim ya kendini hiç zmn kullandırma her konuda anladınmı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuna çözüm bulamazsınız ben olsam bırakırdım.
İlgi göstermek ve sevdiğin belli etmek ne zamandır cepte olmayı hak ediyor? Bu hatalı bir durum.20 Yorumla
+1 yılAyrıl. Değer vermemesi bi ayrılık sebebidir bayılıyosunuz haketmediğiniz hayatlari yaşamaya. . Sevgi de biryere kadar yine seversin tek kullanimlik degilya kalp
00 Yorumla
+1 yılKarakteri böyleyse çok birşey yapamazsın gibime geliyor. Hayatımda değişen en fazla 10 tane insan görmüşümdür. Kimse kolay kolay değişmiyor. Duygularını kontrol etmeye çalışmalısın. Yapacak birşey yok.
10 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşm vardı onun sebgilisi de oyle cebinde goruyodu.
Sürekli arkadasmdan ayrlp baskasiyla sevgili oluyodu tabi arkadasim salaklk yapip affetti simdi cocuk baska kizla sevgili uzulen arkadasm
bence ayrıl10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende soğuk davran eğer buna karşı olumlu bir davranis sergilerde seviyidur ki eğer soğuk davranmaya rağmen takmiyorsa umrunda değilsin dir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYol vermen gerekiyor sonra kuzu gibi geri dönüyor
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ayrıl ilgisizlik ayrıl sebebidir kendine yazık edersin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrılma yazacaktım*
+1 yılGüzelliğini ve aklını kullanıp başka erkeklerle flört etsen onun seni takmadığı gibi boyle sorunlarin olmaz
00 YorumlaKendini geri cek, o aramadan arama, yazmadan yazma, ararsa hemen dönme 1-2 saat sonra dön, hesap sorma, ilgisiz davran.. merak etme o hisseder:)
20 Yorumla
+1 yılSeni önemsemiyorsa zorla onemsemesini bekleme sende ayrıl
00 YorumlaErkekler neden böylesiniz ya
13 Yorumla
Soran+1 yıl@Baqış zor kazandı zaten uzun süre peşimden geldi.
+1 yılBence ayrıl ben olsam ayrılırım ilgisi azaldiysa mutlaka bunun altında birşey vardır emin ol
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCebinde görüyor ne demek anlamadım yeni bi deyimmi bu ata sözü mü
00 Yorumla Aynı şeyi bende yaşadım seni cebinde görüyorsa sende onu cebinde gör
10 Yorumla
+1 yılAdil Yıldırım izle. Gerçekten işe yarıyor. YouTube kanalı var.
10 YorumlaSen ona o fırsatı veriyorsundur. Anlayacağın kaçan kovalanır.
10 Yorumla
+1 yılBiraz uzak dur bakalım
İlgini azalt sonra otur izle sana dönüşünü10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgızlı taakıl baskasıyla egonu tatmın et öz guvenın tamır olsun
00 YorumlaBende bu söze hastayım ‘çevrem tarafından çok beğeniliyorum’ :)
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha naısk anlatacağımı bilemedim.
Soran+1 yılNasıl*
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende aynı davranışı ona yap
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ayrıl gitsin, hiç tahammülüm yok öyle insanlara.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kaybetme korkusu yok
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlgini alakanı kes bakalım ne oluyo sonra
20 YorumlaO seni haketmiyor. Ayrılabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende umursama yol yap 😁
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam çoktan yol vermiştim
10 Yorumla - Devamını Gör (46)
Devamını Gör(91)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim değerimi bilmiyor. Cebinde görüyor, umursamıyor da pek. Ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler