Kadınlar..
Erkekler..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

kadınlar diyen 35 erkek 8 kadın var o 8 in içindekinin yarısı da erkekzaten.. erkekler kadınların kendileri kadar düşkün olmamasından kompleks duyorlar ve kadınları olmadıkları bir konuma getirip algı yaratıyolar.. bunu sormak bile saçma erkeklerdir.. ve baya büyük bir fark vardır arada... hala bunu sormak aptallıktır.. soranda kızo lduğunu sanmıyorum troll bir erkek..
yoo valla kızım :D ahahah
o zaman kendini bilmiyosun.. kadın dokunrak ve dokunarak hisseder.. erkek hem dokunarak hem dokunularak hem görerek hem koklayarak hem nefes alakarak : ) ) saymakla bitmez... ve erkeğin kadının vücudunda etkileneceği çok yer var.. kadının erkekte etkileceği çok bir şey yok.. dışarı çık 10 erkeğe seks mi aşk mı de..10 erkek te n8 i seks der.. kadını sor 10 u da aşk der... kadınlar daha düşkündür aslında yok vücudunda daha çok noktası vardır zevk aldığı bunlar erkeklerin uydurması...
tamam amca
:D ahahah, ya istediğin gibi düşün napim yani, kızım diyorum erkeksin diyorsun amca sana nasıl kanıtlayayım kendimi ahahah
kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değil. amcam yaşındasın amca dedim. hadi işine bak
ilişki yaşamış erkek olsun kadın olsun.
her ikiside düşkün kimse erkek ya da kadın demesin yeme içme nasıl bir ihtiyaçsa oda bir ihtiyaçtır.
kimi az kimi çok mesela ben çok düşkünüm benim gibi düşkün olan bir çok insan vardır.
Yaşamayı bilirse kadın daha düşkün bilmezse erkek her türlü zevk alır stabil kadın daha çokta alabilir daha azda
Aktif ve işi bilen kadın erkekten çok ta zevk alır birliktede aynı zevki alırlar. ama dediğin gibi stabil kadın işkencedir yaaa
@DostaneDeniz erkek stabil demek istedim kadın için iyide olabilir kötüde nasip :)
Stabil ölü gibi yatan kadın kendisi zevk alsada erkek zevk almaz ama dimi?
@DostaneDeniz zevk alsaydı öyle yatmazdı dimi
Bazısı inim inim inlesede zevkinden ölsede yatıyor ama öylece. e bazısıda sırtımızda saglam yer bırakmıyor. ben aktif ve sert olanından yanayım.
@DostaneDeniz aktif ve sertlikle alakalı mı sırtın sağlam kalmaması yoksa kadından kadına değişir mi
Aktif ve sertlikle alakalı olanıda var. Bazısı ise zevkinden kendinden geçip sırta tırnakları gecirir, bazısı boyuna göğüse yapışır mosmor eder vakumlar, ama kadının aktif olanı yeri gelince erkeğe hükmedeniyle sevişmek harikadır. )))
Her ikiside. erkekler belli eder kadinlar etmez.. gerci onlarda etmeye baslamis artik
Kesinlikle katılıyorum.
Cevap
24Cevap
bence her iki cinste düşkünn.. birisinin dilinde diğerinin de içinde :) o yüzden erkekler daha fazla gibi gözükse de kadınların da çok altta kalır yanı yok :)
her ikisi de aynı derecede. Fakat kadınlar güvende hissetmedikleri ve yargılanmayacaklarından emin olmadıkları sürece daha az belli eder. hepsi bu.
Kızımsı erkeklerle, erkekimsi kızlar düşkün. ya da düşkünümsü kızlarla erkekler. Off yandı yine beyin :)
Teşekkürler gizli kadın, ben de sana günün anlam ve önemine dair huni hediye ediyorum :)
Kadınlar iç dünyasında fırtınalar koparıyorken erkekler ise dış dünyasında gösteriyor. Aslında ikisi de düşkün sadece birisi temkinli bastırıyor diğeri ise dizginlemeye çalışsa da başarılı olamıyor.
erkekler ne kadar düşkün olsalar da kadınlar daha zevk alırlar
kadının vücudundaki zevk noktaları daha fazla olduğu için kadınların aldığı zevk tarifi imkansızdır 😘😊
Kadınlar daha çok seks düşkünü olmasına rağmen, toplumsal kültür nedeniyle erkekler bu isteğini daha kolay ifade edebiliyor.
sanal seks yaptığım kızlardan sonra kesinlikle kızlar daha düşkün :)
erkekler tabi ki. yoksa sürekli isteksiz olan ve başı ağrıyan erkekler değil.
kadınlar daha düşkündür erkekler daha çok belli eder
her ikisde düşkündür erkekler bunu daha rahat ve çokca dile getirir
türkiyede kadınlar belli etmiyor ama erkeklerden daha düşkünler :)
Erkekler hakkında böyle düşünmemelisiniz.
meme dedim sanırım.
kadınlar sekse düşkün erkekler sekse mahkum
Erkekler seks için kadınlara mahkum )))
genelde erkekler ama kadınlarda eşit sayılır sadece fazla belli etmezler
sağlığı yerinde olan her birey sekse düşkün olur.
her ikiside bnce ama erkeklerde ağır basıo
@aytaç009 hklısın
@aytaç009 bana sorma
@aytaç009 of yürü git ya işin yok mu senin
kusura bkmayın beyefendı
herkes kendıne gore düşkün deyın konu kapansın :D
Kadınlar.
Erkeklerin %90 ı boşalmaya odaklıdır
Şimdi herkes düşmüş.. Allah kurtarsın
yani oda ihtiyaç nihayetinde dimi?
ben ask a düskünüm gerisi bos
Aşkın , finali?