Holaa🎈 Yemek yapan erkek az olur ve yemek yapan erkekler değerlidir bence ama bu durum kadınların gözünden nasıldır bilemiyorum. Bu durumu erkeklerin bilip bilmediğini de bilmediğim bu için erkeklere de sormak lazım.Erkekler! Sizde kadınlar hangisine aşık oluyor? Kadınlar! Siz hangisine aşık oluyorsunuz? Anlatsanıza biraz...🎈
İyi yemek yapan erkek mi yoksa iyi seks yapan erkek mi kadınları kendine aşık eder?
Ikisi de önemli tabii ki ama yemek zamanla öğrenilir. Diğeri için ise, insanın içinde yoksa zorlamayla düzeltemezsin o yüzden cinsellikte iyi olması daha önemli. Sonuçta yemeği bol yaparsan 3 günde yersin🤠
1 insani daha dogrusu erkegin ilgisini sonradan yemeğe çekmek ne bileyim yemek yapabilir hale getirmek zordur içinde olması lazım. Ama seks öyle değil bence. Haz duyulan bir şey neticede. Partneri sağlam kasaysa o da ona ayak uydurur bir yerden sonra. O yüzden tercihimi yemek yapandan yana kullaniyorum ve gidiyorum byüü.
Bence bir erkeğin sadece kadını herhangi bir işi yapmak ile hükümlü görmemesi en çekici tarafı oluyor. Ama kesinlikle yemek yapan erkek ilgimi çekerdi.