Holaa🎈 "İlişkiye ara vermek" sevgililer arasında baş vurulan bir şey olmaya başladı bende sormak istedim ve fikrimi söylemek istedim. "Bence ilişkiye ara verme fikri gerçekten çok saçma yani ara verince ne oluyor? Başka kişilerle takılıp ilişkiye tekrar geri dönebiliyorsak vallahi aldatma için harika bir bahane yahu." 😀 Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Söylesenize hele hele...🎈
"İlişkiye ara vermek" saçma bir şey mi yoksa mantıklı bir şey mi?
Çok saçma bir şey biz hayvan değiliz ki mantıksız düşünelim desek bir gün onula yaşarsın öbür gün daha zengini daha güzelini bulunca ona koşarsın eski kalır elinden hiç bir şey gelmeden sadece oturup aglar Bize Allah akıl vermiş hayvanlardan farklı yapıp ama bu hayvan dediğimiz canlılar insanlardan çok vefalıdır eşlerine bu insan diyen insanlar aslinda hayvan. tam bir canavardırlar... 👾
Eğer ağır bir tartışma yaşandıysa ara vermek mantıklı olabilir, her iki taraf sinirle hareket etmiş olabilir çünkü. Onun haricinde iki çıt pıta gelemeyen biri zaten ilişki yaşamasın, ara vermek saçma olur. Tahammülsüz bir kişiliğin sergilediği tavır bence ara vermek çoğunlukla.
Senin dedigine katılıyorum sacma ve ayrica genelde baskalariyla takılıyorlar o yüzden ara verelim diyorlar. Insan sevdiginden nasil ayri kalir ara verelim der orasida meçhul. Bir sorun varsa insan oldugumuz icin oturulur konuşulur halledilir ya da cok büyükse sorun yollar ayrilir. Bir taraf kirginsa diger taraf gönlünü alir. ya da bir kac gün konusulmaz sakinlesilir falan ama ara vermek nedir. Biraz cocukca geliyor bana.
Ara verelim diyen kişi başka biri ile birlikte olmak istiyor ve onu denedikten sonra kapıyı Aralık Bırakıyor ki olmazsa geri dönerim diye Yanı ara vermek bir iliskinin bitişidir eğer iki tarafta kabul ise buna tekrar dönüş olabilir 😃 tercih meselesi kiminin işine gelir kiminin gelmez
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yani sorunları başka bir zamana ertelemek gibi bence. Hani ara verelim daha uygun bir zamanda gene birlikte oluruz gibi. Ama zamanla bir şey düzelmez ara vermeyi göze alıyorsan bence ayrılmak en iyisi. Hiç kimseyi bulamaz ve boşta kalırsa bir taraf genede cepte dursun bu da demek. Yani aslında his kalmamış iki tarafında. Sadece yalnız kalma riskini almak istememek. Biraz korkaklık gibi geliyor, olmuyorsa biter verilen arada ne kimse değişir ne de aradaki sorunlar düzelir. Bir cesaret inceldiği yerden koparmak gerekir..
Ara vermek bana şey gibi geliyor; biraz ben başkaları ile seni kıyaslayim bakalım senden iyi biri var mı yoksa eğer zaten geri sevgili oluruz gibi bence. Saçma buluyorum ara verip tekrardan birleşince toparlanan çifte rastlamadım çevremde aksine her şey daha da kötüleşti ve bitti.
Neden ara vermek istediği sorulup eğer bir sorun varsa yardım edilmelidir. Aslında sevgililer zaten normalde birbirine yardım ederler her anlamda. Ara verme konusu ile karşılaştığımızda bunun sebebi bir tarafın gerçekten herhangi bir sebepten dolayı o kişiden nefret duymasıdır. Mantıklı karşılanmaması gerekir. Zaten mantıklı değilidir. Saygısızca bir harekettir
Mantıklı bir tarafı yok. "Sevip sevmemek arasında kararsız kaldım az ayrı kalalım gönlüm bir başkasına kaymazsa sana geri dönerim" demek resmen bu. Seviyorsan aranızda ki sorunları konuşarak halletmeye çalışırsın ara verince sorunlara da ara vermiş oluyorsun.
İlişkiye biraz ara verelimAraya biraz soğukluk girdi gel biraz ayrı kalalım zaten sonra soğuduğumuz için direk ayrılırız %99 gerçek açıklaması bu %1 ihtimal belki özleyip değerimizi anlarız
Çok basit bir saçmalık. Yapılan bir işe ara verilir. Ders arası, iş arası, tatil arası falan. Sevmeye ara verilmez ki, ben çok sıkıldım bir dolanayım da geliyim modu, dolanırken geri dönüş yolu unutulur.
Mantıklı bulmuyorum. Kişi zor zamanlardan geçiyorsa ve yalnız kalma ihtiyacı duyuyorsa saygı gösterilebilir fakat ne olursa olsun konuşmayı tamamen kesmek saçma olur. Ayrılıktan başka bir şey getirmez.
Mantıklı değildir bunu desteklemem ama her ıkı taraf huzursuzsa mutlu degılse veya bır tarafta sıkıntı varsa yapmak zorunda kalıyorsun baskalarına gitmek de aldatmaya girer kımse cekemez boyle bır seyı bu nedenle ınsanlar bırbırını anlamalı sorunlar cozum uretmelı gerektıgınde gerı adım atmayı bılmelı ozur dılemelı hep ben haklıyım trıplerıne gırmemelı en ufak seyı buyutmemelı
Bence ara vermek bazen gerekli. 3 gün - 4 gün. Ama o arada tabi başkalarıyla takılmayacaksın. Birbirlerinden uzaklaşarak birbirlerini özlerler ve değerini anlarlar. Ve olan sorunlar da ortadan kalkar fazla büyütmeden.
Mantıklı zamanları var.. iki taraf için de zor zamanlar geçiriliyorsa ve beraber halledilemiyorsa, bu durum ilişkiye zarar vericek ama ilişki korunmak istiyorsa ara verilir.
keşke anket yapsaydın da bir görseydik genel sonucu ayrıca ara vermek gerçekten duyduğum enn mantıksız şey ne araf yaratıyorsunuz abi ya vardır ya yoktur bak gene sinirlendim
Bana pek de mantıklı gelmiyor... sen orda bekle daha iyisini bulamazsam döneceğim demek gibi ayrılığın sancılı dönemini pas geçmeye çalışmışsın gibi...
Saçmalıktır, bana göre bir şey ya vardır ya yoktur o yüzden kimse ara verelim falan diye zırvalamasın bu kısaca şu demek “ben sensiz yapabiliyormuyum bir bakayım olmazsa sana göri dönerim.”
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ara verilen ilişki bitişi gider. Denemek cabalamak gerek ara vermek degil
Bu ara denilen şey degil mi canım bu gidişattan çok sıkıldım bir süre bekle bir etrafıma bakiyim varsa degerlendirebilecegim biri ayrılırız yoksa ara verdiğimiz yerden devam ederiz
Bence saçma. İnsanlar zaten mutlu olmak, dinlenmek ve birbirinde huzuru bulmak için ilişki yaşamıyor mu. İlişkiye ara vermek istemek o ilişkinin yorucu olduğunu ve amacına ulaşamadığını gösterir.
Bence saçma değil bunu diyorsa ayrılıp bitirmek istemiyor sadece birseylerden sıkılmış olabilir mesela rutenlesmis uzun ilişki ara verip düşünüp ayriyken nasılım bunları tartmak için ayrilqn zaman
Saçma bir ilişkide ara verilebiliyorsa zaten birbirleri olmadan da olabiliyor demektir bu yüzden ya tam bitmeli ya da devam etmeli ya güldür ya da öldür durumu yani bir kız arkadaşımdan bundan dolayı ayrılmıştım.