evleneli bir ay oldu , arkadaşlarım buluşmak felan istiyor. Bu sabah işe giderken kocama dedim bana her gün istediğin gibi gezebilirsin parada al benden isteidğini kadar ama ben eve geldiğimde evde ol birlikte vakit geçirelim bana yeter dedi bana bu şekilde dedi ama ben akşam da dışarı çıkmak istiyorum ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsende buldun bunuyorsun.. Adam sana zaten izin vermiş ve akşam evde ol demiş seninle zaman geçirmek istediği için.. madem sabah kşam gezeceksin , dışarda vakit öldüreceksin hele ki iyice virüs tavan yapmışken işin cılkını çıkarma bence.. Hiç bir erkek karısının akşam vakti dışarı çıkmasına izin vermz.. Evli her erkek eve geldiğinde karısının akşam evde olmasını ister.. Ha illa gezmek tozmak istiyorsan vakitli vakitsiz o zmaan evlenmeyecekstin.. Çocuk oyuncağı değil evlilik.. Gerçi sizlerin sayensine evlilik gibi bir müessesiye de çocuk oyuncağı haline getirdiniz ya neyse...
09 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseden izin almıyorum eğer dışarı akşam çıkmak istersen akşam çıkacağım sabah çıkmak istersem sabah çıkacağım aynı şekilde bunu kocam için de geçerli o da istediği zaman bana haber verin çıkarılır
- +1 yıl
ovvv.. güzel devbam edin... evliliğin ve de eş olmanın nasıl bir sorumluluk olduğunu öğrenince tekrar bir yaz...
Soran+1 yılSorumluluk dediğin evde akşama kadar mal gibi oturmak mıdır anlamadım
- +1 yıl
önce evliliğin ve de eş (karı ve de koca ollarak) ne olduğunu öğren sonra yaz dedim...
Soran+1 yılKarı koca nedir biliyor musun birbirini seven insanlar birbiriyle anlaşan insandır karısını eve tıkanık hkoca denmez kocasını kısıtlayan kaarı denmez
- +1 yıl
18-24 yaş arasında ki birinin bana eş olmanın tanımını yapmasına gerek yok. daha evleneli 1 ay olmuş. canım cicim ayındasın. bu ismi not al. bira evliliğin ilerlesin sonra tekrar yaz.
Soran+1 yılSanırım sen evliliğinde çok kazık yedin ya da çok fazla takılma dın için çok iyi biliyorsun
- +1 yıl
yo ben evlilik gibi bir şey yapmam. ama etrafımda senin yaptığın şeylerden ötürü çok kavga eden , ayrılma aşamsına gelen ve boşanan gördüm. ve senin sonunda bu şekilde olacak gibi. yakında buraya yazarsın. eşim akşam çıkmama izin vermedi bende gizli çıktım sonra bana kızdı ne yapayım ayrılmayı düşünüyorum diye. senin gibi bebeler evliliği küçücük dümyasıonda oyuncak olarak gördükleri için hareketlerini normal karşlıyorum.
- +1 yıl
Kocana bir , r selam sarkıt ve yazdıklarımı ona göster bakalım sana ne diyecek bebe.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. ilgili sana karşı sende ilgili ol kocanla vakit geçir. ne güzel izin vermiş işte çık gündüz gez toz her şeyi yap sıkıntı yok ama akşam evde ol kocana karılık yap
00 Yorumla
Eşin haklı. Kafasını işten kaldırdığında seni yanında görmek, seninle birlikte vakit geçirmek istiyor. Özel bir gün olur o zaman arkadaşlarınla birlikte akşam dışarıya çıkarsın. Onun dışında gün içinde görüşürseniz, eşine ayıracak daha çok vaktin olur...
00 Yorumla
Bence bu soruyu buraya sadece erkeklerin vereceği cevaplara saydırmak için yazmışsın başka bir amacı yok. Sen zaten karar verip çıkacağını söylüyorsun o zaman niye bize soruyorsun?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Kadın milletine fazla yüz vermiyeceksen herşey dozunda akşam gezmesine gelince koşan seni sevdigi için biraz pasif kalıyo mecburiyetler harici evli kadın evinde olur evliliğin başladığı yerde özgürlük biter tabi seni bu yola sokması için otoriter biri olmalı oda bu devirde zor artık kadınlar erkek erkekler kadın olmuş
10 Yorumla
+1 yılOo al öyle kocayı başına koy. Güzel kardeşim bak ne kadar güzel belirtmiş. Evlilik iki taraflı unutma. Bazen akşam için de izin istersin ama evliliğin de getirdiği sorumlulukları göz ardı etmemek gerek...
11 Yorumla
Soran+1 yılBugün akşam çıkacağım ama
Akşam fışarı çıkmakmistiyorum derken kpcan olmadan kız kıza eğlence mi? Yani kocanla konuşman lazım ama nadir durumlarda ben izin verirdim de sürekli olması dopru değil. Sen öyle yaparsannkocan da aynısını yapar kopuk yaşarsınız
00 Yorumla
+1 yılEvlilik anlayışla yürüyor. Böyle küçük çizikler zamanla çatlağa sonrada büyüyerek ayrılığa dönüşüyor. Dikkat edin. Feminist takılıyordanız bize değil eşinize feminen takılın. Madem gezmeyi seviyorsunuz evlenmeden önce anlaşsaydınız ya. Anlaşmadığınız için siz haksızsızınız.
01 Yorumla- +1 yıl
Haksızsınız...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılFazla genişmiş eşin 🙄🙄 hayatının çoğu zamanını benimle geçirmeli eşim, ve herşeyim o olmalı, eşim, dostum, arkadaşım, kısacası herşeyim
00 Yorumla
+1 yılvalla ben eşime karışmam ama o benim nerelere kiminle gideceime karıştığı için hiçbir yere göndermiyorum. ben ne kadar özgürsem o iki katı özgür olur.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşların kim erkek kadın kocan evde ol diyosa evde ol sende akşam dışarı çıkacam diyosun
014 Yorumla
Soran+1 yılPardon ben istediğim zaman çıkarım istediğim zaman gelirim oldu köle miyim lan ben
- +1 yıl
Akşam çıkacaksan eşinle çık tek çıkmaz evli bir kadın ben sana kölesin falan diye bişey konusmadım sert ve de tatlısın
Soran+1 yılNe diyorsun ya ne demek tek çıkma nerede yaşıyoruz biz 1. Yüzyılda mı 20'nin İstanbul'un da yız biz unuttunuz galiba burada insanlar istediği saatte çıkabiliyorlar istedikleri gibi mekanlara gidebiliyorlar 7/24 mekanları açık tek başıma çıkmayacak mış
- +1 yıl
Tek başına mı çıkmak istiyosun akşam akşam mekanlara mı gitmek istiyosun senin amacın ne güzel bayan
Soran+1 yılben gezmeyi seven bir insanım tek başıma tabii ki de çıkabilirim benim kocam da tek başına çıkabilir amacımız kötü mü oluyor gezmeye gidince? Bu nasıl bir zihniyet ben kız arkadaşımı alıp da kafeye gidemeyecek miyim kocam erkek kanka sonı alıp da cafe'ye gidemeyecek mi hangi devirde yaşıyoruz tabii seni de anlıyorum gün içinde sürekli evdesin işin yok para kazanamıyor Sun ama herkes senin gibi boş değil
- +1 yıl
Ben çalışıyorum işimde gücümdeyim cafeye gidersin ama eşinle gidersin daha romantik olur zihniyetle alakası yok hanfendi
- +1 yıl
yani böyle niyetiniz olduğuna göre demek ki sizin anneniz gece dışarı çıksa arkadaşları ile masum de oturmak yerine başka erkeklerin altına yatacak kendinizden biliyorsunuz demek ki
- +1 yıl
Nerden ne çıkarmışınız ya ben size böylemi demek istedim de bunu demeyi layık gördünüz
- +1 yıl
Ben sizin anneniz ile ilgili birşey söyledimmi de öyle düşündünüx
- +1 yıl
Siz demekki kocanızın altına değilde başka erkeğin altına yatmışınız ki bana o lafı kullandınız İstanbul'da gece mekanlarında gezen insandan hayır beklemem ben eşiniz bilir onu
- +1 yıl
Benim kocam yok? Bekarım
- +1 yıl
Yalanını yeyimmi kocam bana izin verdi diyen senmisin yoksa başkasımı yoksa benmi dalga falan mı geçiyosun
- +1 yıl
Beni yeme
- +1 yıl
Yeni evliyim demişin ya nedediğini bilmiyomusun
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. sende abartiyorsun dua et esin anlayışlı izin vermiş vermeyenlerde vardır gece kocanla çık
010 Yorumla
Soran+1 yılKankalarım eşimle takılmak istemez ki onlar kadın ya
Soran+1 yılhayır ben her an özgürüm eşimde her an Özgür benim eşim de istediği şekilde çıkabilir evlenmemiz köle r olduğumuz anlamına gelmez
Soran+1 yılzaten birbirimize haber verdiğimin sürece çıkabiliriz dedim saygı budur eşim bana derdi seninle vakit geçirmek istiyoruz ben çıkmam ama her zaman da olmaz bu bazen de çıkarım
Soran+1 yılben kölemiyim ki bana süre verirsin dayı ben kendim bilinçli bir insanım 24 yaşında üniversite mezunu bir insanın kendi süremi kendim karar verebilirim kendime süreyi bir tek ben koyabilirim bunu anlamıyorsun işte erkekler benden daha mı Zeki kocam benden daha mı Zeki ki onun beynine göre hareket edeceğim hayır benim beynim var kendim Kural koyabilirim kendime bir erkeğe ihtiyacım yok
Soran+1 yılBen de ona süre veremem benim de ona süre vermeye
- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılAdam akşam baş başa takılmak istiyor. Valla siz delisiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer akşam çıkmam ki bu akşam çıkacağım
+1 yılBöyle enayi bulmuşum tüm şehre ver kutsal bakireyi oyna yer
10 Yorumlaizin ne ya. aman neyse ben yorum yapmicam bu soruya. geçiniz.
10 Yorumla
+1 yılAkşam beraber çıkın kocanın da seninle vakit geçirmeyi istemesi çok normal
10 Yorumla
+1 yılKocanda biraz genişlik var, sende de ciddi zeka problemleri var. Bu ilişki çok sürmez.
15 Yorumla- +1 yıl
Dışarıda gezen geniş mı oluyor desene milyonlarca insan geniş a
- +1 yıl
Dışarda gezen kocası değil kendisi. Karısının gece vakti bar da saz da takılmasına bir şey diyemeyen pasif kocasına benim lafım. Bu kız zihinsel engelli zaten onu yorumlamaya gerek yok.
- +1 yıl
O zaman anladığım kadarı ile senin annen dışarı çıksa orpepuu Luk yapar de mekki
- +1 yıl
Annem geceleri keyfine bakmadığı için or*spu çocuğu değilim ya zaten.
- +1 yıl
Senin anneni odaya bile kitleseler sen orpepuu çoçusun cünkü senin annen duvara bile domalır 🤗
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Bak ya bulmuşta bunuyor. kocan alıcak seni kucağına basıcak tokadı poposuna aklı başına gelsin
00 YorumlaOh ne güzel sıfır sorumluluk.. Merak ediyorum bu evlilik nasıl sonuclanir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı, akşam olunca evde ol kapıyı sen aç da adam evlendiğini anlasın...
00 Yorumla vayyyy anasını avradını :D
sende kaşınıyorsun bulmuşsun kıllısını arıyorsun derler
dur yani :p00 Yorumla
+1 yılDaha ne desin adam akşam da evinde kocanla baş başa ol daha ne istiyorsun seni kısıtlamiyor ne guzel
00 Yorumla
+1 yılAkşam da izin verse yaranamaz sana 😒 akşam da kocanla çık yani
00 Yorumla
+1 yılkocana akşam da dışarıya çıkacağını söylemelisin o zaman. sonuçta sen bir bireysin
00 Yorumla
+1 yılGunduz arkadaşlar la gez aksam kocayla gez bu adam seks isteyince yorgun um basim ağrıyor dersin
00 YorumlaBu akşam çıkmam gerek arkadaşım çalışıyor filan durumu anlat ara sıra da birlikte dışarı çıkın ama çok sık gece çıkma vaktini eşine harca ve gece çıkarsan döndüğünde onun gönlünü al ihmalsiz bırakma
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bir dışarı çıkıyorum diye kul köle köpek mi olacağım onu anlamıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHımmm eşinle arkadaşlarını tanıştırn güvenirse onlara ayda 1 izin verir
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim güvenmem yeterli bir erkeğim güvenmesine gerek
Cevap sahibi+1 yılYa eşine niye givenmiyprsun
Soran+1 yılSenin kafan mı güzel yani gerçekten cahil misin yazdın cümleyi
Cevap sahibi+1 yılOnunla konuşup anlaşabilirsin arkadaşlarınla tanıştıemakta ne var
Cevap sahibi+1 yılDediğimin farkındayım
+1 yılbence çok şey istiyorsun..
adam anlayış göstermiş, daha da abartma..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Çık gez toz istediğini yap.. sonun iyi olur inşallah
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım gezenlerin sonu kötü mü oluyor Allah burada dışarı çıkıyorsun herkes geziyor gezmek kötü bir şey midir
Soran+1 yılhayat nedir dayı senin gibi akşama kadar evde oturmak mıdır mal gibi hayatı yaşamak mıdır değil mi hayat budur oturmaktır evde boş boş
Soran+1 yılAkşama kadar evde olmaktan kafa gitmiş
Onunda iş çıkışı arkadaşlarıyla görüştüğü vakitte sende dışarı arkadaşlarınla goruscegini söylersin tek evde sıkılır
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden onun ayarladığı saatte ben arkadaşlarımla buluştum da o arkadaşlarını çağırsın o zaman
Soran+1 yılKocambana hep nadir biliyor musun senin en sevdiğim huyun dik başlı ve asi olman diğer kadınlar gibi basit ve her şeyi kabul eden bir kadın olsaydı beni bu kadar çekmezsib kendine der hepbir kadın ne kadar zorsa ve kendini bildiğini ispat ediyorsa bu kadar değerli olur bak hep böyle köle gibi kocamın her dediğini yaptın beni aldattı kocamın her dediğini yaptın beni boşadı diyen kadınların sonu hüsran
- +1 yıl
Yanlış anladın dik başlı ayrı zor olmak ayrı:) düşünce gerekior braz smdi bakıldığında işten gelior seni evde görmek istyor genel anlamda.. bnde ortak nokta bulmak adına oda geç geldginde olur diye soledim ayrıca emin ol erkek milletine köle de olsan belasinida şiiişşşt bı noktaya kadar gidiyor sonra at arabası gbi tak tak zorlamalarla
Soran+1 yılbak şimdi ilk başta olan bir insan zor bir insan oluyor dik başlı olmazsam ne oluyor sana diyor ki şunu yap evet diyorsun sana diyor ki bunu yap evet diyorsun tek başına olunca kendim ben her şeyi biliyorum diyorsun kendi bildiğini okuyorsun ve adam diyor ki vay be bu kadının bir erkek beynine ihtiyacı yok
Soran+1 yılHer gün akşam dışarı çıkacak değilim ki arada bir arkadaşlarımla akşam dışarı çıkacağım arada bir onunla çıkacağım bu şekilde
- +1 yıl
devamı var mı :)
+1 yılo kimki sana hesap soruyor ya al cantanı ceketini cık ıstedıgın zaman da gelirsibn
00 Yorumla
+1 yılAdamı akşam gezmesi dönüşü yatakta memnun edersen izin verir sana diyim
026 Yorumla- +1 yıl
işin sırrı yatakta mı :)
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi sence ;)
- +1 yıl
kutun açık mı :)
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi seninki gibi
- +1 yıl
nasıl
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi Ananın ki gibi
- +1 yıl
mesaj kutusu diyorum yaa
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi kapalı
- +1 yıl
sen bana yazsan peki
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi sebep
- +1 yıl
hatamı telafi ederim bu yanlış anlaşılma için
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi gerek yok
- +1 yıl
burcun ne peki onu söyle bari
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi köpek
- +1 yıl
bak o yanlış anlama yüzünden oluyo bunlar hep. yönetimden uyarı gelmesin diye mesaj kelimesini kullanmadım orda ben. sen başka bişey anladın. iş nereye geldi
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi güle güle istemiyorum konuşmak senle
- +1 yıl
bu ısrar ne anlamadım tanımam etmem tövbe tövbe
- +1 yıl
bana bir şans ver lütfen
- +1 yıl
yıllardır tanışıyoruz kırıldım affet der gibi bir hava oldu resmen :D
- +1 yıl
ben de yazınca öyle hissettim :D değişik oldu o
- +1 yıl
ikinci bir şans vermem asla
- +1 yıl
Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
- +1 yıl
yazma mkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
- +1 yıl
ama birinci şansı bile bile öldürmedim ki. kazaya kurban gitti o
- +1 yıl
@siyah_ve_ötesi şansını s...
soruyu popi yapanin yani yere gelsin
10 Yorumla
+1 yılBuldun da bunuyorsun.
20 Yorumla
+1 yılNeden akşam çıkmak isiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü arkadaşım çalışıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha çok yenisiniz bence gitme
21 Yorumla
Soran+1 yılGidicem
Sınırları zorlama sende daha ne istiyon
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşte böyle. Verdikçe daha fazlasını ister insan...
03 Yorumla
Soran+1 yılbu zaten benim hakkım ben özgür bir insanım Türk anayasasına göre dışarı çıkarken kimseye haber vermek bile zorunda değilim anayasaya göre
Cevap sahibi+1 yılNe güzel.
Şaka değil. Kutlarım.
Cevap sahibi+1 yılSorunu beğeneyim bari.
Sende ayıp ediyorsun ama ☹️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılakşamda seni salsın ayıpetmş kocan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılakşam ne işn ar ki dışarda sende az deilsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yıldalgamı geçiyorsun haha :D
00 Yorumla Akşam kocana gez
01 Yorumla
Soran+1 yılBazen artık arkadaşlarımla bazen kocamla
kocan ile dışarı çık sende
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar ayrı kocam ayrı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSende azcık verme o anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloda adamım evin erkeğiyim diye geziyor dimi? :D
00 Yorumla
+1 yılYazık adama ya seviyor seni
00 YorumlaKocanın değerini bil adam sana izin vermiş
00 Yorumla
+1 yılizin vermiyo mu
00 YorumlaOna söyle bu durumu
00 YorumlaBelanı arama
00 YorumlaKocana vakit ayır 😉
00 Yorumla
+1 yıl:DDDDDD
00 Yorumla
+1 yılKocani dinle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaşar...
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅😅 dışarı çıkan kaşar mı oluyor cahil herif 😅sen bu saatte evdesin bir de ya işin bile yok sen önce erkek ol da para kazan i eğer annen bir kele bile dışarı çıktıysa orospuu bun önde gidendir madem gdışarı çıkan kaşarr eğer annen çıktıysa hiç kaktakkktırr
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir gün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabartma sen de
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!