• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliyi unutmanın en kısa yolu nedir?

tühyaşansımaküseyim
tühyaşansımaküseyim Takip Et
Yoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1212
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgiliyi unutmanın en kısa ve pratik yolu nedir? Ne yaparsak hemen unuturuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Editörlere teşekkürr)
Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • DenizGY
    DenizGY Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Merhabalar,

Eski ilişkinizi unutmanın yolları şöyledir

1) Duygusal düşünüp onun geri dönmesini beklemeyecek siniz mantık çerçevesi altında düşünerek hareket edeceksiniz

2) onunla yaptığınız gittiğiniz dinlediğiniz müzikleri dinlemeyeceksiniz

3) Size ulaşmaya çalışacaktır büyük ihtimal telefonla arayabilir mesaj atabilir veya sosyal medyadan dmlerden ulaşabilir bu durumda o kişiye asla ama asla cevap vermeyeceksiniz cevap verdiğiniz sürece o kişiye sinyal vermiş oluyorsunuz affederseniz ise bu sizde bir zayıflık olduğunu görecektir ve size yine yaptığı gibi terk edecektir bundan dolayı saygısı kalmayacak size ve çantada keklik olup sizinle iynayacaktir böyle durumlarda hemen ona tepkinizi koymak zorundasınız

4) Burada yaşadığınız aşk hayal kırıklığı olabilir buradaki hayal kırıklığınizi ileriye taşimamalisiniz mantık çerçevesi altında düşünmelisiniz

5) Mantık çerçevesi altında düşündüğümüz de onunla mutlu zamanlar olması çok normal çünkü sevgilisiniz sevgiliyken de mutlu olmanız normal ama ayrılıkta olduğun da ise üzülmeniz de normal değildir varken seviniyorsak yokken de üzülmeyeceksiniz

Sevgiler

Aşk ile ilgili sorularınız sıkıntılarınız varsa Instagram dan bana ulaşabilirsiniz

Instagram adresim: deniz. guney. yildirim

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Thesun94
    Thesun94 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ilk sart kabullenmek..
    Unutma ondan öncede vardın sonrada varsin..
    O bir dönüm noktasi olabilir, ozel olabilir cok onemli de olabilir ilkinde olabilir..
    Acini bir sure yasa yas tut yeteri kadar konus ofkeni kus sonra ise onu gecmisin tozlu raflarına göm.. unutmak diye birsey yok ama gecmisteko insanin hayatina engel olup duygularini kontrol etmesini engelleme var..
    Kendini sev eksik kaldığin noktalari tamamla kendini kesfet hayallerin icin mucadele et hayal ve hedefler belirle.. gecmisteki biri icin gelecegine tas koyma.. keskin bitislerden sonra kimse kolay kolay geri donmuyor herseyden onemlisi hayat devam ediyoe etmeyede devam edicek o insan hayatina devam ediyor sen neden etmiyorsun..
    Gecmise harcadigin her saniye geleceğinden caliyor unutma..

2
    2 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

EİG senin, çok teşekkür ederim.

Yorumla
    • Thesun94
      Thesun94
      +1 yıl

Teswkkur ederim bende gecmisin yüklerini tamamen atamadim eger dertlesmek istersen icine atma ozelden anlatabilirsin dinlerim

Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

Zamana bırakmak en güzelidir. Sevmek kolay değil. Herkesi seviyor mu kalbimiz? Bu kadar kolay olmayan bir duygu yaşanmışsa unutmak neden kolay olsun? Kolay sevemiyorsak kolay da unutmayız. Sadece zaman. Sen istedikten sonra ve zamana bıraktıktan sonra elbette ki unutursun. Unutmayı istiyorsan vazgeçtin demektir. Onu takip etme. Ona ait her şeyi at. Onun aldığı hediyeleri saklarsan beynin hep sana onu hatırlatır. Gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler. Onunla ortak olan arkadaşlarınla bir süre görüşme. Ondan haber almaya çalışma. Bu zamanda sevdiklerinle görüş, aktivite yap. Sevdiğin insanlarla piknik yap mesela. Nefes alıp verebiliyorsun değil mi? İnan bana nefes alamamak o çektiğin aşk acısından daha ağır. Sana sen lazımsın. Belki bir yılda unutursun, belki de daha kısa sürede. Ama unutursun 🌺

1
    2 Yorumla
    • HürreemSultaaN
      HürreemSultaaN
      +1 yıl

Ve unutmak için asla yeni birini bulma. Kimseyi yara bandı yapma kendine. O boşluk duygusunu kimseyle doldurmaya çalışma. Daha çok kafan karışır. Unutana kadar kimseyi hayatına alma. En azından altı ay kimse olmasından hayatında 🌺

Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Tamam teşekkür ederim ☺

Yorumla
  • Acid_Queen
    Acid_Queen Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Onu hatırlatan tüm hatıraları yok etmek. Şarkılar, resimler. Onu hatırlatan en ufak eşyalar mesajlar. Onu düşünmemek için yeni şeylerle uğraşmak lazım. Yani aklının meşgul olması lazım. Başka şeylere kafa yormak lazım yorulmak lazım iş yapmak lazım. Şarkılar ruhu çok etkiliyor telefonunda onu hatırlatacak tek şarkı bulundurma.. Yani yavaş yavaş alışırsın, sonra engelledigin hayatından çıkardığın için.. Hatırlamamaya çalışırsın. İstemek lazım

1
    4 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Çok teşekkür ederim.)

Yorumla
    • Acid_Queen
      Acid_Queen
      +1 yıl

Yani bunları yapmasına rağmen insan kalbinde hissetiğini unutamıyor..

Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

haklısın ama imkansız değil ya bulurum bir çaresini

Yorumla
    • Thesun94
      Thesun94
      +1 yıl

Kizlar size birsey sorucam benim ilk iliskim bitti 4 yillikti kizin yaralarini sardim mutlu ettim sadakat gosterdim cok iyi anlasiyorduk kiza gunes gibi dogdum sen cok safsin saf sevgim var kalbin temiz gozlerin cok guzel ben bunlara asik oldum ve cok mutluyum diyo onca engel asilmis ama o unutamadığı eski sevgilsine dondu o eski sevgiliis belali tip hep uzmus yari yolda birakmis ama kiz asik olmus defalarca gercek yuzunu gordu defalarca bana dediki iyiki varsin beni bu oroshu cocugundan kurtardin dedi sonra yine ona dondu oyle kullanilmislik hissi varki sizi mutlu eden biei varken siz gecmise donermisiniz kizlar soruyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

100

Cevap

109

Cevap

• OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Unutmaya çalışmamaktır, unutmayı istedikçe daha çok akılda tuttuğunuzu göreceksiniz. Bitti bu ilişki diyebilmeniz lazım ve hayata kaldığınız yerden devam etmelisiniz.

14
    4 Yorumla
    • Erotltp
      Erotltp
      +1 yıl

Ondan iyisini bulamazsan unutmazsın ki
      Her konuda ondan üstün olmalı seni mutlu etmeli..

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

@Erotltp Şu var ki; başkası başkasının yerine geçemez, onun kalıntılarını yok edemez, onda kalan aklını sıfırlayamaz.
      Bir kere sevdiysen, aşık olduysan onsuz yaşamayı onunla başaracaksın, o içerde muhakkak olacak çünkü.

Yorumla
    • Erotltp
      Erotltp
      +1 yıl

Başkasıyla evlensek bile o içerde hala olacak mı
      Konu şu aslında o seni anlamış o güldürmeyi bilmiş seni. Başkası anlamıyorsa onun kadar seni iyi hissettiremez ki

Yorumla
    • OurangMedan u
      OurangMedan
      +1 yıl

@Erotltp Aşk nasıl bşr şey biliyor musun? Kadın seçer eşini aslında bedeni buna göre tasarlanmış, biyolojik ve psikolojik. Yani eğer aşık olmuşsa o erkeği unutmaz, çok iyi gizler ama unutmaz. Gerçek aşk için geçerli şıpsevdi insanlardan bahsetmiyoruz. Başkası çok mutlu etsin hiç önemli değil o aşık olduğu kişiyle kavgası bile aklına gelince derinden hisseder yine aşkını.

Yorumla
  • Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Ondan daha kötü birini bularak😂

1
    2 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

daha iyisi diycektin herhalde 😄

Yorumla
    • Neveaşıkbiri
      Neveaşıkbiri
      +1 yıl

Hayir daha kötü😂ondan daha kötü birini bulucam ki o aklimdan çıkacak yenisinin acisini cekmekten😂

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.

Yeni sevgili.

1
    0 Yorumla
  • Quotes
    Quotes Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yaşanmışlıkları unutmak çok zor bir durumdur. Muhtemelen gelecek görüşler "Farklı şeylerle uğraş" gibi olacak. Ben de bunun mümkün olmayacağını söylüyorum. Neyle uğraşırsan uğraş, sürekli aklına gelecek ve unutmak için çabaladıkça daha çok düşünmeye başlayacaksın. Derin bir bataklık gibi çıkmak istedikçe daha çok batacaksın.

Hayatına yeni birini dahil etmek isteyeceksin. Belki unutmanın en kolay yolu bu gelecek sana. Yeni gelen kişi ne yaparsa yapsın sürekli onu hatırlatacak. O seçenekte otomatikman iptal olacak.

Unutmanın en iyi yolu zamandır. Zaman geçtikçe duyguların, düşüncelerin her şeyin değişecek ve bingo! Unutucaksın.

1
    5 Yorumla
    • Thesun94
      Thesun94
      +1 yıl

Kesinlikle benim 4 yillik iliskim bitti ilkimdi herseyi onunla tattim ayrılınca coo kotu oldum siradan bir ayrilikta degil kotu ayrildim buyuk haksizlik etti 3 sene gecti derim iz kaldi eskisi gibi acimiyor iyilestim ama biraz daha zaman var soyle bir dusuncede var onun gibi hissettiren biri girecekmi bir daha

Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Haklısın cevap için teşekkür ediyorum.)

Yorumla
    • Quotes
      Quotes
      +1 yıl

@Thesun94

Mutlaka onun gibi birisi çıkacak karşısına. Hatta ondan daha iyisi çıkacak karşına. Çünkü bana öyle oldu. Her şeyi kaybettiğimi düşündüğümde, karşıma çıkan biri beni dünyanın en mutlu erkeği yaptı. Onunla ayrıldıktan sonra yine aynı şeyleri hissettiğimde yine biri çıktı karşıma. Bu bir tür kısır döngü gibi bir şey. En sonunda gerçekten en iyisini bulacaksın ve evleneceksin. :)

Yorumla
    • Quotes
      Quotes
      +1 yıl

Rica ederim umarım faydası olmuştur.

Yorumla
    • Thesun94
      Thesun94
      +1 yıl

Kiz ahimi aldi yaralarimi sardim mutlu ettim hayata dondurdum kendiside aileside cok memnundu bana karanligima güneş oldun seni seviyorum cok mutluyum diyordu eski sevgili konusunda cok tolerans gosteedim yaninda oldum ama o buyuk nankörlük etti agir vicdansizlik etti bana dedi senin gibi birisini omur boyu bulamam sen cok iyisin sana ckk haksizlik ettim dedim hakkim helal degil ne yasattiysan yasa defalarca onu uzen mahveden eski sevgilisine dondu

Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Unutmaya odaklanmayı bırakmak. Çünkü neyi unutmak isterseniz ona bilinçsizce daha da odaklanmış olursunuz. Ayrıca insanoğlu hiçbirşeyi unutmaz sadece unuttuğunu zannetmek ister. Bence kötü anıları rafa koymak için önce onların varlığını kabul edip ders almak ve yolun devamına bakmak gerekiyor. Keyifli geceler.

1
    1 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Teşekkürler, size de.

Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Yaşanmışlıkları ve duygularınızı mantığınızı kullanarak unutamazsınız. Zamana bırakmak, az düşünmeye ve sürekli meşgul olmaya çalışmak en sağlıklı yolu. Bu süreci başkalarını kullanarak, eskisinden nefret etmeye çalışarak geçirirseniz kendi ruhunuzda kalıcı hasarlar bırakır ancak ve gelecek ilişkilerinizi olumsuz etkiler.

3
    0 Yorumla
  • ısıltılıruh
    ısıltılıruh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Tek durmamalı, yakın arkadaşlarla sürekli vakit geçirmeli ilk zamanlar. Sosyal olmalıyken duygularından da kaçmamalı insan. Hissettiği hüzünse onu da yaşamalı aksi halde ilerde patlak verir. Hem kendine dönme hem de kendinden kaçma dengesini iyi ayarlayınca geçiyor.

2
    1 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Teşekkürler.

Yorumla
  • Birisi0044
    Birisi0044 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Bu Ayrılıkta o suçluysa kendine sürekli bunu telkin et. Değemeyecek birine çok değer vermenin sana açtığı maddi manevi zararları düşün ve sabırlı ol zamanla unutursun. Tabi zor olur ama illa olur. Ancak çivi çiviyi söker diyerek kimseyi yara bandı gibi kullanma sakın günahyır! sen üzülüyosun diye sırf birini unutmak için kimsenin duygularıyla oynama umarım böle birşey yapmazsın ama yine de uyarmış olayım.

2
    2 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

öyle bişi yapmam. teşekkür ederim dediğini denicem.

Yorumla
    • Birisi0044
      Birisi0044
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
  • Realist_Man
    Realist_Man Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 369 cevap paylaştı.

Onunla ilgili herşeyden uzaklaşmalısın. Bunu yaptıktan sonrada sana keyif veren, iyi gelen şeyler yapmalısın. Ha tavsiye istersen yürüyüş yap, kulağında kulaklığında olsun. Kitap oku, spor yap. Sana iyi geldiğini düşündüğün arkadaşlarınla sürekli konuş. Ama sıkıntılarını anlatacak birileri olmalı. Bu şekilde bir ayda unutursun. Alkole ve sigaraya yönelme.

1
    1 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Tamam, teşekkür ederim)

Yorumla
  • cann22
    cann22 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Unutmak zorunda değilsin. Zaten unutamazsın da. Sadece onun çok daha az aklına gelmesini sağlayabilirsin ve bu duruma alışmak zorundasın. Bunun içinde hem beynini, hem de bedenini yoran seylerle ilgilenmek. Kendini işine verebilirsin, veya spor yapabilirsin. Nu tarz şeyler seni rahatlatır. Başkasını bulayım da onu unutayım düşüncesi çok yanlış. Bunu yapma kesinlikle.

1
    2 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

Onu yapmam kesinlikle, teşekkürler cevap için.)

Yorumla
    • cann22
      cann22
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Eski sevgili kötü olsa dahi unutulmaz birde iyi biriyse imkanı yok unutmanın ;) o yüzden hayatımıza giren insanları ince eleyip sık dokuyarak almalıyız. Sevgilim yok diye bas bas bağırıyorum adaylar çıkıyor fakat içim ısınmıyor. Tek amacım sevgili yapmak değil, ileri yönelik düşününce olmuyor. O yüzden ne kadar az kişi olursa o kadar iyi bence ;) her Çiçek'ten bal alma bana uymaz. Benim çiçeğim tek olmalı :)

4
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Birbirimize yalan söylemeyelim unutulmaz ama dur telaşlanma öyle söylediysem acın geçmez demedim. acın geçer çünkü kalbin soğur unutmasanda kalbin soğur hissetmezsin tamam tamam anlatıcam. öyle hemen olmaz ama gün gün hafifler acın. önce dostlarına arkadaşlarına yakın dur ailenle bol vakit geçir sevsinler seni yanlız kalma ve şarkılardan uzak dur. işine yoğunlaş çok çalış okadar çalışki yorgunluktan uyuya kal...

3
    1 Yorumla
    • NilllsU
      NilllsU
      +1 yıl

Doğru 👍

Yorumla
  • PolyannaElisa
    PolyannaElisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

Arada bir instagramdan istek atar, kabul etmem bu kadar.
    Hatırlamıyorum ki unutayım. Hee istesem kötü ayrılmadık arkadaş olarak kalırım ama bu kalbimde ki kişiye haksızlık olur.

2
    0 Yorumla
  • oylesinebihesap1
    oylesinebihesap1 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Offff arkadaşlar bu böyle şunu yapınca hop unuttum ya hahaha diyecebileceğiniz bir şey değil. Ne bu? Zaman. Zaman her şeye iyi gelir. Ayrıca yaşadığınız süreç nasıl olursa olsun onu tüketmeye bakın. Acı çekiyorsanız sonuna dek çekin. Bırakın olacak olsun. Bazen bizim dışımızda gelişen şeylere müdahale ederek olanı değiştiremeyiz. Şu an aklındaysa aklındadır. Farklı şeylerle ilgilen. Kafanı dağıt. Ama bu süreci hızlandırır mı bilemem. Kişiden kişiye göre değişir. Dünyadaki tek insan o değil. Böyle düşün.

1
    0 Yorumla
  • sinemp33
    sinemp33 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

deli gibi unutmayı istemek ama daha çok aklına gelip kafayı yemek günlük hayatında ki akışı da bozar düşüncelerin birbirine girer çoğu zaman kötü bir evredir eski sevgiliyi hemen unutmak istemek silmek istersin çünkü düşüncelerinde bulunması hatıraların sana bir şekilde dokunması hoşuna gitmez. Sana tek tavsiyem akışına bırakman kimseyle konuşup can sıkıntını giderip başkasını yara bandı olarak kullanma şu an düşüncelerin seni deli edecek noktadaysa değilse bile öyle bir evre oluyor akışına bırak unutma ki karşındaki insan gözünde bir çtiğin değer kadar değerlidir ne kadar çok onu unutmayı zor olduğunu düşünürsen o kadar çok zorlaşacaktır. şimdilik sevgiyle kal

1
    1 Yorumla
    • sinemp33
      sinemp33
      +1 yıl

gözünde biçtiğin**

Yorumla
  • Nida372
    Nida372 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

Acıyı dibinize kadar yaşayın. Geçiştirmeyin duygularınızı.
    Çünkü geçiştirdikçe içinize attıkça en sonunda bardağa bir damla düşecek ve patlayacaksınız. Büyük bir çöküş yaşayacaksınız.
    Bu zamanı sadece onunla geçirdiğin zamanı veya yaşattığını düşünmek yerine kitap okuyarak, kendini kitaplara vererek farklı şeyler düşünerek biraz daha kolay atlatabilirsin..

1
    0 Yorumla
  • bbuuaa
    bbuuaa Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı.

Öyle bir yol malesef söz konusu değil verdiğiniz değer kadar uzun sürer bu durum ki madem öyle demekki en basit ve bu süreci hızlandırmak için değer vermemenize yarıyacak taraflarını görebilmek olabilir ama tabiki bildiğiniz gibi bu bir süreç bu süreci atlatırken yapabiliceginiz birçok konu vardır ama sorunuz için cevabım bu sogumanıza yardımcı olacak herseyi görebilmeniz.

1
    0 Yorumla
  • KukLaderleR
    KukLaderleR Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı.

Hemen unutursan zaten sevmemissindir. İnsan sevdiğini unutamaz değer verdiğini unutamaz. Bide unutmak değil de hatırlamamak mümkündür. İnsan yaşadığı hiç hır şeyi unutamaz. Zamanla alışırsın hatırlamamaya başlarsın ama onunla geçirdiğin zamanları paylaştıklarını asla unutamazsın sadece hatırlamamak istersin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yorumları okudum da erkekler kendilerini nasılbda belli etmiş kendileri hemen yenisini buldukları için öyle fikir vermişler bir de kızlara bakıyorum kabullen demişler aynı frekansta olmadığımız net kanıtı belkide bu farkı ciddiye alıp öyle insanları hayatımıza alsak biz unutulamayan oluruz

3
    5 Yorumla
    • FTaha
      FTaha
      +1 yıl

Banada daha çok kızlar çabuk unutuyor ve yeni birini buluyor gibime geliyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@FTaha aşağıdaki yorumları okursan fikrin değişir,

Yorumla
    • FTaha
      FTaha
      +1 yıl

Yok yorumlara göre değilde ben realde daha çok böyle olduğunu düşünüyorum. Yani yaşadıklarımdan dolayı. Burası sahte ve abaza insanlarla kaynıyor oyüzden çok aldırıs etmedim yorumlara.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@FTaha tabiki böyle düşene kızlarda var ama erkekler kadar değil benim çevremde de şahit olduğum durum bu

Yorumla
    • FTaha
      FTaha
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • bayrenkliEye
    bayrenkliEye Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

Allah aşkına henüz unutmadan yenisini falan bulup bir başkasının hakkına girmeyi falan düşünmeyin.

4
    2 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

tamam.

Yorumla
    • bayrenkliEye
      bayrenkliEye
      +1 yıl

Allah razı olsun.

Yorumla
  • Suha95
    Suha95 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

Hiç kimsenin hayatının merkezinde olmadığını öğrenmeye çalışmaktır kendini tanımaya anlamaya çalışmaktır. Yalnızlığın içini herhangi bir arayışla ya da kişiyle doldurmak yerine bir yaşam ideali bırakmaktır.

3
    0 Yorumla
  • Benimolsadecebenim
    Benimolsadecebenim Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 63%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Ona ait olan herşeyi silmek ve onu bir daha hayatına almamaya kendini ikna etmekle başlar bence, onu sildikten sonra başka şeylerle meşgul olmak örneğin kitap okumak deli gibi kitaplara dalmak ben öyle yapmıştım :)

1
    3 Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

Okuduğunuz kitapta bile ismine rastlarsanız :(

Yorumla
    • Benimolsadecebenim
      Benimolsadecebenim
      +1 yıl

Zamanla geçer oda emin olun 😊

Yorumla
    • cicimod
      cicimod
      +1 yıl

umarım

Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Onun iyi yönlerini değilde kötü yaşanmışlıkları hatırlarsan daha çabuk unutursun

1
    1 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

haklısın

Yorumla
  • Kara_biberim404
    Kara_biberim404 Takip Et
    Guru Yaş: 106 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Unutmanın kısa ve pratik bir yolu yok.. Gerçekten sevdiyseniz sizi ancak çok uzerde yaptığı şey affedilemeyecek kadar kötüyse, o zaman hayatınızdan çıkartmanız kolay olabilir ama unutmak yine de kolay değildir.

1
    0 Yorumla
  • theblesname
    theblesname Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

Kısa yolu yok canım olanda yalan söyler sadece zaman

1
    4 Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

üzdün.

Yorumla
    • theblesname
      theblesname
      +1 yıl

Yapacak bir şey yok kanka hayat böyle üzüleceksin ki mutluluk sana gelsin

Yorumla
    • tühyaşansımaküseyim
      tühyaşansımaküseyim
      +1 yıl

hadi inş.

Yorumla
    • theblesname
      theblesname
      +1 yıl

İnşallah

Yorumla
  • Luccᴀ u
    Luccᴀ Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Kendi arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmek, O'nu aklina daha az getirecek; zihnini yoran hobilerle uğraşmak

4
    0 Yorumla
  • KürkMantoluHayri
    KürkMantoluHayri Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Birini yarabandı olarak kullanmak diyeyim de linç yiyeyim :D

4
    4 Yorumla
    • ekinovski
      ekinovski
      +1 yıl

www.youtube.com/watch

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

@ekinovski bitiremedim

Yorumla
    • ekinovski
      ekinovski
      +1 yıl

Şarkıyı mı yoksa aklındaki beni mi?

Yorumla
    • KürkMantoluHayri
      KürkMantoluHayri
      +1 yıl

@ekinovski çay iç ferahlatır

Yorumla
  • aycaakayahan1
    aycaakayahan1 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Negatif her yaşanan şeyi hatırlamak ve barışırsan neler olacağını tekrar tekrar kendine hatırlatmak. Bir de üstüne onu unutturabilecek kadar seven biri çıkarsa karşına, kebap🤠

2
    1 Yorumla
    • servetansin
      servetansin
      +1 yıl

❤️❤️❤️❤️😘

Yorumla
  • _jfjsjf_
    _jfjsjf_ Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

Onunla ilgili anıları, yaşanmışlıkları ve onu aklından silip yok etmek, sanki onu hiç tanımamış ve hayatına girmemiş gibi yapmak unutmanın en iyi yoludur. Birisini unutmanın en iyi yolu ondan uzak olmak ve onu yok etmekte başlar.

2
    0 Yorumla
  • Mertizm2834
    Mertizm2834 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.

Kabullenmek. Ona dair hatıraları yok etmek. Hatirlatan seyleri de keza. Kafadan ona veda etmek. Aliskanliklari degismek. Yeni ugraslar, hobiler. Belki insanlar.

2
    0 Yorumla
  • cicimod
    cicimod Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 85%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Eski olduğunu anlamak önemli. Çoğu erkek adam gibi ayrılmıyor var mı yok mu lli olmuyor bazıları aylarca bazıları yıllarca.

3
    0 Yorumla
  • deriynnsworlds
    deriynnsworlds Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç denemedim ama yenisini buluyolar arkdaslrm 😂
    Bilmiyorum nasıl olur?
    Kızın triplerindn yeni arkds çok cekio eskiyi unutturcm derkn ama yara bandı oldgnun farkında değil ..

1
    0 Yorumla
  • ayseafcn01
    ayseafcn01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Bı sure sonra alışıyorsun eskiyi yenisi de gelmesini istemiyorsun çünkü eskisi gibi hiç birşey olmayacağına inanıyorsun. O yüzden unutmak başka işlerle meşgul olmak en doğrusu güzel şarkılar dinlemek en mantıklısı ben öyle yaparım. hic takamam kimseyi.

1
    0 Yorumla
  • sude____n
    sude____n Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kabul etmek, hayatindan tamamen cikartmak, onu hatirlat her esyadan uzaklasmak, berber yaptiginiz gitiginiz yerlerden baya bir sure icin uzak durmak ve next demek

1
    0 Yorumla
  • onanesanane
    onanesanane Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.

Yeni sevgiliden kesinlikle geçmez öyle bir haksızlığı ne kendinize ne de başkasına yapın.
    Kendini yeniden tanımak, kendini bulmaktan ve benzer hataları yapmamak.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgili haramdır. Size helal olmayan biriyle beraber olmak günahtır , unutmaktan ziyade , ben bir daha sevgili yapmamalıyım kendimi eşime saklamalıyım helal olana diye düşünmelisiniz . Kendinizi Allah'a verin. İbadet edin , şükredin, hayatınızı bu yönde değiştirin o zaman sevgiyi aşkı çoktan unutursunuz

4
    0 Yorumla
  • yaralı_gönlüm
    yaralı_gönlüm Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yenisini bulmak veya kafa dağıtmak için onu hatırlamayacak hobiler edinmek veya sanal alemde takılmak

2
    0 Yorumla
  • sizofrenpsikologg
    sizofrenpsikologg Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 37%
    +1 yıl

K A B U L L E N M E K. kesinlikle kabulllenmek bir daha olmayacağını ilişkinin bittiğini kabullenirsek çok daha erken atlatırız bu dönemi

2
    0 Yorumla
  • Gizlibirask
    Gizlibirask Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 64%
    +1 yıl

Herseyı sıl hattını degstr ve 21 gun irtibat kurmazsan emın ol akısır unutursun

3
    0 Yorumla
  • thestyxx
    thestyxx Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 46%
    +1 yıl

Sırf o acıyı yaşamamak adına tekrar sevgili yapmıyorum desem yeridir, en kısa yol onunla alakalı hiçbir şeye bakmamak bence

1
    0 Yorumla
  • Gizlibirüye12
    Gizlibirüye12 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl

Ne biliyormusun aklina gelince baska seylere yonelmek ask acili sarkilar dinlememek bol bol kankalarla vakit gecirmek 👍

1
    0 Yorumla
  • BlueCupcake
    BlueCupcake Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bunu kendine yedirip hayatına kaldığın yerden devam etmen senin için daha iyi olacaktır. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor ne de olsa. :)

1
    0 Yorumla
  • gamzedesaklı
    gamzedesaklı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Unutmaya karar vermek, unutmak istediğin zaman bir şekilde uzun zamanda alsa geride bırakabiliryorsun

1
    1 Yorumla
    • OttomanHistory
      OttomanHistory
      +1 yıl

Gamzemde bişey saklı değil 🤔

Yorumla
  • fukanınhatunu
    fukanınhatunu Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 91%
    +1 yıl

Yeni sevgili edinmek diyenler siz ney yaşıyorsunuz ya 😂
    Aklı sizde olmayanın bedeni yanınızda olsun ister misiniz?

1
    0 Yorumla
  • suuuuu13
    suuuuu13 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 43 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı.

Kendın ıle kalmak baska bır yolu yok her sıkıntımız ıcın aslında genel gecer bır kural bu

2
    0 Yorumla
  • onurgulmez1907
    onurgulmez1907 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

relax olup kendi hayatına bakıcak. Temiz sayfa açıcaksın pozitif mutlu olucaksın kafada bitireceksin. Zaten elinde sonunda güleceksin ben napıyorum diye 😉😉😉

1
    0 Yorumla
  • ndenizyıldızı
    ndenizyıldızı Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 51%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.

Zaman en iyi ilaçtır. Ama fazlası intihara girer. Duygularını yaşa ve bittiğini kabullen.

1
    0 Yorumla
  • Solmez0634
    Solmez0634 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl

Hemen sevgili yapıp onu yatağa atacaksın. Şıp diye unutursun.

1
    0 Yorumla
  • Vvdxbc
    Vvdxbc Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Zamana bırakmak cok sevsen bıle bazılarını omur boyu unutmazsın bunlat da sızın sansızlıgınız

1
    0 Yorumla
  • Irenemillers
    Irenemillers Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 78%
    +1 yıl

Aman takmıcan kafaya onu filan zaman geçtikçe herşey unutulur

1
    0 Yorumla
  • delinindiğeri
    delinindiğeri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 86%
    +1 yıl

Öyle bir yol yok eskiymis yeniymis bu ibareye de gerek yok seviyorsan unutamazsın.

1
    0 Yorumla
  • skazmsmss
    skazmsmss Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Bitti demen lazım.
    Unutmaya çalışmayıda bırak o zaman hiç unutamazsın.

1
    0 Yorumla
  • kaaveehanım
    kaaveehanım Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 927 cevap paylaştı.

Özellikle bir şey yapılmıyor zamana bırakıp mantıklı düşünmek rahat olmak

1
    0 Yorumla
  • alision
    alision Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Benim için en kısa yöntemi bir başka sevgili yapmak.

1
    0 Yorumla
  • _Cambaz_
    _Cambaz_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Herşeyini sil bir anda, sonra hiç olmamış gibi başkalarıyla tanış flörtleş felan

1
    0 Yorumla
  • KedimBenVeYatağım
    KedimBenVeYatağım Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Yapmak isteyip yapamadığın ne varsa liste yapıp onları gerçekleştirmek aklından onu kolayca çıkarır

1
    0 Yorumla
  • zerda94
    zerda94 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

ona ait mesajlari okumamak fotolari silmek rest cekmek kendıne guven hayırlısını dile.

1
    0 Yorumla
  • Akbey_52
    Akbey_52 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Hiç Boşuna kendinizi patlar mayalım Eskiler unutuluyor her zaman bir yerlerde duruyor

1
    0 Yorumla
  • Yalnızçiçekkk17
    Yalnızçiçekkk17 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Yeni birini bulmak diyenlere sakın aldanma yeni birini bulduğunda karşındakine de haksızlık etmiş olursun o yüzden eski sevgilinin sosyal medya hesaplarından uzak dur bakmamaya çalış bir şeylerle uğraş hobi edin derim

1
    0 Yorumla
  • Spring2
    Spring2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Seni sevgili dışında ona yakın mutlu edecek bir şey buldugunda

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (149)
Devamını Gör(194)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliyi unutmanın en kısa yolu nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliyi unutmanın en kolay yolu nedir? 95 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu nedir? 28 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu nedir? 79 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu nedir? 10 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmanın en iyi yolu? 30 cevap verildi
Eski sevgiliyi unutmanın en etkili yolu nedir? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İnce kaş bağımlılığı?
  • Senin en dikkat çekici yerine şiir yazılsaydı, nerene şiir yazılmış olurdu?
  • Fiziğinizle gurur duyuyor musunuz?
  • Kedim beni niye sevmiyor?
  • Çekici görünmenin sırrı nedir?
  • En çok da kaybettiğimiz kişiye değil, ona yüklediğimiz anlamlara üzülüyoruz?
  • Gece saatlerinde ayran içer misiniz?
  • Gece yarısı mutfağa girseniz, hangi lezzeti yersiniz?
  • İçtiğiniz içeceklerin kutularını atar mısınız saklar mısınız?
  • Klipsli küpe kullanıyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