Aşkı her zaman olmasa sevgi daima olabilir. Ancak şefkat göstermeyen bir Erkek daima benim olamaz. Olmamalıdır. Bu günlerde Aşktan çok şefkat aramaya özen gösteriyorum. Şefkatli bir insanın yerini kimse dolduramaz.
Sevdiğimi ihmal etmemeye gayret ederim iş güç stres derken bazen minnak ihmaller olabilir lakin ben eşimin dizene başımı koyarım ya da o gelir yamacıma gayette hoş olur
Zaten aşk sevgi ve şefkat bu 3 ü de birbirini tamamlayan kelimelerdir bunların en başında yer alan şefkattir şefkati gelişmemiş olan bir insan Dolayısıyla sevgiyi de anlayamaz e Tabii bunun akabinde de sevgisi geçmeyen bir insanda normal olarak aşkı anlayamaz Yani bu üçü aslinda zincirleme bir Reaksiyon gibi yani biri olmazsa diğeri olmaz maalesef bizim gibi şefkatin yitirmiş bir insan ne sevgiyi ne aşkı tadabilir maalesef
Söylediğine aynen katılıyorum. Zaten aşk bir zaman sonra bitiyor. Sonra sevgi başlıyor. İnsan sevdiği kişiyi her zaman merhametle bakıyor zaten. Bazen bazı şeylerin eksikliğini yaşasada o merhamet ve o sevgi ile yola devam ediyor...
Insanin yureginde sevkat yoksa ve bunu ask ike bagliyamiyirsa o adam sevmeyi bilmez yuregi askin sefkatiyke yanan insanlarla tanismaniz dikegiyke saygikar