+1 yılSeni seviyor olması, senin onu terketmeyeceğini düşünmesinin neresi kötü? Ego'nu mu tatmin etmeye geldin buraya? O kişinin vazgeçilmez birisi olmadığını mı ima ediyorsun? Seni seven birini bulmuşsun bence sende biraz kendini sevmeye alıştırmalısın bu şekilde düşünerek bir yere varamazsın.
01 Yorumla- +1 yıl
soruyu acayip derecede yanlış anlamışsın
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimki de öyleydi ve ben bu duruma sinir olsam da 1 ayrılamadım 2 ayrılamadım 3. de en ufak şeyden kavga çıkarıp ayrıldım insanın hiç beklemediği anda bir yeter be dediği nokta oluyor 9 aydır sürünüyor dürzü bu arada ahahaha
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan senin ne istediğin, eğer gerçekten onu seviyorsan ve istiyorsan onu bu düşüncesinden uzaklaştırmaya çalış, ne bileyim kıskanmasına filan olanak tanı mesela seni kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalsın.
00 Yorumla
+1 yılOna karşı mesafeli ol konuşmaya bir müddet ara ver. Telefonlarına cevap verme. Geçici müddet yazisma durumunu ertele. Yokluğu öğrensin zoru görsün ki bunları konuşmaya cesaret etmesin kıymetin anlaşılsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBundan daha güzel bir sey var mi. Birbirini gercekten seven insanlar bunlardan memnun mutlu olur. Askiniza hırsınizi karistirmayin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayali olarak karakterler yarat. Bu karakterler sana asılsın; mesela bankaya gittiğin (sevgilinin haberi var) bir gün, orda çalışan birisinin sana iltifat ettiğini, rahatsız edercesine sana nasıl baktığını söyle sevgiline. Ama bunu abartmadan sanki bu konu üzerinde pek durmak istemiyorsun da sinirlendiğin için söylüyormuş gibi. "Ya ne adamlar var önüne gelene asılıyorlar ve nasıl bakıyorlar" gibi. Bu sevgilinde sana çevrenden talebin çok olduğunu ve elde tutmak için çabalamazsa kaybetme ihtimalini hatırlatır. Çabalamaya başlar.
Bir zaman sonra (oyun olduğu anlaşılmaması için), sana mesaj atan birisi olabilir. Bu gibi şeyler kıskançlık güdüsünü devreye sokar ve ilgiyi arttırarak seni elde tutmaya çalışır. Bazen mantığınla hareket etmen gerekir.15 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaptığım an mesaj atan kim numarayı ver falan der tanıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılSen de şöyle bir tepki verirsin: "Sildim zaten ve hatırlamıyorum, ne yapacaksın öldürecek misin? Saçmalama lütfen sadece sinirlendiğim için söyledim bir daha söylemem bak." 😉
Soran+1 yılAy o bu tarz konularda biraz deli cesaret edebilir miyim bilmiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılDeli cesaretli ve özgüvenli kızlar her zaman kazanır inan bana 👍 İşler kötüye gidiyorsa yumuşak diyaloğa geçerek dengeyi sağlarsın 😏
Soran+1 yılDeneyeceğim çok teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılZaten sıkıntının sebebini kendin yazmışsın, anladığım kadarıyla ayrilmayacaginin güvenini ona vermişsin. İşte bu yüzden ceptesin. Gerçek şu ki erkekler avcı ve zaten avladıkları hatun için uğraşmaya gerek duymuyorlar. Bu imajı sil, beni garanti sanarsan kaybedersin lafını hep aralara sıkıştır beynine kazınsın. Her gittiğin yeri yaptığını anlatma, zaten insanin özel alanı olmalı ne gerek var bilmesine. Telefonları hemen açıp ayrıntılı konuşmalar da yapma. Amacımız sana biraz gizem katmak. Boylece seni düşünerek arkadaşın rahatı bozulsun. Her yaptığından memnun olma çıtayı yükselt hep didinsin, madem seni cepte sayıyor o kadar kolay olmadığının farkında olsun. Bu kadarı kafi bence. Nabza göre de vites yapmayı unutma. 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSabahları ilk sen yazıyorsan yazma ya da arama, kızacağın bir şey yaptığında umursama tamam canım/hayatım vs de geç o ilgi gösterdiğinde iltifat ettiğinde çok şımarma teşekkür et geç yani kısaca ne yapıyorsan artık yapma ama onuda ayarla tamamen elini ayağınıda çekme ters tepmesin
14 Yorumla
Soran+1 yılAyarlamak çok zor değil mi ya 😖
- +1 yıl
Gösterdiğin ilginin yarısını göstereceksin aç fotoğrafına iltifat et ordan sev Allah Allah 😂 hiçte zor değil
Soran+1 yılMantıklı bir fikir 😂 çok teşekkür ederim deneyeceğim inşallah yapabilirim
- +1 yıl
Rica ederiiim 😀
Ona her an gidebileceğini hissettir kadınlık güçlerini kullan içgüdünle hareket et içine doğacak bazı şeyler onu bazen arama sorma o aramaya başlasın sen sorma o sorsun ve sakın onu kıskandırmaya çalışma anlayacağın ara ver ve bilki o senin dostun sırdaşın ondan hiçbirşeyi gizleme herşeyi konuş onunla hissettiğini duygularını yanlız bunları onada hissettir konuşurken hissetsin gözlerinin içine bak eline dokun baktın olmuyor onu sen yönet tut elinden suyun aktığı bir dere veya göle götür veya sakin bir doğa manzaralı yere bazı şeyleri o hatırlıcak resmi olsa o seni severmi sevmezmi söylerdim tabi birde sol eli olsa orası ayrı mesele dediklerimi istersen bir dene bunlar işe yaramassa başka taktikler söylerim
10 YorumlaHayatında olmanı inanması kötü bir şeymi anlamadım? İlgisiz davranıyorsa bu sebepten dolayı bir ayağın dışarda olduğunu hissettir ona ozaman durumlar değişir
30 YorumlaArkadaşım kendini dizginle buluşmaları görüşmeleri seyrelt ufaktan mesafe (msi) davran ama acıcık sürekli gözlemleki suyu çıkmasın kankalarınla ( kız) bolca buluş mutlu pozlar ver hesaplarına belli etmesede telaşlanacaktır
37 Yorumla
Soran+1 yılİkimizinde sosyal medya hesabı yok... Ve pek fazla dışarı çıkmıyorum okul falan da yok diye 😖
Soran+1 yıl20😂
Soran+1 yılTamam deneyeceğim inşallah işe yarar
Soran+1 yılTamamdır çok teşekkür ederim 🌸
+1 yılVazgeçilmez olduğunu sanıyordur.
Ona vazgeçilmez olduğunu göstermen lazım..
Hayatını ona göre yaşama mesala..
bir yol bu..40 YorumlaBenimde konuştuğum bir kız var ve konuştuğum tek kız. Konuşmadığım fazla insan olmayınca birine sadık kalıyorsun ve o hep gitmesin yanımda olsun isterim aslında cebimde görmek değilde her zaman yanımda kalmasını istiyorum inanıyorum ama kız da benim verdiğim değeri pek vermiyor. Yorumlarda gördüm de çoğunluk umursama yazma falan demişte dediğim kız da aynısını bana yapıyor aksine daha kötü oluyor öyle, azda olsa birazcık sevgini göster
34 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin
Umursama. Gitmek isteyen gider kalmak isteyen kalır gibi davran zatej cepte görüyorsa kesin soğukda davranıyordur o sana mesaj atmazsa, yazmazsa hiç arayıp sorma ne hali varsa görsün. Ve kesinlikle onu hayatının merkezine koyma kimseyi kiyma gerçi ama kendine, arkadaşlarına vakit ayır o senden sana vakit ayırmanı istediğinde arada bir reddet ve işinin olduğunu söyle.
10 Yorumla
+1 yılBiraz soğuk davran,
Arasıra telefonları kapat, veya engelle, bikac gün sana ulasamasin , çok sık zamanlarda arama, mesaj atma,
Bikac erkek arkadaş edin ve bunu bilsin , hesap sorarsa seni ne ilgilendiyor de,
Sen telle konuşurken ararsa mümkün olduğunca gorusmeni uzat cildirt bu şekilde işte,
Kuş yuvadan uçuyor diye düşünsün16 Yorumla- +1 yıl
Sonra erkek bütün bu olanlara dayanamayıp baslarim aşkına deyip terkeder 😂😂😂
- +1 yıl
@Bisorumolacakkkkkk cepte olmak hosuna mi gidiyor? Terk ediyor sa zaten sevmiyordur, seni sevmeyenle ne isin var
- +1 yıl
Sevmemek değil de biri bana böyle yapsa , terkederim herkesin bı sabri var nereye kadar
- +1 yıl
@Bisorumolacakkkkkk asik olduğun adam yapsa da terk eder misin !
- +1 yıl
Hep böyle devam ederse evet , bütün yaptıkları beni umursamadigi anlamına gelir , kahrolsam da her gün bana böyle davranmasini izleyemem , senin söylediklerinin bir kaçı yapılabilir ama hepsini yapmak çok ağır gelmez mi?
- +1 yıl
@Bisorumolacakkkkkk cepte olmadigini hissettir farkli yollar dene
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHayatını yaşayarak. O yokmuş gibi... Çünkü ancak öyle anlar, aramaz sormaz, dilediğin gibi gezer tozarsan bir süre sonra bundan rahatsız olacağına eminim. :D
23 Yorumla
Soran+1 yılÇok fazla gezip tozmama gerek kalmadan evden çıksam bile çıldırabiliyor
- +1 yıl
Uuu o zaman işin daha kolay. Çıldırsın, sen ona ait bir "şey" değilsin. Sen bir bireysin sonuçta.
Soran+1 yılEvet öyle tabi. Baya kendisi sahiplenmeye çalışıyor beni
+1 yılAra sakliyacaksiniz. Hatta bir evde yaşasanizda. Cinsellik evlendikten sonra. Yani gine siz bilirsiniz de. Ben erkeğim yani evlenmemiş kız arkadaşıma seyler yapmam. Onu evliliğe ite bilirsin. Yani benimi oyaliyorsun sen gibi kiiii tez evlenin. Ne olursa sonuçta sevgiliyiz diyede her... Yemeyin! Bir kardeş tavsiyesi
14 Yorumla
Soran+1 yılBu tarz bir şey yaşamıyorum zaten ben de
- +1 yıl
Sen evlenmek istemiyon mu?
Soran+1 yılİstiyorum da bunları düşünecek çok zamanım var yaşım küçük bsndnd
- +1 yıl
Kaç yasin var ki? Yoksa hiç 18in yok mu?
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. İlgisizleş yazmadıkca yazma konuşmadıkca konuşma cesur davran ve özellikle aşırı umursamaz ol delirsin belki karşı koymaya kalka bilir oda kısasa kısas gidebilir bozma aynen devam et
15 Yorumla
Soran+1 yılNasıl umursamaz olayım yani sinir edecek bir şey yaptığında falan mı önemsemeyeyim
- +1 yıl
Hiçbir şekilde takma yokmuş gibi davran ama aniden değil tabi kademe kademe bak cepte gören insan adım gibi eminimki sen zaten cayıp yalvarırsın onsuz yapamassın bunu bildiği için ilkinde kulak asmaz sakın bozma oda ilgisiz davranır ilk başlarda sakın caydırmasın öyle yaparsa muhatap bile olma rahat davran kapı orda de yani yoksa bu kısır döngü bitmez cepte gören kişiye genelde bu izlenimi veren karşısındaki kişi olur hep unutma
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun umarım beceririm ya
Soran+1 yılEvet çok doğru söylüyorsun onlar olsa bu işi hemen halledebilirim
+1 yılbir erkek seni cevte görüyosa hayırlı olsun knka her türlü pialiği yapar sonuçta kendinden ne olursa olsun gitmeyeceğinden emindir. Bunu ortadan kaldırmak istiyosan karşındakine vazgeçilmez hissettirmiceksin, herzamankinden az ilgi gösterip umursamaz olacaksın ki o senin peşinden gelsin.
50 YorumlaBaşıma geldi. Ben de birisini hep cepte görürken bir başkasıyla ilgilendiğini görünce deliye döndüm. Aldatmadı ama ben cepte değilim dedi resmen. Ben de sana aynısını öneririm. Aldatmadan ben cepte değilim diye birisi ile ilgilenirsen feleğini şaşar, haaa şaşmıyorsa da zaten seni önemsemiyor demektir.
10 YorumlaIllaki karşılık vermek zorundamisin? Madem onun bu yönde bir davranış içerisinde olduğunu anladin bizden onun yapmış olduğu bu yanlışa karşılık taktik istiyorsun.. En güzel taktik bunu anladigin için güzellikle yolları ayırmak olacaktır. Bir ilişkide yapicilik tutar. Zaten su almış tavanı boyasan ne olur..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir kadını cepte görmemek gerek çünkü kadınlar cep telefonu değildir
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru hhshhdhdh
- +1 yıl
Espri kötüydü kabul ediyorum😀😀
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her an onu bırakabileceğini hissettirmen lazım sen bunu yapmamışsın seni çantada keklik bilmiş o.. Bence biraz tavrını değiştir.. Seni kaybetme korkusu olsun.
30 Yorumla
+1 yılseye gerek yok ki bu guvenle alakalı seni sevmeyip guvenmese neden sana sahip oldugu dusunsun ki aranızda biseylerde olduysa temelleri oturmus bir iliskiniz vardir iyi bence bu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılBazı ilişkilerde bu durum yaşanıyor bıraksan da pek umrunda olduğunu düşünmüyorum çünkü insanlar artık evlilik hayatı yaşarken neden düğünle nikahla uğraşsın ki yerini doldurmaya gelince de zaten bir şekilde dolduruluyor geriye kalan hüzün ve göz yaşı adil mi bilemiyorum ne ekersen onu biciyorsun
10 Yorumla
+1 yılKendini geri çekeceksin, ilgini, alakanı, sevgini göstermeyeceksin. Cepte görmemesini sağlayacaksın, ayrılır gibi olacaksın kısaca sonrasında düzelir muıhtemelen.
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum. Şimdiden evlenme hayalleri kuruyo. Bundan rahatsız değilim. Onu seviyorum ama ilerde ne olucağını bilemeyiz. Ona herşeyin sizin elinizde olmadığını, zamanın belirlediğini sürekli hatırlat. bir zaman sonra ilişkinize o iş cepte gözüyle bakmaz.
10 Yorumla
+1 yılCepte keklik olmadığını gostermelisin. Başka tanımadığı birini ayarla sana yazıyor gibi hatta seni istemeye gelsinler dumenden bir şekilde onun da haberi olsun. bu kadar...
10 Yorumla
+1 yılbir defa ayrıl,, gerektiği zaman hiç acimadan gidecegini bilsin ,, kaybetme korkusu yoksa kendini yakarsın ona rağmen kıymetini bilmiyor ise zaten ayrılmalısın,, kendini yakarsın net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer istediğinde hazır asker gibi buluşmaya gitme , kendine göre senin de başka arkadaşların ve aktivitelerin olmalı bunu bilsin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılMadem ayrılmayı düşünmüyorsun, ilgisiz ol, görüldü at, her aradığında açma vs. Arayı soğut yine olmazsa biraz ara verelime götür işi...
10 Yorumla
+1 yılAynı şekilde davran. O sana özensiz ise sen de aynını yap.
20 Yorumla
+1 yılBir anda ara ver. Böylece seni cepte görmeyi bırakır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılkaçan kovalanır ona göre davranacaksın
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Bol kitap oku, entel takıl. Ondan değerli olduğunu hissettir.
20 Yorumla
+1 yılMesaj atma
Mesajlara hemen dönme
Yani her zaman müsait olmadığını göster koy telefonu kenara ev islerini yap, işine konsantre ol, yap boz yap, dizi izle, film izle ama hemen cevap verme hic mi isin yok yine de hemen dönme00 Yorumla
+1 yılYoutube da Adil Yıldırım var ilişki uzmanı bu konuyla ilgili profesyonal bilgiler içeriyor oradan bilgi alabilirsin.
40 YorumlaAyrılma bir anda da ilgisiz davranma ama ufaktan ufaktan geç cevaplar görmedimler koy hayatına. Biraz farklı oldugunu hissetir ama bilerek yaptığını kesinlikle düşünmesin o yüzden diyorum zaten atıyorum yazdı geç cevap verdin napıyordun dedi işim vardı kusura bakma görmedim de. Ama olay sayısını biraz arttır. Bırakır diye korkma. Değiştiğini fark ederse o senin üstüne düşmeye baslar
12 Yorumla
+1 yılKaybetme korkusunu yaşamalı tabi ki gerçekten seviyorsa...
10 Yorumla
+1 yılbence onu biraz kiskandir veya soğuk yap ki senin her şekilde onun cebinde olduğunu düşünmesin.
10 Yorumla
+1 yılNe gerek var böyle şeylere? İlişkini yaşamaya bak, bu tarz şeylerle uğraşma.
10 Yorumla
+1 yılKaybetme korkusu yaşat. Ben yapamadım bari sen yap üzülen sen olursun yoksa
10 Yorumla
+1 yılPişman olacağın şeylerden uzak dur boş ver insanları sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran
10 Yorumla
+1 yılHer dediğini yapma
Hep alttan alma
Kolay affetme10 YorumlaBirden mesajlarınızı azaltın ilginizide aradığında hemen açmayın 1 saat sonra tekrar arayıp çok uzatmadan meşgulüm değin mesajlarına kısa cevaplar verin bunu sorarsa neyden bahsediyorsun anlamıyorum deyin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Her zamanki gibi davranılır nasıl davranılacak senin sorduğun soru garip düzgün cevap ver yazmışsın fazla üstüne çıkıyorsa 2-3kere uyarılır cepte olmaktanda çıkarsın
01 Yorumla
+1 yılAdil Yıldırım bir ilişki koçu
YouTube da videoları var kendi adında
Ayrıca KizlarSoruyor hesabı var
Sorunu ona yönlendirebilirsin.
Hayatına karışma gibi bir hakkım yok. Benim kendi deneyimim bugün 30 Eylül de ayrılmayacaksan bile 17 martta ayrılabiliyorsun. Yalnızca gün öteleme. Ama sadece seni sevmemişse. Eğer seviyorsa sadece ilgini kaybettiysen o zaman kesin adil yıldırımı izlemelisin derim. 😊00 Yorumla
+1 yılYani sıkıştırcı sorular sor. Mesela düğüne gittiğinizde falan bizde birşeyler yapsak, adını koysak de. Geleceğe yönelik ciddi konuşmalar yap. Erkekler bu konuda sıkışınca işler değişir.
00 Yorumla
+1 yılOna karşı ilgini azalt.
Ayrılacak gibi duruyormuş gibi düşünmesini sağla.
Soğuk davran.
Cepte olmadığını sanacak şeyler yapmalısın mesajlarına hemen cevap vermemek gibi mesela.00 Yorumla
+1 yılSen de o zaman onu ondan vazgeçeceğini göstermen gerekiyor seni kaybetme korkusu yaşaması lazım ayrıldım de istemiyorum de uzun bir süre yazma bakalım ne yapacak
00 Yorumla
+1 yılNası olsa hayatını dikip gitcn çocugun. Hep plan sinsilik ihanet oyun. Yeter bir vefalı olmayı deneyin
10 Yorumla
+1 yılYani adam sana aşık sen adama aşık daha ne istiyorsun. Seni cepte veya başka birşeyde görmesi önemli değil sen kendini bil yeter.
11 Yorumla- +1 yıl
@gıcıksavar net
Gizli Üye(18-24)+1 yıl22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle izlemelisin
Soran+1 yılBakacağım teşekkür ederim
+1 yılAğırlığını koyman lazım bu konuda, kimsenin, sana o sinyali verince direk tavrını dile getir. Kimse vazgeçilmez değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Madem seni cepte gördüğünü düşünüyorsun öyleyse cepten çıkman lazım..
https://youtu. be/k3Go4CVT86s01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayatından çıkabilirmişsin gibi davran. Kaybetme korkusu yaşattır
10 YorumlaÜstüne düşme mesela mesajlara hemen cevap verme onu gormek için can atma
10 Yorumlakendine fazla zaman ayırmaya başla geç yazmaya başla kendine alışveriş yap kendinle ilgilen ve ona biraz az zaman ayır kendine özgüvenin olsun seni kaybetme korkusu gelsin çocuğa
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO cebin delik olabileceği ihtimali de düşünmesi lazım o erkeğin
10 Yorumla
+1 yılcepde olmadıgını hissettrmelisin her aradıgında her istediğini yapmak istesende yapmayacaksın kafasına vura vura öyle değilim dyeceksin
20 Yorumla
+1 yılTerk et😂peşinde gezerse affet barış
213 Yorumla- +1 yıl
Soryy tatlım soruyu okumuştum sadece😂
- +1 yıl
Soğuk duş etkisi yarat o zaman soğuk yap arama sorma biraz mesafe koy. Noluyor deyip eli ayağına dolaşacaktır kaybetme korkusu yaşat
Soran+1 yılAy hadi inşallahhh
- +1 yıl
İşim vardı meşguldüm de. Mesela seni aradığında şu an işim var seni sonra arayacağım de ya da açma işim vardı kb falan de
- +1 yıl
Buluşalım dediğinde gitme bahane uydur
Soran+1 yılBuluşmaya dayanamıyorum ama ya 😖
- +1 yıl
Ona muhtaçmışsın gibi görünme onsuz yapamazmışsın gibi vs gez Toz eğlen resimlerini at😂
- +1 yıl
Okuyorsan dersim var de ya da birine söz verdim de ya da hastayım de... De bişiler işte 😂tatlım seni cepte görmesini istemiyorsan bir süre bunları yapmak zorundasın kaçan kovalanır
Soran+1 yılÖyle yapacağım zaten dışarı tek başıma bir yürüyüşe bile çıksam delirebiliyor
- +1 yıl
Ya ne güzel qeqeqw kıskanç erkek iyidir.
Soran+1 yılYani çoğu zarar amaaa
- +1 yıl
Tabi canım kıskanacak ama yine senin dediğin olacak😂burcunuz ne
Soran+1 yılBenim koç onun terazi🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılDetaya bakılırsa çocuk haklı. Arama sorma mesaj atma mesafe koy
00 Yorumla Ona vazgeçilmez oldugunu bir şekilde göstermen lazım
01 Yorumla
+1 yılGideceğini, gidebileceğini hissetsin. Özgüvenin olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam