bazıları evlenmeden önce bile başlıyor. kilo alıyor, giyimine, saçına başına özenmiyorlar. sonrada eşleri güzel bakımlı kadınlara bakınca olay çıkartıyorlar. sebebi ne olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu söylediğini sadece kadınlar değil, erkeklerde yapiyor. Hep kadınlar bakımlı olmalı algısından bir önce kurtulmak gerekir. Herşey kadından bekleniyor. Kendimden örnek vermek gerekirse hamileliklerimde çok kilo alan bir kadınım, üstüne farklı problemler antidepresanlar eklenince kilo aldim. Fakat hic bir zaman kendimi salmadım. Dışardan bakılınca evlendi kilo aldı kendini saldı izlenimi var. Oysaki insulin direncim yuksek kilo problemi yaşadım. Fakat kendimi hiç ihmal etmedim. Spor ve diyet ile kilo sorunumu çözmeye çalıştım. Asla bakimsiz bir kadin olmadım olmıycam. Bir çok kadının farklı farklı sorunları oluyor. Maddi, manevi psikolojik sağlık gibi sorunları olan kadınlar toplumun baskısı ile dahada kötüye gidiyor. Toplum o kadar bencil ve her kadın zayıf olmalı modunda ki oysaki bakımlı olmak zayıf olmak demek değil. Bakımlı erkek sayısı daha az üstelik nikahtan sonra değil öncede çoğu bakımsız yahu kaç erkek kendi ile ilgileniyor?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 yaşındayım gozlemlediğim kadarıyla kadının üzerinde çok fazla yük oluyor bir anda mesela banyo tuvalet temizliği ( sanki sadece kadın kullanıyor gibi sadece kadın yapıyor ) yemek yapmak evdeki en ufak işten bile neredeyse kadın sorumlu bu kadın çalışan bir kadınsa ki ben çalışıyorum sabah 6 da kalkıp 7 de çıkıyorum akşam 7 gibi eve geliyorum ve canım çıkıyor bazen spora gidiyorum eşim olursa nasıl zaman ayırıcam ona ben ne zaman yemek yapıcam mesela ne zaman eşimle ilgilenicem. Burada ülkesel bir sorun var yanj yoğun iş temposu kalabalık nüfus yol yorgunluğu iş yorgunluğu bunlar üst üste gelince inanın bana çekilmiyor kadın ister istemez salar. Ben bile çoğu zaman biraz daha uyuyayım diye makyaj yapmıyorum mesela metro da uyuyorum bakın bende de sorun olabilir çok kolay yoruluyor olabilirim ama sanmıyorum inanin çoğu zaman ap tal gibi geziyorum ben yorgunluktan bıkkınlıktan. Kendime bakayım tamam istediğimi giyebiliyor muyum Hayır kırmızı ruja bile saçma sapan yorum yapan var heves mi kalıyor kadında da kadın kendine baksın. Bu arada kendime de bakarım çok da severim makyaj falan yapmayı hatta bazı geceler ' oley yarın uyanıp makyaj yapıcam ' bile diyorum ben buna rağmen çoğu zaman mutsuz ve umutsuzum bu da uzun vadede kendime bakmama olayını doğuruyor
30 Yorumla
+1 yılBen aslında erkeğin salmasını daha tuhaf karşılıyorum. Çünkü kadın doğumlardan dolayı ciddi hormonal iniş ve çıkışlar yaşayabiliyor. Vücudu ciddi hasar alabiliyor. Çatlaklar, sarkıklar, bir türlü verilemeyen fazla kilolar. Hamilelik bitiyor, emzirme dönemi başlıyor. Hele o süt sağma işi insanı hayattan soğutur. Kadınlıktan çıkarır. O süreç çoğu kadının artık bir daha asla seksi olamayacağı kaygısıyla dolduğu bir zamandır. Ama evladım için feda olsun dersin. Annelik ağır basar. Üstelik hem çocuğa hem eve hem işe koştururken çoğu kadının kendine ayıracak vakti kalmıyor. Ama erkekler için şartlar bu kadar zorlu değil. Erkeğin kendine bakmasında ne var ki! Biraz yemesine içmesine kılığına kıyafetine dikkat ettiklerinde bir de zamanında saç sakal traşı yaptıklarında yeterince bakımlı görünüyorlar. Doğuştan kas kütleleri daha yoğun olduğu için eğer yemelerini dengeli tutarlarsa hayatları boyunca hiç spor yapmasalar bile bir yerleri sarkmaz vücutları selülitle dolmaz. Kadınlar kadar tantanalı değil onların bakım işleri kısacası.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bencil erkekler kadına çok fazla yük bindiriyor. Hem ev işi yapsın hem çocugu doguırsun hem cocuga baksın faturaları yatırsın alısverısı yapsın yemegı yapsın. Yetmedi birde gece senı yatakta memnun etsın.
Paşam neyapaıcak? Bir tek çalışıp eve ekmek götürecek hee...
Nerede kaldı hayat müşterek lafı?
Kadının omzundan o yükleri alıp paylaşmazsan kendine zaman ayıramz kadın bedenini ailesine süpürge etmek zorunda kalır sende benim eşim neden bakımsız dıye dusunur dururusun.
Kadın birde calısıyorsa zaten hıc zaman ayıramaz onu hesaba katmıyorum bile.
İş erkekte bitiyor. Birazda ekonomik meseleler bunlar. Bazı aileler var çevremden biliyorum adam evinde kadınına pazar parasını anca bırakabiliyor. Kadın o para ile evinimi gecındırecek kuaforemı gıdecek makyaj malzemesımı alacak ustune kıyafetmı alacak. Spor salonunamı gidecek.
Erkekler evlendiğinde kadını eski halini aratıyorsa kendini salmışsa birazda kendinde arasınlar problemi. Gözleri fıldır fıldır elalemin karılarını keseceklerine evleriyle ilgilensinler.20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Nasılsa herşeyi Garanti görüyor çünkü...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sırf kadın kendini saldı diye başkalarına bakan erkekler kadar vasıfsız insan yok... Ne olursa olsun hiç kimse, başkasının istediği gibi olma çabasına girmemeli.. Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı... Tabi eşi uyarabilir; 'Hayatım şunu şöyle yapsan daha iyi, şöyle giyinsen sevinirim' tarzında kalp kırmadan uyarabilir... Başkalarına yönelmek nedir... 😒
120 YorumlaErkekler çok fit sanki. Hepsi g. göbek yapıyorlar. Bir kadın olarak kadınlara yüklenmen hiç yakışık almadı. Kimse evlenince salmamalı kendini, sağlık açısından bu yoksa başkasına bakmasın, aldatmasın falan filan diye değil. Eşi kendini saldı diye başkasına bakan kişi kendini sakın haklı sanmasın. Zamanında sen onu iyi günde kötü günde berber olmak sözü ile aldın. Kişi fitse eşi ile beraber spor yapsın onu da teşvik etsin. Kişinin eşi istemiyorsa kişi eşini boşamakta özgür. Eşi kendini saldı diye aldatmak onursuzluktur.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sıranın bekar olduğu ne kadar da belli. 6 da işten cik 7 de evde ol çocuğu al 8 olsun eve gel yemek yap evi toparla 9 olsun. Bulaşık çamaşır kahve çay derken 10 oluyor. Çocuğu yatır duşa gir çık 11. 11 den sonra rüyamda goreceklerime mi bakım yapcam? Ha evde olursun o ayrı. ya da esin evin tüm sorumluluklarında ortaktır oda ayrı. Boş konuşmayın kadının omzunda her yük var. Erkeklerde bakımsız diye aldatacaksa kendi bilir boşayıp geçerim. Bakimsizlasmak kadına yönelik birşey değil erkeklerin çoğu salıyor, bizde kocamız got göbek yaptı diye başkasıyla mi olalım nedir yani?
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Çünkü evlenince kadının sorumluluğu artıyor.. Bekar bir kızın hayatında bir çok şeyi evde annesi yapar iken kıza kendine bakması için zaman kalıyor
Fakat kız evlenince .. yemek ütü temizlik çocuk bakımı derken kendine ayırabileceği zaman daralıyor..
Kadının bakımlı olması birazda maddiyata bakıyor.. Bir erkek, eşine kendi kişisel ihtiyaçlarını sağlayabilecek bir bütçe ayırabiliyor mu? Kadın bakımli olmasi için kuaföre gitmesi.. giyim alışverişi yapması bir şey beğendiği zaman alabilecek düzeyde bir maddi imkan sağlıyabiliyor mu.. Kadın gidipte adamın eline verdiği mutfak gelirini krndidi için harcarsa aç kalır.. veya evde tartışma çıkar.. kadın erkeğin butçesine göre haraket eder10 Yorumla
+1 yılNeden göbeği salan, haftada bir duş alan, dişleri turuncuya dönmüş, yürüyen sigara olmuş, sakalları göz altlarına ulaşmış, burnundan kıllar fışkıran ve ışıklarda burnunda hazine arayan adamlara kimse bişey demiyor? Bekarken öyle miydiniz? Yapmayın Allah aşkına. Cinsiyetçilikten başka şey değil. Erkeklerin koku alma duyusu, göz zevki var ama kadınlar taştan mı?
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince salan tek kadınlar türk kadınları 🤷🏼 Yabancılarda öyle bir durum yok aslında bu olayın evli olmaklada alakası fazla değil sebepleri evliyim çocuk var işler çol diye aramayın spor yapıp dengeli beslenmesine kimse mani olamaz ve vakti illa olur
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılgenelde hamilelik sırasında aldıkları kiloyu veremiyorlar. zira kilo vermek de belli bir ekonomik gücü gerektiriyor. doğru beslenmek, belki uzman desteği almak, herkese göre değil. güçten takatten düşmeden kilo vermek lazım ki kadınlarımız genelde her işin altına giriyorlar. diyet yapsa güçten düşecek o işleri kim yapacak.. doğru bir beslenme düzenine kavuşmaksa maalesef paralı... böylece kilo meselesi kısır döngüye giriyor.
20 Yorumla
+1 yılBen de şahidim bu duruma. Nedeni bazı kadınlar kendilerine olan saygısından değil, hayatındaki adama olan sevgisinden dolayı bakım yapıp kendilerini önemsiyorlar. Sevdiği adamı elde edince de salıyorlar kendilerini. Erkek ya da kadın her şeyden önce kendisine saygısı olmalı.
20 Yorumla
+1 yılBir kadının hayatında yapması gereken tek şey süslenip püslenmek değildir belkide bunu anlıyorlardır. Evli insan ve bekar insan hayatı bir mi? Hele de her işi üstüne yıkan bir kocan varsa? Üstüne birde çalışırsan tuzu biberi olur. Yazık onlarda hal mi kalır kendine bakmaya. Ayrıca kendine bakmak demek cildine bakmak temizliğine vs dikkat etmektir. Makyaj bakım değildir. Ben kimsenin pislik içinde olduğunu da düşünmüyorum ayrıca erkekler de aynı şekilde salıyor g. Göbeği.
Burda tabi aldatılırsınız demişsin ya ya aldatan biriyle bir ilişkin var ya da oturup boyundan büyük laflar diyorsun. Umarım yaşarsın.20 Yorumla
+1 yılÇünkü sevgili ataerkil toplumumuz kadını evlenince hizmetçiye dönüştürüyor. Bu Kadın yemek mi yapsın bulaşık mı yıkasın ev mi temizlesin çocuk mu baksın ha bir de çalışan anneyse geçmiş olsun diyorum bunlar yetmez gibi kocasıyla ilgilensin kendine baksın bu kadın tam olarak neye yetişsin pardon? Erkekte eve gelsin ayaklarını bir güzel uzatsın maçını izlesin paşalar gibi ayağına çayı gelsin neyse artık kusura bakmayın beyler memnun edemedik:(
(konuşmam genelleme)20 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun eşler birbirini aldatmam alidir.
Dış görünüşse arzusu gidip bosanir. İstediği ile görüşur.
Ama evlenmiş belli bir olgunluğa erişmiş her kişi bilir ki ilişkiyi güzellikten, dış görünüşten öte saygı bakın sevgi bile demiyorum. Saygı, güven, kişilik yürütür.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Onların tüm derdi o gelinlige sığıp imzayı artırmak. Kadın olmuş fil gibi, adam ise filinta. Sonra çıkmış tv de ağlıyor kocam beni aldattı diye. Aldatmamasinin garip olacagini anlayacak zeka kırıntısı bile yok zavallida.
Şimdi benzer zekadaki hemcinsleri saldırıya gecerse hiç sürpriz olmaz.11 YorumlaMerhabalar,
İsteyerek ve severek aşık oluyoruz bir anlık tutku ile bağlanıyoruz bu tutku bazen kısa bazen ise uzun sürüyor kadınlar üzerinden değil de genel olarak erkek ve kadın üzerinden değerlendirirsek şöyle bir konuya varmış oluruz her iki taraf da ben ne oldum biz ne yapacağız diye belirli bir çelişki üzerine girmeleri çok normal anlayışlı olmalıyız anlayış ve saygı çerçevesinde yaptığımız her şeyden başarılı bir şekilde çıkarız
Sevgiler00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kadınların omzundaki yükü konuşmuyor bir kadının bakımlı olması için önce huzurlu olması gerekir bunu kaç erkek sağlıyor önce ona bakmak lazım
71 Yorumla- +1 yıl
Bu arada eksileyen ne çok mavili hemcinsim var neden gücünüze gidiyor gerçekleri duymak gerçekten çok merak ediyorum bu eksileyen ler cokmu mükemmelsiniz yoksa gerçekten cokmu malsiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler ev islerine destek oluyorsa bakimi birakmitolar. ama hem ev isini tek yap, hem ise git, e hal mi kalir. hele bir de cocuk olunca renkleri bile soluyor kadinlarin. adam da eve gelsin yemegi yesin kkenara cekilsin telde oyun oynasin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler neden salıyor ve kilo alıyorsa o yüzden... herkes için geçerli değil tabi ki kendine saygısı olan, kendi için bakım yapan kimse duruma göre hareket etmez. Ama işte evlenince o kişiye güzel gözükme isteği azalıyordur diye düşünüyorum. Ama bunun tersi de çok var kendine daha çok bakan veya kendine bakmayı hiç bırakmayan.
10 YorumlaNedeni günün yorgunlugudur bence bakınca kadınların üstünde büyük bir yük var iş olarak doğal olarakta ev ve iş hayatında yorulmayan bayanlar bu konuda bakımlı olmalılar ama hem ev işi hem çalışma işi olarak ikisini birden yapan bir bayan akşam oldumu bitik bir halde salmış bir şekilde eşini bekleyip uyumanın peşine dusuyor
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
+1 yılistersem duba gibi olurum ama bu kocama beni aldatma hakkını tanımaz arkadaşlar bu kadar mal ve cahil olmayın herkes ağlamış burda kocası aldatır tabi diye
40 Yorumla Çünkü Öyleleri Genelde Dış Görünüşün Güzelliğini Savunurlar Ve Genelde Evlendikleri Kişilerde İçe Değil Dış Güzelliğe Baktıkları İçin, Böyleleri Kendilerini Saldığında Genelde Belli Yerden Sonra Beğenilmedikleri İçin Aldatılırlar.
20 Yorumla
+1 yılÇalışma saatleri çok fazla. insanlar artık yorgunluktan zombi gibi geziyor
70 Yorumla
+1 yılCevaplara baktım da.. ne kadar yazık.
Bir de, kocası başka kadınlara bakıyor diyen de bir kadın.
Boşuna dememişler kadın kadının düşmanıdır diye40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Alan almış satan başından savmış düşüncesiyle diyeceğim ama erkekler farklı mi sanki. Neden kadınlar saldı deniliyor anlamiyorum. Çocuktan dolayı değişen bedenden bahsediyorlarsa ayip ediyorlat
40 YorumlaEvlenince çogu ev işi cocuk bakimi vs kadinlar yapiyo bir de calisiyorsa pek bakim yapmaya vakit bulamiyolar bu yuzden olabilir veya alan aldi dusuncesinde de olanlar vardir
20 Yorumla
+1 yılben net ınsanım.. bır kadından neler bekledıgımı en basta daha ısler gelısmeden acıklarım sonrasında herseye he hee, tabı yahu dıyen ınsan degısırse kısına tekmeyı vururum.. aglarsa aglasın ömür boyu benım anam aglayacagına onun anası aglasın..
02 Yorumla- +1 yıl
@İlcygne hayır.. neden?
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınların asıl düşmanı kadınlardır diye boşa dememişler.. kim nasıl isterse onu yapar size batan ne?
30 YorumlaAldatılmayı hiçbir insan hak etmez. Meşrulaştırmayın şu iğrenç şeyi. Benimde anlamadığım bir şey. Umarım ben salmam.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları gerçekten öyle yaş olarak genç olup doğum yapmış gibi olanlara şaşırıyorum daha evlenmeden kilo nedir ya evlenincede nasılsa evlendik mantığı var
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herşey bakımla güzellikle olsaydı angelina jolie aldatılmazdı
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKAMU SPOTU
Eşin kilolu, bakımsız veya çirkin olması aldatmayı haklı kılmaz. İhanette suçlu olan tek kişi ihanet edendir.
KAMU SPOTU21 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyenler de aldatanlar herhalde😂😂😂
+1 yılHayatında bütün gün ve her gün ev işi yapmış/yapan bir erkek var mı? Varsa şayet bu sorunun cevabını o verebilir.
21 Yorumla
+1 yılHayır salmıyor. Erkekler elde etmişliğin rahatlığı ile kadına kıymet vermez olmaya başlıyor. Kadın sevilen ellerde gül gibi acar.
20 Yorumla
+1 yılAh tatlım hep bakimliydim hep bakımlı boşanıyorum yine aynı ☺☺hiç salmadım kendimi ☺☺☺hastaysam salarım yorgun vs istisna...
20 Yorumla
+1 yılNeden bu tarz sorular sorarak hep kadınların kendini saldığı konusunda bir algı yaratıyorsunuz kadınlar yüklendikleri sorumluluklara rağmen gayette bakimlılar
00 Yorumla
+1 yılKadınlar hamile olunca ve çok seks yapınca salıyor kendini. Erkekte evlilikte eşinin yaptigi yemekleri düzenli yiyince salıyor ve balkon sahibi oluyor 😂😊
00 YorumlaCepte görmek olabilir... Evlilik bu anlamda köreltiyor aslında.. Kimi zaman bunu Erkek ler de yapabiliyor oysa... mesele aslında bir birey olunduğunu unutmamak.. Çekici kalabilmekte saklı...
00 YorumlaBakımsız oluyorsa boşanır, aldatmaya bahane bulmayın.
30 YorumlaErkekler bakıyor mu sanki evli orta yaş adamların çoğu ya göbekli ya da dişleri sapsarı çürümüş oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle diyince aynada kendime baktım sadece biraz göbek var😂
- +1 yıl
Yani üniversite yıllarında daha bakımlıydım şu an biraz salmış olabilirim ama kadınlar çok yönlü oldukları için saygıyı hakediyorlar eleştirmek hoş değil kadınları
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yani erkek olsun kadın olsun saliyor kendini, bakım söyleyince bunu sadce makyajdan ibaret olduğunu sanan kadınlar da ne bileyim 🤔😁
10 Yorumla
+1 yılKendine zamanı ve enerjisi kalmıyor, aldatılmış olabiliyor, kendini değersiz hissediyor, değersiz hissetiriliyor, evde hizmetçi gibi muamele gördüğü için çabalamaktan vazgeçiyor vb...
10 YorumlaKendimize baksak sen kimi kendine beğendirme ye caliyon diyip o*ospu damagasi vuranlar var bakmasanda başka karıya giderler erkeklere asla yaranilmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. 2 taraf icin gecerli bisey evlilik demek elalemin sorularindan burini cvb lamak icin gibi bisey gorulebiliniyor
10 Yorumla
+1 yılSalmayanda var canım evin tüm yükü onda bir bakıma erkeğin tek derdi çalışmak. Ama kadınlar hem çalışıyor hem çocuğa bakıyor hem evle ilgileniyor ise bir zahmet salsın kendini annemden bilirim o yuzden eşimle işleri esit sekilde yaparız.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişinin kendisi ile alâkalı bir durum bence her bayan bahsettiğin gibi değil 50 yaşında gelmiş taş gibi fiziği manken gibi giyinenler var 🙄
00 Yorumla
+1 yılBen bir kadina sahit olmustum kadinin iki cocugu var ama fizigi mukemmel ve guzeldi bakimla alakali tamamen
00 YorumlaBizim Türk kızları öyle. Zaten cebimizde diye düşünüyorlar sonra adam başkasına bakınca gelip ağlıyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞstedigini alınca heulasıp cabalaması gereken o hedefte elinde oluyor ve aldım benim diyor
10 Yorumla
+1 yılErkekler çoo mu tutuyolar kebdilerini, göbek yapiyolar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce salana şahit olmadım
Misal bir kız arkadaşımın 4 senedir çıktığı var
Her gün daha da güzelleşiyor sanki00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklere hizmet etmekten kendilerine bakmaya vakit bulamadıkları için ya da karşıdaki işi mutsuz ettiği ve depresyona girip mutluluğu yemekte bulduğu için
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Evlendikten sonra kendine bakmaya firsat bulamadigi icin olabilir mi?
113 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka ya bu bahane bile olamaz
- +1 yıl
@Mervişşkoo sen çalışma ve ev işini aynı anda yapmayı basit sandım heralde?
- +1 yıl
@Dobracıtavuk bu bahane olamaz bir dus alip hergun guzel. giyinmek evde bile olsa zor degil imkansiz hic degil
- +1 yıl
Ya onlari tabikide yapiyoruz ama disardaki kadinlar gibi guzel makyajli guzel fizikli nasil olalim firsat olmuyo bu konuda kendimize bakmaya. Evde diyorum spor yapiyim kendi kendime uc gun yapiyorum sonra yapamiyorum hep biseyler cikiyo o onu istiyo bu bunu istiyo hadi ordan misafir geliyo yok ebesnin a. ı diyom artik. Olmuyo planli seyler
- +1 yıl
@Mervişşkoo hanım efendinin bahsettiği bakın sence duş almak mı? Makyaj saç baş kast ettiği. Yahu ben öğrenci hayatında bile evle okul arasında pert oluyordum. Düşün ya gecenin bir körü ya da sabah 5 6 da kalkıp banyo yapardım. Uykusuz uykusuz geziyordum. Birde buna çalışma ev çocuk eklenirse insanda hak kalmaz. Banyo ayrıdır tabiki o kadar abartı ama manyaj saç başla kim uğraşır?
- +1 yıl
Ben sunu kast ettim dus almak agiz bakimi ter kokmamak sac bakimini yapmak falan. Disini fircalamayan kafasinda bir ton yag ile gezen var calisiyorim diye neler gordu bu gozler benimde 4 yil calisma hayatim oldu.
- +1 yıl
@Mervişşkoo üstelik erkekler de gayet kendini saçarken biz bunun lafını yapmazken.. Birde kadın bunu aldatılmaya hak olarak görmüş şaka gibş
- +1 yıl
@Dobracıtavuk o killi toparlaklara bakma defolsun aldatsinlar pislikler bahane ariyorsa zaten yapar
- +1 yıl
@Mervişşkoo aynen öyle. Yok zaten başıma gelse anında silerim yapım gereği.
- +1 yıl
@Dobracıtavuk kendileri kil yumagi tek dertleri okeye 4. Bu erkek milletine varya agzinla kus tutsan yaranamazsin kendinden odun vermeyecen
+1 yılAslında erkekler daha çok salıyor ama biz erkeklerle dalga geçiyoruz ve aksine çirkin erkeklerle bile evlenebiliriz. Ama kadına gelince güzel olmalı algısı oluşuyor maalesef
42 Yorumla- +1 yıl
*dalga geçmiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle bide kapanıyorlar bakımını kesiyorlar o güzellik gidiyor üstünden nerde eski bekarlığı diyorsun Türk Kadınları pişmanlıktır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl„Sonra da esleri güzel bakimli kadinlara bakinca da olay cikariyolar“ bunu in okuduktan sonra pek bir önemi kalmadi sorunun acikcasi.
20 Yorumla
+1 yılSadece kadınlar değil ki erkekler de salıyor alan almış satan satmış moduna giriyoruz millet olarak
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce nasılsam evlendikten sonrada aynı o sekildeyim. Doğalımdır. Boya küpüne bürünmem. Beğenen aldı yani
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNdjdkdmenkdmdme
Erkekler neden kendini evlenince salar
Bence doğru soru bu
Kadınlar genelde hamilelik döneminde alıyor ve veremiyor
Peki erkekler
Onlar neden yarım metrelik göbek yapıyor
Cmdldlldms
Yine kadınlara kaldı iyi mi
Erkeklerde sıkıntı yok
Kadınlarda var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu genellikle türk kadınlarında oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. aynen ben de bunu anlamıyorum. arkadaş bakımlıol, adamın gözü seni görsün. kocası kadını görmüyo bile ki nasıl başkasına baktı diyebilelim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bilmiyorum ana evli kadınlar kendini salsa bile güzel oluyorlar
00 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem