Ya başıma dertler sardım biriyle görüşeceğim akşam arkadaşlar aracı oldular. Yemeğe gidelim diye konuştuk. Önden biraz yesem mi, çatal bıçak kullanabileceğim ne sipariş edeyim sizce ya da neyi asla yapmayayım? Öne önerirsiniz biraz heyecanlıyım :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesela menüye bir saat bakıp kararsız kalma , sen ne istiyorsan bana da aynısından deme , ne e yemek istediğini bil , ayrıca kibarlıktan tok gibi davranma kibarca iştahlı olduğunu belirt, menüyü okurken buranın yemekleri sanırım çok güzel filan gibi biraey söyle, mekanı begenmemezlik yapma , tabağında yemek birakma , daha sayayım mi :)
65 Yorumla- +1 yıl
Evet say lütfen bi de benim öğretmenin olur musun ahajahahaha
- +1 yıl
@Masumbikız oluruz :)
- +1 yıl
Seni takipledim mavi olası bir durumda sana danışacağım☺️
- +1 yıl
@Masumbikız derhal , kadinlararasi işbirliği 💓
- +1 yıl
Hahahahaha yemekleri çok güzel buranın hahahshhfhhfuffkfkf
En İyi Cevaplar
klasik salata ve et sipariş edebilirsin döner tarzı , he dersen daha nedih biyere gidicez orada ne olabilir , parça et veya tavuk olur büftek tarzı ya da şaşlık , ne yapmamalıyım dersen seni senden uzaklaştıracak şeyler yapma normalde çatal bıçak kullanmıyosan burada da kullanma doğal ol , yani olabildiğince kendini göster olmadığın biri gibi olma
10 Yorumla
Şahsen normalde olduğumdan asla farklı davranmaya çalışmazdım normal hayatımda olduğum gibi olup, ortamın ve karşımdaki insanın keyfini çıkarmaya odaklanirdim aksi halde onu da kasacak daha da kötüsü olduğunuzdan farklı bir vitrin sunmuş olacaksınız.. Simdiden iyi eğlenceler 🤗
10 Yorumla
Kendin ol rol yapmaya gerek yok canın ne istiyorsa onu sipariş ver
Yani diyelimki bu iş oldu ama sen kendin gibi davranmadın her çıktığınızda rol yapabilirmisin?
Yapamazsın o yüzden nasılsan öyle sevsin seni sende karşı taraftan bunu beklerdin eminim62 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum en iyi görüş.
- +1 yıl
Aynen
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
66Cevap
+1 yılBen sana şöyle anlatayım şahsi olarak ben şuna her zaman için karşıyım hani sırf karşıdakini gönlü olsun diye ben başka bir şekilde gireyim hani İşte nasıl davranmalıyım Nasıl olsun Ben buna şöyle karışım bir insan her zaman olması gereken gibi olmalı hani şöyle söyleyim sana günlük hayatta Mesela nasıl davranır diyorsan arkadaşlarına ailene veya sevgilinin yanında da doğal olman lazım kötü bir insan doğallığını kaybettiği zaman ileride o kişinin kafasında soru işareti uyanır Bu sefer de sana şunu soruyor ya sen böyle değildin Sana ne oldu hani bu soru ileride duymak istemiyorsan benim sana naçizane tavsiyem kendin gibi ol cool ol Tabii az da olsa karşı tarafın mesela hareketlerine göre biraz daha kendini ayarla ama çok az tabi
30 Yorumla
+1 yılHic endiselenmene gerek yok cunki yanliz olmayacaksin
Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın." [Buhârî, Nikâh 111, Cezâu's-Sayd 26, Cihâd 140, 181; Müslim Hacc 424, (1341).]
Çünki 3 cü seytan olacak
O kişiyle bakişacaksın ( göz zinasi
Konusacaksim ( dil zinasi
Ancak seytani davet ettiniz seytan yetinmeyecek seni evine birakirken elini tutacak ( el zinasi
Bide opucuk kondurdumu ( agiz zinasi
Devamını tahmin etmek dahi istemiyorum
Seytana yemek soylemeyi unutmayin
( besmele cekmeden baslarsaniz sizle birlikte yer013 Yorumla- +1 yıl
Ya bir git
- +1 yıl
Beğendinmi
- +1 yıl
Bak bu siteye girerken göz zinasi
Benimle konuşurken dil zinasi
İkisinin toplamı beyin israfi yapıyorsun
Sen git namaz flan kıl ne bilim abdest al belki beynine kan gelir - +1 yıl
Geri zekalilara tebliğ yapmak dil zinasina girmiyor
Anlayana sivrisjnek saz
Anlamayana davulu sksan az
Senin soruna yorum yapmiyorum
Herseye atlama - +1 yıl
Az kaldı az sizin gibi cahillerden kurtulacaz
- +1 yıl
Benim bi kopegim vardi herseye atlardi
Bak atlamaya devam ediyorsun atlama bu soru ve cevap senin degil atlama
Ilk basta insan gibi konussaydin dinime hakaret etmeseydin konusurdum ama utanmazi utandiramassin ancak boyle - +1 yıl
Dinden bahseden sen burdan karı kz kovalıyosn sonra gelip ahkam kesiyorsun. Zihniyeti leş. Kaybol
- +1 yıl
Benim hitabim müslümanlara yorumun altina soysuzca dine hakaret yorumu atan soysuzlara degil
- +1 yıl
Sizinle aynı dinden değilim çünkü müslümanlik adi altında kafirsin hadi kaybol dedim bak hla konuşuyorsun boş boş
- +1 yıl
Asil sen kaybol geri zekalisin anlamak isgemiyorsun soru ve cevap senin degil
- +1 yıl
Yoruma gelen sensim ben degilim ki sen bagirdin ben kemik attim namazjma aptestime laf söyledin insanca konusmayi ogrenememissin yas 30 mal ayni mal
- +1 yıl
@Whisky_Chocolate öyle deme o buraya sadece fetva vermeye gelmiş karı kız peşinde koşmaya değil (!) gidip iki rekat namaz kılıp sevap almak yerine KS de cirit atıyor
- +1 yıl
Peygamber efendimiz buyuruyor ögrendiniz bilgileri kendi hayatiniza geciremeseniz bile baskalarina ogretin buyuruyor elimden geleni yapıyorum ben
Ben zaten ELHAMDULİLLAHİ namazlarimi kiliyorum ama
Islam tebligimide yapacam
En bozukyer KS ksde en bozukyer hepsi takip et paylasim larima bak geri cik
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogal davran. Iste bu ilk bulusmalarda ciftler birbirine farkli fldavrandigi icin evlilikte sorunlar cikiyor. Sen boyle degildin eblenince ne oldu deniyor. Erkek kadin garketmeksizin ilk başta farkli gosteriyorlar kendilerini sonra degistin oluyor. Hayir degismedi. Kendi benligini, asil olani gostermeye başladı. Neysen oyle davran. Istersen lahmacun soyle dür hapur hupur ye. Nasilsan oyle davran. Seni oldugun gibi kabul etsin. Olmadigin biri gibi degil. Bu karsi taraf icinde boyle. Insallah o da oldugu gibi davranir. Iki tarafta cok sallıyor boyle bulusmalarda.
00 Yorumla
+1 yılNeden kendin gibi davranmayı denemiyorsun!! Günümüzde biten evliliklerin birçoğunun nedeni, insanların tanışma ve çıkma evresinde olduğu gibi gorunmemesinden kaynaklıdır,, birbirini tanıdıkça aşık olduğu, çok sevdiği kadının/erkeğin o olmadığını fark etmeye başladığında mutsuzluklarda kendini göstermeye başlar
30 YorumlaEğer onun hesabı ödemekte ısrar edeceğini düşünüyorsan uygun fiyatlı bir şeyler söylesen daha iyi olur bu yüzden tamamen aç gitme ama karnını da doyurma derim ben. Hesap geldiği zaman da mutlaka kendi hesabını ödemeye yelten, eğer ödetmemek konusunda ısrarcı olursa bir iki çok diretme. Bazıları bu konuda hassastır, bırak kendisi ödesin. Bunun dışında heyecan yapmadan, sakin ve çok yüksek olmayan bir ses tonunda konuşursan bu daha kibar görünecektir. Onun dışındakiler zaten kendi karakterindir. Kendini çok değiştirme ve kasma :)
20 YorumlaBoşver ne yaparsan yap ilk buluşmalar %99 kasıntı geçecektir zaten, öyle olmaması tuhaf olurdu, ya önemsemediğin ya da her gün başka biriyle buluşmaktan buna fazlasıyla alışkın olduğun anlamına gelirdi, kendin olmayan şekilde davranmadıkça sorun yok, pot kırsan bile güler geçersin :) Dürüstlükten ve heyecandan kırılan potlara fazla takılacak insandan da zaten hayır gelmez.
10 Yorumla
+1 yılIlk buluşma cafe de daha uygun olur diye düşünüyorum eğer utangaçsan.. çünkü biri ona bakarken yemek yemeye çekinenler var 😃 ama sorun etmem diyorsan çok soslu ve bol kaşarlı şeylerden uzak dur. Ağzına bulaşmasın😃 parmak dilim patates kızartması yerdim ben olsam🙂
10 Yorumla
+1 yılTatlım heyecanın daima gözlerinden okunacaktır. Ancak bilmeni isterim sakın yemek masasına dirseklerini dayama. Bilek kısımların daima yemek masasında olsun. nezaketli davranmaya çalışma sadece kendin ol. Böyle ilişkilerde çok fazla kendini kasarsan ağzından istemeden yanlış cümleler çıkar.
10 Yorumlabak hemen hemen tüm kızlar oynuyor erkeklerde aynı şekilde sen doğal ol kendin ol hem onun daha çok dikkatini çekersin hemde gerilmezsin.( Bu arada doğal ol dedim ama Recep İvedik kadarda değil.) Aranızda olumlu birşeyler olsa bile bundan sonra hep rol yapmak zorunda kalabilirsin o yüzden hiç öyle zahmetlere girme seni seven olduğun gibi sevsin.
00 YorumlaSakın kasılma. Kasmaya gerek yok herkes insan herkes yemek yiyor bundan normal bir şey yok. Canın ne isterse onu sipariş ver. Normal arkadaşlarınla olan bir akşam yemeğine gidiyormuşsun gibi davran. Cidden doğal olmak her yönden kazandırıyor. Kendin nasılsan öyle ol farklı göstermeye çalışma. Kıyafetini ve makyajını da sade yapmanı öneririm. İyi şanslar inşallah güzel geçeer :)
00 Yorumla
+1 yılValla arkadaşların tanıştırdığı eş dostun tanıştırması pek sağlıklı olmuyo. Çünkü iyi bir insan oluyosun ama çok iyi Partner olamıyosun. Arada sevdiğin kişiler var diye kendin olmaktan çıkma, kendin ol, olcağı varsa öyle olsun. Çünkü ilişki ilerleyince yok sen şöyleydin yok sen böyleydin şimdi farklısın evresi başlıyor. İstediğin yemeği sipariş et. Rahat ol kendin ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılSen nasıl istiyorsan öyle davran, örneğin Ben Pizzayıda çatal bıçakla yemem elle yerim karşımdakiler çatal bıçakla yer. Beni hiç bağlamaz başkalarının düşünceleri evde neysem dışarda ve başkalarının yanında’da oyum. Nasılsan öyle davran.
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin anlattıklarınız dostlar arası olur. Soran bayan görücüsü var onun karşısında elle nasıl yer :)
- +1 yıl
@tehlikelibiri Ne olmuş görücüsü var ise? Soru şu değil mi.. Akşam tanışacağım beyle yemek yiyeceğim. asıl kibar davranabilirim yerken.. Nasıl yiyorsa normalde öyle davransın, Tanıştığı gün çatal bıçakla yiyip birlikte olunca Elle mi yiyecek? Tanıştığı kişi demiyecek mi ozaman Oha ben böyle tanımadım bunu bu ne şimdi? Kendiniz olun ayıya dayı muammelesi yapmayın köprüyü geçene kadar ben bunu söyledim.
- +1 yıl
İlk görüşmeden eller yemesi de hoş değil adamı soğutur adam da aynı şey yapsa kız soğur. Evlendikten sonra yalan dolan ortaya çıkmasın yeter yoksa şimdi bucakla sonra elle yemesi önemli değil
- +1 yıl
@tehlikelibiri Bu senin görüşün, Bizde git pilavı elle ye , Çorbayı elle kaşıkla demedik..! Sen neyinle yiyorsun? Ayağınla mı? Ben abartıdan bahs ediyorum ergenmisin nesin Lafı lastik gibi yan sanayiye uzatıyorsun? Sen Pizzanı Çatal Bıçakla yemeye devam et ben Elle yiyerek Zevk alıyorum 🤣🤣🤣 Şimdi sana iyi eğlenceler.
- +1 yıl
Seviyeli , mantıklı ve yapıcı bir yorum alacağımı sandım ondan yazdım. Pardon
- +1 yıl
@tehlikelibiri İstediğiniz gibi cevaplar vermek zorunda değiliz, bu bizi mantıksız ve seviyesiz yapmıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇatı bıçağı düzgün kullan sade ama şık bir elbise giy sohbet ederken hep sen konuşma karşındakinede fırsat ver asık suratlı olma gülümse ağır bir yemek sipariş etme kebab vs hafif bir ana yemeği seç 😊
00 Yorumla
+1 yılNeysen o ol, doğal davran.
Seni beğenen öyle beğensin yapmacık davranarak nereye kadar gidebilirsin ki? En güzeli doğal ve sakin ol rahat et yani bırak her şey zaten olacağına varacak...
00 Yorumlaİlk görüşmede yemek hep kötü bir fikirdir. Bana kalırsa, bir tatlı alınız tok gidiniz, ya da içecek... Eğer iletişim sarmaz ise fazla uzatmamak gerekiyor..:)
10 Yorumla
+1 yılSen giyiminden kuşamına konuşmandan gülmene yemenden içmene dikkat edeceksin özenli olacaksın ya karşındaki erkek kişisi sen kadar dikkat etmeyecek o yüzden doğal ol kasma yanii :)). Kendin olmaktan başka bir şey yapma ömrünün sonuna kadar rol yapamazsın ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılIlk buluşma için yemek doğru bir tercih olmamış ama olan olmuş artık. Normal arkadaşlarınla buluşuyor gibi düşün ve rahat ol. Zaten sen bu heyecanla yemek filan yiyemezsin...☺
00 Yorumla
+1 yılDoğal olmalısın sırf kibar görüneyim, iyi görüneyim diye kasma. Hem şimdi seni beğensin diye olmadığın gibi biri olarak davranırsan yarın birgün değiştin deyip bitirebilir.
00 Yorumla
+1 yılNormalde pilavı elinle yiyip ayranı tasla içen birisi değilsen doğal davran
32 Yorumla- +1 yıl
Soran sen olsan bari
+1 yıl"Kibar görünmek için neler yapmalıyım?"
Bu sorunun anlamı "Ben davarın tekiyim, yol yordam bilmem, nasıl rol yaparım?" demekle aynıdır.00 Yorumla
+1 yılKarsindaki adam Türk erkegi alt tarafi abartmayin bu kadar. Git istedigini ye. Senin en kaba halin bile onun en kibar halinden daha naiftir.
10 YorumlaKendini belli bir kalıba sokmak istersen, kasıntı ve komik gözükebilirsin. Olduğun gibi davran, kendin ol. Rahat olursan hiçbir problem olmaz.
10 YorumlaDoğallıktan şaşma. Yapmacık da olma. Şekil alma adama göre. Uyumlu davranmaya çalış sınırlarını koru.
10 YorumlaKibar görünmek adına mi🙂 ne kadar detaycisiniz. Canın nasıl istiyorsa öyle davransan ne olacak ki. Çok mu kaba birisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. sakın olmadığın gibi davranmaya çalışma kendin ol. kolay yiyebileceğin Bi şey söyle. Ve lütfen kibarlıktan kırılma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kendin gibi ol,
Hiç kimse için değişme,
Her zaman rol yapamazsın.
.00 Yorumla Bence kendin olmalısın kendini kasarsan randevu guzel olmaz ayrıca kendini oldugun gibi gostermessin buda ilerde pek çok sorun yaratır
00 Yorumlasırf karşıdakinin gözünde böyle görünmek için bu hareketler saçma. olduğun gibi davran. öbür türlüsü asla samimi değil.
00 Yorumla
+1 yılBence doğal ol seni kabul eden öyle etsin kimse için kibar nazik düşünceli olmak zorunda değilsin kendin ol yeter :)
00 YorumlaKendin gibi davranman her zaman en iyisidir. Illa kibar olmak istiyorum diyorsan da yemeğini yavaş yavaş ye birden yiyip bitirme.
00 YorumlaSadece kendin ol. Eğer kibar görünmek uğruna kendini değiştirirsen, beyefendi sizden değil olmaya çalıştığınız kadından hoşlanır.
00 Yorumla
+1 yılyemek ne ya yemeğe gitme. hiç iyi bir tercih değil. parka gidin yürüyüş yapın veya kahve için en azından.
00 Yorumla
+1 yılAman dert ettiğin şeye bak, balık yiyin ellerinle yersin ohh mis gibi yani... Sonuçta her yemek çatal bıçak kullanılmaz...
00 Yorumla
+1 yılHiç kasma kendini içten ve doğal ol. İstediğin yemeği ye. Farklı görünmeye çalışma hiç kimse için. Samimiyet kazanır.
00 Yorumlayemeği ayak parmaklarınla ye ki senin nasıl farklı ve özel biri olduğunu anlasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yiyip öyle gidebilirsin sorarlarsa aaa çok teşekkür ederim ben rejimdeyim dersin🙄
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. oluruna bırak. anladığım kadarıyla ciddi bir yemek olacak. seni sen olduğun için sevsin. yemek masasında sen olmayan birisi gibi davranma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Normalde kibar değil misin? Kibar görünülmez; kibar olunur.
20 Yorumla
+1 yılHeyecana gerek yok, olacaklar bir şekilde olurlar, sen kendinden emin ve rahat davran 😀
00 YorumlaMerhaba aradan 13 gün geçmiş ama sormak istedim nasıl geçti yemek 😊
00 Yorumla
+1 yılArap lokantasına götür herşey daha kolay olur çatal bıçakla uğraşmaya gerek kalmadan yersiniz 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bi kraliyet üyesi asilzade nasıl davranır öyle davran ilk izlenim önemli 🙂
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi davran, eğer kasılırsan komik duruma düşersin
00 Yorumla
+1 yılEvde kaşıkla yediğin şeyleri çatal bıçak kullanarak yemeye çalışma.
00 Yorumla30 yaşını geçmiş birisi bunu soracak kadar eğitimsiz mi?
00 Yorumla
+1 yılYa ne dert ediyorsun ye gitsin doğal ol. Elinle yiyecek halin yok ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bırak çatalı bıçağı eline yüzüne bulaştırırsın olduğun gibi görün demişler
00 Yorumlacanım az hakimiyetçi ol yani su dahi alsan iyi kavraki karş tarafın görüşü değişsin kendinde emin ol
00 YorumlaHahahahaha çok güzel. Bence evde 2 sandviç ye çok aç olma.
00 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi görün yeter. Sonra iş ciddiye binince ben seni taniyamamisim durumları olmasın :)
00 Yorumla
+1 yılDaha adını sormadan şu kadar borcum faturam var ayaklarına koparmaya başlama selam dan sonra başla
00 Yorumla
+1 yılYemene içmene dikkat et ağzını sapirdatma onun dışında oturuş da çok önemli bence güzel otur
00 Yorumla
+1 yılNeysen o ol. Adam sonradan vahsetle yemeğe abandığını görüp şaşırmasınn..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Önden arkadan yemek cozum degil, kendin ol dogal ol sonra yicen zaten ;)
00 YorumlaBişey diyem doğal ol yanı biraz çekingen ol yemekte inşallah balık söylemez😂 heyacandan çatal bıçağın gürültüsünü yapabilirsin bak, sen hafif kendin yıyebılecek yemeği söyle evde karnını doyur öyle git orda az yersin BN boyle yapardım.😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. O sipariş etsin önce sen acele etme
Doğal ol yeter00 Yorumla
+1 yılKendin ol diğer türlü hiç samimi olmaz eğreti durursun karşında ki kraliyet ailesinden biri mi oda insan belirli adap edep sofra kurallarına uy yeter ki gunluk hayatta olması gerekende bu zaten hadi bol şans 😄
00 Yorumlaen basitinden sakin ol zaten istemiyorsun nasılsan öyle davran karşındaki için şekilden şekle girme o seni olduğun gibi sevmeli
00 Yorumla
+1 yılMasaya dirseklerini koyarak yemek yeme sol elle yemek kuraldır ama karşındaki umursamıyorsa sadece gazlı içecek içme boşver gerisi sohbet muhabbet tadını çıkarın hem yemeğin hem birbirinizin 🌸☺
05 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim hehe ☺🌸
- +1 yıl
@sonnisim yükselenim akrep
- Devamını Gör (75)
Devamını Gör(120)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Tanıştırılacağım beyle akşam yemeğe gideceğim, kibar görünmek adına yemekte nasıl davranmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler