Aşk İlişkileri 25 yasinda kiz ve 33 yasinda erkek birlikteliği? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sizce aradaki fark nasıl bu birliktelik yaştan dolayı abes kacar mi? Güncellemeler+1 yıl Guncel? Güncellemeler+1 yıl Guncel 25 yasinda kiz ve 33 yasinda erkek birlikteliği? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
infernoHeRo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Ben o kadar yaş farkı olan kızla evliliği bırak sevgili bile olmayı düşünmezdim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl En küçük kac yasinda kiza bakardin? Yorumla infernoHeRo +1 yıl 28 29 olmalı Yorumla
aycaakayahan1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ikinizin de rızası varsa 30 yaş da olsa sorun yok. Karar verecek olan sizsiniz🙂👍 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen 18 o 26 olsaydı olmazdı. Ama sen 25 o 33 gayette karar verebilecek bir yaştasınız. Ve gayette güzel bir aralık. 2 0 Yorumla
cankknt35 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Ilerde erkek perfonstan düşerse sorun orataya çıkar 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendine bakıyor Yorumla cankknt35 +1 yıl Performans dedim yatakta Yorumla Soran +1 yıl Yatakta da iyidir bence. Fit... Yorumla
uma-thurman Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yok kaçmaz burada yaş farkından ziyade yetişkin olup olmamak öne çıkıyor.25 yaşındaki kişinin kişiliği oturmıştur. Erkek de ne istediğini 30 yaşında daha iyi bilir. 1 0 Yorumla
Ozan_Saral Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. aradaki yaş farkı çok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 25 yasinda bir kiza en buyuk kac yasinda biri olur peki? Sence Yorumla Ozan_Saral +1 yıl 25 yaşındaki kadın kendi kararlarını verebilmeli bence , ama bana göre yaş farkı 2 ya da 3 olmalı bu benim kendi düşüncem başkasını bilemem Yorumla
yesilpericc Takip Et Xper 1 Yaş: 34 +1 yıl 30 unu gecmis erkek candir. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş farkı nasıl? Yorumla yesilpericc +1 yıl Bence normal ama senin de 30 yaklastigin zaman cok daha iyi olur. Cunku gercekten hayata bakisin degisiyor. Yorumla
Goldenm Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır doğal bir yaş farkı bence 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kaçmaz. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 8 yas iste ama bilrmedim Yorumla BeyazMamba +1 yıl Kız 18 erkek 26 olsaydı "olmaz" derdik ama kız 25 olduktan sonra erkek 33 son derece kabul edilebilir. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Ali3402 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Nezamandir berabersiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 ay Yorumla Ali3402 +1 yıl Sonuç olarak olgun sayılırsın olabilir Yorumla
maslat Takip Et Bilge Yaş: 35 +1 yıl Biraz Yaş var 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Abes kacar mi sence peki yaştan dolayı? Yorumla maslat +1 yıl Fazla kaçmaz bence Yorumla
KüçükCadi95 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Baban yasinda adam yazık etme kendine... 1 1 Yorumla KüçükCadi95 +1 yıl Ay pardon ben 43 25 diye okudum fena değil idare eder.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben o kadar yaş farkı olan kızla evliliği bırak sevgili bile olmayı düşünmezdim
En küçük kac yasinda kiza bakardin?
28 29 olmalı
Ikinizin de rızası varsa 30 yaş da olsa sorun yok. Karar verecek olan sizsiniz🙂👍
Sen 18 o 26 olsaydı olmazdı. Ama sen 25 o 33 gayette karar verebilecek bir yaştasınız. Ve gayette güzel bir aralık.
Ilerde erkek perfonstan düşerse sorun orataya çıkar
Kendine bakıyor
Performans dedim yatakta
Yatakta da iyidir bence. Fit...
Yok kaçmaz burada yaş farkından ziyade yetişkin olup olmamak öne çıkıyor.25 yaşındaki kişinin kişiliği oturmıştur. Erkek de ne istediğini 30 yaşında daha iyi bilir.
aradaki yaş farkı çok
25 yasinda bir kiza en buyuk kac yasinda biri olur peki? Sence
25 yaşındaki kadın kendi kararlarını verebilmeli bence , ama bana göre yaş farkı 2 ya da 3 olmalı bu benim kendi düşüncem başkasını bilemem
30 unu gecmis erkek candir.
Yaş farkı nasıl?
Bence normal ama senin de 30 yaklastigin zaman cok daha iyi olur. Cunku gercekten hayata bakisin degisiyor.
Abartılacak bir fark yok bnce
Hayır doğal bir yaş farkı bence
Kaçmaz.
8 yas iste ama bilrmedim
Kız 18 erkek 26 olsaydı "olmaz" derdik ama kız 25 olduktan sonra erkek 33 son derece kabul edilebilir.
Teşekkür ederim
Nezamandir berabersiniz
3 ay
Sonuç olarak olgun sayılırsın olabilir
Bence iyi kuş ötüyorsA sorun etme
Çok ideal bir yaş aralığı. bence hiç sorun olmaz
Biraz Yaş var
Abes kacar mi sence peki yaştan dolayı?
Fazla kaçmaz bence
Baban yasinda adam yazık etme kendine...
Ay pardon ben 43 25 diye okudum fena değil idare eder..