Annemin hoşlandığı adam benden hoşlanıyor :( yardım edin nolur?

Arkadaslar nolur bana bir yol gösterin yardimci olun allah askina :( kisa anlatmaya caliscam.. Annemle ve ben bir sergideydik.. Sergide bir adam anneme kagida numarasini yazip vermis ama annemi yabanci sandigi icin ingilizce konusmus ( annemin ingilizcesi yok) Ondan sonra ben annem ve kizarkadasi bulustuk cok luks bir mekanda bu adamla.. guya adami annemle kaynastirmaya calisiyoruz cunki annemde adamdan hoslandi.. Adamdan etkilenmemek mumkun degil kendisi diplomat saygili bonker cok efendi birisi.. Hersey superdi cok etkilendi annem adamdan fln.. Bir hafta sonra adam ücümüzü bir konsere davet etti.. Gittik oraya eglendik snra adam geldi yanima dediki: size bir sey demem lazim ama aramizda kalsin.. Ben o gun o numarayi sizin icin vermistim ama cok buyuk bir yanlis anlasilma olmus dedi.. Ben orda sok oldum :( cooook üzüldüm cunki annem o adamdan cok hoslandi surekli benimle adam hakkinda konusuyor.. Ve bugun adam bana mail atmis ( konser bilgileri icin mailimi vermistim adama). Artik hersey aciga vardi falan yazmis herseyi biliosun artik ltfen beni ara acilen yazmis.. Arkadaslar ben nasil davranayim simdi ne yapiyim? Cikmazdayim.. Annemin hoslandigi adam benden hoslaniyor :((((( anneme aciklayamam kahrolur cok uzulur yardim edin napiyim adami arayip konusuyimmi?
Annemin hoşlandığı adam benden hoşlanıyor :( yardım edin nolur?