Arkadaşlar, sizin yanınızda sevgilinize biri böyle davransa siz ne yapardınız, nasıl bir tepki gösterirdiniz?

Sevgilimle aysonu nişanlanıyoruz, aileler biliyor artık.. neyse dün bir kafeye gittik aracı parkedip çıkarken kafenin önünde birbayan duruyordu , bizi görünce diğer çalışanın elinden ateşölçeri aldı, orada bidikkatimi çekti, benim ateşimi ölçtü, sevgilime uzun tuttu.. sevgilim ateşi ölçülürken bana bakıp gülümsedi bekle dedi, ama o kız sevgilimle bakışmaya çalıştı. İçimden dedim herhalde ben yanlış anladım. Sevgilimin tipi öyle çokta iyi değildir, ama firmasahibi bir işadamı, zaten bakınca bellide oluyor duruşundan.. neyse oturduk, bu kız sipariş almak için bizim masamıza geldi, birtek bu kızda garson kıyafeti yoktu, sanırım orada yönetici gibi birşeydi, diğer garsonların gelmesine resmen izin vermedi.. fingirdek bir kız.. ve sevgilime doğru bakarak ne istersiniz dedi.. benim yüzüme bile bakmıyor kız, sanki masada ben yokmuşum gibii.. dahada sevgilime doğru yaklaşıp eğilip sevgilimden cevap bekledii.. orda bigerildim. Belli etmedim. Sevgilim elindeki telefona bakıyordu, bikaç iş görüşmeside vardı, bir kahve dedi, sonra kız ona tekrar sordu başka ne istersiniz... kız bana asla bakmıyor sormuyor... sevgilim başını kaldırıp bana baktı, hayatım sen ne istersin söyle dedi. Kıza baktım hala sevgilime bakıyor, bize iki kahve getir, biri orta biri şekerli olsun dedim, kızın birden yüzü düştü, peki dedi gitti.. vee kahveleri başka bir kız getirdi.. yani şüphemde haklıydım. Sevgilimin ona yanaşmasını beklemiş.. yazık ya yazık diyorum.. hemcinslerimiz bize böyle yapacak kadar düştümü.. biz kafeden çıkıp lüks aracımıza binerken baktım ordan bizi izliyordu. Mal ya.. seviyemi bozmadım, birdaha oraya adım atmam
Güncellemeler
+1 yıl
Para için erkeklere yanaşılmaz. Ben aşık olarak evleniyorum. Maddi durumu çok daha iyi olanlar vardı, ama ben bu kişiyi sevdim, onları istemedim. Gönlü güzel sevdiğimin durumuda biraz iyi Allah’a şükür. Ama bazı kızlar sadece paraya bakıyor. Buna bakıp evlenen mutlu olamaz.
Arkadaşlar, sizin yanınızda sevgilinize biri böyle davransa siz ne yapardınız, nasıl bir tepki gösterirdiniz?