Eşim beni aldattı bunu yakaladım ona herşeyi yüzüne vurdum oda herşeyi açıkladı bana ne yaptığını ne konuştuğunu ne dediğini sonrasında bana pişman olduğunu uzun süredir konuşmadıklarını konuşmak istemediğini artık konuşmayacağını söyledi söz verdi herşeyi unutucaz söz veriyorum ben seni çok seviyorum çok pişmanım özür dilerim dedi bende ona son bir şans daha verdim sizce doğru mu yaptım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi sen gözü dışarda bir erkeğin birdaha yapmayacağına inanıyor musun? Kendini kandırıyorsun. Evlilik hayatı cicim ayları bitip geçim ayları başladığında çeşitli sıkıntılardan dolayı sıkıcı olabiliyor bazıları için. Ve bunalınca kendisini bir başkasının kollarına atıyorlar. Önemli olan burada onu aldatmaya iten neden ne? Sorun senmisin yoksa monoton bir evlilik mi başka sorunlar mı bunu bulmalı. Bir çok insan cicim ayları bitip geçim ayları başlayınca eşinin bazı huylarına sinir olup zamanla ondan soğuyabiliyor. Türk toplumunda boşanmak bazı çevrelerde pek hoş karşılanmadığı içinde saman altından su yürütüyorlar. Emin ol olay iyice unutulana kadar daha dikkat edecek ama bu sürede sevgilisinden ayrılmışsa yenisinin arayışları sürecek. Senin yanında olmadığı zamanlara seni sanal alemde aldatmadığı ne malum. Masa başı bir işi olan tüm abazanlar burada. Sorsan hepsinin eşi tükaka ama sonra eşler durumu öğrenince seni çok seviyorum hayatımmm, aşkım, balböceğim boşanmayalım oluyor. Ben olsam boşanırdım. Okadar küçük düşürmem kendimi ne olursa olsun. Kaybeden düşünsün.
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek Allah’ın hem sıfatı, hem de bizlere emri. Zaten İslâmiyet, Allah’ın isim ve sıfatlarından doğan güzel ahlâkı yaşamamızı ön görüyor. Dinimizin her emri ve her yasağı Allah’ın bir veya birden fazla ismine dayanıyor.
Allah Afüv’dür. Affeder, affetmeyi sever ve kullarına affetmeyi emreder. Yani “af” gibi bir güzel ahlâkı kullarında da görmek ister. Nitekim Kur’ân, bir âyetinde, “Affetsin. Aldırış etmesin. Allah’ın sizi bağışlamasını istemez misiniz?” 1 ; bir diğer âyetinde de, “Onlar (Allah’tan hakkıyla korkanlar), bollukta ve darlıkta Allah için harcarlar, öfkelerini yutarlar, insanları affederler. Allah iyilik edenleri sever”2 buyurarak affı önemli bir ahlâkî kural olarak ve takvanın önemli bir ayağı olarak emrediyor.
İster “Affettim” diyelim, ister “Hakkımı helâl ettim” diyelim; bu aftır. Yani bu ifâde, bizim, o kişi ve o mesele ile ilgili olarak mahşere dönük hakkımızdan vazgeçtiğimizi, artık o meseleden dolayı o kişinin yakasına yapışmayacağımızı bildirir. Bizim affımızdan sonra dilerse Cenâb-ı Allah da o kişiyi affeder. Fakat bizimle ilgili bir haktan dolayı, biz onu affetmeden Cenâb-ı Hak affetmiyor. Nihâyet, bizim hakkımızı mahşerde ondan alıp bize teslim ediyor.
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOncelikle gecmis olsun...
Aldigin karar seni ilgilendiriyor...
Ama surec zor..
Kafanda binlerce sorun olacak.. kuskularin olacak.. vs..
Ne kadar saglikli bir iliskiniz olacak..
Bunu zaman gosterecek..
Karar almak is degil..
Karari uygulamakta marifet...
Eger karsindaki adama guveniyorsan bunun gercekten bir hata olduguna inaniyorsan affetmek lafta kalmamali...
Bir nusibet bin nasihattan iyidir derler umarim esin bundan ders almis ve elindekinin kiymetini anlamistir...
Sana. yolunda kolayliklar diliyorum;))90 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıldeğerli kardeşim bekara boşanmak kolaydır derler
çocuk, çevre, aile haklıda olsan boşanmak zor hele ekonomik bağımsızlığın yoksa daha da kötü kendine doğru doğru ise doğru yapmışsındır senin bulunduğun yaşam çerçeveni bilmeden ahkam kesmek yanlış olur90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
94Cevap
+1 yılÖncelikle sana geçmiş olsun diye sözlerime başlamak istiyorum vet hatalar insanlar içindir İnsanoğlu hata yapmaya Müsait bir canlıdır Hepimizin hataları olacaktır bu hayatta ama altini cizerek soylemek istiyorum aldatma ihanet gibi buyuk suclar kesinlikle affedilmez cunku aldatma karakterle alakali bir durumdur yapan bir daha yapar bu yuzden aldatma ihanet gibi suclar affedilmemelidir diye dusunuyorum evet iliski demek her ne kadar ozveri gerektirse de bu bir yere kadardir kaldi ki allah bile affetmiyor ihaneti dinimizde bile yeri yok
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Affedilmesi gerekenler var affedilmemesi gerekenler vardır. İlişkinin içine üçüncü bir kişi girdiyse bu affedilmeyen olan kısma girer. Çünkü senden başka birisini arzulamış demektir. Bu demek değildir ki bir daha arzulamayacak. Çünkü bir kere tadını alan daha da ister.
60 Yorumla
+1 yılBu herkesin kendi vicdanına kalmış bir şey.
Herkes affetmez.
Ben benim gösterdiğim onca fedâkarlığa ve sevgiye rağmen gidip başkasıyla aşk yaşayan birini kesinlikle affetmem.
Benim için affı olamaz!
Seven kişi de aldatmaz, aldattıktan sonra "seni seviyorum"lar bana mide bulandırıcı geliyor.
Senin evliliğin nasıldı biz bilemeyiz.
Sen affettikten sonra için hâlâ rahatsa sorun yok demektir.50 Yorumla
+1 yılÖncelikle sende aldat diyen andavallara bakma. Ağzı olan konuşuyor. Elbette aldatmanın hiç bir izahı, mazereti, bahanesi olamaz. Aldatan insan bile isteye yapmıştır. Ki aldatmak kişiliğe ihanettir. Kabul edip etmemek senin kararın. Ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz bu da aklında bulunsun.
Öneri olarak, biraz daha sert, kurallı, temkinli ve dik dur. Eğilme ki tacın düşmesin.110 Yorumla
+1 yılYani seçim sizin tabi, bekara eş boşamak kolay derler..
Bu evlilik için elinizden geleni yapmak istiyorsunuz eşinize güvenmek mutlu olmak
Anlaşılabilir bir durum..
Ancak bir daha aldatmayacağı ne malum ya yakalamadığınız başka aldatmaları olduysa? ve gerçekten sözlerine güvenebiliyor musunuz?
Bir sürü soru vardır kafanızda eskisi gibi olur mu sizce birisini ben sorayım size..30 Yorumla
+1 yılBenim hemcinslerim neden bu kadar zayıf kişilikler 😤 neden ben hiç kendine saygısı olan güçlü kadınlara kadınlara rastlamıyorum 🤦♀️o kadar acizsiniz ki kocasız kalmaktan, sevgisiz kalmaktan öyle korkuyorsunuz öyle zavallısınız ki... Onurmuş gururmuş bunlar ne ki sizin fasa fiso.
62 Yorumla- +1 yıl
Mesel 1 kez evlendin şiddt uyguladınbosandı 2. Kez yıne evlendın oda şisser uyguladı nabarsın?
- +1 yıl
@Semasdewlk bana şiddet uygulayamaz kimse benim kendime saygım var sevgim var o yüzden koca da koca diye diretmiyorum. Hayatıma alacağım insanı önce gözlemlerim analiz ederim onu denerim her türlü. Kolay kolay hayatıma bir erkek giremez. Diyelim ki tüm bunlara rağmen yanıldım olabilir insanım yanılabilirim ama iş şiddet boyutuna gelmeden kavrarım bir şeyleri emin ol. Allah herkese evlenmeden önce işaretler gönderiyor ben görürüm o işaretleri ben sevgi dilencisi değilim öncelikle kendimi sevdiğim için bir erkekten sevgi görecem diye heyecanlanıp löp diye atlamam. Anladın mı? Bu gibi olaylara maruz kalanlar sevgi açı. İşin ucunda sevgi kırıntısı görsünler hiç bir şey umurlarında olmuyor böylelerinin. çünkü sevgiye hasretler bu yüzden ölçüp biçmiyorlar kafalarında.
+1 yılBence hayir kusura bakma. Bende senin akilda oldum hep affettim ama ne yalnislarini duzeltti ne bisey aksine zaman gectikce daha da arsizlasdi. Yaptigi hatadan dolayi aff dileyen o adam gitti hatalarini kabul etmeyen normal bisey gibi kabul ettirmeye calisan biri geldi
40 YorumlaAldatmanın affı olmaz. Bir defa yapan çok geçmeden bir daha yapar çünkü insanlar değişmez. Bir kere affettin ki hiç doğru bulmuyorum, insanın bir onuru gururu olmalı, bir daha yapacak ve sen yine affedeceksin. Bu böyle kısır döngü içerisinde devam edecek. O yüzden size yapılanı asla affetmeyin ve insanlara açığınızı vermeyin. Hele ki aldatılmayı asla affetmeyin.
20 YorumlaOnu tüm benliğinle affedemeden özrünü kabul ettiysen, bir an önce onu ve kendini gerçek manada affetmeye bak derim. Yoksa sen onun özrünü kabul etmiş olsan da gerçekten affetmediğin için kendine zarar verirsin. Aldatan kişi affedilir mi diye soracaksan eğer bu kişiden kişiye değişir. Eğer onu çok seviyorsan, onsuz sanki hiç mutlu olamayacakmış gibi hissediyorsan yani ona karşı çok büyük bir aşkın varsa ona bir şans daha vermek isteyeceksindir. Kendini suçlama. Ama bu şansı veriyorsan cidden yaşadığın olayı aşmalısın. Kendini incitmemek birinci önceliğin olmalı.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun inşallah hakkınızda hayırlısı olur. Ben olsam ihaneti asla affetmezdim ancak kişiye ve ihanetin durumuna göre değişir bence. İlişkiniz hakkında bir şeyler söyleyip kafanızı bulandırmak doğru olmaz bana göre o yüzden çok uzun tutmak istemiyorum. Eğer seviyorsanız ve içinizden evliliği bitirmek gelmiyorsa en doğrusunu yapmışsınızdır zaten. Bu durumda yapmanız gereken zaman geçirmek ve olanları sineye çekmek. Bundan sonra inşallah mutlulugunuz bozulmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle söyleyim ben de aldatildim ve affettikce daha büyük darbeler aldım daha çok yıkıldım yiprandim artık güven duygusu diye bir şey kalmiyor her yaptığı işten bir şeyler çıkarıyor kafayı yiyecek kıvama geliyorsun bana kalırsa sil at herseyi ayrica çocuk falan isteme şimdilik en azından aranız düzelip güven duygunu saglama alana kadar.
20 Yorumla
+1 yılUmarım verdiğin şansa değer ve sana bunları unutturmak için elinden geleni yapar.. 3 gün sonra değişmez yoksa bir ömür çıkmaz aklından her yüzüne bakınca her telefona geç cevap verince her gec kalislarinda şüpheler olacak unutulmuyor çünkü
30 Yorumla
+1 yılsen kendini onunla iyi hissediyorsansa ve inanıyorsansa neden olmazsın. Ama bi kere aldatan tekrar aldatır. Kendi ex sevgilimden biliyorum. Affettim de ne oldu. 2 ay sonra başkasıyla ilişkisi oldu. Bi kavgamız yüzünden. Yakın arkadaşımdan haberim oldu. Bir daha affetmedim
00 YorumlaMerhaba,
Hayat ve karar sizin ama bu durum affedilmemeli nihayetin de aldatmak büyük bir yanlış üstelik hata değil, kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez dilerim her şey gönlünce olur kendine sımsıkı sarıl en çok senin sana ihtiyacın olacak bu dünyada, gülümsemeyi unutmayın umudunu ümidini kaybetmeyin sağlıcakla kalın Allah'a emanet olun.00 Yorumla
+1 yılBunu sana zaman gösterecek. Eğer eşin aynı hatayı takrarlamazsa sende zaman içinde doğru bir karar verdiğini görmüş olacaksın. Yine de iyi ki de affettin. Belki affetsemeseydin bu kez bunun pişmanlığını yaşayacaksın ''keşke bir şans daha verseydim"diye pişman olacaksın. Risk almadan bilemezsin bunu. Doğru bir karar verip vermediğini zaman gösterecek. Diyelim yanlış bir karar verdin. En azından "denedim"diyebileceksin. Yinede denemeye değer
60 YorumlaMevbur kaldın şans vermeye bitirmek istemiyorsun evliliğini. Ama aynınşeyleri tekrarlamamihtimali yüksek bu yüzden sen bakış açını değiştirip onun gibi düşünmelisin gözün dışarda olmaya başlayabilir ve teşhircilik yapmaya başlayabilirsin. Tutucu olmayı bırakmalısın yoksa aynındurumlara düşersiniz
00 Yorumla
+1 yılsende esini aldat icten ice istiyorsun intikamini al
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılAffettim değil de.
Be ezik ruhluyum, benden bir halt olmaz, ben gurur taşımıyorum, ben defalarca kez aldatılmak istiyorum desene sen şuna.
Üzülüyorum size.20 Yorumla
+1 yılBirinci aldatılmaya doymadım. Gel birdaha aldat beni demişssin affederek. İhanetin affu olmaz. Herşey in olur onun olmaz bikere yapan defalarca yapacak zaten çünkü o yüzü aldı
30 Yorumla
+1 yılİnşallah bir daha öyle bir hata yapmaz dua et. Helal olsun yuvani yikmadin Allah'ım bu cuma günü hurmetine herkesin evine mutluluk ve huzur versin Allah yardımcınız olsun.
10 YorumlaTekrar yapmıycak diye bişey yok,
aldattığını ilk gördüğünde boşanma davasını açıp boşansaydın daha iyi olurdu.
Çocukların varsa velayetlerini al git kendine yeni bir hayat kur derdim bu benim fikrim herkesin düşüncesi aynı olmayabilir.
affetin ama kendinden ödün verme. 🤷♀️10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bir şans daha ilkinde yeterince doymadım gel bir daha ağzıma zıç demek gibi birşey alışmış artık biraz zaman geçtim yine sana anten takar merak etme kaç yıllık evlisin
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan kimse bunu sorgulayamaz istersen 500 kere affet..
40 Yorumla
+1 yılboşanırım ben olsam
aldatan bir insana daha ne kadar şans vereceksin?40 YorumlaDoğru yaptın herkes son bir şansı daha hakeder ama biraz da cezalandırmalısın eşini
15 Yorumla
Soran+1 yılMesela nasıl cezalandırma
Soran+1 yılPişman olan bir erkek tekrar yaparmı sence
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- Aile & Toplum konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır aynı hikayeler aynı davranislar değişmeyen sonuçlar aferin ölene kadar aldatilmayi kabul etmissin 😉
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman olacak insan en başında yapmazdı şunu bir öğrenin artık yaptım ama pişmanım desin sizde boynuzları takın takın gezin adam zevkine aldatmış yine zevkine aldatacak seni buyur ısıt ısıt ye pisliklerini
10 Yorumla
+1 yılInsan seviyosa her hatayı örter tabi ama aldatmayi affetmek bize yakismaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir insanlık hali insaniz hata yapabiliriz boşanmak yerine güzel çözümler bulmalı hem boşanmakta kolay değil çok para lazım avukatı tutmak için yaşayın gidin işte
20 Yorumla
+1 yılBunun tadını alan bir kere daha yapar. Yanlış karar.
32 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep bikere yapan bidaha mı yapıyor
- +1 yıl
Evet yapıyor. Fiziksel bir şey olmuş mu?
- Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış yaptın bunu zamanla anlıcaksın işte o zmn çok geç olucak
10 Yorumla Yani bence bir kere aldatan bir daha aldatir gibi geliyo bana
11 Yorumla- +1 yıl
sana öyle gelmesin, öyle zaten :D
+1 yılBunlar çok hassas konular ya sana kalmış ama burnunu sürttürseydin biraz iyiydi
10 YorumlaBabam metresinş bile garsonlarla aldatıyor. Yemeyin şu pişmanlık ayaklarını.
10 YorumlaHerkes 2 inci şansı hakketer önemli olan bundan sonraki davranışlarını bozmaması
10 YorumlaSen de inandın tabii 😂 ne kadar nsaf ve çabuk inanan bir kadınsın, eşin bir taşta iki kuş vurmuş
10 Yorumla
+1 yıleşin oldugu ıcın dogru bır karar vermısın ama ayıne aldatır
10 Yorumla
Soruna ünlü bir ilişki uzmanının paylaşımı ile cevap vermek istedim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye hep erkekler aldatır?
Lan gerizekali karılar az da siz aldatın bu kocalarınızı ya da belli edin got olsunlar!20 YorumlaAyni konuda bende muzdaribim bende ne yapcagimi bilmiyorum 2 tane cocugum var cok ozur diledi cok agladi cok pisman oldugunu dile getrdi tekrar yapar diye cok korkularim var ben nasil davranmaliyim onu bilmiyorum ki tabi bende affetim gozukuyorum :(
00 Yorumla
+1 yılHepiniz asıp kesmişsiniz bu kadar kötü olmayın. Herkes ikinci şansı hak eder. İnsan zaaflarına yenik düşecek ama bundan ders çıkarıp bir daha yapmamayı aklımdan geçirmemeyi bilecek varlıklardır. Tam tersi evet sıkıntılıdır. Nasıl ki kızgın sobaya dokununca elinizin yanacağını tecrübe edip ikinci defa çıplak elle dokunmuyorsanız bu hatayı yapmamayı öğrenmişsiniz. Kötü olmayın. Herkes bir defa affedilmeyi hak eder.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere daha yapıcak sonra bir kere daha sonra bir kere daha bu böyle devam edecek bir kere yapan bırakmaz Cardi B de affetti ama şimdi boşanıyorlar :/
00 Yorumla Bir karar vermişsin bunu tartismayacagim ama bunun ikincisi olursa affetmenin yeri olmaz bence. Böyle adamları boşayip donuna kadar almak haktır bence.
10 Yorumla
+1 yılYanlış yapmışsın , Bak gerekirse dünyanın en büyük aşığı ol yinede bitirmek zorundasın güzelim bir kere yapan hep yapar bunu kafana şok boşan o adamdan adam mı yok ya dünyada seni hiçe sayan başkasıyla konuşan birini affediyosun
10 Yorumla
+1 yılGene yapacak. 3 sene de geçse 5 sene de geçse gene yapacak..
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. Aşk yaşamışsa affetmek hata... Ama yaşadığı şey zevlten ibaretse bunda kötü bişey yok herkesin canı ister sonuçta
00 YorumlaSenin tercihin ama bir kere böyle bir şey yapmaya cesaret eden biri, ikinci defa yapmaya yüz bulur. Affetmemen gerekirdi..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKuskukuz doğru olanı yapmışsın , yuva olmak , yuva kurmak , yuvayı ayakta tutmak kolay değil. Umid ederim bir daha sorun yaşamazsınız.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBir hata yapan bir daha yapmaz diye bir şey yok ama inşallah yapmaz çoçuk varsa işiniz zor gibi Allah yardımcınız olsun inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana kalmış affetmişsin zaten kendi şerefsizliği...
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma bunlar hepsi bilinçaltından gelen hareketler muhtemelen zamanında erkek yapar vs diye aklına kazınmış.. onada aynı şekilde.. aslında yanlış.. bir aile terapistine gitmenizi öneririm çünkü bunlar zamanla sen şunu yaptın zamanındaya dönüşür ve içine şüphe girmiş birkere zor yani.. o adamla aynı yatağa giriyorsun güzel birşey değil
Doğru yapmışsın. Aldatmak diye bir şey yok. Bence aile olmak hayat arkadaşlığı olmaktır. Birbirine destek olmaktır. Hoşuna giden biriyle girinti-çıkıntı olayına girmek problem olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılSanaldan her b*ku yer gunde kac kisiye kendini bsalttirdigi belli degil gelmis burda namus timsali ahkam kesiyor
@sengideliailarolmus00 Yorumla
+1 yılBu kararı verebilmek çok zor mantığını mi dinleyeceksin yoksa kalbini mi
10 Yorumla
+1 yılAffetmek Allah'a mahsustur 🤨
Umarım bir daha aynı şeyi yqpmqz da emekleriniz boşa gitmez 🤔10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim esim bosardi... şoyle maasin yoksa karar dogru...
00 Yorumla
+1 yılİdare et adamı işte ne yapcan hülya avşar diyor arada kocalarınızı idare edin diyor
00 YorumlaBence affetme zamanında annem babami aldatmıştı sonra affetti daha kötüleşti.
00 YorumlaHayır. Boşanmalısın eşinden. Aldatmanın affı olmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her zaman şüphe olacak, şüphe huzursuzluğa yol açacak.
00 Yorumla
+1 yılAldatma potansiyeli varmış bir kez yapan yine yapar onurun gururun varsa boşan
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Devamını Gör(151)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem