küçük bir yıkım yaşadım ama ben hallederim.
Koç burçları uyumaz genellikle bebeksi gözlerini dinlendirir...
Boğa
Romantiklik ve iştahsızlık konusunda nirvanada bulunan boğalarla ağzı boşken konuşma ihtimaliniz çok düşüktür.
Sen cigersin, ben pare olsak seninle yekpare diye bir söz ettiğinde boğanın
şöyle bir söz etmesi kuvvetli muhtemel, "offf ciger dedin canım ekmek arası ciger çekti olsa da yesek" cigerin yanında da en iyi sen gidersin ama yinede sen gitme diye ağzı dolu değilse bir kahkaha patlayabilir.:)))
Terazi değişken ruh hali ve dengesizlikleri ile beyin yakıcı teraziler...
Hayat çok sıkıcı değil mi
Terazi - evet ya çok sıkıcı
Yalnızlık gibisi yok bekarlık sultanlık valla
- he valla bekarlık gibisi var mı ohh miss
İnsanın bir seveni olmalı
-Kesinlikle yalnızlık çok zor ya
Duygu iniş çıkışları ile başını döndürdüğü gibi şirin sempatik halleri ile de yüzünü güldürür teraziler candır.😉
İkizler
terazilerin
güncelleme ile gelişmiş versiyonu gibidirler. Senin beni sevme ihtimalinin ihtimalsizliği beni deli ediyor. Allah uzun ömür versin. Ama seni seviyorum😂😂
Aslan
hayatında olduğum için çok şanslısın ben varım diye sen güzelsin, özelsin bensiz tarla faresi gibisin 😂
Kendini poh pohlamaktan ego kasmaktan kasılıp gidecek bir gün bu burcun mensupları...
Yengeç
Bizim evin önünden her sabah 07:30 da sütçü geçiyor seni severken öğrendim. :((
Hep bir ağlama modunda hallerin ve hiç kimseyi unutamayan takıntılı kişiliğin beni benden alıyor bir sal kendini artık Allah aşkına:))
Başak
Eleştirmek, insanları sinir etmek ve sevdiği kişilerle uğraşmak için doğmuşlardır ama kendine yapılırsa hemen modu değişir. "Özledim"
sözünü ederken 10 kere düşünmek lazım. Özlediğin için günlerdir araya araya yaza yaza yorulmuşsundur kıyamam diye tavır yapması içten bile değil☺️
Yay
bir yay kuaföre gider ve saç kestirmek ister.. Titizliğiyle çileden çıkarır kuaförü de delirtir ve kökünden keser..
Bir yay ya çok rahattır adamı delirtir, ya çok gergin yine delirtir, kısaca yay adamı delirtir😂😂
Akrep
sevgi, aşk bunları boşverin siz hiç sevişmeyi denediniz mi :)))
Libidosu başına dert olmuş akrepler herkesi becermek üzerine düşünür ve her konuyu en hızlı cinselliğe bağlayanlardır:))
Oğlak
Tepkisini net belli eder ne saçma sapan soru bu.. Aman ağlak kardeş sana demedik bir sakin.☺️
Bir oğlak burcunun wp ta son görülmesi açık olma ihtimali %3 tür. Oğlak, sana kırmızı çok yakışıyor hayatım
Ama ben siyah seviyorum..
-kırmızı giy sen kırmızı
Dediğim dedik bir oğlak insanı hayattan bezdirebilir..:))
Kova
tipik kova cümlesi, arkadaşlar sana yenge demek istiyor..
Annemin eli de tam öpülesi biliyor musun 😂 bilir bilir bilmez mi annenin eli öpülmekten aşındı artık...:))
Balık
kaç kadeh kırıldı minnoş kalbimde sayamıyorum aman allahım o ne kadar çok kadeh 1.2.3...1278 yeter artık de ve silkelen copy paste ilişkiler yaşarsan daha çok kazandırısın billuriyecilere Hayal dünyasından çıkıp gerçek hayata bir göz atsanız diyorum, aslında çok eğlenceli biliyor musun :))
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil