Merhabalar,
Eski ilişkinizi unutmanın yolları şöyledir
1) Duygusal düşünüp onun geri dönmesini beklemeyecek siniz mantık çerçevesi altında düşünerek hareket edeceksiniz
2) onunla yaptığınız gittiğiniz dinlediğiniz müzikleri dinlemeyeceksiniz
3) Size ulaşmaya çalışacaktır büyük ihtimal telefonla arayabilir mesaj atabilir veya sosyal medyadan dmlerden ulaşabilir bu durumda o kişiye asla ama asla cevap vermeyeceksiniz cevap verdiğiniz sürece o kişiye sinyal vermiş oluyorsunuz affederseniz ise bu sizde bir zayıflık olduğunu görecektir ve size yine yaptığı gibi terk edecektir bundan dolayı saygısı kalmayacak size ve çantada keklik olup sizinle iynayacaktir böyle durumlarda hemen ona tepkinizi koymak zorundasınız
4) Burada yaşadığınız aşk hayal kırıklığı olabilir buradaki hayal kırıklığınizi ileriye taşimamalisiniz mantık çerçevesi altında düşünmelisiniz
5) Mantık çerçevesi altında düşündüğümüz de onunla mutlu zamanlar olması çok normal çünkü sevgilisiniz sevgiliyken de mutlu olmanız normal ama ayrılıkta olduğun da ise üzülmeniz de normal değildir varken seviniyorsak yokken de üzülmeyeceksiniz
Sevgiler
Aşk ile ilgili sorularınız sıkıntılarınız varsa Instagram dan bana ulaşabilirsiniz
Instagram adresim: deniz. guney. yildirim10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ilk sart kabullenmek..
Unutma ondan öncede vardın sonrada varsin..
O bir dönüm noktasi olabilir, ozel olabilir cok onemli de olabilir ilkinde olabilir..
Acini bir sure yasa yas tut yeteri kadar konus ofkeni kus sonra ise onu gecmisin tozlu raflarına göm.. unutmak diye birsey yok ama gecmisteko insanin hayatina engel olup duygularini kontrol etmesini engelleme var..
Kendini sev eksik kaldığin noktalari tamamla kendini kesfet hayallerin icin mucadele et hayal ve hedefler belirle.. gecmisteki biri icin gelecegine tas koyma.. keskin bitislerden sonra kimse kolay kolay geri donmuyor herseyden onemlisi hayat devam ediyoe etmeyede devam edicek o insan hayatina devam ediyor sen neden etmiyorsun..
Gecmise harcadigin her saniye geleceğinden caliyor unutma..22 Yorumla- +1 yıl
EİG senin, çok teşekkür ederim.
+1 yılZamana bırakmak en güzelidir. Sevmek kolay değil. Herkesi seviyor mu kalbimiz? Bu kadar kolay olmayan bir duygu yaşanmışsa unutmak neden kolay olsun? Kolay sevemiyorsak kolay da unutmayız. Sadece zaman. Sen istedikten sonra ve zamana bıraktıktan sonra elbette ki unutursun. Unutmayı istiyorsan vazgeçtin demektir. Onu takip etme. Ona ait her şeyi at. Onun aldığı hediyeleri saklarsan beynin hep sana onu hatırlatır. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. Onunla ortak olan arkadaşlarınla bir süre görüşme. Ondan haber almaya çalışma. Bu zamanda sevdiklerinle görüş, aktivite yap. Sevdiğin insanlarla piknik yap mesela. Nefes alıp verebiliyorsun değil mi? İnan bana nefes alamamak o çektiğin aşk acısından daha ağır. Sana sen lazımsın. Belki bir yılda unutursun, belki de daha kısa sürede. Ama unutursun 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Ve unutmak için asla yeni birini bulma. Kimseyi yara bandı yapma kendine. O boşluk duygusunu kimseyle doldurmaya çalışma. Daha çok kafan karışır. Unutana kadar kimseyi hayatına alma. En azından altı ay kimse olmasından hayatında 🌺
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim ☺
+1 yılOnu hatırlatan tüm hatıraları yok etmek. Şarkılar, resimler. Onu hatırlatan en ufak eşyalar mesajlar. Onu düşünmemek için yeni şeylerle uğraşmak lazım. Yani aklının meşgul olması lazım. Başka şeylere kafa yormak lazım yorulmak lazım iş yapmak lazım. Şarkılar ruhu çok etkiliyor telefonunda onu hatırlatacak tek şarkı bulundurma.. Yani yavaş yavaş alışırsın, sonra engelledigin hayatından çıkardığın için.. Hatırlamamaya çalışırsın. İstemek lazım
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.)
- +1 yıl
Yani bunları yapmasına rağmen insan kalbinde hissetiğini unutamıyor..
- +1 yıl
haklısın ama imkansız değil ya bulurum bir çaresini
- +1 yıl
Kizlar size birsey sorucam benim ilk iliskim bitti 4 yillikti kizin yaralarini sardim mutlu ettim sadakat gosterdim cok iyi anlasiyorduk kiza gunes gibi dogdum sen cok safsin saf sevgim var kalbin temiz gozlerin cok guzel ben bunlara asik oldum ve cok mutluyum diyo onca engel asilmis ama o unutamadığı eski sevgilsine dondu o eski sevgiliis belali tip hep uzmus yari yolda birakmis ama kiz asik olmus defalarca gercek yuzunu gordu defalarca bana dediki iyiki varsin beni bu oroshu cocugundan kurtardin dedi sonra yine ona dondu oyle kullanilmislik hissi varki sizi mutlu eden biei varken siz gecmise donermisiniz kizlar soruyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılUnutmaya çalışmamaktır, unutmayı istedikçe daha çok akılda tuttuğunuzu göreceksiniz. Bitti bu ilişki diyebilmeniz lazım ve hayata kaldığınız yerden devam etmelisiniz.
144 Yorumla- +1 yıl
@Erotltp Şu var ki; başkası başkasının yerine geçemez, onun kalıntılarını yok edemez, onda kalan aklını sıfırlayamaz.
Bir kere sevdiysen, aşık olduysan onsuz yaşamayı onunla başaracaksın, o içerde muhakkak olacak çünkü. - +1 yıl
@Erotltp Aşk nasıl bşr şey biliyor musun? Kadın seçer eşini aslında bedeni buna göre tasarlanmış, biyolojik ve psikolojik. Yani eğer aşık olmuşsa o erkeği unutmaz, çok iyi gizler ama unutmaz. Gerçek aşk için geçerli şıpsevdi insanlardan bahsetmiyoruz. Başkası çok mutlu etsin hiç önemli değil o aşık olduğu kişiyle kavgası bile aklına gelince derinden hisseder yine aşkını.
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılOndan daha kötü birini bularak😂
12 Yorumla- +1 yıl
daha iyisi diycektin herhalde 😄
- +1 yıl
Hayir daha kötü😂ondan daha kötü birini bulucam ki o aklimdan çıkacak yenisinin acisini cekmekten😂
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYeni sevgili.
10 Yorumla Yaşanmışlıkları unutmak çok zor bir durumdur. Muhtemelen gelecek görüşler "Farklı şeylerle uğraş" gibi olacak. Ben de bunun mümkün olmayacağını söylüyorum. Neyle uğraşırsan uğraş, sürekli aklına gelecek ve unutmak için çabaladıkça daha çok düşünmeye başlayacaksın. Derin bir bataklık gibi çıkmak istedikçe daha çok batacaksın.
Hayatına yeni birini dahil etmek isteyeceksin. Belki unutmanın en kolay yolu bu gelecek sana. Yeni gelen kişi ne yaparsa yapsın sürekli onu hatırlatacak. O seçenekte otomatikman iptal olacak.
Unutmanın en iyi yolu zamandır. Zaman geçtikçe duyguların, düşüncelerin her şeyin değişecek ve bingo! Unutucaksın.15 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle benim 4 yillik iliskim bitti ilkimdi herseyi onunla tattim ayrılınca coo kotu oldum siradan bir ayrilikta degil kotu ayrildim buyuk haksizlik etti 3 sene gecti derim iz kaldi eskisi gibi acimiyor iyilestim ama biraz daha zaman var soyle bir dusuncede var onun gibi hissettiren biri girecekmi bir daha
- +1 yıl
Haklısın cevap için teşekkür ediyorum.)
- +1 yıl
@Thesun94
Mutlaka onun gibi birisi çıkacak karşısına. Hatta ondan daha iyisi çıkacak karşına. Çünkü bana öyle oldu. Her şeyi kaybettiğimi düşündüğümde, karşıma çıkan biri beni dünyanın en mutlu erkeği yaptı. Onunla ayrıldıktan sonra yine aynı şeyleri hissettiğimde yine biri çıktı karşıma. Bu bir tür kısır döngü gibi bir şey. En sonunda gerçekten en iyisini bulacaksın ve evleneceksin. :) - +1 yıl
Kiz ahimi aldi yaralarimi sardim mutlu ettim hayata dondurdum kendiside aileside cok memnundu bana karanligima güneş oldun seni seviyorum cok mutluyum diyordu eski sevgili konusunda cok tolerans gosteedim yaninda oldum ama o buyuk nankörlük etti agir vicdansizlik etti bana dedi senin gibi birisini omur boyu bulamam sen cok iyisin sana ckk haksizlik ettim dedim hakkim helal degil ne yasattiysan yasa defalarca onu uzen mahveden eski sevgilisine dondu
+1 yılUnutmaya odaklanmayı bırakmak. Çünkü neyi unutmak isterseniz ona bilinçsizce daha da odaklanmış olursunuz. Ayrıca insanoğlu hiçbirşeyi unutmaz sadece unuttuğunu zannetmek ister. Bence kötü anıları rafa koymak için önce onların varlığını kabul edip ders almak ve yolun devamına bakmak gerekiyor. Keyifli geceler.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, size de.
+1 yılYaşanmışlıkları ve duygularınızı mantığınızı kullanarak unutamazsınız. Zamana bırakmak, az düşünmeye ve sürekli meşgul olmaya çalışmak en sağlıklı yolu. Bu süreci başkalarını kullanarak, eskisinden nefret etmeye çalışarak geçirirseniz kendi ruhunuzda kalıcı hasarlar bırakır ancak ve gelecek ilişkilerinizi olumsuz etkiler.
30 Yorumla
+1 yılTek durmamalı, yakın arkadaşlarla sürekli vakit geçirmeli ilk zamanlar. Sosyal olmalıyken duygularından da kaçmamalı insan. Hissettiği hüzünse onu da yaşamalı aksi halde ilerde patlak verir. Hem kendine dönme hem de kendinden kaçma dengesini iyi ayarlayınca geçiyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılBu Ayrılıkta o suçluysa kendine sürekli bunu telkin et. Değemeyecek birine çok değer vermenin sana açtığı maddi manevi zararları düşün ve sabırlı ol zamanla unutursun. Tabi zor olur ama illa olur. Ancak çivi çiviyi söker diyerek kimseyi yara bandı gibi kullanma sakın günahyır! sen üzülüyosun diye sırf birini unutmak için kimsenin duygularıyla oynama umarım böle birşey yapmazsın ama yine de uyarmış olayım.
22 Yorumla- +1 yıl
öyle bişi yapmam. teşekkür ederim dediğini denicem.
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılOnunla ilgili herşeyden uzaklaşmalısın. Bunu yaptıktan sonrada sana keyif veren, iyi gelen şeyler yapmalısın. Ha tavsiye istersen yürüyüş yap, kulağında kulaklığında olsun. Kitap oku, spor yap. Sana iyi geldiğini düşündüğün arkadaşlarınla sürekli konuş. Ama sıkıntılarını anlatacak birileri olmalı. Bu şekilde bir ayda unutursun. Alkole ve sigaraya yönelme.
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam, teşekkür ederim)
Unutmak zorunda değilsin. Zaten unutamazsın da. Sadece onun çok daha az aklına gelmesini sağlayabilirsin ve bu duruma alışmak zorundasın. Bunun içinde hem beynini, hem de bedenini yoran seylerle ilgilenmek. Kendini işine verebilirsin, veya spor yapabilirsin. Nu tarz şeyler seni rahatlatır. Başkasını bulayım da onu unutayım düşüncesi çok yanlış. Bunu yapma kesinlikle.
12 Yorumla- +1 yıl
Onu yapmam kesinlikle, teşekkürler cevap için.)
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgili kötü olsa dahi unutulmaz birde iyi biriyse imkanı yok unutmanın ;) o yüzden hayatımıza giren insanları ince eleyip sık dokuyarak almalıyız. Sevgilim yok diye bas bas bağırıyorum adaylar çıkıyor fakat içim ısınmıyor. Tek amacım sevgili yapmak değil, ileri yönelik düşününce olmuyor. O yüzden ne kadar az kişi olursa o kadar iyi bence ;) her Çiçek'ten bal alma bana uymaz. Benim çiçeğim tek olmalı :)
40 Yorumla Birbirimize yalan söylemeyelim unutulmaz ama dur telaşlanma öyle söylediysem acın geçmez demedim. acın geçer çünkü kalbin soğur unutmasanda kalbin soğur hissetmezsin tamam tamam anlatıcam. öyle hemen olmaz ama gün gün hafifler acın. önce dostlarına arkadaşlarına yakın dur ailenle bol vakit geçir sevsinler seni yanlız kalma ve şarkılardan uzak dur. işine yoğunlaş çok çalış okadar çalışki yorgunluktan uyuya kal...
31 Yorumla
+1 yılArada bir instagramdan istek atar, kabul etmem bu kadar.
Hatırlamıyorum ki unutayım. Hee istesem kötü ayrılmadık arkadaş olarak kalırım ama bu kalbimde ki kişiye haksızlık olur.20 Yorumla
+1 yılOffff arkadaşlar bu böyle şunu yapınca hop unuttum ya hahaha diyecebileceğiniz bir şey değil. Ne bu? Zaman. Zaman her şeye iyi gelir. Ayrıca yaşadığınız süreç nasıl olursa olsun onu tüketmeye bakın. Acı çekiyorsanız sonuna dek çekin. Bırakın olacak olsun. Bazen bizim dışımızda gelişen şeylere müdahale ederek olanı değiştiremeyiz. Şu an aklındaysa aklındadır. Farklı şeylerle ilgilen. Kafanı dağıt. Ama bu süreci hızlandırır mı bilemem. Kişiden kişiye göre değişir. Dünyadaki tek insan o değil. Böyle düşün.
10 Yorumladeli gibi unutmayı istemek ama daha çok aklına gelip kafayı yemek günlük hayatında ki akışı da bozar düşüncelerin birbirine girer çoğu zaman kötü bir evredir eski sevgiliyi hemen unutmak istemek silmek istersin çünkü düşüncelerinde bulunması hatıraların sana bir şekilde dokunması hoşuna gitmez. Sana tek tavsiyem akışına bırakman kimseyle konuşup can sıkıntını giderip başkasını yara bandı olarak kullanma şu an düşüncelerin seni deli edecek noktadaysa değilse bile öyle bir evre oluyor akışına bırak unutma ki karşındaki insan gözünde bir çtiğin değer kadar değerlidir ne kadar çok onu unutmayı zor olduğunu düşünürsen o kadar çok zorlaşacaktır. şimdilik sevgiyle kal
11 YorumlaAcıyı dibinize kadar yaşayın. Geçiştirmeyin duygularınızı.
Çünkü geçiştirdikçe içinize attıkça en sonunda bardağa bir damla düşecek ve patlayacaksınız. Büyük bir çöküş yaşayacaksınız.
Bu zamanı sadece onunla geçirdiğin zamanı veya yaşattığını düşünmek yerine kitap okuyarak, kendini kitaplara vererek farklı şeyler düşünerek biraz daha kolay atlatabilirsin..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Öyle bir yol malesef söz konusu değil verdiğiniz değer kadar uzun sürer bu durum ki madem öyle demekki en basit ve bu süreci hızlandırmak için değer vermemenize yarıyacak taraflarını görebilmek olabilir ama tabiki bildiğiniz gibi bu bir süreç bu süreci atlatırken yapabiliceginiz birçok konu vardır ama sorunuz için cevabım bu sogumanıza yardımcı olacak herseyi görebilmeniz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.
+1 yılHemen unutursan zaten sevmemissindir. İnsan sevdiğini unutamaz değer verdiğini unutamaz. Bide unutmak değil de hatırlamamak mümkündür. İnsan yaşadığı hiç hır şeyi unutamaz. Zamanla alışırsın hatırlamamaya başlarsın ama onunla geçirdiğin zamanları paylaştıklarını asla unutamazsın sadece hatırlamamak istersin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumları okudum da erkekler kendilerini nasılbda belli etmiş kendileri hemen yenisini buldukları için öyle fikir vermişler bir de kızlara bakıyorum kabullen demişler aynı frekansta olmadığımız net kanıtı belkide bu farkı ciddiye alıp öyle insanları hayatımıza alsak biz unutulamayan oluruz
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@FTaha aşağıdaki yorumları okursan fikrin değişir,
Cevap sahibi+1 yıl@FTaha tabiki böyle düşene kızlarda var ama erkekler kadar değil benim çevremde de şahit olduğum durum bu
+1 yılAllah aşkına henüz unutmadan yenisini falan bulup bir başkasının hakkına girmeyi falan düşünmeyin.
42 Yorumla- +1 yıl
tamam.
- +1 yıl
Allah razı olsun.
Hiç kimsenin hayatının merkezinde olmadığını öğrenmeye çalışmaktır kendini tanımaya anlamaya çalışmaktır. Yalnızlığın içini herhangi bir arayışla ya da kişiyle doldurmak yerine bir yaşam ideali bırakmaktır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOna ait olan herşeyi silmek ve onu bir daha hayatına almamaya kendini ikna etmekle başlar bence, onu sildikten sonra başka şeylerle meşgul olmak örneğin kitap okumak deli gibi kitaplara dalmak ben öyle yapmıştım :)
13 Yorumla- +1 yıl
Zamanla geçer oda emin olun 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun iyi yönlerini değilde kötü yaşanmışlıkları hatırlarsan daha çabuk unutursun
11 Yorumla- +1 yıl
haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmanın kısa ve pratik bir yolu yok.. Gerçekten sevdiyseniz sizi ancak çok uzerde yaptığı şey affedilemeyecek kadar kötüyse, o zaman hayatınızdan çıkartmanız kolay olabilir ama unutmak yine de kolay değildir.
10 Yorumla
+1 yılKısa yolu yok canım olanda yalan söyler sadece zaman
14 Yorumla- +1 yıl
üzdün.
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok kanka hayat böyle üzüleceksin ki mutluluk sana gelsin
- +1 yıl
hadi inş.
- +1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendi arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek, O'nu aklina daha az getirecek; zihnini yoran hobilerle uğraşmak
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirini yarabandı olarak kullanmak diyeyim de linç yiyeyim :D
44 Yorumla- +1 yıl
@ekinovski bitiremedim
- +1 yıl
@ekinovski çay iç ferahlatır
+1 yılNegatif her yaşanan şeyi hatırlamak ve barışırsan neler olacağını tekrar tekrar kendine hatırlatmak. Bir de üstüne onu unutturabilecek kadar seven biri çıkarsa karşına, kebap🤠
21 Yorumla- +1 yıl
❤️❤️❤️❤️😘
Onunla ilgili anıları, yaşanmışlıkları ve onu aklından silip yok etmek, sanki onu hiç tanımamış ve hayatına girmemiş gibi yapmak unutmanın en iyi yoludur. Birisini unutmanın en iyi yolu ondan uzak olmak ve onu yok etmekte başlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılKabullenmek. Ona dair hatıraları yok etmek. Hatirlatan seyleri de keza. Kafadan ona veda etmek. Aliskanliklari degismek. Yeni ugraslar, hobiler. Belki insanlar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eski olduğunu anlamak önemli. Çoğu erkek adam gibi ayrılmıyor var mı yok mu lli olmuyor bazıları aylarca bazıları yıllarca.
30 Yorumla
+1 yılHiç denemedim ama yenisini buluyolar arkdaslrm 😂
Bilmiyorum nasıl olur?
Kızın triplerindn yeni arkds çok cekio eskiyi unutturcm derkn ama yara bandı oldgnun farkında değil ..10 Yorumla
+1 yılBı sure sonra alışıyorsun eskiyi yenisi de gelmesini istemiyorsun çünkü eskisi gibi hiç birşey olmayacağına inanıyorsun. O yüzden unutmak başka işlerle meşgul olmak en doğrusu güzel şarkılar dinlemek en mantıklısı ben öyle yaparım. hic takamam kimseyi.
10 YorumlaKabul etmek, hayatindan tamamen cikartmak, onu hatirlat her esyadan uzaklasmak, berber yaptiginiz gitiginiz yerlerden baya bir sure icin uzak durmak ve next demek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılYeni sevgiliden kesinlikle geçmez öyle bir haksızlığı ne kendinize ne de başkasına yapın.
Kendini yeniden tanımak, kendini bulmaktan ve benzer hataları yapmamak.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili haramdır. Size helal olmayan biriyle beraber olmak günahtır , unutmaktan ziyade , ben bir daha sevgili yapmamalıyım kendimi eşime saklamalıyım helal olana diye düşünmelisiniz . Kendinizi Allah'a verin. İbadet edin , şükredin, hayatınızı bu yönde değiştirin o zaman sevgiyi aşkı çoktan unutursunuz
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYenisini bulmak veya kafa dağıtmak için onu hatırlamayacak hobiler edinmek veya sanal alemde takılmak
20 Yorumla
+1 yılK A B U L L E N M E K. kesinlikle kabulllenmek bir daha olmayacağını ilişkinin bittiğini kabullenirsek çok daha erken atlatırız bu dönemi
20 Yorumla
+1 yılHerseyı sıl hattını degstr ve 21 gun irtibat kurmazsan emın ol akısır unutursun
30 YorumlaSırf o acıyı yaşamamak adına tekrar sevgili yapmıyorum desem yeridir, en kısa yol onunla alakalı hiçbir şeye bakmamak bence
10 Yorumla
+1 yılNe biliyormusun aklina gelince baska seylere yonelmek ask acili sarkilar dinlememek bol bol kankalarla vakit gecirmek 👍
10 Yorumla
+1 yılBunu kendine yedirip hayatına kaldığın yerden devam etmen senin için daha iyi olacaktır. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor ne de olsa. :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmaya karar vermek, unutmak istediğin zaman bir şekilde uzun zamanda alsa geride bırakabiliryorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Gamzemde bişey saklı değil 🤔
+1 yılYeni sevgili edinmek diyenler siz ney yaşıyorsunuz ya 😂
Aklı sizde olmayanın bedeni yanınızda olsun ister misiniz?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Kendın ıle kalmak baska bır yolu yok her sıkıntımız ıcın aslında genel gecer bır kural bu
20 Yorumla
+1 yılrelax olup kendi hayatına bakıcak. Temiz sayfa açıcaksın pozitif mutlu olucaksın kafada bitireceksin. Zaten elinde sonunda güleceksin ben napıyorum diye 😉😉😉
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılZaman en iyi ilaçtır. Ama fazlası intihara girer. Duygularını yaşa ve bittiğini kabullen.
10 Yorumla
+1 yılHemen sevgili yapıp onu yatağa atacaksın. Şıp diye unutursun.
10 YorumlaZamana bırakmak cok sevsen bıle bazılarını omur boyu unutmazsın bunlat da sızın sansızlıgınız
10 Yorumla
+1 yılAman takmıcan kafaya onu filan zaman geçtikçe herşey unutulur
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir yol yok eskiymis yeniymis bu ibareye de gerek yok seviyorsan unutamazsın.
10 YorumlaBitti demen lazım.
Unutmaya çalışmayıda bırak o zaman hiç unutamazsın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle bir şey yapılmıyor zamana bırakıp mantıklı düşünmek rahat olmak
10 Yorumla Benim için en kısa yöntemi bir başka sevgili yapmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Herşeyini sil bir anda, sonra hiç olmamış gibi başkalarıyla tanış flörtleş felan
10 Yorumla
+1 yılYapmak isteyip yapamadığın ne varsa liste yapıp onları gerçekleştirmek aklından onu kolayca çıkarır
10 Yorumlaona ait mesajlari okumamak fotolari silmek rest cekmek kendıne guven hayırlısını dile.
10 YorumlaHiç Boşuna kendinizi patlar mayalım Eskiler unutuluyor her zaman bir yerlerde duruyor
10 Yorumla
+1 yılYeni birini bulmak diyenlere sakın aldanma yeni birini bulduğunda karşındakine de haksızlık etmiş olursun o yüzden eski sevgilinin sosyal medya hesaplarından uzak dur bakmamaya çalış bir şeylerle uğraş hobi edin derim
10 YorumlaSeni sevgili dışında ona yakın mutlu edecek bir şey buldugunda
10 Yorumla- Devamını Gör (149)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne