Arkadaşlar şimdi benim sevgilim asker Iğdır da sözleşmeli er. iki yılı da geçti sevgili olalı sevgili olmadan önce de az peşimde koşmadı. onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum ama orda dağ başında psikolojisi bozuldu iyice.. bir kaç gündür de konuşamıyoruz aramız soğudu gibi sorunları ilişkimize yansıdı. ben ne yapmalıyım mesaj atmıştım görmüş yazmadı telefonu zaten çekmiyor.. ben ne yapayımda ilgisini üstüme çekeyim onu nasıl mutlu edebilirim ya da aşkımızı tazelerim.
Cevabın nedir?
Benim sevgilimde askerdi bir sene önce çok zor zamanlar yaşadık. Ben onu hiç göremiyordum zaten kıbrıstaydı. Telefonla çok fazla konuşamıyorduk çok pahalıya patlıyordu ona. Feysten konuşuyorduk uyanıp gece uyuyana kadar. Ayrılmanın eşiğinden döndük defalarca. Bende burada çok zor zamanlar geçirdim. Onun sevebileceği her şeyi konuşuyordum. Gelince neler yapacagımızdan bahsediyordum hayal kuruyoduk beraber. Cinselliktende baya konuşurduk. Askerde ve o konuda baya zorlanıyo eninde sonunda sevgilisinden bu yönde bir şey bekliyor. bir dene bence
036 Yorumla
Soran+1 yıltelsiz bölgesinde telefonu çekmiyor.. benden de soğur gibi oldu ben gidemiyorum o gelemiyor ne yapacağımı bilmiyorum
Soran+1 yıl1 aydır zaman tanıyorum üstüne gitmiyorum daha kötü olmaya başladı
Soran+1 yılo da işe yaramadı.. o sorununu söylemez karşısındaki bulacak
Soran+1 yılçok teşekkür edrim :)
Soran+1 yılcinsellikten nasıl kkonuşabildin ben yapabileceğimi düşünemiyorum.. daha sonra istemedi mi birşeyler
- +1 yıl
Geleceği zaman olucakları anlat ama gerçekten olucaksa anlat olmuycaksa gelince üstüne falan atlar mazallah :D yeni tanışmış bir barda falan tanışmış gibide konuşmaya başlayabilirsiniz yan yana gibi eve gitme falan filan bu biraz zor ama. Aşkım burası çok sıcak çıplak yatıyorum keşke yanımda olsan de o anlar naparız falan der. Ne yapmak istersin gibi saçma bişey deme. Dudaktan başlayıp boyna doğru öpmeye başlarım gibi bir şey de hep işe yarar :)
Soran+1 yılayyy ben anlat demmiştimmm...:))) yani gelince istemdimi demiştim de aldım cevabmı
Soran+1 yılizin tarihine otelde yer mi ayırtsamm:D
Soran+1 yılşimdi uzağız ya.. otelde yer ayırtsam otelden de onay için onu aratsam bana döner dmei mutlaka :D
Soran+1 yılya hadi öpmek neyse de otel olunca beklentisi artarsaaa
Soran+1 yılAman Allah korusun... ya burası küçük bir yer 2 tane otel var pansiyon gibi tehlikeli olmaz mı
Soran+1 yıl20ye giriorum tam geldiği ay
Soran+1 yılevett :) onun ailesi beni biliyorrr tanıştırdı hep
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın? otel sakıncalı kimlkle de giremem kimsizlik girmem lazım zaten
Soran+1 yılnerde yaa.. günü birlik kiralık evde yok buralarda
Soran+1 yılotelden korkuyorum ya kimliksiz girmem lazım
Soran+1 yılmerkez derken
Soran+1 yılmerkezdeyim ama küçük bir il burası:)
Soran+1 yılNe yapayim peki
Soran+1 yılçok hemde ya mesajdan konuşalım mı :)
Soran+1 yıltamam :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar erkeğin arasında illa br gün çekersin ilgisini...
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl olacak ama o
Cevap sahibi+1 yılçıplak foto yolla canim
Soran+1 yılkafayı yediydi iyice delirir
Cevap sahibi+1 yılo zaman daha fazla çıplak fotoğraf yollaaa...
Soran+1 yılyahu adamın sesini duyamıyom fotoğrafı yollarsam daha beter
Cevap sahibi+1 yılo zaman vazgeç o çocuktann..
Soran+1 yılolmaz çok seviyorumm
+1 yılBende askerdim yeni geldim. Çok fazla birşey değil ne uğraşıp kağıtlar mektuplar vs hazırlasın nede bir başka birşey yapsın istemiştim. Sebepsiz yere ansızın "Seni seviyorum" diye aramasını isterdim hep.
Sana tavsiyem ilgi göster, o orda ne kadar rahat olursa olsun zor şartlar altında. Askeriye sivil gibi değil lanet bir yer. Ya aslında sana tek ama tek tavsiyem sadece "Onu ANLA" başka birşeye gerek yok, dene göreceksin.05 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum zamanda verdim ama kötüye gitmeye başladı
- +1 yıl
Bu çok doğal, askeriye erkeksi gurur ve duyguların en iyi çiğnendiği yerdir. Belki sana ters bir cevap vermeden hemen bi' 5 dk. evvel bir üst devresiyle sorun yaşamıştır ya da bir komutanından azar işitmiştir, ya bir ton şey olabilir askeriye çünkü. Dediğim gibi "onu anlarsan" ona dünyanın en mutlu erkeği yapmış olursun, az sık dişini geldiğinde çök başına istediğin kadar çıkar acısını ama şimdi alttan al, o zor durumda.
Soran+1 yılgelme durumu yok sözlşmelii
- +1 yıl
O çok farklı bir konu, Allah yardımcınız olsun diyeyim.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederiz
+1 yılAskiniz bitmiyor ki tazeleyesin. sevgilinin psikoloji sinin bozulmasinin iliskinizi etkilemesi gayet dogal. Senin yapman gereken dikkati uzerine cekmek degilde zor zamanlarinda cocugun yaninda olmak. Sana en cok ihtiyac duydugu zamanlar su siralar...
13 Yorumla
Soran+1 yılama soğudu benden
- +1 yıl
Can sikintisi vardir seninle bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Sen sen ol asla suphe etme sevgilinin sevgisinden. Devamli destek ol yaninda oldugunu belirt eminim kendine gelecektir
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
+1 yılYani simdi yanlis anlicaksin bu sitede cinsellik cok onplanda ama eger gervekten bir askeri mutlu etmek istiyosan cinsellikten konusman lazim veya seksi bir resim at ;)
134 Yorumla
Soran+1 yılhiç konuşmadık ama.. hem ben önce ilgisini çekmem lazım tekrar ki ondan sonra belki
- +1 yıl
Bu sekilde ilgisini fazlasiyla cekersin bence dedigin gibi tv yok telefonda dogru duzgun cekmiyor askerlerin en cok ihtiyac duydugu ve en cok mutlu olacagi konudur tabi karar senin hem faceden falan seksi bir resim gondersende konu acilir konusursunuz daha once olmadigi icin kisitlama kendini
Soran+1 yılama ulaşamıyrum şu an ona
- +1 yıl
Su an mi dur bir sakin ol az degilmissin sende :)
Soran+1 yıl:D yaklaşk 2 haftadır şu an dediğim :P
- +1 yıl
Hee oyle soylesene :D
Soran+1 yıl:D tamam başka nasıl ilgisini çekerim üstüme
- +1 yıl
Oyle yani istersen ilk basta ondan resim iste o attiginda da sen ustunde gecelik veya dekolteli biseyle veya abartili olur ama goguslerine falan sevgilinin adini yazarsin bir resim gonderirsin konu acilir sevgilinle konusamazsan veya konustuktan sonra veya baska bir zaman istersen ben byrdayim
Soran+1 yılcinsellik dışında demiştim ben. ss
- +1 yıl
Valla asker gunluk konular disinda sadeve cinselligi dusunur ne bilim sevgilisiniz siz neerden hoslaniyosa onlari soyle duymak istediklerini soylersen mutlu olur cocuk yanina gitmeyi dusun igdira uzakta misin nerde oturyosun?
Soran+1 yılçook kuzak hemde bir uçtan bir uca oluyor
- +1 yıl
O zaman sansina kussun sevgilin yapacak baska bisey yok :) yalniz seni istedigi gibi gorse daha kotu olmaz bence iyice kafayi yemez yani belki sen resim attiktan sonra oyle der ama kesinlikle daha iyi olur sende utanma utaniyosan eger sen ihtiyacini karsilamazsan karsilicak birini bulur benden soylemesi
Soran+1 yılbunun izinleride var öyle brşey konuşursak ne olacak
- +1 yıl
Konusursan kendini tatmin eder gerek seni dusunerek veya sanan bakarak rahatlar ama dedigin gibi konusmazsan illa ki igdirda da genel ev vardir
Soran+1 yılAlllahhh korusunnn
- +1 yıl
oyle ama yapicak bisey yok ikisinden birini secmen lazim simdi olmazsa ilerde illa ki ama bu konusmalari simdi yapmanda fayda var oralara gitmeden hem 2015 e kadar da gelemicekmis
Soran+1 yılya telefondada konuşamıyoruz telefonu çekmyo
- +1 yıl
Ne zaman konusursaniz artik bilemiyorum ama en yakin zamanda acilman lazim olmadi carsiya ciktiginda bir internet kafeye gider oyle konusursunuz utangac olma bunlar artik normal seyler
Soran+1 yılçarşıları da yok o yasaktan dolayı
Soran+1 yılizin tarihine otelde yer mi ayırtsam
- +1 yıl
Daha once yaptin mi?
Soran+1 yılhayırrr
- +1 yıl
Eger kendini hazir hissetmiyosan otelde kalmayin derim cunku kendi isteginle yapmadiginda ne bilim rahatsiz olacaksin hatta belki durduracaksin izin vermiceksin sonra oturdugunuz yere uzak bir parkaveya oranin ıssız sessiz kimsenin olmadihi bir yere gidin orda biraz hasret giderirsiniz :)
Soran+1 yılhımm diyosun deneyecem
- +1 yıl
Yanlis anlamazsan bende bir soru sorabilir miyim?
- +1 yıl
Ozelden?
Soran+1 yıltabi sor
Soran+1 yılburdan sor:)
- +1 yıl
Ozelden yaz
- +1 yıl
İki dk ozelden yazsanaa sadece bisey sorcam 1dk ni almaz
Soran+1 yılneden kii?
- +1 yıl
Kisisel bisey cunku :D
Soran+1 yılyazdım cevabını bekliyorumm
- +1 yıl
Bende :)
+1 yılSorunlarını anlamadığını ve onu dinlemek istediğini hep yanında oldugunu bu zor günleri atlatacagini ve yine beraber olacağınızı ona söyle
Kalbinden geçenleri söyle13 Yorumla
Soran+1 yıldenedim sorunu yokmuş sadece kafayı yiyormuş
- +1 yıl
Iste kafayı neden yiyor önemli olan o
Senimi kayıp etmek istemiyor?
Ailesimi sorun?
Sorunu nedir önemli olan o?
Soran+1 yılaile sorunu yok benle de sorun yok
+1 yılona mektup yolla :) , tamam telefon olabilir ama ona mektup yolla mektupda etkileyici şeyler yaz
muhakkak hoşuna gider , kolyeni gönder senden onda bşeyler olsun , böyle şeyler insanları etkiler :)05 Yorumla
Soran+1 yılkarakolunu bilmiyorum :( hem kızr ya
- +1 yıl
sana bişey söyleyimmi o oğlandan ayrıl bence :D Askerlikte psikolojisi bozulan adamdan bir halt olamz
Soran+1 yılolmaz öyle şeyy
- +1 yıl
adam olmaz ondan ;)
Soran+1 yılolmuş olmuş bence :P
Asker bitimini bekle , askerden çıktığında güzel bir sürpriz yaparsın
05 Yorumla
Soran+1 yılsözleşmeli er askerliği bitmiyor yani
Soran+1 yılailem bilmiyor ki nasıl gidecem o da izin yasağı yedi 5 ay
Soran+1 yıltelefon çekmiyor olduğu yerde işte
+1 yıldudağına ruj sur bir kağıdı öp o kağıda mektup yaz ve parfümünden sık. mektuba da sakın +18 şeyler yazma okontrol ediliyıo :)
01 Yorumla
Soran+1 yılonu doğum gününn birinde yapmıştım :)
+1 yılbende yeni geldim sana tavsiyem askerdeyken onu hiç boş bırakma sürekli ara mesaj at inan ordayken kafası çok daha farklı
02 Yorumla
Soran+1 yıltelefon çekmiyor uzaklaştı benden :(
- +1 yıl
bence ilk konuştuğunda oranın telefonunu al boş bırakma nöbetlerde falan elinden geldiğince yardımcı ol gerisi bir şekilde gelir
sen git ve komutanıyla görüş ben karısıyım .. de görmek istiyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılailem bilmiyorum nasıl gideyim
Soran+1 yıltelsiz bölgesinde hem annem taa türkiyenin ucu deyip yollamaz ki
Soran+1 yılabicim annem kalp hastası markete gitsem kadın kafayı yiyor.. ayrıca sevgilimle aramda sorun çıkar öyle bir şey yaparsam
Soran+1 yılofff off :( deneyecem teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Sözleşmeli er nasıl oluyor? O psikolojide seninle ilgilenmemesi normal. Sıkıntı yapma.
13 Yorumla
Soran+1 yılparalı asker gibi :) ama böyle devam edrse ayrılırız
Soran+1 yılkafayı yedi kafayı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde hangi bolgesinde askerlik yapiyo soyle gidip bulim sen nasil uzersin bu arkidesimizi diyee bende araliktayim bir kurumda calisyo ve eminim sewgilini rahtlikla bulurum çünkü tüm kurumlar elimden geçiyor :)
00 YorumlaBoş bir mektup yolla o seni arar :) ordan bağlarsın :)
02 Yorumla
Soran+1 yılotelde yer ayırtmayı düşünüyorum ya da ses kaydı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılOna eğlenceli fotoğraflarını gönder. Erotik değil eğlenceli mesela gülerken filan oda mutlu olur.
07 Yorumla
Soran+1 yılçoookk fotoğraf var onda öyle
- +1 yıl
Ses kaydı gönder?
Soran+1 yıltelsiz bölgesinde nasıl yapabilirim ki
- +1 yıl
Hm senin is zor be :-) elden bişey gelmez gibi
Soran+1 yılevet işim zor sevgilimde inadın inadı
- +1 yıl
Allah sabır versin ne diyeyim :-)
Soran+1 yılAmin Allah razı olsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel yonden tatmin et. Geldiginde ona neler yapacagini anlat ve seni gorecegi gunu iple ceksin.
09 Yorumla
Soran+1 yıl:D konuşamıyorum işte ya herkes cinselliğe vurduuu
Cevap sahibi+1 yılAma asker o yaa anlasana iste hic kiz gormuyo, cinselligin c'sinden bile uzak yani dondugunde sana cok kotu patlar araniz hala iyi olursa haberin olsun :D
Soran+1 yılya izin alıp bir gelebilse acayip düzelir de gelemiyorrr.. hem aramız soğuk cinsellik konuşamam
Cevap sahibi+1 yılSimdilik idare etsen de askerden gelince duzeltmesine izin versen? Genelde askere giden cogu kisinin iliskisk zarar goruyor. Bitene kadar devam edebilirseniz geldiginde ona telafi etme firsati verirsin. Edebilise sen de bu sefer cinsel yonden bir seyler yapabilirsin.
Soran+1 yılsözleşmeli er bitme durumu yok
Cevap sahibi+1 yılSozlesmeli er ne demek yani kim askerligini er olarak devamli hale getirir ki? Madem sozlesmeli, feshedip gelsin sana yani bu adamla mutlu olma sansin sifir aksi takdirde.
Soran+1 yıl3 yıl paralı askerlik sonra uzmanlık
Cevap sahibi+1 yıler dedin de ondan dedim yani üniversite mezunları asteğmen olarak başlayıp 9 ay sonra teğmen oluyolar da garibime gitti insan böyle bir işe niye kalkışır. askerden koca olmaz bunu aklına sok yani örneklerine canlı şahitlik ettiğimden biliyorum ama karar senin tabi iyi günler.
Soran+1 yılkalkıştı valla.. zor ama gurur verici bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılKamera açıyosan meme dekoltesi kıyafet giy telefonda konuşuyosan ayy ohh ııııh felan de bütün piskiyatriler bunu öneriyor benim gibi.
08 Yorumla
Soran+1 yılikiside olmyor.. telsiz bölgesinde olduğu için telefon çekmiyor ve 5 ay izin yasağı var
Cevap sahibi+1 yılZor o zaman 5 ay bekliceksin ya da ayrılcan beklemek zor geliyosa, takma kafana gülüşünden öptüğüm
Soran+1 yılhayatta ayrılmam
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman ne yaparsan yap canını yerim senin
Soran+1 yılne oluyo be
Cevap sahibi+1 yılBişey olmuyo gadasını aldığım
Soran+1 yılSapık mısın?
Cevap sahibi+1 yılYok bitekim ne sapığı
Gizli Üye(36-45)+1 yılarayıp biraz erotik konuşabilirsin. askerde çok güzel oluyor. ya da seksi fotoğraflarını gönder. seni daha çok özleyecek ve isteyecektir.
05 Yorumla
Soran+1 yıltelsiz bölgesinde telefonla konuşamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılhmm o zmn sıkıntı. ama erkekler özellikle askerdeyken bu tarz şeylerden hoşlanır. zaten psikolojileri bozuluyor en azından böyle şeyleri düşünerek kafalarını dağıtabiliyorlar. fırsat bulursan yaparsın.
Soran+1 yılpsikolojisi iyice bozuldu kendide farkında.. hem böyle bana soğukken olmaz öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılkendine nasıl çekmeyi düşünüyorsun peki. sen bilirsin. benim ki sadece öneri.
Soran+1 yılbilsem sormazdım burda...
aldatma da naparsan yap
121 Yorumla
Soran+1 yılaldatsam normal askerken gne yapardım.. aşağılık biri değilim ve onu çok seviyorum
Soran+1 yılçok şükür aklımın ucundan bile geçmedi öyle şeler
Soran+1 yılayrılmazsa o benden Allahın izniyle eder
- +1 yıl
ayrılırsa eğer sen de serbest olacağın için düşüncelerin değişse de farketmez. askerlik psikolojisi başkadır. hele ki şartlar zorsa çok daha başkadır. şu an bir düşünsene uzakta sevgilisi var falan. asla tam bir güven duygusu hakim değil üzerinde. senle illgili kafasında kırk türlü şey. bence ilgisini güven vererek çekmelisin. en faydalısı o olacaktır.
Soran+1 yılnasıl güven verebilirm
Soran+1 yılküçük bir şehirde yaşıyorm öğrenciyim.. serttir kıskançtır çabuk sinirlenir ama yapma dedikelrini yapmıyorm
Soran+1 yıl:( aklına bir şey gelince yardımcı olursn demi
Soran+1 yılolmadı mesaj atarım ben
Soran+1 yılteşekkür ederimm
Soran+1 yılolsun :)
Soran+1 yılinşallah yaa
Soran+1 yıltamam
Direk cinselliğe gir renk katar emin ol şaşırır ve asla vazgeçemez :)
05 Yorumla
Soran+1 yıl:D abi konuşamıyoz ulaşamıyom ben onun ilgisini çekmek istiyorum cinsellikle değil başka yolla
Soran+1 yılnasıl alacak o sorun ya bir defa denedim ömrümü yedi bir daha yapma diye
Soran+1 yılhemde nasıl zorrr
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılcevap yazmazsan yazma ben zaten başka bir sevgili buldum de :))
03 Yorumla
Soran+1 yılelinde de silah varsa önüne glene sıkar..
- +1 yıl
sıksın hapse atarlar gazabından kurtulursun işte :))
Soran+1 yılhee tabii
+1 yılAyrıl. İlişki böyle ilerlemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılçok seviyorum
Çok fazla bişey yapmana gerek yok sanırım. :))
03 Yorumla
Soran+1 yılneden _?
Soran+1 yılevet öyle oluyor geldiğinde çocuk kadar neşeli oluyo
+1 yılBence sen cevabı biliyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılbildiğim neymiş
- +1 yıl
Asker adamın ilgisini nasıl çekiceğini
Soran+1 yılnasıl çekrim sen söylesene
- +1 yıl
Tuğba Ekinci - O şimdi asker canı neler ister
+1 yılMemelerini çek yolla ahbap o_0
02 Yorumla
Soran+1 yılhıhı başkaaa
- +1 yıl
Diğerleri namahrame girer :D sen ayarla işte ortaya karışık.
Beraber duş almayı arzuladığını söyle.
012 Yorumla
Soran+1 yılooldu izne geldiğindede istesin
Soran+1 yılçok mu komik :P
Soran+1 yılııhh olmaz
Soran+1 yıl:D:D
Soran+1 yılfazla ilgi o ya :D
Soran+1 yıl5 ay izin cezası var gelemez yakınlarda
Yanina git bence. Moral olur ona
04 Yorumla
Soran+1 yılçok uzak ve ailem bilmiyor
Soran+1 yılgöndermezlerrrr
+1 yılmesela onu sevdiğini videoya alıp gönderebilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılahh ahh telefonu çeksee
- +1 yıl
2. el kamera alabilirsin öyle daha net görünür
Soran+1 yıltelsiz bölgesinde.. nasıl ulaşacak ona..
- +1 yıl
ohoo senin işinde çok zor o zaman :D
Soran+1 yıleveett :((
beklemek geldiğinde ilgi göstermek..
05 Yorumla
Soran+1 yılsözleşmeli er dönüş söz konusu değil yani.. ve 5 ay izin yasağı yedi bende gidemiyorm
Soran+1 yıl2015 e kadar gelemeyecek
Soran+1 yılulaşamazsam da kafayı yiyem
O şimdi asker canı neler ister yavrimm
02 Yorumla
Soran+1 yılistesede imkan yok telsiz bölgesinde
+1 yılmerak etme senle görüşünce otomatik sana atlar:)
11 Yorumla
Soran+1 yılizin yasağı varr
Gizli Üye(30-35)+1 yılçıplak fotoğraflarını göndermeyi dene :D
17 Yorumla
Soran+1 yılsonrası kötü olabilir:D
Cevap sahibi+1 yılsende boş değilsin bence :D
Soran+1 yıl:D boş olmakla alakalı değil ya
Cevap sahibi+1 yılsevgilinin yerinde olsaydım sana askerden gelince yapacaklarımı bilirdim :D
Soran+1 yılaskerden gelmiyor :D sorun yok
Cevap sahibi+1 yılben fotoları gördükten sonra bir yollar arardım :D
Soran+1 yılizin cezası yedi abi ya nasıl gelsin
+1 yılMerhaba halen berabermisiniz?
00 YorumlaBelaltı konus :D
08 Yorumla
Soran+1 yılcık olmaz istesemde olmaz
Soran+1 yıltelsiz bölgeisnde tel çekmyor... odunlukta var öküzlk de ama benim öküzüm ya o da yetiyo bana
Soran+1 yıl:D aynneeen
Soran+1 yıltelefonu çekmiyor...
Ciplak foto yolla
02 Yorumla
Soran+1 yılhee :D başka
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!