Ben 3 senedir kocamı aldatıyorum. Bundan memnun olduğumu söyleyemem. Kocam ya durumun farkında değil ya da farkında ama umursamıyor. Belkide umursadığını fark ettirmiyor. Fakat boşanmakda istemiyorum.7 yıllık evliyiz ve evlilik sanırım benim için hem bir güvence hemde alışkanlık. Eğer evli olmasaydım birlikte olacağım erkeklerde başka kriterler arardım. Uzun süredir kocamla sanki aynı evi paylaşan ev arkadaşları gibiyiz. Bu satırları okuyan kişiler büyük ihtimalle hemen beni yargılayacaklar ama buraya yargılanmak için değil görüş sormak için yazıyorum. Evlendiğimiz zaman birbirimize çok aşıktık. Gözümüz asla başkalarını görmüyordu. Nasıl olduda bu durumlara geldik bilemiyorum. Bir evlilik terapistinin bize bir faydası olurmu? Benzer tecrübleri yaşamış kişiler var mı? Kocamı seviyorum ve ondan bir çocuğum olsun istiyorum. Ama bana karşı ilgisi sıfır. Ne yapsam bana bir ilgi duymasını sağlayamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKarşına alıp konuşmanız lazım öncelikle..
ilgisizliğin sebebini size karşı olan duygularını sorgulamanız gerekiyor..
Sizin evlilik alışkanlık moduna girmiş belki de evlenmeden önce hepsini harcadınız..
Bu şekilde devam edebilir elbette ya da belki eşiniz bir adım atamıyor boşanma konusunda sizin kararınızı bekliyor..
Önce karşısına geçin ve bu evlilikten beklentisi ne onu sorun10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlililer bir süre sonra aralarına soğukluk girer hele bu devirde sıkıntılar işsizlik şu bu derken hayat zorluğu sevgiyi öldürür. şu an yaptığın şey kadının yapabileceği en adi şeydir hiç yakışmaz evli bir kadına. Çözüme gelsek ya konuşup sorunlarınızı çözersiniz ya da boşan. O göz diken şerefsiz seninle heyacan yaşıyor. Çok yakında seni bırakır ortada.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yılda yok ettiğiniz evliliği 3-5 ayda toplarız sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
Evliliği toplamanın bıkmadan, usanmadan fedakarlık, özveri ve birbirinizle kaliteli zaman geçirip tekrar birbirinizi keşfetmek. Kendine bakım, cinsellik meselelerine girmiyorum. Bir kaç kulvarlı uzun bir maraton bu.10 Yorumla
+1 yılİlk cümleden sonrasini okumadim sen istersen buraya destan yaz. Aldatmanin hiçbir bahanesi aciklamasi haklı bir sebebi olamaz şunu bir idrak edin artık. Aldatan insan sevmiyodurda bunu da bil. sorun mu var ayrıl hayatına bak gerçi o vicdanla nasıl bakarsın hayatına orasınida bilemiyorum artık
211 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumun alnı olsa da öpsem.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
81Cevap
+1 yılMerhabalar.
3 yıllık evliyim. 1 kızım var 1.5 yaşında. yaklaşık 2 senedir eşim yanıma yaklaşmıyor. Sürekli hediyeler alıyorum, Balonlar, Güller, Mumlar, Güzel müzikler, Yemekler, Şiirler, Mektuplar, Her istedğini alırım, Bir dediğini iki etmem, Gözünün içine bakıyorum. Yorgunum dediği için çocuğa bakıyorum akşamları, Evi temizlemesine yardım ediyorum, Bulaşıklara, Kızın mamasına, Kızın uyumasına yardım ediyorum. Her gün onu istediğimi söylüyorum, bir gün yorgunum diyor, Bir gün başım ağrıyor diyor, Bir gün kızı uyutup gelcem diyo uyuyo, Hergün bir şekilde kaçıyor benden. Yanyana yatarken gözünün içine bakıyorum birşey der mi diye, Dokunuyorum, Sarılıyorum, Hissettirmeye çalışıyorum, Bazen açık açık söylüyorum ama sürekli benden kaçıyor ya bir bahane ile ya da tersliyor, kızıyor, çok ısrar ediyorsun diyor, rahat bırak beni diyor. beni çok sevdiğini söylüyor, sürekli benim için yemekler yapıyor beni mutlu etmeye çalışıyor ama konu cinsellik olunca değişiyor, Yani cinsellik dışında hiçbir sorun yok. Erkeğiz ya da Kadınız sonuçta belli bir isteklerimiz oluyor. Çevreme bakıyorum insanların aşk yaşayarak yaptığı şeyleri ben hayal bile edemiyorum. Sevişmeyi, dokunmayı kabul etmiyor. Beraber olduğumuzda korunuyoruz, Bazen geciktirici kullanıyoruz acaba o mu sebeb diye düşünüyorum bazen. Genel olarak 15 günde bir ya da ayda 1 beraber oluyoruz o da 5 dk sürüyor. Beraber oldugumuz zaman önce onu tatmin ediyorum, duş alıyorum parfümler sıkıyorum her şeyi yapıyorum. Ondan özel gecelikler giymesini teklif dahi edemiyorum çünkü biliyorum ki tersleyecek. Ömrümün en güzel yılları böyle geçip gidiyor eşimi de çok seviyorum. hiçbir zaman başka hiçbir kadına yan gözle bakmadım, başka bir kadına dokunmadım. Hep hayalini kurdugum oral seks, beraber duş, uzun birleşme günleri hepsi hayal benim için. Eşim terapi almayı kabul etmiyor yani maddi durumumuz da çok iyi değil, Eşim cocuk emzirdiği için ilaç da kullanamıyoruz. Ne yapmam lazım, buna alışmalı mıyım, lütfen yardım edin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ya sen nasıl bu kafayla evlendin acaba ilk zamanlar birbirimize aşıktık diyorsun evlilik aşkı tabiki öldürür ama sevgi kalır sevgili değilsiniz unutma sorumluluk gerektiren bir evliliğiniz var kusura bakmada aldatıp aldatıp seviyorum diyemezsin seven kimse aldatmaz herşeyine göz yumar zaten sen evliliğin içine etmişsin yazık sana sakın çocuk falan yapayım deme senden hiç bişey olmaz
90 YorumlaBurda herkes klavye delikanlısı zaten. Ya da evlenip de gerçek hayatla tanışmamış, henüz her şeyin teorikde olduğu gibi sanan genç insanlar. Ben de senin erkek versiyonunum diyebilirim. 17 hatta nerdeyse 18 yıllık evliyim ama bu sorunun çözümünü bulamadım. 14 yıldır da aldatıyorum. Tamam aldatmanın haklılığı olmaz ama bir yerden sonra da başka çaresi kalmıyor insanın. Ne boşanmayı göze alabiliyorsun ne de öyle kös kös yaşamayı. Bir heyecan arayıp, bulup sonra da evliliğine devam ediyorsun. Kocana gelince, ne yapsan da düzelmez. Zorlarsa 1-2 ay düzelir sonra yine aynı olur. İnsanın içinden gelmeden zorlama ile olmuyor maalesef. Konumunu bilemem ama aldatmak da zorlanmıyorsan hayatına aynen devam et. Boşuna da vicdan yapma. Nasılsa önüne geçemeyeceksin. Tecrübe ile sabit:) Kimsenin ne dediğini de sallama, eşekten düşmeyen eşekten düşenin halinden anlamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
@alision iyi güzel de sen akıl vermeyemı çalısıyosun yoksa siz kendinize akıl verin evdeki gül gibi kadınını insan neden aldatır bide 14 yıldır hiç utanmıyormusun yengemiz seni aldatsa böyle konuşmazsınız değilmi yapmayın allah aşkına evdeki yengeye birde karıcığım diyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıltelevizyonda yaparsın aşkım isimli bir yarışma var orada gördüm
adam hafızasını kaybediyor eşini hatırlamıyor ve bir şekil eşine tekrar aşık olup evlenme teklifi yapıyor internette bulursanız izleyin eğer istiyorsanız yaparsınız anladığım kadarıyla çirkin ve arzulanmayan bir kadın değilsin sadece ihtiyacın olan cinsel isteğini dışarıda karşılamışsın başla bakalım sonuç ne olacak
bir erkek nasıl elde edilir onuda anlatmamı isteme
SAĞLICAKLA KAL00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılbekar biri olarak söylüyorum aldatmayın ve eşinizle çocuk yapmaya çalışın uğraşın çocuk oluncada ilgisi olur size sizi çocuk bağlar birbirinize tekrardan ya da ilk aşık olduğunuz zamanlarda neler yapıp neler yaşadıysanız oraya gidin eski anılar kıvılcımlandırabilir :)
00 Yorumla Yani bir erkek aldatıldığını bile bile o evliliği sürdüremezdi diye düşünüyorum.
Ama her ne olursa olsun üçüncü bir şahıs fikirlerinden bağımsız olarak eşini karşına alıp konuşarak içinden geçen her soruya yanıt almalısın.
Sonunda vereceğin karar yine senin olur ama bu şekilde de devam ettikçe kaybolan yine senin hayatın olur.
Boşa geçen zamanı hiç bir şekilde telafi edemezsin unutma.
Kolaylıklar diliyorum00 YorumlaEğer bilmiyorsa bilmeye hakkı var. Biliyorsa oturup sorunlarınızı açık açık konuşmanız gerekiyor. Eşiniz cinsel olarak sizi tatmin etmediği için mi farklı yollara girdiniz yoksa ihtiyaçtan dolayı mı yoksa sadece heyecan yaşamak için mi? Bunların cevabı önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen tam bir ahlaksız... ahlak yok sende kanın bozuk kanın. ilgisi yokmuşmuşmuş... lan sana olmasın da zaten aldatıyormuş birde yanarsın inşallah cayır cayır siz böyle kadınlar ölümü sonuna kadar hakedıyorsunuz kimse kusura bakmasın nefes almaya hakkınız yok karaktersiz
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle ne olursa olsun yaptığın yanlış. Kendini tanımak anlamak durumu olmadan evlenmişsin bunu aşık olmak arkasına saklama. Terapist ise yarayabilir ama monotonluk vs seni haklı çıkarmaz hicbir eş bunu hak etmez
00 YorumlaSizi yadırgamaya kimsenin yok sonucta herkesin zararı kendine ama bunu sonlandırman gerekir diye dusunuyorum ya da boşan bunu birbirinize yapmaya hakkınız yok, yolunuuzu ayırın dinen ayrı kişilik olarak ayrı zarar verir sizlere hiç yoksa bir evlilik terapistnden ya da pskologtan destek alın en azından saglıklı kararlar verirsnz
10 YorumlaSeviyorum deme aldatan bir insanın hiç bir bahanesi olamaz, seven kişi aldatmaz bekler, ama sen galiba sevgiyi yanlış anlamışsın belki eşinin sorunları vardı ona sorabilirdin neden böyle davrandığını açık açık sorsaydın ama sen gidip 3 yıl kocanı aldatmışsın ne diyeceğimi bilemiyorum
Seviyorum ama aldattım neden ilgi göstermediği için sana bişey diyemem ve kendimi senin yerine koydum ama böyle bişey yapmazdım bu yüzden empati yapamıyorum 🤷♀️10 YorumlaO da seni aldatıyordur büyük ihtimalle
Ne vericeksiniz çocuğunuza birbirini sevmeyen anne baba mi. Bence istemez doğmak felan. çocuğu da ilişkiyi toplamak için bir araç olarak görmeyin tavsiyem. İlişki terapisi belki işe yarar yaramazsa da bırakın o ilişkiyi.20 Yorumlakocanı sevseydın ihanet etmezdın. Kocanın hisleri ölmüş mu acaba yoksa başka bırınımı sevıyo farketınmı hiç? Evlilik ne olduğunu bilmiyor sanırım. Sen ne yaptınkı ilgi gostermıyor veya daha önce ilgilimiydi sana karşı? Kocandan sor bı çocuk ıstıyom de ne diyor ona gore biley yapacan. Sen çocuk yapma en iyşsş valla çocuk ortada kalır ihanet eden bayanlar sonuna kadar eder. Kocanın derdine öğren belki de ilişkiye gıremiyordur?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Öncelikle eşini karşına alip aldatma durumunu dile getirmen gerek egerki gerçekten pişman isen eşin seni bağışlayacak ise gerisi bir evlilik terapistinin işidir
00 Yorumlahala kocanı sevip çocuk istiyosan niye aldatıyon için nasıl alıyo bu yargılamak değil merakımdan soruyorum aldatıyosan hem kendinde diyon başka kriterler başka tipler belkide ilgini çekiyo artık seviyo olsaydın bence aldatamazdın farklı bir sevgi vardır niye ayrılmıyosun böyle sevdiğin kişiye daha çok kötülük etmiş oluyosun
00 Yorumlabunu oturup karşılıklı detaylı bir şekilde konuştunuzmu. acaba neden böyle detaylı bir şekilde rdelemeli. olmazsa aile terapistine gitmek en doğrusu derim ben.
00 Yorumlaaldatmakmı? Cehenlemin Dibine git Dini İlimle ilgilenen biri olarak şunu söyleye bilirim büyük bir sitemiz var sana ordan 2 isim verirdim zikreder din kocanla aran düzelirdi ama sen bunu kaybetin Allahu Teala Herkese Hayırlı eş Nasip Etsin ne diyek başka diyecek bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılEvlenince erkeğin kadınına olan ilgisi azalıyor birde çocuk olunca sen niye aldatıyosun yaptığı yanlış o**spumusunda aldatıyosun hemde 3 senedir aldattığın kişiden çocuk var mı bari
00 Yorumla
+1 yılEğri ağaçtan düzgün baston olmaz. Ilgili değilse öyle birinden çocuk da yapma. Sizinki sadece alışkanlık sevsen aldatmazdın. Kendini kandırma bunlarla. Boşan ve mutlu et kendini
10 Yorumla
+1 yılAldatmanın farklı sebepleri vardır. Cinsel tatminsizlik ve ilgisizlik, Kötü giden ilişki, intikam alma duygusu, (Kadınların bir başka nedeni de her erkek aldatıyordur nasıl olsa önyargısı) vs. sıralanabilir. Eğer aldattıktan sonra pişmanlık duyuluyor ise bu intikam alma duygusu ile açıklanabilir. Öncelikle aldatma sebebinizi belirtirseniz durum daha net açığa çıkar ve yardım alabilirsiniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Evliligin bitmiş zaten... rehber öğretmen olarak yorum yaptım
30 YorumlaBüyük ihtimal o da seni aldatıyor. Ama sorun değil. Ayrılın artık. Hayatınıza yalan sokmayı bırakın. Dunya yeteri kadar sorun dolum
10 Yorumla
+1 yılBuna çok benzer bir yazı okumuştum. Eğer ailenizde bir baskı varsa bundan kaynaklı bunu daha kaliteli hale getirmeye çalışın en azından.
00 Yorumla
+1 yılYatakta nasıl? Ne sıkla yapıyor? Aynı kişi ilemi aldatıyorsun yoksa değişik kişilerle birlikte olmaktan mı zevk alıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKendine şunu sor sana ilgili olursa dahi aldatmaya devam eder misin? 1.
2. Neden ondan ayrılmak istemiyorsun?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oda başkasıyla yaşıyodur sen de yaşadığın için farkında değilsin geçmiş artık güzel günler
20 Yorumla
+1 yılAldatarak bitirmişsin herşeyi zaten. Acıyorum sana sakın çocuk doğurma sen ona da yazık edersin.
10 YorumlaAllah akıl fikir versin ne diyelim.. Mazeretlere sığınman yaptığın işi aklamaz..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynısını kocan yapsa dünyanın tazminat davasını açardın sen yapınca yargılamayı diyorsun çifte standart
20 Yorumla Aldatmanın hiçbir bahanesi olamaz. Sevmiyorsan ayrıl ki aldatmışsan zaten sevmiyorsundur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok merak ediyorum kocanın yüzüne utanmadan sıkılmadan nasıl bakabiliyorsun?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOturup birlikte konuşmanız sanki daha iyi olur. çok zor bir durum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Anlattığın gibi ise eşine tuhaf gelecek fantezi teklif et..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılbelkide bu şekilde devam edeceksin ama onun sevdiklerini neler istediğini sor değişim yap
00 Yorumla
+1 yılBana daha cok nasil cocuk yaparimda nafaka falan alarim diye dusunuyorsun gibi geldi. Keske aldatmasaydin bunun bahanesi olamaz. Adam bunu biliyorsa bu is bitmistir ama yine de ikiniz ya da o istemezse sen terapistle gorusup fikir ala bilirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. o da seni aldatıyordur muhtmelen
ayrılın çocuk olmadan10 Yorumla
+1 yılOnu 3 yıldır aldatıyorum diyorsun bi de utanmadan onu sevdiğini mi ekliyorsun. Yalnız haberin olsun aldatmanın hiç bir bahanesi olamaz. Zaten böyle bir kişiliğe ne sevgi ne saygı ne de başka bir şey gösterilmeli.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgi azalmks.. cinsellik hrycansizlasmis sende seni s. kecek azgin arıyorsun.. bulduklarin abaza ve bos insanlar olur. yapma bu sskilde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ne zaman ilgisi azaladı ve sen ne zaman başladın bunu yapmaya
00 Yorumla
+1 yılAldattım ama seviyorum klişesinden bıktım artık. Belkide aldattığını bildiği için sana soğuk yapıyordur. Ha öğrenmişse dönüşü yok bunun geçmiş olsun.1-2 yıla müge anlıda izleriz seni artık.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. bir kişi ile mi aldatıyorsun yoksa değişik insanlar hayatına gidip çıkıyor mu
00 YorumlaBu evlilik bitmiş yani eşinizin ilgisi yoksa ve ilgisi olsa bile siz eşinizi aldatmışsınız bu evliliği eşiniz istese bile siz istediğinize emin misiniz?
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede bitmis Bnmile evlenirmisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence sen doğru olanı yapıyosun bende aynı şeyi yapıyorum her teklife açığım seversin beni
00 Yorumla
+1 yılEvlilik terapisinde boşanma ihtimali fazla. Sizin aranızı sucak tutmaya çalışmaz yani. Olmuyırsa ayrılın der. Bence sorununuzu daha iyi tanımlamalısın. O zaman birşeyler diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılDur atrik sende haklisin ama bnde 2 senelik evliyom uc defa baskasiyla aldattim ama guzel değil bazende ihtiyac oluyor iste bazen iyi bisey yapmak için kotu yaparsin ama sonuç iyidir. İste
00 YorumlaYardımcı olalım elbet ama bunu soru altında yorum yazarak olacak bir durum değil
00 YorumlaBana ulasirsan sormak istedigim birseyler var haniemfendi
00 YorumlaDemekki yaptığının yanlış olduğunu anlamış ve bu yazıyı paylaşmışsınız. eleştirmek hiç birimizin hakkı değil ama lütfen ruhunuzu daha çok incitmeyin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana karşı niye ilgisiz onu tespit etmelisin diğer kadınlara karşıda öyle midir onu bilmelisin sonrası ona göre şekil alır
00 Yorumla Allah uzun ömür versin utanmaz kadın. 3 yıldır aldatıyorsun birde kocam ilgi göstersin çocuğum olsun diyorsun. Ahlaksız seni
10 YorumlaÖnce konuşup daha sonra bir terapiste gidiniz ben de evlilik terapistiyim uzun uzadıya yazmak istemedim ama yadırgayamam sizi bize düşmez iyi günler
01 Yorumla- +1 yıl
Yalancıyı...
+1 yılCanım sen kocanı baştan çıkaracak şeyler dene. oral yap mesela. fantazi çamaşirları al giy önünde müzik açip danset biraz keyfi yerine gelecektir
00 Yorumla
+1 yılYaptığınız şey çok garip kınamıyorum sizi ama bence ayrılın başkasıyla cinsel birliktelik kurduysanız o evde ihanet vardır
00 Yorumla
+1 yılOda seni aldatıyordur zaten boşan daha fazla kalpler kırılmasın herkesin bir gururu var.
00 Yorumla
+1 yılAR EDEP AHLAK KALMAMIŞ MEMLEKETTE YETİŞ YA MUHAMMED YA ALİ İMDATTTT
00 YorumlaBence ilişki bitmiş sizin duyduğunuz sevgi aşk değil ortada kalma korkusu
00 YorumlaBence uzatma cocuğum olursa ileride daha cok sıkıntılar yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBelki de yatak mevzu... eşler iyi seks yapmıyor ya da yapamıyor
01 Yorumla
+1 yılilk önce yavaş yavaş iletişiminizi artırmalısınız bu kolay bir şekilde çözülecek bir şey değil.
00 Yorumla
+1 yılHmm cok guzel seyler anlatiyosun bnce harika kadinsin
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Devamını Gör(90)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İnsanlar güzel umutlarla evlenir ve kavgalar gürültüler ile sadece ümitlerini kaybetmezler birbirlerine olan ilgilerini de kaybederler.
Öyle ki artık ne yapıyor ne ediyor umurlarında olmaz. Bunun iki nedeni vardır ya artık ondan tamamen umudu kesmiştir ya da ona olan öfkesi artık ona yaklaşmayı engelliyordur. Her ikisi içinde insanların aslında oturup konuşabilmesi, konuşamıyorsa da yardım alarak bu durumu aşmaya çalışmaları gerekir.
Evlilik terapistleri bu konuda yardımcı olur. Eşlerin orta noktada buluşmasını sağlamaya çalışır. Gene de iş çiftlere düşmektedir. Hayatlarına baka insanları koyduklarında eşlerinden giderek daha çok uzaklaşır ve ondan beklentileri artar. Artık eşlerinin kendilerini kazanabilmeleri için daha çok gayret göstermesi gerekmektedir. Buna inandıklarında eşlerinin aslında yaptıklarını da görmeleri zordur. Ancak imkansız değildir.
Her iki tarafın birbirlerini kazanmak için atacakları adımlar ilgi ve alakayı arttırıp eşleri birbirine yakınlaştıracaktır. Önemli olan eşlerin birbirlerini kazanmak istemeleridir. Böyle bir durumda mutlaka kazanacaklardır. Yeter ki istesinler ve gayret etsinler yoksa o düzelirse ben düzelirim severim diye düşünürlerse bu gerçekçi olmadığı gibi bir işe de yaramaz.