Arkadaşlar ben 20 yaşında bir bayanım eşim bende 11 yaş büyük gözüme hiç güzel gelmiyor beğenmiyorum tamam çok iyi birisi ama olmayınca olmuyor çevremdeki herkes Bi sana bak manken gibisin Bi de yanındaki bak diyorlar bende ister istemez etkileniyorum çoğu kişi senden çok büyük duruyor felan diyolar nere gidersek oradaki herkes bana bakıyor evlenmeden önce de peşimde çok koşan vardı Bi cahillikle evlendim napmayalım sevmiyorum zaten çocuğum da yok boşanamıyorum bir sebebim yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir kere en büyük hata Şuradaki oraya yazmışsın ki çevremdekiler böyle böyle diyor birincisi başkalarının söylemine göre hareket etme ikincisi yaptığın en büyük hata Madem bunları en baştan beri biliyordun Neden bu adamla beraber oldun o zaman bak benim gerçekten hiç sevmediğim hareket şudur ki Bir insana Umut verip Onunla beraber olmaya yola çıkıp sonradan herhangi bir sebeple yani daha doğrusu herhangi bir bahaneyle o kişiden ayrılmak imamına bahane ederim hiç kimse kusura bakmasın Ayrıca tabii şunu da söylemek istiyorum güzelliğine fazla güvenme Çünkü o güzellik her zaman sende Baki olmayacaktır yaşın ilerliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bunu surekli diyorum cevrem kagasi tuhaf oldugu icin anlamiyorlar. Cevrem diyor ki kadin dis görünüşe bakmaz. erkek kadar onemli degildir kadin icin görünüş. Kadin kalbe bakar falan diyorlar. Bende hayir yanlis. Kadin erkek farketmeden herkes dis gorunuse bakar. Kadin da bakar. Hatta kadin detayci bir varlik oldugundan tirnaklarinin arasindaki kire kadar bakar. Herkes yaninda guzel, yakisikli, eli yuzu duzgun birini ister. Herkes ilk dis gorunusuyle agirlanir. Kadin da yanina yakisan biblo gibi bir erkek ister tıpkı erkek gibi. Kadinin da gorsellige karşı zaafı vardır. Iste bu soruda da onu görüyoruz. Dis gorunus iyi degil ve bu yargilaniyor. Yakismiyorsun yanina diyorlar. Ulkede kadın erkegin dis gorunusune bakmaz diye bir algi var ama yanlış. Dogrusu kadin da bakar. Erkek kadar bakar ve inceler. Bunu farkinda olmadan yapar ama sonuc olarak yapar. Kadinin da partnerini, esini begenmesi cok önemli. Keske boyle olmasa kisi ilk goruntusuyle degil de gonluyle agirlansa ama gercek bu. Ve hayatimizin cogu noktasinda bu var sadece insan açısından degil. Ornegin gidipte cirkin bir köpek sahiplenmez bazi insanlar, sus kopegi alir daha guzel gorunuyor diye. Diger seylerde de bu boyle.
04 Yorumla- 1 yıl
Bende aynı görüşteyim. Çevremdeki insanların eşinin insanlığına bakacaksın önce , sonradan ısınırsın sözlerinden etkilenerek nişanı atamadım. Sonuç kocaman bir hüsran.12 yıl kendi içimde işkence çekerek devam ettirdim. Psikologlarda uğraştım. Bazı insanlar evlendiği kişilerin dış görünüşüne o kadar önem vermezler. Aslinda doğru olani budur biliyoruz bunu. Fakat bazı insanlar önem verirler ve bu kendi ellerinde değildir çünkü psikolojiye kazınmış gerçekler vardır. Sen bunu burada anlatsanda yaşamayan herkes bunu ayıplayacak bunu ben yaşadım.12 yıl sonunda boşandım. Şimdi içim rahat mı dersen rahat değil çünkü vicdan azabı çekiyorum bir taraftan. Hem kendi hayatımı hem karşımdaki kişinin hayatını kararttım. Büyük vebal aldım. Keşke başından böyle bir şey yapmasaydım ams yaptım.
- 1 yıl
Hayatımı kendi ellerimle mahvettim.
- 1 yıl
Bazı insanlar evlenmeden aklın nerdeydi diyorlar, yaş biraz ilerleyince millet çocuğa çoluğa karışınca insan panikliyor. Evliliği mutluluk kaynağı gösteren bir toplumda büyüyoruz maalesef. Nasıl ki sınav kazanmak için uğraşıyorsak evlenme yaşı gelince de bi panik oluyoruz. Mutluluğu evliliğe bağlayacak kadar cahil bir toplumuz ve psikolojimize öyle kazıyoruz.
- 1 yıl
Ama ben senin yerinde olsaydım 20 yaşında henüz evlilik yaşı bile gelmemişken böyle bişey yapmazdım diyeceğim ama bunu söylemek istemiyorum. Çünkü senin çevrendeki kişiler aile yakınları , arkadaşların vs. belki daha erken yaşta evlendiriliyorlardı. Bu durum psikolojini bozmuş olabilir. Ben yaşadıklarına psikolojik olarak bakıyorum. O zaman senin için belki biraz kabul edilebilirdi ama zaman geçtikçe kusurları gözüne battı tıpkı benim gibi.
Herkes biliyordun neden evlendin demiş? Ya insan hata yapamaz mı? Hata yaptı diye bir ömür çekmek zorunda mı? Kimseye bakma sen, hata yapmışsın ve farkına varmışsın. 20 yaşında bir ömür bu duygularla çekilmez. Bahanen ne olur bilemem ama boşanmalısın. Ya da gider açık açık konuşur, duygularını anlatırsın boşanırsın. Yöntemini bilemem ama boşa zaman geçiriyorsun. Yara tazeyken tuzu basacaksın. Sonra çocuk olunca daha da zorlaşacak boşanmak. Zaman aleyhe işliyor maalesef. Benim beğenmeme gibi bir durumum yoktu ama başka sebeblerim vardı. 14 yıldır idare ediyorum ama şimdi diyorum keşke ilk başta boşansaydım. Boşuna zaman kaybı.
10 Yorumla
+1 yılOnunla evlenmezden önce.. aklın neredeydi
diyelim ki aklın yerinde değildi
şimdi başkasının sözüne göre mi boşanacaksın
gerçekten ne istiyorsun boşanmak mı? yoksa onunla yaşamak mı
otur ciddi şekilde düşün başkalarının ne dediğine bakmadan hayatındaki etkisini düşün o adamın
eğer bir anlamı yoksa..
boşanabilirsin..
bir nedene gerek yok artık onunla olmak istememek bile boşanma nedenidir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
71
Cevap
139Cevap
Aile & Toplum konusunda 65b cevap paylaştı. Kampanya var ise değiştir , ya da boşa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSonuç olarak sizden yasca büyük biriyle evlenmissiniz ilk hatayı burda yapmıssınız kendinizden en fazla 5-6 yas büyük biriyle evlenmeniz daha doğru olurdu tabii ki beğenmessiniz hadi diyelim 5-6 yas büyük biriyle evlenseydiniz normal tipte olan zaten her türlü yakısır yanınıza he sunu demiyorum çirkin diye çirkin insan yoktur ancak yasca büyük biriyle evlendiğinzden dolayı bu kisinin yası falan ilerlemis dıs görünüsü geçmis anlayacağınız yasca büyük biriyle evlenmek hatadır, baskaları tabii ki buna normal gözüyle bakmaz görünüs olaraktan daha çok sizden yasca büyük biri olduğu için normal gözle bakmazlar. pesinizde çok kosan vardı? toplumda zaten bir kızın pesinde çok kosan oluyor sevgili olmak için bir kıza 4-5 erkek düsüyor bu doğru size özel birsey değil yani hemen hemen her kıza olan birsey bu.
30 Yorumla Bu düşünceleri yaşına veriyorum.
Bir kere erkekte tipe önem vermek en cahilce bir durumdur. Peki neden? Erkeğin yakışıklı olanıyla evlenmek, sadece dışarıdaki kadınların ona içi düşecekmiş gibi bakmasına yarar, başka bir şeye yaramaz.
Akıllı kadın erkeğin adamlığına bakar. Seni ne kadar sahipleniyor, yuvasına ne derece sahip çıkıyor, sana ne derece bakabiliyor buna bakar.
Ah güzelim sen hiç kapı önüne koyulan eş durumunu, para vermeyen eş durumunu, sorumsuz eş durumunu yaşamadığın için şeytan aklına girip yuvanı basit sebeplerle bozmaya çalışıyor. Kendine gel. Güzel yuvanı saçma düşüncelerle bozma.90 Yorumla
+1 yıl20 yaşındasın kundaktamı nişanlandın naptın öyle bir anlatıyorsun ki Türk filmi gibi gözlerim kördü benim onunla 1.5 yaşında tanıştık beraber emekledik, aynı biberenu emcikledik, aynı lazımlığa kaka yaptık...
