Kızlar siz bu durumda babanıza tepki gösterir misiniz?

Benim bir de kız kardeşim olduğundan bizde kız isteme durumu olmayacak xd Ama olur da en yakın arkadaşıma istemeye gidersek ve vermezlerse ortalığı birbirine katarım. Alın kızınızı başınıza çalın beee sizin kızınıza mı kaldı bizim gül gibi oğlumuz?????
https://youtu.be/gJnQ6zWHPHE
Yürü be shsh
jfdkjdffdj güldürüyosun beni xdd
Aa ben sana tripliydim unuttum. . s. s Trip mod on
hiii ne olduuu :((
Beni hayrinin sorusunda takmadın :/
Aaa hangi sorusunda çok sorry :((
Baktım da şimdi şey ımm takmışsın asıl ben soryy shsh
https://youtu.be/EuVJBw3jXkE sgjshss
hjyıdfdjk çünküm hiç yapmam öyle şeyler ben :((
Kuzenime afyonlu kız istemeye gittik adetleri 3 kez istemekmiş. Biz bilmeden gittik hayırlısı ya bakalım daha erken dediler zamana bırakalım dediler meğerse 2 kez daha gelin demek istemişmişler 😅 2 kez daha kocaman kocaman çiçek çikolata yaptık o yolu çektik. Saçma sapan uğraştırıcı adetler insanın vazgeçesi geliyor.
Oyle olmasa ilerde kaynana vs "anan baban senden ne kadar dertliyse bir kere istedik hemen verdiler " diyorlarmış , o da kötü 😂
@Bisorumolacakkkkkk onu bilmiyorum ama 1 hafta aralıklarla gittiğimiz için dayım artık kuzenime oğlum delimisin istemiyolar işte seni diyip vazgeçiyordu neyse ki ikna ettik 😅🤭
2. Gidişinde bir şeylerin değiştiğini göster :) aynı şekilde sürekli rahatsızlık gibi değil de bakın daha iyiyim dercesine ve duruş önemli daha özgüvenli durulmalı bence ama havaya da girmemek gerek en sonunda aile izni olmayan evliliklerde sorun çıkıyor razı etmeye çalışın :)
Benim 10 yillik iliskimdi bir kere tanismaya geldiler istemede degildi. Sonra onlar bizi yemege cagirdi biz gitmedik ortada Nisan falan yok diye. sevgilimin babasi kustu😂 insanlar garip. Nese ayrildik zaten 1 aydir konusmuyoruz. Seven insan gelirdi bence ne olursa olsn
10 yıllık iliskilerin bile bittigi meselelere bak hele , e ben kendimi iyi hissedeyim bari😂
Olur öyle şeyler 😄
Hakknzda hayırlısı olsun gencler😄
Yani ckta sey yapma nasip hersey
Cevap
26Cevap
Yani sevdigim adamsa tabi gelecek. Degil iki kez 10 kez reddetse yine gelecek gelmek zorunda. Seven vazgecmez bu böyle bilinir. Ha babam reddetmisse mantikli bir sebebi vardir. Cunku annem babam her zaman benim icin en iyisini dusunurler. Arayi yumusatmak bana kaliyor
İş o raddeye geldiyse emin olduğum biridir ve tabiki tepki gösteririm. Ama öyle kaçmaya falan çalışmadım. Evleneceğim çocuğu kaçırırdım herlade benimki namusta onunki değil mi zorla evlendirmeleri lazım😂
Ben zaten gidip un çuvalına koyup kaçıracağım için bunları düşünmüyorum bacanak hdjfjfj
Hamur gibi çocuk zaten shsh
Ben giderdim seviyorsam 50 kere de giderim ama peder bunu ego tatmini haline getirmişse her seferinde geri çağırıp yine gönderiyorsa o kızı alırım, yaptırımlarım da sert olur
Bazı yerlerde adettir ve 3 kere bile istemeye gidilir. zaten formalitedir ama ciddi anlamda vermeyecegini bildigin bir adamin kapisinida kiz istemeye gitmezsin
İlkinde neden hayır dediğini öğrenip, ikinci defa dikkat ettiği konularda donanımlı şekilde giderdim. Sevgi duyuyorsam, kolayca vazgeçmezdim.
Evleneceğim kişiye aşık olmam gerek, o yüzden gurur diye bir şey yapmam alana kadar isterim. Olmadı kaçırırım fazla kayınpeder boşlarıyla uğraşamam :D
Istedim vermediler ben de kaçırırdım. O da kaçmak istemezse tak koluna sepeti herkes kendi yoluna der giderdim bu kadar
Kararı babam veremez o yüzden sıkıntı yok.
Oo dıkşın dıkşın
Bağım yok o yüzden aslında.
Annem de karşı çıkmaz zaten.
Babamın içine sinmeyen bir şey varsa işler bu aşamaya gelmeden bitirir. Ama işler bu aşamaya gelmişse de böyle bir şey yapmaz.
hayatta gitmem olur ya onlar gelirse de eve kabul etmem
Giderim mahmut tuncer gıbı 13 cude damadı kaciririm😂😂
Babamla kavga ederim duygu sömürüsü yaparım kendisi çağırır zaten gelin diye😄
Sevdiğim için birde giderim binde giderim yeterki sevgi olsun
Kiza bakar o iş. 3. Defa son olur ama çocuk eglendirmiyoruz yani
Benim babam kesin bir düşüneyim der sonra da olumlu olumsuz bir cevap vermez... 🙄😅
İnsan alana kadar gitmeli bence. Latif Doğan 50 kere falan gitmişti sanırım, öyle diyordu. 😂
Eğer kız istiyorsa gidilmeli hem kız hemde babasi istemiyorsa gidilmez
Şahsen benim için babamın tek seferde vermesi daha şaşırtıcı olur😂
Karşı tarafın ailesine biraz ayıp olur ama bana eğlence çıkar
Benim erkegim gerekkrse 10 kes gelmeli tabi benim erkegimse. Ben de yuz vermiyorsam babamda vermiyorsa gelmesin
Eskiden kolay pes etmezlerdi gidilirdi birkaç kez. Şimdikiler yol parasını bile düşünüyor daha gitmden razılığını almak istiyor.
bu karar onlara ait değil..
Sadece baba hayır dediyse ve sebebine bağlıdır. Kız ve diğeri olsun taraftarıysa sorun çözüldükten sonra gidilir. Ama ailenin tümü babayla aynı fikirdeyse gidilmez. Zorla güzellik olmaz
Eger vermezlerse hayır derlerse hayır dedikleri an çıkar giderim o evden , insanlar konuşmaya anlaşmaya gelmiş. bizimki ne diye hayır diyor hele de benim. gonlum varken
Yuh ne yani elin oğlu için aileni siler atar mısın
@Gökkuşağımkayboldu0 ailemle aramin zaten iyi olmadığını düşünürsek , evet atarim
Anladım ama kimseye güvenme yani kimse için o kadar cesur olma bak öz ailemiz bile bizi mutsuz edebiliyor
@Gökkuşağımkayboldu0 öz ailemiz bile mutsuz ediyor başkaları nasıl mutlu etsin... Evet doğru haklısın
psikopat erkekler genelde başta çok iyi şefkatli gibi görünür yani uzun süre tanimadan evlilik kararı alma
allahın hakkı üçtür.. oda kız ıstıyorsa! sonrası kacmak farzdır:)
Hersey tastamam derken
Isteme ortamı için gereken Levazım olan hal haraket nesne davranış
Yani benim babam öyle boş yere geri çevirecek biri değil mutlaka birşeyler vardır.
Babamı dinlerim.
Kuzenim 3 kere gitti. Teyzem şimdi olmazsa gece kaçırıcaz dedi babası vermişti 😂
Abime 4 kere istedik vermedi en sonunda kızın amcası verdi ya babasıyla hala konuşmuyorlar adam kafadan manyak
erkek çok beğendiyse unutmaz ve vazgeçemze.
Valla seven gelir 2 degil 10 kere de gelir 🎈
sevıyorsa değil ıkıncı kere bin kerwe gider gerekırse kaçırır sevenlerı de ayırmak olmaz canım😄😄
Allahın hakkı 3 diye 3 kere giderim
Hayır gitmem gurur yaparım vazgeçerim
Herkesin bir gururu var.
2. defa kaçırmak için giderim :d
😄kacar misin benle derim
Bir ablamı 7 kez istediler sonunda evlendiler
@ᴀʟᴄʜᴇᴍist tabii djdjd
Bence erkek tarafı şok seviyorsa bir daha şansını denemeli
İkinci kere değil 22. Kere bile gider bir erkek eğer seviyorsa. Bende tepkinin kralını gösteririm.
Beni istemeye gelmesinler. Bu ne mal mıyım ben. Kimseye söz hakkı düşmez zaten.
Sen gidermisin?
Gitmem
Bie defa isterim ikinciye gitmem
Teyzem oğlu 5 kez istemişti
Ferat ile sultana dönmeyelim de..
Bilemem Orasını Büyükte konuşmak istemem reis
Gidilir
seversem 10 kere giderim ya da kacırırım
Gitmem🤭
Cıks olmaz
Gitmem
Kacirirsam onlar ister 😂