Dün sevgilim, ondan habersiz işe başladım diye bana tokat attı. O anda ne olduğumu bilemedim, hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. Annem, babam bile bana bir fiske vurmamışken sevgilimden yedim tokadı. Dünden beri arıyor, mesaj atıyor, özür diliyor, ama ben cevap vermiyorum. Ne yapmalıyım? Kışa nişanlanmayı düşünüyorduk...
Cevabın nedir?
+1 yılSen bence evlenme hic kimseyle iliskiler asklar.. yasanmisliklar.. ne kadarda cabuk kenara atiliyor.. tek soz bitti.. nekadar kolaymis bu sozu diyebilmek..
ben bir kiza tabiki el kaldirilmamali ve cezasini cekmeli ama bunun bedelini onca yasanmisliklari hice sayarak ayrilik yoluna gidebiliyorsun.. hatasini anlayip ozur diliyor sana kiyamayip hatasini anliyor her insana 2. Bir şans verilir swnin ondan habersi hayatina kafana gore gitmende ciddiyetsizligini ve sevgili olma sorumlulugunu daha benimsenememisin demektir.. sevgili olmak eskisi gibi hayatina caninin istedigi gibi devam edemezsin bu olmaz anliyosun dimi?
Herkez ayril karaktersiz vs. Demis her insan hata yapabilir , bir sinirle bir hata yapabilir bu insaligin dogasi geregi olan biseydir ve onemli olan bir daha yapmamasi sen ilk yaptigi seyde ayriliyorsan k. b ama sen zaten ölmüşun aglayanin yok..01 Yorumla
Soran+1 yılSende bence çok çabuk hüküm veriyorsun. Esim olmadan daha en ufacik bir hatamda bana vuran, evlenince ne yapar? Hel ben bunu bir hata olarak görmiyorum çünü sevgilim olacak adam çalismiyor, ve her zaman babamin bana verdigi parayla geziyoruz, bende daha fazla babama yük olmak istemiyodum, çalismak istedim. Yani bu kararim ikimiz içindi. Aaa pardon belki ikimizi düsünmek bir hataydi..
En İyi Cevaplar
+1 yılKadına şiddet, aciz bir adamın en soylu eseridir...
Şanslısın, nişandan önce gerçek karakterini göstermiş. Sebebe bak; İŞE BAŞLAMIŞ KIZ!24 Yorumla
Soran+1 yılEvet allahtan erken gösterdi gerçek yüzünü.
- +1 yıl
Uzatma derim. Sevgili olmak daha risklidir, evlilik bri rahatlık verir insana; o rahatlıkla bir gün tekme tokat dayak yiyebilirsin.
Ayrıca, tokat atıp sonrada arayıp durmasıda; karakter sorunu olduğunu gösterir. Pişman olur anlarım, ama efendice bir mesaj atar beklerdi ;)
Soran+1 yılKaraktersiz iste. Bitti zaten bir daha görüsmem. Yorum için tsk
- +1 yıl
Kıyamam sana, nasılda içerlemişsin. Üzme kendini, her ŞERDE bir HAYIR vardır.
Rica ederim, hoş ve mutlukal.
Uzak dur. Bak kızım bu erkekler değişmez. Aşka gelip, beynini yeme. bir annene danış. Ilerinde seni bırak, ufak birşeyde çocukları döver. Psikopat çocukların, ailen olur. Aciz herif. Sen kadınsın. Güçsüze vuran, acizdir. Haysiyetsizdir. Bunun sevgi ile aşk ile alakası yoktur. Aç gözünü. Senin gibi bile bile evlenen, pişman olan çok. Ayrılamazsın da bu öküzden sonra. Bırakmaz peşini.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet, zaten bir daha görüsmem, bitti. Yorum için tsk
Soran+1 yılTamam saol :)
Sinirlerine hakin olamayan biri demek ki.. bundan sonra devam ediceksen bile daha temkinli ve dominant olmanı dilerim. Netice de kadına şiddete karşıyız. bir tokattan nolacak diyenlere bakma, bu işler böyle başlar..
228 Yorumla
Soran+1 yılDevam edermiyim bilemiyorum. Yorum için saol
- +1 yıl
Sığ düşünen biziz öyle mi? Siz elit adı altında kocanıza bile sormadan haberi bile olmadan işlere girin calısın snra bana vurdu. bir kere durduk yere vursa haklısınız, nişanlanıcagı kişi bu bak evlenmeyi düşünüyomuş erkek adam kadınını kıskanır keşke yanına gitmeden telde söyleseydi ben olsam bnde cok kızardım vurur muydum bilmem ama vursam da uzulmezdim.
- +1 yıl
dogru soyluyosun da elle degil lafla tokatlasa bak bidaha yapıyomu gizli gizli işler
- +1 yıl
Aynen lafla da tokatlasa bu sefer yine bişeyler bulurdular bu kadınlar cok yozlaştılae kimse karısmasın her istedigimizi yapalım free live düsünüyolarda böyle olmaz ki hayatı tv dizilerinden ibaret sanmayın burası türkiye iffetli her erkk kadınını kıskanır değer verdiğinden olur buda eğer değer vermezse geniş adam olur ne hali varsa görsün der
- +1 yıl
Ben bu durumun elit olduğunu vs. Söylemedim. çocuk haklı olabilir kızabilir. kendini haksız durumuna düşürmek diye buna derler işte. Kalkıp vuracağına başka şekilde kıskançlığını belli etse olmuyor mu? Lütfen bana bunun doğru olduğunu savunmayın. vurması çok yersiz ; evet haklı olabilir ama kendini suçlu durumuna düşürdüğü de çok aşikar.
- +1 yıl
Vurması öyle belki bu kız kasti yapmadı düşünemedi bu hataya düştü o cocukta düşünemeden vurdu ama basit bir sebepten dolayı değil ve sevdiği için oldu bu lütfen iyi düşünün ya ne yani ingilterede ki gibi erkeklerden mi istiyorsunuz? Hiç birşeyine karısmayan kıskanmayan geniş relax takılan?
Erkek haklı vurduysa normaldir.
Soran+1 yılSiz erkekler için ne kadar basit bir durum demi? Hosunuza gitmeyince basin tokadi. Yazik!
- +1 yıl
Ceza vermesi gerekirdi ama ne bileyim tokat çok can yakmasada kücük düşürür keşke kadınlar şöyle rahat takılmasa da bitmese ilişkileri felan. Bende kıskanc oldgm icin terkedildim hic vurmadım benden snra baskasıyla cıktı mutluuklar diledim eğer benleyken olsaydı mutlulugu ona haram ederdim arada ki farkları iyi kavrayın.
Kızda suclu burada. Kıskanmayan ve geniş olan erkek modeli olmamalı kocasını takmayan kız modelidr olmamalı hatalar doğru yaklasımla çözülmeli. Cocukta pişman olmus özür dilemiş bence ayrılmasınlar yazık ya - +1 yıl
Ama bak erkek vurmayıp vurmayıp lafıyla tokatlasa yine bu tiribi atıcaktı kız cunku bagımsız hissediyor kendini 2. Eğer cocuk ceza vermeye kalksa sen kim oluyosun diyecekti zaten bu hatayıda takmadığı için yapmış lütfen doğru olalım kız acık bir şekilde takmıyor ve cocuk ne yaparsa takmayacakta ona başka yapıda erkek lazımdı keşke böyle tam birbirlerini tanımadan cıkmasa kimse.
Soran+1 yılSen neden "kiz takmiyor" diyorsun? Ben ona is aradigimi söylemistim, razisi yoktu ama benim çalismem gerekiyor, is buluncada onunla bulustum, ben ise baslicam dedim tokadi yedim!
- +1 yıl
Razısı yoktu ama calısman gerektiğini düşünemicrk kadar sana anlayıs gösteremicrk kdar kısa beyinli bir insanla nisanlanmayı düşünmende bir çelişki :) bence sana calısmamanı söyleyip ben destek olurm dedi sende gurur yaptın kesn snra oda vurdu. Her neyse bu anlattıgına göre haksız adam
Soran+1 yılBu adam bana bir daha ne zaman vurucak korkusuyla yasayamam ben..
Soran+1 yılBilemezdin, ama bir dahakine iyice ögrenmeden yorum yapma. Helal olsun.
Soran+1 yılAmin, sende insallah.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
42Cevap
+1 yılNedensiz yere vurmuş :( Yerinde olsam 1 hafta daha konuşmazdım sürünsün pislik! :D Hatasını anlasın bırak hemen barışma. Bir kaç gece uykusuz kalsın, kendisine hakaret etsin, nasıl biri olduğunu anlasın azcık sürünsün... ?
14 Yorumla
Soran+1 yılBundan sonra görüsmem birdaha olnunla! Yorum için saol
- +1 yıl
Birde şöyle bir şey herkes ayrıl demiş ama sonra ne yapıcaksın ? bir süre süründür daha sonra yapmazsa evlen. Evlendiğinizde çocuğu aceleye getirme! Biraz zaman geçsin bir kaç sıkıntı başladığında yine böyle köpürür sana el kaldırmaya çalışırsa ayrıl nasıl olsa ayağnıa takılacak çocuk yok.. Birlikte olduğunuz zamanlarda ondan gizli doğum kontrol hapı içn yani başka çare yokk? Ne yapmayı düşünyorsun?
Soran+1 yılBirlikte falan oldugumuz yok. Ayrilacam, bana bir daha ne zaman vurucak korkusuyla yasayamam ben.
- +1 yıl
Birdaha vurmaz bu anı hatırlayıp el kaldırır ama sende haklısın git yüzüne söyle "herşey bitti" diye sonra 1 hafta herkesden gizli biryerlere tatile git kafa dağıt iyi gelir..
Simdiden boyleyse evlenince ne yapar düşünemiyorum ayril bitir tamamen
21 Yorumla
Soran+1 yılBende düşünemiyorum
+1 yılEn az -> Süründür, burnu sürtsün.
En çok-> Terket, arkana dahi bakma.
Ve ilişkinizi devam ettirecek olursan bundan sonraki evrede daha katı, daha ucu açık birisi ol, ucu açıktan kastım ne kalacağın ne gideceğin belirsiz olsun.)
cut.20 YorumlaBence çok şanslısın ki evlenmeden önce bazı şeyleri görebildin. Şimdi belki sen hata yapmışsın ama eşin bile değilken şitdet uygulamış, dolayısıyla iyi düşünmelisin evlilik bu yarın mutlaka farklı hataların olacaktır. Acaba her hatanda şiddet uygulanacakmı? Tabi bunun boyutlarıda var tokatla başlar. Çok iyi düşün.
00 YorumlaSevgiline mesajım şudur : adam ol , efendi ol ! iletirsin.
Mantık ile hareket etmeni öneririm ama tabi karar senin.12 Yorumla
Soran+1 yılBitti, görüsmem bir daha
bugün onu yaban yarın döverde yol yakınken ayrıl canım işe girdin die olur mu ole şey erkek egemenligi altında mı yaşıyacaksın kendini belli etmş
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a sükür erken belli etti
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenseniz daha kötüsünü yapar bence.
Mesaj at ben senin nikahlı karın mıyım ki tokat atma cesaretini buldun defol yaz.
Akıllansın. Sen kölesi değilsin şerefsizin.24 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç gün cevap vermemeyi düsünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılAyrıl sen aptal mısın. Sinirini seni döverek atan birisiyle birlikte olunur mu.
Seni inciterek kendi rahatlamış oluyor dimi?
Adam olmak bu değil karaktersiz birisiyle beraber olma.
Soran+1 yılHaklisin! saol
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil. Yetişkin birisi düşünmesi lazım bu kızın karakteri incilmez mi onuru incilmez mi diye. Bir gururun var dimi İnsanlık gururu.
Dışarda hayvana bile vuranı gördüğümüzde içimiz tuhaf oluyor be insan bu...
Gizli Üye(36-45)+1 yılayril donme sakin. ona tekrar donmen bu tokadi saymiyorum gel bir tane daha yapistir demek gibi olur. herkesten once kendine saygin olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin saol
onurlu bir kız ol ve gerekeni yap. Bu serseri daha evlenemden tokat atacaksa kim bilir evlendikten sonra neler yapar. Sen bir gülsün sevgiyle güçlenen. Neyse iyi düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende olabileceklerden korkuyorum. Yorum için tsk.
Kusura bakma ama daha şimdiden böyle yapıyorsa, evleninceki halini görmek bile istemiyorum.
ben bitir derim, tamamen.10 Yorumla
+1 yılben olsam gider bende vururdum ödeşdik canım derdim ve vurdum yeri öperdim ama ben senin gibi bırakıp gidemem öperim ki geçsin diye derim madem o kadar ciddi düşünüyorsunuz ayrılma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl:O kesinlikle vurmaması gerekiyordu çok yanlış yapmış eli alışkın mıdır nedir?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayir ilk defa böyle bir sey yapiyor
Cevap sahibi+1 yılyok kız kardeşi falan varsa onun için söylemiştim.
Soran+1 yılBilemiyorum. Zaten hiç taniyamamisim onu..
Gizli Üye(30-35)+1 yılVllh hiç yuz verme cevap verme o kimde sana tokat atiyor simdi geri yuz verirsen gene yapar gene ozur diler nasil olsa affedicen.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisin
Cevap sahibi+1 yılHadi onu geçtik atma nedenine bak bu resmen senin ozgurlugunu kisitlamak
Soran+1 yılÖzgürlük falan bunlari geçtim artik, saygili olsun, adam olsun bu yeter.. Yorum için saol kardesim.
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle kadina el kalkmaz, rica ederim kardesim. Merak ettigim annen gil ogrense napar
Soran+1 yılNeler olur düsünemiyorum bile, babam katil olur herhalde! O yüzden söylemem onlara.
Cevap sahibi+1 yılSakin soyleme zaten yazik babana çok uzulur vermez seni ona
Soran+1 yılZaten bundan sonra ben varmam artik ona
Cevap sahibi+1 yılHerseyde bitmesin bununla ama kendin bilirsin ettigi çok kotu birseydi gerçekten gerçek yuzu ortaya çikti fakat belki aniden olan birsey ona hak vermiyorum ama iliskinizde bitsin istemem
Soran+1 yılTamam saol
Sende ona git tokat at sonra o sana yumruk atsın sonra sende ona tekme at sonra o sana kafa atsın sende ona at mevzu büyüsün benide çağır bende mevzu arıyom zaten bu aralar elim kaşınıyo birilerini dövmek lasım
10 YorumlaYuhh yaa eli kırılsin. şimdi bunu yapan evlenince ne yapar..
-B10 YorumlaBundan bir cacık olmaz evlenince dövebilir seni o zaman napıcan?
10 Yorumlasende ona attacaktın. yapar bunlar, çok yüz veriyorsunuz.
10 YorumlaSen de ona gecirseydin bir tane
113 Yorumla
Soran+1 yılO an ne yapacagimi biledim, dondum resmen
- +1 yıl
Bende öyle olurdum muhtemelern.. Ama kasığınada geçirebilirdim bilmiyorum :D
- +1 yıl
Ağlasın demiyorum çeksin gitsin konusmasın bir müddet kücük düştüğü şeyi tekrar geri alsın ondan yalvartsın ama bitirmesin yazık ya ne kadar basite indirgemişsiniz sizin gibiler yüzünden bende ayrıldm sevgilimden vurdugum icin degil vurmadm hiç ama cok sıkıyomuşum kıskancmışım ozgür bir kızmış vs nereye geldi toplum ya ben diyorum ki gel benle özgür ol o yok diyo böyle ilişki olcagına herkez kafasına göre yasayacaksa tabiri caizse defolsun gitsinler :)
- +1 yıl
Valla yukarida yazidign cevabi gördüm zihniyetini de anladim. Burada kafa tutmasi bir muddet ara vermesi gereken kiz degil erkek. Tokat attigi icin hakliyken haksiz durumuna düşmüş. Bir insan digerine vuruyorsa o insan gucsuzdur acizdir beceriksizdir. Tepkisini gostermeyi bilmeyen kendini kontrol edemeyendir.
- +1 yıl
Neymiş zihniyetim? Cok komiksiniz ya :)
Bak bu kız takmamıs onu baksana rahat yetişmiş taksa zaten haber verirdi bir düşün snce bu erkek buna kac defa neler izah etmiştir cunku nişanlancagım erkekti diyor?
En son dayanamamıs vurmus adam.
Ucundan bakmayın, bakış açınızı değiştirin biraz tam ortadan bakın. Bu kızın ilk hatası degildir bu ama cocuk ilk kez vurmus bence gayet ortada
Soran+1 yılYa sen ne kadar rahat konusuyorsun böyle! Sen beni tanimiyorsun, neler yasadigimi bilmiyorsun. Sevgilim olacak adam çalismiyor, ve her zaman babamin bana verdigi parayla geziyoruz, bende daha fazla babama yük olmak istemiyodum, çalismak istedim. Yani bu kararim ikimiz içindi, ama böyle "hak etmis" falan demek kolay demi? Yaziklar olsun sizin erkekliginize!!!
Soran+1 yılYa tamam bosver!
Burada mi soruyosun? Evlenince de falakaya yatirirsa sasirma az onunuzu gorun be !
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende tokat at ödeşin gitsin. * kölesi gibi oluyosun erkeğin ne demek ya dövmek vurmak. ben olsm birkere daha vururdum sana
10 Yorumlawww.torsiyon.com/.../tokat-atmak.jpg
hakettin tabi13 Yorumla- +1 yıl
Hahaaaaa çok güldüm be Kokokoooop's
- +1 yıl
Ne demek hak etmiş ya salak mısın nesin sende karına öyle yapıcaksan evlenme !
BU ARADA RESİME SESLİ GÜLDÜM :D
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sen affedersiiiiin. Yaklasik bir sene sonra yumruk evresine gecersiniz.3 5 seneyde kalmaz kadina siddet istatisklerinde bir profilde senin dosyan acilir. Kezbanlik olmez vatan bolunmez.
10 Yorumla
+1 yılSinirini kontrol edemeyen iradesiz birisi olabilir. Evleneceğin kişi olabileceği için bu kadar yorum yeterli.
00 YorumlaHak etmişsin kusura bakma da evlenceğin adam nasıl haber vermezsin
10 Yorumla
+1 yılUlan kadın kendini biliyorsa çalışmasında hiç sebep yok
ne var bunda
kadının en güzeli kafası meşgul olanıdır :SDA:AD:DSADSA:DSA00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokat atılır mı ya hatuna el kalkar mı çok ayıp çok. Asla böyle bir davranış olmaması lazım. Bugün tokat atan evlenince neler yapar. s
10 Yorumladaha sadece sevgilinken bunu yaptıysa evli olsanız neler yapmaz bence uzak dur..
00 Yorumlane oldu vurduysa ya öldün mü eksildin mi :/ cezalandır ve bunun çok yalnış bişey olduğunu öğret bir daha yaparsa ayrıl
10 Yorumla
+1 yılÖyle sevgiliyi!
Sen niye ondan gizli işe başladın?
Ben aff etmem şahsen seni bilmem01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona is aradigimi söyledim, rizasi yoktu ama haberi vardi yani, ama mecburum çalismaya. Sevgilim olacak adam çalismiyor, ve her zaman babamin bana verdigi parayla geziyoruz, bende daha fazla babama yük olmak istemiyodum. Yani bu kararim ikimiz içindi..
+1 yılBence git barış sonra hiç beklemediği bir anda kafa at.
00 YorumlaYapılacak belli de neyse ben yuva bozmiyim bol şans
00 Yorumlaevlenince de böyle sebeplerle sana tokat atması kuvvetle muhtemeldir, iyi düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi bu tokadı atan evlendikten sonra neler yapmaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılDüsünmek bile istemiyorum
Delikanlılığı o kadarmıymış bir sorsaydın
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadarmis demekki!
+1 yıltokat iyidir bende kızıdırınca ana bacı kayıyorum alışırsın.
00 YorumlaOnunda haklı bir yönü var seninde ortada bir durum olmuş
10 YorumlaAma itiraf et... bu bir nebze de olsa hoşuna gitti dimi?
Ve seni asıl düşündüren bunun sürekli hal alabilir olması...02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalama, ben hala olayin sokundayim!
- +1 yıl
Sen nişanlanmayı düşündüğün adama hayatında önemli hatta sevinçli (işe başlayacak olmak gibi) haberleri paylaşmayacak kadar uzaksan hadi ordan diyorum sana...
Kadına şiddet yanlısı değilim. Durumu tasvip de etmiyorum. Burada böyle gevşekçe paylaştığına ve arıyor özür diliyor diye aşağıladığına göre tokat dediğini şakayla karışık tepki olarak değerlendirdim.
Ama sen değerlendirme yapacak fosfora bile değmeyecek kadarsan... neyse..
He canım he diyorum sana...
Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Süründür onu. Başka da bir şey demem.
10 YorumlaBugün yarın çok üzgünüm Öbür gün tekme sonrasında beni affet. Sonunda mı? Aşk cinayeti. Potansiyel bir 3. Sayfa haberisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
+1 yılHaklı insan haber vermez mi ama seni seviyor yoksa takmazdı
22 Yorumla
Soran+1 yılBu nasil sevgi?
- +1 yıl
Doğru biraz sert sevgi
bugün tokat atan yarın tekme atar :D
10 YorumlaYok artık yani işe başladın diye bide
10 Yorumlaolucak şeymi ya :( bırak bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın El kalkmaz kaldıran Adam. olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılçok saol
ayrıl.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam.
sende onun kıçına bass tekmeyi
20 YorumlaAyrılmazsan iki tane de ben patlatırım.
00 Yorumla
+1 yılSalak herif ya
10 Yorumla
+1 yılsende onun saçını çek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Elini dötüne soksaydın onun O. o
00 YorumlaSıkıntı xlarge sal yularını gitsin baağğyan. :-)
00 Yorumla
+1 yılSende ona balgam at.
20 Yorumla
+1 yılben olsam bende aynini yapardim
24 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya!!
- +1 yıl
iyide kizim demekki seviyo demekki kiskaniyo insan bir haber vermeye mi usenir ilgisizlik resmen erkek arkadasna mesaj atsan bulusalm bugun diye o da askim ben bodrumdaym fethiyedeym yaa dese zoruna gitmezmi?
Soran+1 yılBen ona is buldum dedim tokadi yedim, bu nasil sevgi?
- +1 yıl
yukarida ise basladim demissin buldum ayri basladim ayri yani sadece bulduysan atmasi hataydi ama basladiysan bence normal
+1 yılO. ç demekki
10 Yorumlane desem biledim
01 Yorumla
+1 yılGelip dövelim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelin armut mu topluyor senin
12 Yorumla
Soran+1 yılO an soka girdim ne yapacagimi bilemedim
Cevap sahibi+1 yılterbiyesiz senin yerinde olsam kasığına tekme atardım
+1 yılacıdımı
11 Yorumla- +1 yıl
iiyi yapmıs