çok iyi biriydi orta okulda sözlüye çıkmıştım o an sözlendik, ergenlik sivilcelerimi sıkarken aşk patlaması oldu ve evlendik sonra bana bir araba çarptı ve gözlerim açıktı dün oldu bu olayda baktım ben manken gibiyim. Eşim orangutanmış yıllarca bana insan taklidi yapmış ne yapacam ben şimdi 😂 😂😂42 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOndan sonra da gel de kadına güven. Neden evlendin, neden evet dedin ve bu insanlar evlilik kararı almadan önce neredeydiler? Gerçekten günümüz kadınına tipik bir örneksin. Edepsiz, ahlaksız, boş, sevgisiz, akılsız, düşüncesiz, duygusuz, aşksız bomboş bir kadınsın. Evlenerek hayatını mahvettiğin bu adamdan bir an önce boşanarak en doğru şeyi yapmış olursun. Bunu yap ki Allah'ta kulları da nefret etmesinler senden. Sevmediğin bir adam ile aşksız ve sevgisiz, tutku ve arzunun olmadığı bir yuvayı sürdürerek hergün aldatma, kandırma o adamı artık...
12 Yorumla- 1 yıl
Kendi elindemi aşk , tutku. Keşke kendi elinde olsaydı.
- 1 yıl
@Sedasedaakca Her şey bizlerin elinde. Olmuyorsa da olmuyordur, inadına devam edilmez. Sana da o na da yazık yani...
Eşinin dış görünüşünü değil ruhunu sevmeyi dene. Eşinin saçını kaşını gözünü değil kalbini sevmeyi dene. Güzel olabilirsin ama bunu yazmanla anladığım karakterinle eşin seninle nasıl evlenmiş anlayamıyorum. Burda madur olan sen değilsin sakın madur edebiyatı yapma. Burda madur olan eşin. Güzel / Çirkin olarak değerlendirme insanları, karaktere bak yoksa çok üzülürsün çok. Adamcağızın içindeki güzelliği keşfet, çirkin diye ağlama. Seni tanımıyorum ama şimdiden gözümde çirkin bir yerdesin. İnsanın içi güzel olmadı mı dış görünüş zerre etki etmiyor.
10 Yorumla
+1 yılÜzgünüm ama hatalısınız, bunu baştan düşünmeniz gerekirdi. Şu durumda “dış görünüşünü beğenmiyorum” diyerek boşanmaya kalkmanız çok vicdansızca olur sanırım, gerçi bu düşüncede biriyle evli olmak da eşiniz için üzücü. İnsanların dediklerine bu kadar takılıp kalmak yerine hayatınıza odaklanın, sevgi aynadaki suretlerden çok daha derin ve öte bir şey. Siz eşinizi gerçekten sevmiyorsunuz ki.
“Sadece bedenleri, şekilleri, görüntüleri sevenlere ne yazık. Ölüm her şeyi yok edecek. Ruhları sevmeyi deneyin.”
-Victor Hugo10 Yorumla
+1 yılYaşın bir önemi olduğunu düşünmüyorum ayrıca insanların ne dediğine baksaydik ohoo yasayamazdik o zaman belli ki etkilenmissin milletin lafından yani önemli olan nasıl biri olduğu peşinde çok koşan varmış o koşanların nasıl biri olduğunu nerden biliyorsun ne kadar tipi düzgün olanlar var ama içleri bir işe yaramaz insana hayatı zindan ederler bazı insanlar konuştukça ne kadar iyi biri olduğunu anlayınca gözüne daha güzel gelir otur kendi kendine iyice düşün kocana da bir bak şöyle milletin ne düşündüğünü düşünmeyerek güzel bir vakit geçir hala yok diyorsan adamın hayatını da mahvetme düzgünce söyle ben seni sevmiyorum boşanmak istiyorum de oylama daha fazla adamı da aradığını bulamadığın da umarım pişman olmazsın ya da umarım aradığını bulursun
00 Yorumla
+1 yılGözün sana bakan erkeklerde değilde, eşinde olmalı, sevmeye çalış.. dene en azından. Baktın olmuyor olgun biri oturup konuş, cevremden etkileniyorum seni sevmiyorum, sevemiyorum diyeceksin.. bunu yapmak zorundasın çünkü ilerde bebek oldumu o yaşta adam gez toz demez otur evinde bak der, hanım hanım ol der. Seni içine kapanık hale getirir.. ya şimdi ya da hiç temennisi yaşamak istemiyorsan iyi düşün.. kendini 2 çocuklu anne olarak gör hayat zor eşinide sevmiyorsun diyelim. Neden yaşıyorsun o zaman? Neden onca sıkıntı? şu an çocuklar yok hazır güzel bir karar vermelisin geleceğimi düşünerek ten
00 YorumlaKeşke bunları evlenmeden önce düşünseydin. Artık adamı açık çek mi olarak gördün yoksa kurtuluş yolu olarak mı gördün bilinmez. Ya milletin lafına bakmayacaksın ya da paşa paşa boşanacaksın başka yolu yok.
10 Yorumla20 yaşında hangi akli melekelerle evlendiysen, o kafayla da evliliğini birebilirsin. Zorla evlendirilmedin yüksek ihtimal, boşanmaman içinde zorlanamazsın değil mi? Madem beğeni yok, evlendiğin kriter zaten bu değildir. Geriye bir tek maddiyat kalıyor ki sanırım başta cazip gelen de, ayrılmamak istememene sebep de bu faktör. Zaten etrafında ki insanlar sana yakışmadığınızı söyleyebilecek cesareti bulabiliyorsa, onlara bu yetkiyi sen vermişsin. Kendi hayatın, kendi kararın...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes neden evlendin diye sormuş sen pek açıklayıcı cevap vermemişsin , aile baskısından kurtulmak için mi yoksa eski sevgiliye inat için mi? Her ne olursa olsun sevmeye çalış eşini , dış görünüş gelir geçer , kendi görünüşüne de güvenme bir kazaya veya hastalığa bakar Allah korusun , evlilik için çok daha başka özellikler gerekir , ama tabii zorla da güzellik olmuyor , o da başka konu
10 Yorumla
+1 yılDinimizce bosanmak zaten caiz değil hakkinda hayirli olan o imiş daha ne istiyorsun kendin söylüyorsun iyi birisi kendi yasitın olup zulmesi dahami hosuna gidecem e evlenirken aklin basinda degilmiydi şukretmen gerekirken isyan ediyirsun ne insanlar var 3 haftalik evli olup kocasindan zulüm gorenler var şukret
00 YorumlaBoşanmak için bu söylediğin yeterli bir şey ona artık onu sevmediğini boşanmak istediğini söyle sonra gidin boşanın 21 yaşındasın ölene kadar aynı kişiyle evli kalmak zorunda değilsin mutlu değilsen boşan ki eminim oda senin ondan memnun olmadığını hissediyordur
00 Yorumla
+1 yılseks yaparken zevk alamıyorum de önceden.. sonra da istememeye başla bravo aldatıldınız. Ayrıca mahkemenin gözünde haklı olursun.. Nafakayı da geçirirsin.. İstanbul Sarıyer, İstinye, Cihangir de git bir kafeye, cillop gibi zengin çocuklar var bulursun orada istediğin tipten.. Sonrası orgasmdan orgasma.. Offff Çağatay durma sakın durma..
00 Yorumla
+1 yılNiye evlendin derler adama çocuk oyuncağı değil ki bebiş istediğinde nikah kıyılsın istemiyorum deyince bozulsun sen onu tanırken de biliyodun 11 yaş büyük olduğunu evlenmeden öncede demişlerdir sorun olur diye şimdi niye kulaklarını açtın ki öyleyse de ayrıl zaten bu ilişki yürümez
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. Senin eşin O. Herhangi birisi eşin hakkinda böyle bir eleştiriye girdiği zaman etkilenmek yerine eşini savunman gerekir bu ayri bir mevzu fakat eşini gerçekten begenmiyorsan boşanma hakkın var. O zaman neden evlendin diye sormak da su noktada yerinde olmaz bana göre.. bir şekilde evlenmişsiniz fakat onu kırmadan dokmeden hayatını onunla geçirecegine inanmiyorsan, evliliği yurutemediginden bahsetmen gerekir ki o da sen de belki başkalariyla mutlu olabilirsiniz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılMillet sana cirkinsin dese gidip estetik mi yaptıracaksın. Herkesin lafıyla hareket edersen bu hayatta mutlu olamazsın. Önemli olan milleti mutlu etmek değil. Önemli olan sizin mutluluğunuz. Adamı sevmiyor san eskisi gibi bunu millet sana böyle dediği için değil kendi vicdanına sorarak karar vermelisin. Senden büyükse zaten senden olgudur. Ben artık sevemiyorum seni anlaşmalı boşanmak istiyor um dersin. Adam da olgun biriyse zaten bu lafından sonra senle aynı çatıda bulunmak istemez.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cahillik başa bela yaptiginla yasamayi ogrenmelisin
10 Yorumla
+1 yılEşinin kıymetini bil derim. Daha iyisi yok. Yine o sever seni git gençle evlende osursun burnuna o zaman bilirsin kıymet😂😂😂erkeğin iyisi yok bence eşini sevvvv Allahım de içime sevgi koy eşimi seveyim.😂
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç şaşırmadım. O kadar farkla evlenirsen bu olur yani. 37 yaşındayım. 33 ten sonraki adamlara bakıyorum resmen dede olmuş hepsi. Aynaya bakıp - Ya ben nasıl gidip moruk gibi duran adama koca dicem Allah aşkına diyırum. Evlenince başkasına bakmamalısın çünki. Evliliğin amacı o. Aşık olmalısın. Dünyadaki tek yakışıklı adam o gibi gelmeli. Elinden geleni yap, aşık olmaya çalış. Bilmiyorum nasıl olacak. Trol olmasını diliyorum ayrıca
00 YorumlaCahillik ettim evlendim ne ya, bence sen adamla parası için evlendin o da senin güzelliğinin keyfini sürmeye yani karşılıklı çıkar.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılManken falan değilsin normalsin bunu bil önce ikincisi sevmediğin biriyle ve bu kadar yaş farkı olan biriyle evlemen senin hatan insan geri dönüşü zor olan hatalar yapar bazen yol yakınken uzaklaş ondan
02 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dedin mankenlikten de çağırdılar 😅 sağol görüşün için
- +1 yıl
yaşadığım yerde senin gibi çok fazla kadın kız var Türkiyede yaşadığın için öyle hissediyorsun
+1 yılÇok ilginçsin. Daha doğru düzgün bir bahanen bile yok, çevrenin etkisiyle böyle düşüncelere kapılıp ayrılmak istiyorsun. Hakim bile boşamaz bi düşünün der bu bahanenle
30 YorumlaSana buradakiler yardım edemez Etseler de o yardımdan hayır gelmez Bence sen eşinden değil buradan uzaklaş.. ayrıca böyle düşünüyorsan dürüst bir şekilde eşine durumu anlat, buradaki erkeklere anlatma
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenmek için yeteri kadar olgun fikirli olmak lazım. Sanki oyuncak almış rengini beğenmemiş. Soru mide bulandırıcı. Harun abiye benziyor diyecem umarım troldur yani. Kızlar yaşından asılı olmayarak böyle salakça düşüncede olmuyor genelde :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Niye evlendin ozaman. 20 yaşinda neyin zoru idi bu.
Şimdide adamı beğenmiyorusun.30 YorumlaIste sizin sorununuz bu olgun olgun diye bir cahillikle kalkiyorsunuz sonuclar dahada kötü oluyor sen 30 oldunda o 40 olacak ve senin tam olgunlastin zamanda esinle aranda dahada buyuk sorunlar olacak ne kadar suredir evlisiniz ki
00 YorumlaGüzelliğine çok güvenme bence. Bir yaraya, yanığa bakar.
50 YorumlaDaha çok küçüKSün. Zamanla eşinin kıymetini anlayacaksın. 30'un dan sonra güvenin, saygının, sadakatin dış görünüşten daha önemli olduğunu anlayacaksın. Sadece biraz sabret
10 YorumlaSiteyi gündemde tutmak için mi var bu sorular? Artık hiç inandırıcı değil bazıları. Umarım gerçek değildir.
20 Yorumla
+1 yılAhhh ahhhh nedir bu bir anda evlenme sevdası niye adam gibi oturup düşünmeden iyice kararınızı vermeden evleniyorsunuz sağlıklı düşünemiyorsaniz evlenme erteleyin sonra böyle şeyler oluyor o zaman güzel gelen neydi de evlendin
Şimdi gözüne neyi kötu gözüküyor büyükse evlenmeseydin yasitini bekleseydin diyecek de iş işten geçmiş buyur burdan yak simdi00 YorumlaSenden olgun ve büyük gozuksun ne var bunda daha ıyı sen genç gözüksen yahu miletın lafına gırıp mutlu olacağınımı sanıyon sevmeye çalış eşini. Manıkenlığın Nereye kadar bakalım o manıkenlığını kullanırlar sen eşine yakın olmaya çalış seversin alişirsin kimbilir adamı neler soyluyorsundur. Bı daha soylıyom Guzelığın gençliğini ancak erkekler kullanırlar ona gore seni seven değer veren bırı ile ol.
00 YorumlaTürkiye'de değil, dünyadaki evliliklerin %60'ından çoğu böyle. Evlenmeyin kendizden büyük erkeklerle! Elbet bir gün ondan tiksinmeye başlıyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize ya
00 Yorumla
+1 yılEnteresan neden evlendin o vakit. Ayrıca bakalım 30 lara glediginde yine dis guzellik mi yoksa iç güzellik arayacaksın
10 YorumlaNeden evlendin ozaman, güzellik gecici, baki olan huyu suyu, neyi yetmiyor sana adamında sen milletin ağzına bakıyorsun
10 Yorumla
+1 yılDemek ki neymiş kızlar iç güzelliğe önem vermiyormus
24 Yorumla- +1 yıl
genelleme yapma bence
- +1 yıl
@muzikcihatun manken gibi kizlar diyelim ozaman doktor hanım
- +1 yıl
doktor değilim
- +1 yıl
@muzikcihatun hemşire hanım
Tipi için bıraktığın için gün gelir sende terk edilirsin kusurun için. Etme bulma dünyası.
20 Yorumla
+1 yılEvlenirken o beynin ne görev yapıyordu, kukunun ateşiyle olgun erkek sevdasına tutulmuşsundur.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılCevrendekiler dedigini onemseme. Ayrica ne diye kendinden 11 yas buyuk biriyle evlendin? Bi de begenmedigin biriyle?
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama genç yaşta ve senden büyük biriyle evlenerek en büyük hatayı yapmışsın zaten. Boşanmaktan başka çaren yok gibi.
00 Yorumla
+1 yılYani mutluysan onu seviyorsan deger veriyorsa sana itin kopegin dediginemi takilacaksin. Insanlar ne hadsiz ya
00 YorumlaAsıl sen onu hak etmiyorsun boşan evlen bak bakalım onun gibisini bulabilcen mi lan etrafta adam yok adam ne istiyorsun daha
00 Yorumla
+1 yılRahat hayat yaşamak için evlendin galiba ama yine mutlu değilsin o zaman adamın suçu neydi çocuk oyuncağı mı bu iş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bir gün bir kaza ile mankenliğin kalmaz. Güzelliğine güvenen insanlar, parasına güvenen insanlar boşuna güvenmesin.
00 Yorumla
+1 yılYazdıkların da yeterli sebepler var boşanman için , ama sende 31 , 41 , 51 yaşlarına geleceksin demi?
hep o yaşta kalmayacaksın00 YorumlaSevmemen istememen zaten baş sebebin... boşanmak için vakit kaybetmemen gerek
02 Yorumla- +1 yıl
Ne demeliyim seni beğenmiyorum boşanalımmı? Sebeb yok
20 yaşında evlenmek mi. Büyük hata hayatını hiç etmişin tam yasicak iken. 30 dan önce evlenilmez
10 Yorumla
+1 yılEvlilik çocuk oyuncağı değildir!
Boşanmak için mantıklı sebebin bile yok tuhafsınız valla.10 Yorumla
+1 yılSeni bu beyinsizlikle kabul eden birini bulmuşken değerini bil bence, ayrılma ✩
11 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yazcaktim 🤗👍
E napak abla morukla değil genç biri ile evleneydin, çıtırlar candır sjdkdk genç evlenin lan sjsksld
10 Yorumla
+1 yılBaşta kör müydün o zaman ne diye milletle oynuyorsun
00 YorumlaSevgisizlikten büyük sebep olamaz bir ömür böylede sürmez oturup konuşup anlaşman en insani çözüm
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 796 cevap paylaştı. Demekki iyi olmak yetmiyor
Demekki el ne der psikolojisi hala etkin
Demekkiiiiiii00 YorumlaEğer önceden sevmişsen ve severek evlenmişsin milletin ne dediğine bakma
Yine sevmeye çalış00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak için sebebe ihtiyacın yok aşık değilim sana sevmiyorum seni de boşan
00 Yorumla güzelliğini çok takma bence oturup bi konuş kocanla. güzelde bi akşam yemeği yapın. daha ne olsun.
00 YorumlaO zaman neden evlendin. Bu kadınlarla yola çıkılmaz.
00 YorumlaBizimde 22-33 yaşlar kız arkadaşım da senin gibi düşünür mü acaba
00 YorumlaBeğenmiyorsan yanına yancı birini al idareli kullan
00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri