Sevgilinizi başkalarıyla kıyaslar mısınız?

Şöyle ki başkalarının Başarılarını veya yaptığı daha güzel işleri örnek alıp ondan bana bir örnek verebilir ama kıyas dediğimiz zaman kıyas olayı gerçekten çok farklıdır işte sen onu yapamıyorsun ama bak o bunu yapıyor gibi yargılayıcı cümlelerin Hiçbir zaman benim hayatımda yeri olmadı Yani öyle bir insanı ben gerçekten yanımda tutmam Ama dediğim gibi örnek verme ile kıyaslama arasındaki Bu ince farkı ayırt edelim
Cidden kötü bir sevgili isem kıyas etmesine gerek yok, ayrılmak aşkın bir parçası. İnsanlar sevdiği halde ayrı düşebiliyor. Birbirine iyi gelmeyen çift olmaktansa uzaktan severim daha iyi.
Konudan konuya farklılık gösterecektir tabii ki de ama bence çokta uzun sürmez zaten böyle bir ilişki. Böyle yaparak senin değersiz hissetmene neden olacaktır ki bunu da hiç kimse bir kadına yapamaz buna izin vermemeliyiz. Diğerlerinde seninle kıyaslanabilecek o kadar özellik varsa gidip onlarla sevgili olsaymış.
Cevap
49Cevap
Aşk kıyas kabul etmez, o saniyeden sonra eski sevgilim olur.. :)
Sevgilide değil annemde çok yaşadığım durum oldu o. En sonunda millette ne anneler var, bana da düşe düşe sen düştün dedim. Bir daha konu açılmadı. Şimdide ah benim evlatların en iyisi, daha iyisi yok modunda. Anneme bu lafı söylediysem sevgiliye ne laflar söylerim siz düşünün.
Başkalarını beğenirse onlara gider, yol veririm. 😊
Imkanı yok. Kiyasladıklarına doğru yol alsın hasbam😄
Şimdii Doğruları Söylerim, Siz Genelde Doğru Yorumları Sildiğiniz İçin Yorum Yapmayacağım, Doğruları Duymak İstemiyosan Niçin Soru Soruyosun, Kusura Bakma Herkes Senin Doğru Sandıklarını Söylemek Zorunda Değil. Dimi @tc-hiper Kardeşim ;)
asla kıyaslamam. Gerçekten seven insan sevgilisini diğerleriyle niye kıyaslasın ki? Gözümden bi anda düşer ve ayrılada bilirim. Ben ise asla kıyaslamam şu an zaten deli gibi sevdiğim bir kız var ve onun tam bana göre olduğunu düşünüyorum🤗
Çok zor. Hiç sevgilim olmadığı için sevgilim olacak kızın, beni eski sevgilileriyle kıyaslaması hem zoruma gider hem de çok utanırım.
Sadece sevgili değil arkadaşım bile olsa kalamaz. Hayatımdaki insanlar beni ben olduğum için sevmeliler.😉
zaten sevmişsem bana herşeyi mükemmel gelir kıyaslancak birşey bulamam kıyaslıyorsamda sevmemişimdir
he eğer beni kıyaslıyorsa sevgilim ilk bir güzel dayagini yer madem kıyaslama yapacak benimle ne diye sevgili oldun der postalarım
kıyaslamam zaten sorun bende 1.67 50 kiloyum pek tipte yok kimi eleştireyim başka kız arkadaşım uzun boylu
Hoşnut olmayan kıyaslar. Birisini seviyorsam zaten gözünde en iyisi O'dur kıyaslama düşünülemez bile.
En tiksindiğim insan tipi. En ufak bir şey sezersem direkt hayatımdan çıkarırım.
Asla kıyaslamam, kıyaslarsa da bana değer vermiyordur ya da daha kötüsü saygı duymuyordur.
Ben de onu başkalarıyla kıyaslarım. Gül gibi geçiniriz.
Bunu yapmayı alışkanlık haline getirdiyse kalacağını sanmıyorum..
Kıyasladığı kişiye kendi ellerimle teslim ederim onu. Mutlu mesut yaşasınlar.
Öyle olabileceğini düşündüğüm birini baştan hayatıma almam. En sevmediğim şeyler. Bana kurban olsun.
Sevgilimi başkasıyla kıyaslamam o da kıyaslayamaz ki güzel bir davranış değil.
tabi ki hayır hayattamindan çıkarırım ne kadar çok sevsemde katlanamam
Hayir kalamaz daha iyisini buluyorsa kapıyı gösteririm.
Ben kimseyi bir diğeri ile kıyaslamam. Beni kıyaslayan kişiyi de beğendiği kişinin yanına yollarım.
Ben kıyaslarsam bile kendi kendime onun yanında söylemem
Beni başkasıyla kıyaslayacak olan biri zaten sevgilim olamaz. Ben de kıyaslama yapmam
😂😂ben diyorum şöyle şöbiyet falan olmayalım baklava olalım diyorum 😅 şöbiyet de severiz diyor😅 ama istemiyorum öyle diyorum😁 baklava ol bakalım o zaman diyor😂
Nefret ederim o tip kadından. Kapat eski müşteri defterlerini yeni ilişkiye odaklan
Başka bir kızla yanak yanağa resmimizi sosyal paylaşımda gördüğünde kıyasımı beğenirse kalabilir 😃
kızlar tıpe erkekler dote bakıyor kıyaslıcaklar tabı
Kırıcı bir durum olsa gerek ama nelere göre kıyaslıyor o da önemli
Başkaları tercih ettiğine göre onu terk ederek ona bir iyilik yapacağım
Kıyasladığı kişiyle beraberlik yaşayabilir, by by.
Sizi kıyaslıyorsa aklında başkası vardır. Uzatırsanız üzülen siz olursunuz onlar hayatlarına umursamadan devam eder.
Sen kim köşesinde beni başkalarıyla kıyaslıyosun önce kendine bak herkese verir talkını kendi yutar salkımı
Kalamaz. Kışa ve net. Zaten beni böyle kabul ettiği için yanımda değil mi?
Bende onu baskasiyla kiyas ederim onun hayatinda ben kalmam.
Beni başkalarıyla kıyaslayanın benle ne işi var o zaman onlara gitsin?
Tabiki hayır beni kiyaslayamaz kıyaslarsa bende onu kıyaslarim
Beni başkasıyla kıyaslayan erkek, başkasına gidebilir tutan yok
Hiç böyle saçma bir şeyin içine girmem yapanı da hayatımda asla tutmam
Öyle bir sevgili olmaz
Ben de onu kıyaslarım 😛
Kalamaz
Terk etmek uzaklaşmak gerekir öyle insanlardan.
Kalamaz. Kim kıyaslanmaktan hoşlanır ki
O zaman ona git derim..
Kalamaz tabii ki istemem
Olduğu gibi sevmiyorsa bulduğunu sevicek
yok yok hiç şansı yok
Kiyaslama kotuyse kalamaz
İfrit olduğum bi konu kıyas
Hayatımın dışında kalır.
Kalamaz, kıyaslamaya gelemem ben.
Hayir en tahammul edemedigim durum
Kıyaslandığı kişiye kadar yolu var
Tanıdık olarak bile kalamaz