Ben 31 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevilmedim bu yaştan sonra da hiç sevilmeyeceğimi biliyorum ömür boyu hiç sevilmeyeceğimi düşünüyorum bunu kabullenmeye çalışıyorum yalnızlığa alışmam lazım şimdiden
Benim gibi ömür boyu hiç sevilmeyeceğini düşünen var mı?
Bende 29 yaşındayım sana şöyle bir durum söylemek isterim ki elbette sevilmek sevmekten daha güzel geliyor ama unutmamak gerekir ki sorun sende ya da benim ile ilgili bir şey değil. Yaşadığımız 2020 yılında herkes herşey o kadar basit ve ucuz bir hal aldı ki zaman gerçekten daha da kötüye gidiyor dolayısıyla çekilen sahte aşk dizileri pembe hayatlar ve kadınların erkeklere, erkeklerin kadınlara korku şeklinde yaklaşması buna neden oluyor işte bu yüzden bazen ömür boyu yalnız kalmak yanlış kalpte olmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Allah seni seviyosa, ailen seni seviyosa yeter. bide dediğin gibi böyle şeylere alışman gerek. buralarda olsaydın senle arkadaş olurduk. seni hiç bırakmazdım. sana yardımcı olmaya çalışırdım. bende evlenmiorum. çalışmıyomda. psikolojik olarak çalışmayı kaldıramıorum. olmuyor. nörolojik rahatsızlığımda var. çalışamaz raporu verdiler. devlet maaş bağladı zaten. çalışmama gerek yok. dışarıda fazla çıkmam. arada çıkarım. biraz çekingenlikte var. %50-60 asosyalim. senle nerdeyse aynı durumdayız.