AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Yeter lan artık erkekler neden böylesiniz erkekler neden şöýlesiniz sokucam artık aw başka cümle kurmayi bilmionuz mu siz senin sevgilin öyleyse biz napalım çocuk
aslında ilgiliyken iligili olacaklar değilken çekilecekler ki ilgi istediğimizde uzaklaşmayalım bilmiyorlar işte smkrkmdkdkkd
Çünkü aşığızz, sevdiğimiz kızı kaybetmekten korkuyoruz...
saçmalamıssın sen barbara palvin gibi yüz güzelliğine mi sahipsin veya iddialı goguslerıne mı sahıpsın veya ıddılaı ınce bel genıs kalcaya mı sahıpsın ala ala ya
Bakiyorum bakiyorum barbaradan milyon kat guzeller var neden ısrarla barbara anlamiyorum😂 he he kesin kiskaniyorumdur simdi ajsjsjs
@Motivasyonsuzgenç yav sus barbaradan iddialı kadın mı var Türkiyede kafan yerinde mi bana Türkiyede estetiksiz iddialı olan göstersene ala ala ya sen barbaranın yanından gecemeyecegın ıcın hazmedemiyorsun agla bence
Hahahaha ya kadinin yuzunde nur yok garip bir tip siradan vasat
Beni gormeden boş yapma
@Motivasyonsuzgenç yav arkadaşom olmayan bir şey için iddialı konuşma yanından geçemezsin diyince kabul et kanıtla vs dıyecek degılım ama buyukte konusurum BARBARANIN YUZDE 1 ININ YNAINDNA GECECEK FIZIGE SAHIP ISEN BEN EŞEKLER GİBİ ANIRIRIM ANIRMAYAN ŞEREFSİZİDR bak bu kadar iddialıyım ondan dolayı boş boş konuşma
@Motivasyonsuzgenç ondan boş boş konuşma arkadaş lafı yedın sus bıde benı gormeden konusma sen kım barbara kim?
Hahaha sen kim barbara kim asil anca ruyanda gorursun hayal etmeye devam et sjsjsjsj
@Motivasyonsuzgenç ya ben barbarayı hayal edıyorum demedım mılyonda bır guzellık olan barbara ıle kendını kıyaslaman cok hastalık bır davranıs ustelık benı gormeden yorum yapma hahah buyuk konustum esekler gıbı anırırım dedım buyuk konusunca boyle kıvırısın hadı bye
Kendimi kiyaslamadim salak misin sen kiyasladin sjsjsjsjs
@Motivasyonsuzgenç yav arkadaş bir sus zaten barbaranın b sı olmayacagın kesın her kadında oyle fızık orantısı belı ınce ve kalcası ıddıalı ve goguslerı ıdıdlaı kadın olmaz her kadında ıddıalı gogus olmaz anladın mı bos konusma
@Motivasyonsuzgenç bak zoruna gıttı hakaretler sımdı de kufure baslarsın acıdım halıne yazık
Sen insan dilinden anlamiyosan napayim anladigin dilden konusuyorum kes simdi sesini
@Motivasyonsuzgenç sen ötede dur agla ve barbaraya kurban ol bır daha da barbara yazan bırısının yorumana atlama benı gormeden de bos yapma deme goreyım derse sısko oldugunu sarkık oldugunu gorur mıdesı bulanmasın o kısının yazık hadı ötede agla
Istedigim yerde istedigim yorumu yaparim byeeee
@Motivasyonsuzgenç sısko senı kanıtlarım dıye nasılda kıvırdı hakarette ettı acıdım yazık hadı agla sen sısko
@Motivasyonsuzgenç ya var ya sısko olup hhep barbara dıyrosunuz dıye elestırıyorlar ya uzuluyorum yaboylelerıne
Hakaretle yorumlara baslayan sensin😂 neyini kanitlayacan ya? Buyur kanitla ne kanitlayacaksin vasifsiz yaratik
@Motivasyonsuzgenç msaj at lan azıcık gururu nvarsa beklıyorum
Senin gibi kopekkklerle isim olmaz beni bilen bilir, ben de kenimi biliyorum, sen anca boş yapmaya devam et djdssjsj
@Motivasyonsuzgenç hoşttt köpek barbaraya laf atan böyle kopek olur tasmanı acana soyle yenı tasma taksın hadı kocum hadı
Barbaradan guzel olmak gibi bir iddam hicbi zaman olmadi, ama senin beyninde algilama sorunu oldugu icin kavrayamadin. Yazik. Barbaradan cok daha guzelleri var bana gore dedim. Guzele guzel demekten cekinmem. Kendimi de kimseyle kiyaslayarak dusurmem. Doğal guzelligimle mutluyum ben. Bunu sana kanitlamama hiiiiccc gerekkk yokk. Sisko falan da degilim aptalll
.
@Motivasyonsuzgenç hadi arkadaşım hadi boş konuşma
@Motivasyonsuzgenç şişko seni sen kim barbara kim ya ne guldum ya
Isim olmazzzz bendennn de guzelii yok isim olmaz hiccc isim olmazzs wjejejejeje
@Motivasyonsuzgenç sen anca şarkılarrla kendını avut yazık uuuu agla sne sısko sarkık.
Bu hoşuna mı gidiyo acaba🤔
Ben boyle yapsam terkediyolar beni gerci daha sevgilim olmadi
Sksek dert skmesek dert
Kes lan
Fazla düşmesin yazık olur sana
Kaçan kovalanır erkekler le ilgisi yok bunu n
Öyle olmadığım kesin
Ben öyle değilim 😅
Erkekler değil bazi erkekler
Kılıbık erkek
Seviyoruz demek