3 yil oldu beni kullandi, kandirdi.. Ben deli gibi seviyordum hala unuttum diyemem.. 1 yil görüsmemistik dün yakinindayim (kendisi Baska bir ülkede yasiyor) diye mesaj atti.. Ben hemen dönmedim, yaklasik 1 saat sonra bana erken dönseydin yanina gelcektim diye mesaj atti.. bu ne anlama geliyor.. anlamiyorum..
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yoklukta olduğu için seninde ona olan ilgini bildiği için sana mesaj atmış.. Bence kesinlikle inanma sevdiğinden falan değil kız bulamamıştır.
Aradaki süre kafami karistiriyor sadece
Valla inan bana o sürede başkalarını bulmuştur şimdi boşluğa düşünce sana yazmıştır
Hazır yakındayım yine kullanayim demek istemiş 😂 tühh kaçırdın kullandiramadin kendini
Bende Aynen Bunu yazdim.. tüh yine kacirdim desene yazdim :))))
Niye engellemiyorsun. Neden tam 3 sene geçmiş unutacakken kendini hatırlatmasına izin veriyorsun. Cidden kendinize hiç değer vermiyor musunuz
Yazacagina ihtiMal vermemistim simdi Trip de atmak istemedim o yüzden normal konustum dün öyle yazistik bile diyemem o sekilde.. halimi görseydi gülerdi bütün gün yataktan cikamadim agladim hic bisey yemedim
Cidden kendinizi üzmek için çok caba harcıyorsunuz siz kadınlar. Düşüne düşüne duyguların yoğunlaşıyor aska dönüşüyor. Hayatini yasa. Geçen yer yılına yazık böyle karaktersiz biri için kendini üzmek ağlamak nedir yaa
Cok sevdim
Ama bak geçmiş geleceğine set oluyor unutman gerek. Onun böyle hatırlatmasına izin vermemen gerek
aklı başında olan normal hiçbir insan bu pisliğe geri dönüş yapmaz hem sorun yalamışsınız buna rağmen buna sana yazacak cesaret nasıl veriyorsun sende
Ne fark eder.. yazsa nolur yazmasa nolur
eğer seni kandırıyor ve üstüne hala sana yazabiliyorsa ya o kişi aşırı laağbali utanmaz dır ya da sen yaptığı şeyi umursamadan hala seninle olabilirim gibi bir anlam çıkıyor maalesef eğer sert birisi olmaz isen gerçekten çok sorun ile karşılaşırsın sürekli böyle sorunların olur sert ve dediğini yaptıracak güçlü bir kadın olmalısın özellikle erkeklerin yüceltildiği bu dünyada
canım ne yapsaydim? Kizip küfür mü etseydim? Neyi degistirecekti? Bu salak hala beni seviyor diyecegimi.. Ben normal davraniyorum.. hala onunla bir derdimin oldugunu bilmesini istemiyorum
Yeni bir aşka yelken acmazsan bu çıkmazdan kurtulamazsin...
Ayni yilin cocuklariyiz beni En iyi sen anlamalisin
Demekki hayırlısı buymuş boşver üzülme sen ağır ol o köpek gibi gelir
Ne gelmesi
Yani yazar eder
Yazmaz gercekten öyle bir gecerken aklina geldim eminim..
Ya O zaman kulanmak istemiş onun için iyi olmuş geç cevap vermen
Kesinlikle
Onu engelle bence bidaha yazma arama de engeli at
Bu onu sevdigimin göstergesi degilmi.. normal davranmak daha dogru olmazmi
Sevdiğim kızda bana öyle diyip engellerdi sonra engelli kaldırıyor alakası yok
Ben ondan öyle akıl aldım 😂
Peki ;)
sohbet ederken belki yeniden aşkı yaşarız demek.
Keske öyle olsa hic sanmiyorum
tabi senide kırdığı şeye bağlı. sende aşk ver ve kotkuyorsun sevmekten ama bir okadarda aşıksın.
Aynen
demekki odnunda kalbinde kimse yok daha.
Aynen öyle
Yine Ben olucam en son onun kalbinde:))
seninle vakti geçirmek neden istiyor düşün oda seni görünce neden olmasın diyor :) şu anda avrupaya mı döndü?
Ikimizde avrupadayiz
yani ayrı ülkelerdesiniz anladım. bence o da seni unutamamış neden şans vermiyorsun zaten ozaktan konuşacaksınx
Ben mi sans vermiyorum güldürme beni :))
fakat bilerek dönmeşisisn mesaja. sende haklısın biraz ağırdan alırım demek istemişsin.
Nefret ediyorum bu durumlardan
Bende
Ya allah aşkına 2 senedir muhabbet var ve hergün özlüyorum bir gün olsun ondan vazgecmedim sonuç pc gibi prtadayız
Aynen
Yeniden kandırmak için yazıyordur
Kullanılmaya doymadın sen galiba.
3 yil diyorum onu en son 3 yil önce gördüm!
Görsen ne değişecek bu kullanıldığın gerçeğini değiştiriyor mu? Zaman mefhumunun ne önemi var, sen kullanılmışsın.
Bence gelmediği daha iyi olmuş boşver
Geldide görmek isteyen bir insan önceden haber verir yoldan gecerken degil.. oturdugum yerden gecmis aklina gelmisim bukadar
Bencede fazla takma
Knk bırak nie hala kendini üzüyosun
Anlam veremiyorum
Knk kaç yaşndasn
35
Aynısı bugün oldu ahahxjdjd
Salaklık etme demek