Sevgilinizin size ''Bebeğim'' - ''Yavrum'' demesi sizi sinir eder mi?
Cevapları alalım. :)) Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :))
Cevapları alalım. :)) Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :))
Klişe olan tüm "Bebeğim, Beybitom, Bebişim, Aşkım, Balım, Yavrum, Bir tanem vb.." laflara uyuzum! Bir de canım ikiye ayrılır biri küçük c ile sıradan olanlar biri de Büyük C ile özel olanlar... Bana yaratıcı şeyler söylensin mümkünse...Bana özel olsun...Genellenmemiş olsun... Çakma bir kelime olmasın...(Pötürcüğüm filan mesela)
Bebeğim, biraz romantik, biraz da cool bir ifade.
Yavrum ise argo.
Sevgili hissettigi bir isimle hitap edebilir. Bunun bir zararı olmaz. icinden geldigi gibi ifadesini kullansın.
"Yavrum" sevgiliye kullanılacak bir hitp değil bence. Ama "bebeğim" zararsız ve hoş bence.
Lanet klavye! "hitp"="hitap" :))
Cevap
14Cevap
bebegim tamam iyide yavrum biraz sapikca sanki yaa, yada hani eski turk sinemalarinda bilinc altimiza yerlesmis "yavvrrumm benimm " demesin yavrum falan haha
Hatunum demesın de ben en çok ona gıcık olurum
Yavrum çok abazancaymış sevgılıye söylenmesi söylemesın bunu da.
Evet hoşlanmam... Coşkun ve Nuri abilerimiz gelir aklıma :))
''Bebeğim'' kelimesi sinir etmez ama şu yavrum kelimesi sinirimi bozabilir...
bebegim yavrum bana derse gulerim sadece :D kazik kadar adama yavrum diyor ahhaah ... ben de ona sadece ismi ile seslenirim , ya da kucugum derim cok nadiren
-tuzu uzatırmısın balım?
-çok kabasın
-tuzu uzatırmısın yawrum
-işte böyle kıllı erkeğim benim...
gıcık yaaaaaa :D
yavrum demesi hoşuma gitmez ama bebeğim demesi hoşuma gider tabiki :)
bebeğim dyebilrim yada sevgilimin bana demesi hoşuma gider ama yavrum falan çok sinir bozucu olur
Benim arkadaşım vardı sevgilisine küçük ayıcağım derdi çok hoşuna giderdi... Kişiden kişeye değişir bu şahsen benim hoşuma gider yani...
Sinirlendirmez ama pek hoşuma gideceğini de sanmam. Zaten benim sevgilim öyle saçma sapan hitaplarda bulunmaz.
Sorun yok.
yavrum çok iğrenç bence bebeğim de saçma ama yavrum kadar değil sanki:)
Ben bana bebeğim denmesinden çok hoşlanırım ama yavrum bana çok ters bir kelime yani sonuçta garip bir şey oluyor.
"yavrum" mu? tiksinç. "bebeğim"i de özel anlarda derse hoşuma gider ama sadece özel anlarda.
yavrum belki ama bebegim denir yani bende diyorum bide gülüm die hitap edenler yokmu yıkılıyorum o lafı soyleyen birini görünce
Bana denmez, denirse eder...
bebeğimi sevmem ama yavrucum lokumcum falan şirin
Benimki bebeğim kelimesini klişe buluyor sultanım biricigim diyor sadece :( keske bebeğim dese.
Yavrum evet ama bende hep bebek derim herkese :)
valla bana öyle dese biraz sinir edebilir
yavrum gıcıktır ama bebeğim çok güzel
... Argo kadar kaba geliyor !
yavruuuummm derim içi kıpır kıpır olur :D
bebeğim iyi de yavrum ne bilim :S hatun iyidir
Ben diyorum bişey demiyo :)
hayır ama HATUNUM desin :)
ben genelde güzellik derim hoşuna gider.
Eder panpişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar