Tesettürlü bir eşim olsun istiyorum ancak evde dekolteli açık kıyafetler giymesini de isterim. Alışveriş yaparız beraber ona kıyafet almak vs. hoşuma gider. Ondan bunu nasıl isteyebilirim? İstediğimde hayır derse ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ahahah yok öyle hayat maalsef tesettürlüyse imanlı oluyor zaten çünkü Allah ın dediğine uyuyor sonuçta gdip dantelli şeyler giyerse evde zaten haram yani mantıksız öyle olduğu zaman bence tesettürün bir anlamı kalmıyor ve türkiyede o tür bulmak çok zor
Evde nesi haram arkadaşım? Ne alaka? Evli kadın erkek. İsterse hiçbir şey giymez
Evde diyorum biz evlendikten birbirimizin helali olduktan sonra.
Büyük ihtimal dalga geçmek için yazmış
Galiba ilerisi icin diyorsun ki buda kesin degil eger dedigin gibi olursa rica edersen kircagini dusunmuyorum.
Evet kesin değil ileride evlenirsem diye evlenmekte istemiyorum aslında nasıl evlenebilirim onu düşünmem lazım ama işte
Nasil evlenirmisin bilmiyonmusun? Dusunmesen bu soruyu sormazdin..
Evlilik düşünüyorum ama düşünmemeye çalışıyorum. Benim bazı sıkıntılarım var bu konuda aslında çok istediğim bir şey içimden ama zor ve sıkıntılarım var bu yüzden istemiyorum düşünmemeye çalışıyorum dedim kafamdan çıkmıyor o yüzden böyle bir soru sordum işte düşünceler kafamdan çıksa hayaller vs.
Soru sorarak kafandan cikaramazsin daha cok sokarsin kafana sikintilarin varsa onlari cozmeye bak bence
Sıkıntıları çöz ve evlen diyorsun yani?
Sormak istemiyorum ama tedirginim işte çok karmaşık bir durum
Sikintilar hitmez ama cok buyuk dertlerin varsa suanlik zamani gelene kadar onlari coz diyorum
Ben çözeceğimi sanmam. Klasik nedenler diyebiliriz aslında güven geçmiş kıskanma falan böyle şeylerden evlenmek istemiyorum ama kafamdan çıkartamıyorum hayalimde bir kız var onunla evlendiğimi falan düşünüyorum mutlu olduğumu düşünüyorum hayal bitince hepsi gidiyor 😅 hayalini kurmak rahatsız ediyor önüne geçemiyorum bilerekte kurmuyorum kendi kendine geliyor sonra bir bakıyorum dalıp gitmişim
Yani bunlarsa sorun evet hadi oturuo cozelik denemez ama yapcak birsey yok hayirlisi de o zaman ama karsinda kisiyi nasil istiyorsan o ozelliklerinde sende olmasi lazim. yapcak birsey yok sen baya dalmissin hayal alaemine
Evet daldım kurtulmak için çözüm arıyorum ama bulamadım malesef 2-3 yıldır bu şekilde istediklerim doğrultusunda da kendimi koruyacağım evlenmesem evlenemesem bile.
Aynen koru yoksa kendin gibi bulursun. Yani bu kadar hayal kuruyorsan evlenmeyi dusundugunu soyle evlen yasa bence
Ama işte güven geçmiş ve sadakat utangaçlık gibi problemlerim var ve daha en az 7 yıl var evlenebilmem için neredeyse o zamanlarda da kendini çok iyi koruyan birisi denk gelir mi bilmiyorum neyse bir şekilde kurtulursam hayallerden İnşâAllah sorun olmaz
Kac yasindasin 17 falan mi . bu evlilik mereki nerden gekiyor bubyasta
18
Ee o zaman bunu simdiden niye dusunuyorsun sen kendini koru senin karsina da oyle biri cikar
Bakalım artık. Hayallerden kurtulursam rahat olacağım. Sağ ol
Hayallerden kurtulman zor
Hayır tabii ki hangi kadın güzel olmak her istediğini giymek istemez ki. Giyer tabii ki. Şahsen benim çoook hoşuma gider.
Zaten milletin içinde şunu giy demem ama utangaç bir insanım zaten evlenebilir miyim bilmiyorum evlenirsem diye dedim geri tepmesini falan istemiyorum mahçup olacakmışım gibi geliyor hayır derse
Hayır tabii ki... en beğendiğinizi alın eğlenin. 😌
Evet de acaba o böyle düşünür mü işte
Ne istediğini bilmiyor sun heralde gjfjgjh
Nasıl yani bunu hangi tür kıyafetler istediğini bilmiyorsun anlamında mı dedin?
Hayır derse birşey yapmazsın kendi isteği
Ama bende onun eşiyim sonuçta bu da istek
Olabilir zamanla halledilmeyecek bir konu değil bu hâl olur ama kendinin de istemesi lazım. Çoğu kadın ister zaten
Ben şüphe ediyorum bu konuda yani dışarıda zaten çok makyaj yapan falan ama evde yapan veya evde dışarıda giydikleri dekolte kıyafeti giyen insanların az olduğunu düşünüyorum. Neden bilmiyorum sanki birliktelik yaşayacakları zaman hemen yatağa gidip yapılıyor hiç hazırlık olmuyor gibi geliyor
evde baş başa olabilir.. söylersin
Zaten milletin içinde şunu giy demem ama utangaç bir insanım zaten evlenebilir miyim bilmiyorum evlenirsem diye dedim geri tepmesini falan istemiyorum mahçup olacakmışım gibi geliyor hayır derse
kanks o zaman her konuşarak şeye zamanla alışılır,.
Hayır demez neden hayır desin.
Giyer niye giymesin
Giymeyenler istemeyenler varmış ondan
Saçmalık ya o zmn cinselik te yaşamasın
Ben zaten istemiyorum o ayrıda o insanları bilmem
Neyi istemiyon
Cinsellik aşk sevgi falan yaşamak istemiyorum uzak kalmak istiyorum
Eşinle mi
Hayır ben evli değilim. Kısaca direk evlenmekte istemiyorum evlenirsem eşim de ister diye düşünüyorum bunları niye istemesin zaten. Evlenmekte istemiyorum bu duyguları yaşamakta ama bir türlü aklımdan atamıyorum
Tamam işte evlenince istersen eşin giyinir istediginni
Evlenmekle ilgili sorun o değil giyip giymeyeceğini bilemem. Evlilikle bu duygularla ilgili hayaller kuruyorum dalıyorum hayal bitince kötü oluyorum haliyle. Hayalleri istemli olarak kurmuyorum. Zamanımı alıyor işlerime odaklanamıyorum.
Yaş kaç
18 neden sordun?
Merak ettim knk Bende de oluyor öyle normak
Ben bende olanın pek normal olduğunu sanmıyorum
Kanka çok normal bence belki azdır bile benimkine göre
Peki o zaman teşekkürler
Rica ederim.