Esime gore ben cok konusuyorum genelde esim tv bakar eve gelince ortadan biyerden bile baslasa film dizi fark etmez benle sohbet etmeyi asla tercih etmez pek cok ilgilenmezde zaten neden olabilie bu biraz huydue belki ama bazen cok konusmaya ihtiyacim oldugunu soylesem bile cok konusmaz 😞
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İlgisini çekecek konuları açarsanız ve sohbetin devamını sağlarsınız başka bir günde hiç etrafında dolanmaz kendi dünyanıza çekilirseniz ilgisini çekeceğini düşünüyorum çekemiyorsa zaten 🤷 geçmiş olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Dogru diyorsun🤣🤣 bakiyim bakalim
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
+1 yılEvlilikte konusmamazlik biraz ters.
Artik sevgili de değilsiniz trip atacak da degilsiniz diye düşünüyorum (ufak ufak olabilir)
Fakat eger bu devam ederse geç karsisina konuş daha fazla kalbini kirmasin017 Yorumla- +1 yıl
Hep soyluyorum da cok zor degismicek gibi gorunuyor en zor durumumda bile cok konusmaz
- +1 yıl
Ciddi konuş ya da ciddi olduğunu goster cunku sana biz degil onun daha fazla destek vermesi gerekiyor
- +1 yıl
Ciddiyetimi anlamis olmali agladigim da oldu cunku sıkıntı dan Yine konusamadı veya cok az
- +1 yıl
K. b ama kocanin derdi ne ya sacmalik
- +1 yıl
Umarım yakin bir zamanda iyi olur araniz cunku bu hic de hayri alamet degil
- +1 yıl
Bende anlamıyorum ya kendi derdi benden cok ya da beni mi sevmiyor anlamıyorum
- +1 yıl
Hemen sevmiyor falan düşünme elbet bir yerde patlak vericek dimi
- +1 yıl
Nasıl patlak yani
- +1 yıl
bir şekilde rahatsiz oldugu ve neden böyle yaptigini elbet söyler
- +1 yıl
Cok inatcidir bence hic soylemez yani 4 yildir hic gercekci bir bahane bulamadiysa😅
- +1 yıl
Bilmiyorum yaa tuhaf birisi😕
- +1 yıl
Konusma konusunda evet😅
- +1 yıl
Bebiş var mı bari
- +1 yıl
3 tane cok sukur😊
- +1 yıl
Anomm Allah bağışlasın..
- +1 yıl
Haha sagolunn❤️
- +1 yıl
Rica ederim😊😊
Konusmayi severim derdi olanla, dostla, arkadaşla anlamlı sohbetlerim olur.
Sesinde tok olunca dinleyen oyleee kalır dinler 🙂
Ne zaman istrsn dönebilir takib atabilirsin00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evlendiğindede böylemiydi? bazı adamlar ODUN onları değiştiremessin aldığında neyse o.
Değişmezler sonra siz üzülüyorusunuz.15 Yorumla- +1 yıl
Evet hep boyleydi
- +1 yıl
Sevgiyle alakası olmasına gerek yok yani?😞
- +1 yıl
Bende o odunlukla ilgili oldugunu dusunmeye basladım
- +1 yıl
bir deneyim ben hic konusmamayı deneyecektim yine ama bakalım bide oyle deneyim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki seni hiç sevmiyor, hayatında ve aklın da yoksun. Sen ve o yanlış seçim ve ilişkiniz asla da yürümeyecek. Konu ciddi ve bir şeyler yapmalısın!
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ilgi duyduğu konuları öğren. O konular hakkında konuş.
015 Yorumla- +1 yıl
Dogru o ama biraz zor onu bulmak veya uzatmak yani
- +1 yıl
Uğraş. Sana yazık, olmazsa otur konuş. Konuşmadan bir ömür mü geçer.
- +1 yıl
Gecmiyor cok denedim de beni sevmezse soylermi sizce
- +1 yıl
Söylemez. Evliliği bitirmekten herkes az çok korkar. Sana yazık. Hallet bu sorunu. Evlilik danışmanına gitmeyi kabul eder mi?
- +1 yıl
Neden korkae ki sevmedigin biriyle olmak neye fayda? Bilmiyorum da onun negatif bir sonucu da olabilie diye bende istemem sanirim
- +1 yıl
Boşanmak kolay değil malesef. Konuşmamasının illaki bir nedeni vardır. Ortak noktanız yoktur.
- +1 yıl
Bilmiyorum konusmaya gelince olmuyor sanırım ama dusuncemiz genelde uyar aslında
- +1 yıl
Valla benim sevgilimin sohbeti hiç sarmaz. Bazen sıkıntıdan bayılacak gibi olurum. Yıllardır konuşuruz yine de. Eşin biraz tuhaf. Haksızlık ediyor sana. Değişik.
- +1 yıl
Benimki de sarmıyor demek icinden gelmiyor herhalde hic bir sekilde bir kac kez dedi askerlikle ilgili diye orda kimse konusmazdi hep telefon diye ne bilim de bence huy konusan konusuyor sevse yeterki onu da sordum dun ne hissediyorsun bana karsi diye seviyormusun diye o da bana sordu sen ne dusunuyorsun diye ben once sordum dedim ama yine de onc ebana soylettirdi sonra birdaha o da soylemedi cevap verecemi dememistim dedi
- +1 yıl
Takip atar mısın?
- +1 yıl
Malesef
- +1 yıl
Peki, son önerim danışmana gidin. Başka yapacak birşey yok. Askerlikle alakası yok bu durumun.
- +1 yıl
Peki tesekurler sadece son sorum bir erkek olaraj gercekten hic bir zaman durustce sevmedigini soylemez mi yani
- +1 yıl
Çok zor. Genelde söylemezler. Bir de evlilik olunca durum değişir. Aile yapısı vs. Birçok etken var.
- +1 yıl
Peki cok sagolun hayırlı gunler
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla benim eşimde çok konuşmak istiyor bende aynısını yapıyorum çünkü her konuşmada bir eksik arıyor o yüzden evde iki yabancı gibiyiz
027 Yorumla- +1 yıl
Eksik derken ozaman tartisinca mi konusmaktan bahsediyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır mesela gündem hakkında konuşuyoruz ya da işlerle ilgili ya hemen onu niye öyle dedin niye böyle dedin falan konuşup muhabbet edecek kafa yapısı yok nerden evlendim ki diyorum yani
- +1 yıl
Cozmeye cabaliyordur belki bazen esimde isyerinde biriype tartisir ya da sevmez takar mesala kufur etmis keske etmeseydin dedim mesala yani onun iyiligi icin esiniz de oyledie belki
Cevap sahibi+1 yılyok boş konuşuyor mesela kitap okurum anlatıyım derim dinlemez dinlesede aptal saptal yorumlar yapar ben bunun nesini kale alıcam
- +1 yıl
Belki kitap okuma da onla ilgilen diye olabilir mi bende sıkılırım yani esim kitap okusa herhalde😅😅 ben varken yani
Cevap sahibi+1 yılmerak etme onuda yapıyorum valla anlatsam inanmazsın
- +1 yıl
Hmm var dır bir derdi sordunmu
Cevap sahibi+1 yılooo sorsaan her zaman dertli
- +1 yıl
Ehee onlari dinliyormusun peki
Cevap sahibi+1 yıldinlemesem bu kadar yorum yapmazdım ve o beni inan umursamıyor 1 buçuk aydır birlikte olamadık biliyor musun
- +1 yıl
Hii anladim genelde erkeklerin tek derdi o sanirim zaten😁 peki sikintisi var mı hamilelik gibi veya dogum gibi
Cevap sahibi+1 yılyok daha henüz
Cevap sahibi+1 yıltkp etm snei
- +1 yıl
👍
Cevap sahibi+1 yılseninki sorunlu görünüyor ama
- +1 yıl
Sinirli ve inat
Cevap sahibi+1 yılneden öyle düşündün mü hi.
- +1 yıl
Yok belki stress olabilir ama inat huyu icinde var sanki biraz cocuksu diyebilecek kadar
Cevap sahibi+1 yılyaşı kaç
- +1 yıl
29
Cevap sahibi+1 yıldeğişik bir tip desene
- +1 yıl
Bilmem ama cok seviyorum😆
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim seni
- +1 yıl
Yemezler
Cevap sahibi+1 yılneden be saçmalama
- +1 yıl
Bosver 🙏
Cevap sahibi+1 yılAma arkadaaşlığımı seversin
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka sorunlar aklinda başka birileri vardır
12 Yorumla- +1 yıl
Evlendigimizden beri mi😂
- +1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhabbetin sarmıyor kesin
07 Yorumla- +1 yıl
Olabilir😁
- +1 yıl
Şişirme adamın kafasını sende sus gelince çekil köşeye birsey sorarsa cvb verme o zaman konuşur
- +1 yıl
Bir kac kez denedim bu sefer konusmicam diye kendini tutamiyorum konusmaya basliyorym birden
- +1 yıl
Bizde tam tersi denk gelir 😂
- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Bosver,
- +1 yıl
👍
+1 yılSevgililikte nasıldınız?
035 Yorumla- +1 yıl
Yazisiyorduk daha cok yazisinca iyi konusur daha rahat konusur benim istedigin gibi anlayisli olur hala da oyle telefondan yazinca oyle ama gercekte konusmada cok problem oluyoe
- +1 yıl
Peki buluşmadınız mı hiç? Birde aranızda ki yaş farkı kaç birde ne zamandır evlisiniz
- +1 yıl
Zaten kuzenimdi yani ama hic tanimuyorduk kardesinin dugunubde gorustuk sonra sevgili olduk oyle oldu ama aramizda mesafe vardi o yuzden cok bulusamadik aramizda 6 yas var 4 yildir evli yiz
- +1 yıl
Üzüldüm, akraba ve tam olarak bir birinizi tanımadan evlenmeniz kötü olmuş
- +1 yıl
Telefonda tanıyoruz da gercekte tanımıyoruz🤣 sagolun
- +1 yıl
Öyle değil ama işte ben tanıştığımla açık açık derim; susman ben, çok ilgi isterim ve tutkuluyum bak sonra sıkılma" gibisinden bu tip şeylerin sinyalini veririm... sizde oldu mu bu tür konuşmalar?
- +1 yıl
Bizim konusmadıgımız birsey kalmadı da pratik te olmadı yinede ilk bulusmamız bile cok kotu oldu ondan beri buyu bozuldu sanki
- +1 yıl
Ne oldu kiii
- +1 yıl
Cezaevinden cikmisti nezaman gelcegi tam belli degildi aonra kapıya helince hazırlanmak istedim guzel gozukmek icin gecikince cok sinirlendi 2 yil sonra kapıyı acınca sarıldım ama o sarılmadı bile sadece sinirli bakti
- +1 yıl
Neden ceza aldı ki
- +1 yıl
Sucsuz yere 16 temmuz olayından
- +1 yıl
15dir o 😁 bu hükümetin tekrardan belasını s... ama yanlış yapmışsın bence bu arkadaşla evlenmekle hem akraba hemde aranızda o özel bağ pek oluşmamış ki şu an bu haldesiniz. En iyisi aile terapistine gidin siz yaşlar genç çünkü sizde
- +1 yıl
Bizim icin de 15 ama genelde herkes 16 olarak bilir diye oyle yazdım😁akrabalik ta sıkıntımız yok yani evlenmeden 2 yil once tanıdım daha once tanımıyordum zaten asla yuzunu bile bilmiyordum aile terapisi “biz eski kafalılara” gore degil sanırım ama bilmiyorum yani anadoludanız cok seviyorum onu onu ben kazandım o yuzden yanlus oldugunu dusunmuyorum
- +1 yıl
Tayip denen şeyin yaptığı sivil darbe 16 temmuz doğru 😁😁 o kafayı değiştirin ama gerçekten muhafazakar insanlar pek çok konuda özellikle siyasette çok saçmalıyor yapmayın bunu :)
- +1 yıl
Anlamadım sıyasetle ne ilgisi var simdi yanlıs birsey mi dedik😁😁
- +1 yıl
Yok demedinde genel olarak öyle ama 😁😁 değişin o kafayı değişin 😁
- +1 yıl
Nasıl yani siyaset ile bir sorunum yok cunku alakam sıfır sıyaset adı ustunde komple karsıyım o yalan dolana😁
- +1 yıl
Var var 😋😋😋😁
- +1 yıl
Yok😁😁 sıyaseti napacan yas bos isler bizi takmayanı ne takacam😁
- +1 yıl
Madem öyle düzeni değiştirmek için mücadele edeceksin ;) ya takacaklar ya da o koltuktan kaçarak defolacaklar :)
- +1 yıl
Kendi basımıza bir sey degismiyecek o yuzden hic ugrasmıyorum zaten erdogandan baska kim yonetecek mahkememiz devam ederken onu tutacak degilim ama obur leri ondan beter😂 almıs lar uc tane cocuk oraya koymus lar
- +1 yıl
Öyle düşünme :) şu an millet ittifakı gerçekten devleti yönetmeye aday :) olurda yanlışları olursa onlar içinde gezi direnişi öneririz
- +1 yıl
Sen necisin peki /)
- +1 yıl
Kemalistim ben aşırı derecede, Atatürkçü Düşünce Derneği çalışanıyım :)
- +1 yıl
Dinle alakan nedir peki
- +1 yıl
Gök Tengri :) Ilk Türk dinine inanıyorum :)
- +1 yıl
Ciddimisin
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
İlginc anne baba nasıl onlar nasıl dusunceleri
- +1 yıl
Ailem Horosan Türkmeni
- +1 yıl
Hmm baya farklı gercekten 😊😁
- +1 yıl
Horosan Türkmenleri ve Azeriler alevi oluyor :) bunların Türkmen olmayanlarla evlendiğini çok çok nadir olduğu için bizim Türklük kolay kolay bozulmaz :)
- +1 yıl
Yani ama sonucta genelde herkes kendi dinine veya diline gore evlenir
- +1 yıl
Aynen öyle :) böyle de şeyler işte siz o terapiste gidin ama :)
- +1 yıl
Tamam tesekurler 😊🙏
evlenmeden öncede aynı mıydı?
05 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ozaman telefondan konusuyorduk hala telefondan yazisinca iyi geliyor konusmasi ama gercekte oyle degil
- +1 yıl
Herzaman oyle diyorum yani nolur sohbet edek diyorum ne konusacaz diyor konu acsan konusuruz diyor da konu yok diyor ne konuscam diyor yani konusmayi sanki acikma gibi goruyor acikinca insan yer ya sanki mecburu bisey mis gibi
- +1 yıl
Cok tesekurler bakalim birseyler deneyelim
Mizscı öyledir geçmişte böylemiydi
00 Yorumla
+1 yılÖyle sıkıcı kocayı nerden buldun
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü mü evlendiniz
114 Yorumla- +1 yıl
Hayir severek
- +1 yıl
Ne kadar oldu peki evleneli
- +1 yıl
4 yıl
- +1 yıl
Cocuk var mı peki
- +1 yıl
Cinsel hayatiniz iyimi peki
- +1 yıl
3 cocuk var o konuyada girmiyorum
- +1 yıl
Cinsellik olmuyor galba
- +1 yıl
4 yılda nasıl 3 çocuk ya😂 fabrika gibisin mübarek maşallah
- +1 yıl
Cok sukur😅 hepsi bir arada buyusun diye
- +1 yıl
Seni aldatiyor olabilirmi kocan
- +1 yıl
İmkansız denilecek kadar
- +1 yıl
Peki cinsellik oluyormu aranizda
- +1 yıl
Bu konuya girmiyorum demistim
- +1 yıl
Peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin tercihin o apla yapacak bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
O da dogru kardesim😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılYakında kaybeder seni
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe istiyorsun konusmayani zorla konusturamazsin
06 Yorumla- +1 yıl
Yani zorla degil zaten de sevmiyormu diye dusundum
- +1 yıl
Dışarda başka ortamlarda nasıl arkadaş aile veya benzer ortamlarda ona bak bence hep oyleyse sevmiyordur bu arada bu durumunu bende tasvip etmem sonuçta eşiyle birşeyler paylaşmalı bir insan
- +1 yıl
Dogru ya ş normal yerlerde de konusmaz oyle geveze degil
- +1 yıl
Bu gevezelik değil geveze insan heryerde ne konuştuğunu bilmeyen sırf konuşmak için konuşan ve boş konusan kişiye denir ama birşeyler paylaşmak ayrı birşeydir eşine hal hatır sormak gününün nasıl geçtiğini sormak sıkıntısı olduğunda onunla ilgili konuşmak gevezelik olmuyor bence
- +1 yıl
Bence de degil de ona gore oyle herhalde cok telasli da konustugumu soyler yani bazen dinlemez bile sadece tv izler konussam duymaz bile
- +1 yıl
Reklam bile daha ilginc
+1 yılNeden sanamı küsss😂
06 Yorumla- +1 yıl
Yok kusunce zaten bir laf bile alamam😁
- +1 yıl
Oda iyi değil ya be öyle sus sus sus bu seferde başkasıyla konuşup içini dökmek ister insan
- +1 yıl
Oyle oluyor valla psikologa gitmeyi de dusundum sirf sohbet etmek icin icimi dokmek icin ona da gerek yok diyor
- +1 yıl
Eeee yazık sana yaaa anlatmn içini dökmeyi seviyosun üzüntünü sıkıntını kocana anlatmassan başkaları dinler başka omuzlarda ararsın doğru değilmi
- +1 yıl
Malesef imkanim yok
- +1 yıl
Konuşmak istersn burdayım
+1 yılBenle konus
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi